-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Yaris 1.3Ε Υ Κ Ο Λ Ο Δ Η Γ Η Τ Ο!
Εχω αλλάξει αρκετά αυτοκίνητα μέχρι τώρα. Το yaris αρέσει πολύ στη γυναίκα μου επειδή είναι απίθανα ευκολοδήγητο.
Ναι ενώ τα υπόλοιπα είναι δυσκολοδήγητα ...
Ο δε κινητήρας του μερικές φορές μου θυμίζει μοτοσυκλέτα όπως ανεβάζει...
Καλά κόψε κάτι και εσύ βρε παιδί μου!
-
@UnHackAble: φαντάζομαι το έχεις οδηγήσει ε;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στις 3 σελίδες μόνο μία αναφορά για το Hond Jazz (κι αυτό στη λίστα με τα αστέρια)???
Πώς το πάθαμε αυτό? Με πάθος λοιπόν προσθέτω και το Jazz. Στα μειονεκτήματά του η θεωρητικά περιορισμένη τελική ταχύτητα, ο Σαρακάκης και.... δεν βρίσκω άλλο....
Στα πλεονεκτήματα καλός και πολύ οικονομικός κινητήρας, πάρα πολύ καλό κιβώτιο και χώροι, ιαπωνική αξιοπιστία ενώ και η εμφάνισή του μου μοιάζει συμπαθέστατη.
Ναι το συμπαθώ αυτό το αυτοκίνητο αλλά είναι αναμενόμενο αφού για τα γούστα μου τα έχει όλα, τα κάνει όλα και μάλιστα καλά οπότε και συμφέρει...είπαμε να μη μιλήσουμε αυτή τη φορά για να καταλήξει μόνη της η κοπέλα...
-
Suzuki Swift 1.3.
Οτι πρεπει για μια κοπελα. Δεν ξερω τι γινετε στην Μητερα Πατριδα αλλα εδω στην Κυπρο εχει γεμισει ο τοπος Swift. Ολες οι μικρες αυτο παιρνουν,εισαγωμενο απο Japan -
@UnHackAble: φαντάζομαι το έχεις οδηγήσει ε;Nαι, και δεν θα εξέφραζα άποψη αν δεν το είχα οδηγήσει. Όσο για το σχόλιο μου και για να επεκταθώ λιγάκι ... εντάξει μη θεοποιούμε κάτι το οποίο αν είχε 2 αντί για 6 χρόνια εγγύηση θα ήταν σπάνιο πουλί...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
@UnHackAble: φαντάζομαι το έχεις οδηγήσει ε;
Nαι, και δεν θα εξέφραζα άποψη αν δεν το είχα οδηγήσει. Όσο για το σχόλιο μου και για να επεκταθώ λιγάκι ... εντάξει μη θεοποιούμε κάτι το οποίο αν είχε 2 αντί για 6 χρόνια εγγύηση θα ήταν σπάνιο πουλί...
OK.
Μπορείς να προτείνεις κάτι εξίσου ευκολοδήγητο αλλά να έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος;Ψάχνω και εγώ για τη γυναίκα μου. Το yaris το αλλάζω διότι εδώ που ζώ βρίσκει συχνά σε ανωμαλίες του δρόμου και διότι δεν έχω ΑΒS
-
Swiftακι 1.3 ίσως? Πλήρες (και με ηλεκτρικά παράθυρα πίσω και όχι μανιβέλες εν έτει 2007) και 2+ χιλιάρικα φτηνότερο ....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Y με κλειστά μάτια.Πηρε η δηκια μου το Υ πριν κανα μηνα, το αυτοκίνητο σφίζει οιστρογόνων επενδυση στο ταμπλο, αλκαντάρες (ακομα και το βασικο υφασματακι ειναι πολυ καλο) και σχεδιο μπουμπουνιερα. Α! πηρε και 10 χρονια δωρεαν σερβισ και ανταλακτικα!!!!!!!!!
-
θα τα χρειαστεί
-
Είναι γερά και τη βγάζουν τη δεκαετία δλδ!
-
mazda2 (διοτι παει την κατηγορια των σουπερμινι στη
σωστη κατευθυνση και πρεπει να επιβραβευουμαι τις
'σωστες' κινησεις των αυτοκινητοβιομηχανιων) -
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Πηρε η δηκια μου το Υ πριν κανα μηνα, το αυτοκίνητο σφίζει οιστρογόνων επενδυση στο ταμπλο, αλκαντάρες (ακομα και το βασικο υφασματακι ειναι πολυ καλο) και σχεδιο μπουμπουνιερα. Α! πηρε και 10 χρονια δωρεαν σερβισ και ανταλακτικα!!!!!!!!!10 χρόνια σέρβις και ανταλλακτικά;;;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πηρε η δηκια μου το Υ πριν κανα μηνα, το αυτοκίνητο σφίζει οιστρογόνων επενδυση στο ταμπλο, αλκαντάρες (ακομα και το βασικο υφασματακι ειναι πολυ καλο) και σχεδιο μπουμπουνιερα. Α! πηρε και 10 χρονια δωρεαν σερβισ και ανταλακτικα!!!!!!!!!
10 χρόνια σέρβις και ανταλλακτικά;;;
Φαντάζομαι εννοεί τα αναλώσιμα, όχι τα υπόλοιπα... Αλλιώς θα ήταν σαν να είχες δωρεάν σέρβις , αναλώσιμα και 10 ετή εγγύηση μαζί! Θ' αγόραζαν Ypsilon και ο παραδοσιακοί αγοραστές Toyota μετά!
Αλλά πάλι δεν νομίζω...
