-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη ρε μαστορα εσυ τι ονομαζεις προσπεραση στην εθνικη?Στον δρόμο Πύργου - Κρεστένων ( μία λωρίδα ανά ρεύμα και ΛΕΑ ο θεός να την κάνει ) , αυτό που ονομάζεις και εσύ. Στο εθνικό δίκτυο με τρεις ή δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση δεν ονομάζω τίποτα προσπέραση.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εσυ γιατι πηγαινες με 170? Αυτο θα ακουσεις εδω μεσα!popo εγκλημα!!170 στον κηφισο....στην πυρα γρηγορα!
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Ελπίζω αυτοί που έκαναν Δεξιά δεν το έκαναν επειδή τρομοκρατηθήκαν με αυτά που είδαν στους καθρέπτες τους.αυτο το εχω παρατηρησει ακι εγω..οταν ειμαι με το μηχανακι αδειαζω πολυ γρηγοροτερα την αριστερα απο αργους εποχουμενους παρα οταν ειμαι με το αυτοκινητο...\
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
αυτο το εχω παρατηρησει ακι εγω..οταν ειμαι με το μηχανακι αδειαζω πολυ γρηγοροτερα την αριστερα απο αργους εποχουμενους παρα οταν ειμαι με το αυτοκινητο...\Που να πάνε δεξιά ρε με τον τάφο που έχεις για αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το νού σας. Αγόρασα ήδη μια vodafone data card και μόλις την πείσω να δουλέψει (δεν την αναγνωρίζει το Mac) θα έχω δίκτυο παντού.το εχω ξανακουσει αυτο το προβλημα με τις καρτες αυτες...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
O μακαρίτης-ζώον καλά να πάθει. Η γυναίκα του και το παιδί του τι φταίγανε?Ευτυχώς που το ζώο δεν πήρε στο λαιμό του και τους παντελώς αθώους σταθμευμένους.
Ζώον-ξεζώον κρίμα... Αν δεν υπήρχε τρίγωνο πάντως, έχω την εντύπωση πως θα μπορούσε να καταλογιστεί συνυπευθυνότητα.
-
*Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο δυστύχημα στη ΜαλακάσαΑΠΕ
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2007 08:37**Πατέρας, μάνα και γιος **βρήκαν τραγικό θάνατο στη 1 τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Μαλακάσα.
Νεκροί είναι ο 42χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, η συζύγός του 39 ετών και το ανήλικο αγόρι τους 5 ετών από τη Νέα Σμύρνη.
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία η οικογένεια επέστρεφε από διακοπές όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο ΙΧ στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της εθνικής οδού. Το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει λόγω **βλάβης **με αναμμένα τα αλάρμ και περίμενε το όχημα της οδικής βοήθειας που ερχόταν εκείνη τη στιγμή.
Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η οικογένεια μετά την πρόσκρουση βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Προανάκριση για το δυστύχημα κάνει το Β' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που εδρεύει στις Αφίδνες. *O μακαρίτης-ζώον καλά να πάθει. Η γυναίκα του και το παιδί του τι φταίγανε?
Ευτυχώς που το ζώο δεν πήρε στο λαιμό του και τους παντελώς αθώους σταθμευμένους.
....
Κατα τ'άλλα, η Τροχαία θα γράψει **εμένα **που οδηγώ σωστά αλλά με 129.5χαω σε **άδεια **Εθνική....
.....
Ο παρκαρισμένος είχε βάλει το τρίγωνο ως όφειλε ; Ο μακαρίτης ήταν στη ΛΕΑ ως κλασικός χλημίντζουρας , ο άλλος είχε προειδοποιήσει ; Οι μακαρίτες ζώνη φορούσαν ; Με πόσα πήγαινε άραγε για να ανατραπεί κιόλας ;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
αυτο το εχω παρατηρησει ακι εγω..οταν ειμαι με το μηχανακι αδειαζω πολυ γρηγοροτερα την αριστερα απο αργους εποχουμενους παρα οταν ειμαι με το αυτοκινητο...\
Που να πάνε δεξιά ρε με τον τάφο που έχεις για αυτοκίνητο;
το ταιζω καναβουρι μπας και γινει gta αλλα αυτο τιποτα...προς το παρων εχει σταματησει να καιει λαδια!!
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Εσυ γιατι πηγαινες με 170? Αυτο θα ακουσεις εδω μεσα!
popo εγκλημα!!170 στον κηφισο....στην πυρα γρηγορα!
