-
Περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβουμε και τον Γ'!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
.......τι κανετε εδω εσεις που προλαβατε τον Α Παγκόσμιο?Και την Ατλαντίδα πριν βυθιστεί. Ψάρακα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ πάντως πήγα το 1881....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
.......τι κανετε εδω εσεις που προλαβατε τον Α Παγκόσμιο?
Και την Ατλαντίδα πριν βυθιστεί. Ψάρακα.
Πάντως είναι απορίας άξιο πώς κατάφερες στην ηλικία σου να μάθεις να χειρίζεσαι υπολογιστή... Μπράβο γέροντα..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παλιοξεφτίλα. Εγώ σπάνια το έβλεπα.
Πάντως ήταν όντως βολικό αν είχες αυτοκίνητο μαζί.
Ασε ρε Ολυμπιε
Μιλας και εσυ του γραφειου οτι το εβλεπες σπανια και με αυτοκινητο μαλιστα...
Ασχετο: πως λεγανε τον ταγματαρχη του γραφειου που ησουνα γραφιας?
α) με ξέρεις κι από χθες?
β) απόρρητη πληροφορία.
α) Για να το λεω ενοειτε οτι σε ξερω και απο εχθες (05/Α στο 294 ΤΕ γραφιας στο 4ο δεν εισουνα και με ενα μπλε xsara?)
β) Ασε θα το θυμηθω μονος μου.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αν εσείς είστε παλαίουρες εγώ που πήγα φαντάρος το '95 πρέπει να θεωρούμαι απολίθωμα;Η κανονική σειρά μου ήταν το 239. 92Γ.
Ήμουν προπροπάππους σου πριν γίνεις απολίθωμα.
-
Υπάρχει περίπτωση αν μπω στο προσεχές εξάμηνο αεροπορία να μπλέξω με επαρχίες...;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση αν μπω στο προσεχές εξάμηνο αεροπορία να μπλέξω με επαρχίες...;Ναυτικό να πας!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση αν μπω στο προσεχές εξάμηνο αεροπορία να μπλέξω με επαρχίες...;Υποχρεωτικα θα ερθεις Τριπολη (124ΠΒΕ) για την βασικη εκπαιδευση,μετα.....οτι πει το βυσμα σου!!!1
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ειχαμε και μια αναβολή βρε αρχηγε.....
Κανονικά το 88 έπρεπε να παρουσιαστω....Υ.Γ. Και ναι εννοώ το 1888! (πήρα μέρος και στους Βαλκανικούς και στον Α΄Παγκόσμιο και στη Μικρασιατική εκστρατεία.Στον Β΄Παγκόσμιο με πήρανε λίγο πιο αργά μέσα...)
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ειχαμε και μια αναβολή βρε αρχηγε.....
Κανονικά το 88 έπρεπε να παρουσιαστω....Άσε αν πούμε το πότε έπρεπε να παρουσιαστούμε ...
Αν εσείς είστε παλαίουρες εγώ που πήγα φαντάρος το '95 πρέπει να θεωρούμαι απολίθωμα;
Η κανονική σειρά μου ήταν το 239. 92Γ.
Ήμουν προπροπάππους σου πριν γίνεις απολίθωμα.
-
ΞΟΥΤ παλιοπόντικο!Ποντικοφάρμακο γρήγορααααααα!
-
Στη ΣΕΑΠ , μία τραπεζοκόμος ήξερε τον τότε Ταξίαρχο Δκτή της Σχολής ( ο κ. Χαροκόπος τότε ) από τότε που ήταν υπολοχογαχός. Κάθε φορά που τον έβλεπε τον έλεγε αρούρι και τους ΥΕΑ μας φώναζε ποντικαράδες. άπαιχτη.
-
Ενα μόνο έχω να πω για τη φωτό του ginogsm
-
Μονο αυτο πες μου...εισαι ατριχος?
-
πες μου που εισαι τωρα και τι κανιης...
-
Θα περασουμε καλα οι 2 μας...
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
α) Για να το λεω ενοειτε οτι σε ξερω και απο εχθες (05/Α στο 294 ΤΕ γραφιας στο 4ο δεν εισουνα και με ενα μπλε xsara?)
β) Ασε θα το θυμηθω μονος μου.
Είχα ξεχάσει να βάλω το ' ' στη δημοσίευσή μου.
α) μεταξύ άλλων ναι, αλλά με λευκή Xsara.
β) Περδίου.
-
Ολοκληρώνοντας την πολυπόθητη άδεια απολύσεώς μου επέστρεψα να πάρω το πολυπόθητο απολυτήριο από την μονάδα μου (ΙΣ) στο Λιτόχωρο.
Μπαίνοντας στους θαλάμους βλέπω στον πίνακα της υπηρεσίες της ημέρας + άδειες + τιμωρίες.
Στις τιμωρίες βλέπω το όνομα του οδηγού του ταξίαρχου να έχει 20Φ.
Πάω στο κοντοσείρι μου και δεκανέα-υπαξ κινήσεως και τον ρωτάω τι έγινε!
'Να', μου λέει, 'μου ζήτησε να αλλάξει λάδια στο υπηρεσιακο του Ταξ, ξέρεις το Καντέτ' (σημ καντέτ 1,3 του 1988).
Απανταώ: 'Καλά, αυτό δεν κάνει σερβις στην αντιπροσωπία? Αφού δεν βάζουμε χέρι κατ' εντολή της ταξιαρχίας!'Υπαξ: 'Εντάξει έιπα και εγώ, λάδια είναι μπορεί να θέλει συμπλήρωμα και του έδωσα το ΟΚ!. Έλα όμως που ενω του είπα που είναι το λάδι για τα βενζινοκίνητα αυτός πήγε και πήρε λαδι για τα Σταγερ!!!'
Εγώ: 'Μην μου πεις? Το έκαψε?'
Υπαξ: 'Δεν προλαβε....έβαλε 22 λίτρα λάδι!!!!'
Εγώ: Ορίστε?
Υπαξ: '22 λίτρα!!! Εσταζε από την εξάτμιση. Σκέψου οτι οι βαλβίδες έπλεαν ....Τα μπουζί πνίγηκαν και ακόμη ψάχνουμε πως να καθαρίσουμε της εξάτμιση!!!...
...Α!! και τα 20Φ είναι τα πρώτα από τον δικό μας διοικητή. Γιατί ακόμη δεν έχει αναλάβει ο ταξ!' -
Εβαζε μέχρι να γεμίσει ο κινητήρας!!! Ημουν μπροστά σε τηλέφωνο από πελάτη που πήρε να παραπονεθεί στον μηχανικό ότι του είχε βάλει λίγο λάδι, επειδή δεν το έβλεπε όταν ανοιγε την επάνω τάπα!!!
Περί Θητείας [#2]