Αυτοί ακόμη και τις βενζίνες να τους χάριζαν οι Ιταλοί, θα έβγαζαν τα ιαπωνικά καλύτερα και πιο οικονομικά πχ 'Ναι αλλά το Yaris έχει καλύτερη μεταπώληση, μεγαλύτερη συμπίεση, 3 τετραγωνικά εκατοστά μεγαλύτερο καθρέφτη και φωτιζόμενο με 3 λαμπάκια σκιάδιο συνοδηγού, επομένως ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ...' -
Ναι, για τα αναλώσιμα έγινε έτσι η φάτσα μου! Πολύ καλή συμφωνία μου φαίνεται...
-
Τι περιλαμβάνει αυτό; Ακόμα και ιμάντες δλδ;
-
Το Υpsilon δεν έχει ιμάντα. Έχει καδένες, από λευκόχρυσο και ασήμι, αξίας 1500 ευρώ, από τον οίκο Καίσαρη, για να συνοδεύει την γυναίκα όλο το 24ωρο...
Ο χρήστης Ηigh Fidelity έγραψε:
Αυτοί ακόμη και τις βενζίνες να τους χάριζαν οι Ιταλοί, θα έβγαζαν τα ιαπωνικά καλύτερα και πιο οικονομικάΘα έλεγαν τότε 'Φαντάσου, για να χαρίζουν τις βενζίνες, πόσο μάπα είναι το αμάξι!'
-
Παιδιά το yaris (κόλλημα και εγώ ε? ) έχει σχετικά ψηλή θέση οδήγησης που βολεύει από ορατότητα. Το swift νομίζω όχι. Το Υ;
και κάτι ακόμα: τα τζιποειδή (jimny, terios κλπ) αποσβαίνουν καλύτερα τις ανωμαλίες της ασφάλτου (δεν με νοιάζει το χωμα) σε σχέση με τα αυτοκίνητα που συζητάμε εδώ ή όχι; Μιλάω για την άνεση πάντα (όχι για την δυνατότητα κίνησης σε δύσκολα).
-
Παιδιά το yaris (κόλλημα και εγώ ε? ) έχει σχετικά ψηλή θέση οδήγησης που βολεύει από ορατότητα. Το swift νομίζω όχι. Το Υ;και κάτι ακόμα: τα τζιποειδή (jimny, terios κλπ) αποσβαίνουν καλύτερα τις ανωμαλίες της ασφάλτου (δεν με νοιάζει το χωμα) σε σχέση με τα αυτοκίνητα που συζητάμε εδώ ή όχι; Μιλάω για την άνεση πάντα (όχι για την δυνατότητα κίνησης σε δύσκολα).
Ισως να είναι καλύτερα σε...κρατήρες, αλλά στο 90% των ανωμαλιών ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ!
Γενικά, τα μικρά τζιπάκια στο δρόμο είναι όλο αναπηδήσεις και η άνεση είναι πολύ χειρότερη από κάθε επιβατικό. Αυτά ισχύουν ΣΙΓΟΥΡΑ για το Jimny. Ίσως το Terios να είναι καλύτερο, αλλά με τίποτε δεν θα φτάνει ένα αντίστοιχης αξίας μη τετρακίνητο.Όσο για την θέση οδήγησης, νομίζω τα περισσότερα μικρά έχουν όρθια θέση οδήγησης, γι΄ αυτό το λόγο και έχουν ...ψηλώσει τόσο τελευταία! Πάντως δεν το θεωρώ σοβαρό πλεονέκτημα... Εντάξει, να μην είσαι και...ξάπλα, αλλά είναι μικρές οι διαφορές! Εξάλλου, οι πολύ ψηλες θέσεις σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι σε...λεωφορείο!\
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Υpsilon δεν έχει ιμάντα. Έχει καδένες, από λευκόχρυσο και ασήμι, αξίας 1500 ευρώ, από τον οίκο Καίσαρη, για να συνοδεύει την γυναίκα όλο το 24ωρο...Αυτοί ακόμη και τις βενζίνες να τους χάριζαν οι Ιταλοί, θα έβγαζαν τα ιαπωνικά καλύτερα και πιο οικονομικά
Θα έλεγαν τότε 'Φαντάσου, για να χαρίζουν τις βενζίνες, πόσο μάπα είναι το αμάξι!'
'Ναι, θα χαλάει συνέχεια, θα είναι στο συνεργείο, οπότε δεν θα καίει βενζίνες, να γιατί τις χαρίζουν, εεεε, τους ξέρω εγώ τους Ιταλούς, είχε ο παππούς μου ενα 128 και του είχε καεί ο θερμοστάτης και έτριζε και η πόρτα, άσε ούτε 20 χρόνια δεν το κράτησε, ενώ τώρα έχει μια Corolla , και δεν έχει κάψει ΟΥΤΕ λαμπάκι, αχ ρε παππού Θεός σχωρέστον....'
-
Λοιπόν εμείς μόλις γυρίσαμε απο αντιπροσωπότσαρκα και της άρεσε το swift από μικρά αλλά και το jimny λόγω δυνατοτήτων ανεβάσματος πεΖοδρομίου!
Δεν ξέρω όμως αν αυτά έχουν τη σπιρτάδα (αν κόβει το τιμόνι του και αν αρπάζει γρήγορα ο κινητήρας) του yaris. Αν ναι τότε φύγαμε για ένα από τα 2 suzuki!
*Τα μεγάλα SUV πως είναι σε άνεση (απόσβεση ανωμαλιών ασφάλτου με νοιάζει) σε σχέση με τα επιβατικά;
Αυτοκίνητο για κοπέλα