Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κ. Τσολάκο, επιτρέψτε μου να κρίνω εγώ, ως πλήρως φορολογούμενος μισθωτός και μέσω των κακών διαχειριστών που ψηφίζω, πως θα διατεθούν τα χρήματα που πρέπει να πληρώσετε, αντί να τα διαχειρίζεστε εσείς ο ίδιος. Ευχαριστώ.
Οπως μας κλεβει το κρατος, δηλαδη εμεις, το κλεβουμε και εμεις, δηλαδη εμας. Ο καλυτερος τροπος διαχειρησης δημοσιου χρηματος
Μανο πλακα κανουμε με τα χαλια μας περιγραφοντας τη πραγματικοτητα. Προσωπικα δεν τα περνω σοβαρα. Τους κακους και καλους διαχειριστες εμεις τους ψηφιζουμε οπως το λες. Αλλα οταν ασκουνε την εξουσια με τετοιο τροπο μας προκαλουνε να αντιδρασουμε. Οταν πληρωνουμε, εγω και εσυ μαζι, και δεν εχουμε βραχυπροθεσμα ή μακροπροθεσμα οφελη ουτε καποιο στοχο να πετυχουμε περα απο τη μειωση του δημοσιου χρεους,
(βλεπε επιτηρηση ) τοτε ολοι μας εχουμε την απορια γιατι να πληρωνουμε και ψαχνουμε τροπους να μη πληρωνουμε. Το φαινομενο αυτο δεν ειναι σημερινο, το εχουμε εδω και χρονια ως κοινωνια, αλλα τα τελευταια χρονια, ανεξαρτητως κυβερνησης, αυτο εντεινεται αντι να απαλειφετε. Ποιο δικαια κοινωνια θελουμε και οχι διευρηνση του αισθηματος της αδικιας.