Εάν έβαζε τη μηχανή από κάτω , σίγουρα θα το έλεγες αυτό.
Είναι απλό φίλε : Θες να τρέξεις ; Πάρε φόρα από την Ακρόπολη και πέσε. Δεν φταίω εγώ να πληρώσω μία στιγμιαία λάθος αντίδραση , αστοχία του ελαστικού σου , του διαφορικού , της τροφοδοσίας , του συστήματος διεύθυνσης κτλ. Με χαμηλότερες ταχύτητες ενδέχεται να καταφέρεις να μαζέψεις το όχημά σου. Παράδειγμα. Στην ΑΟ ένα Auris χάνει μπροστά μου ( στα 150 μέτρα ) με 120χάω ( πηγαίναμε σταθερά ) όλο το πέλμα του ελαστικού του και μένει με το εσωτερικό. Στιγμιαία αστάθεια , κάνει ένα ¨s¨ και καταφέρνει να το σταματήσει στη ΛΕΑ. Με 170 θα το σταμάταγε ; Και η ΑΟ είναι απείρως καλλίτερη οδός από τον ΕΟ.
-
Επειδή δεν γνωρίζω όλα τα facts, κάνω υποθέσεις.
Υποθέσεις όμως που νομίζω είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα:
- Η Εθνική στην Μαλακάσα έχει ΛΕΑ κανονικότατη όπως έχει και 3 κανονικότατες λωρίδες.
- Ο οδηγός με το χαλασμένο αυτοκίνητο δεν θα έβαλε τρίγωνο όπως το 90% των οδηγών που έχω δεί εν Ελλάδι.
- Ο μακαρίτης οδηγούσε μάγκικα με 100χαω++ στην ΛΕΑ, επειδή ήταν Κυριακή, είχε κίνηση και οι λαμάκες άλλοι είχαν γεμίσει τον δρόμο. Αν νομίζετε ότι ήταν εξαίρεση, προφανώς δεν έχετε οδηγήσει ποτέ σε Εθνική.
- Ο Μακαρίτης είδα ξαφνικά το σταματημένο αυτοκίνητο μπροστά του, πρόλαβε να σκεφθεί 'μα τι κάνει αυτός εδώ', πρόλαβε να στρίψει λίγο και το βρήκε στο πλάι. Αυτό τον έκανε να ανατραπεί.
Σε αυτή την περίπτωση, αν κάποιος πρέπει να υπολογίσει ευθύνες, εγώ προτείνω 90% στον μακαρίτη, 10% στον σταθμευμένο άν δεν είχε τρίγωνο.
Κρίμα πάντως...
ΥΓ Να παραθέσω δική μου εμπειρία? Προ ετών, μετά την Μαλακάσα έμεινα απο λάστιχο στο Golf μου...δυστυχώς το πίσω δεξιό.
Σταματάω στην ΛΕΑ, βάζω τρίγωνο σε ικανή απόσταση, και καθώς άρχισα να αλλάζω λάστιχο διαπιστώνω ότι τα αυτοκίνητα περνάγανε με 120χαω filler δίπλα μου.
Τα ζώα οδηγοί, βλέπανε το τρίγωνο, το περνάγανε σύρριζα και προσπαθούσανε ξανά να χωθούν απο αριστερά στο ήμισυ πλέον της ΛΕΑ. Λαμάκες όλοι.
-
Και εγώ έτσι πιστεύω ότι έγινε.
Και αυτό που περιγράφεις είναι όντως πολύ εκνευριστικό αλλά και τρομακτικό συνάμα. Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνεις πόσα είναι τα 120 μέχρι να περάσει κάποιος στα 2-3 μέτρα από εσένα με τόσα και να νιώσεις τον αέρα.
-
Από τη στιγμή που ήταν στο ρεύμα προς Αθήνα και επέστρεφαν από διακοπές (άρα και κούραση μετά από ταξίδι) και έγινε στις 1 τα ξημερώματα, πολύ πιθανό να είναι και η υπνηλία (αρα και μειωμένη αντίληψη των γύρω συνθηκών) μια αιτία για ότι έγινε...
Πολλοί θα έχετε παρατηρήσει πως αυτόματα ο εαυτός μας μόλις φτάνει κανείς στη Μαλακάσα σκέφτεται συνειρμικά 'έφτασα' Αθήνα και χαλαρώνει κάπως...
Είναι κρίμα όμως να χάνονται ζωές από τόσο χαζές και ασήμαντες αφορμές.
-
O μακαρίτης-ζώον καλά να πάθει. Η γυναίκα του και το παιδί του τι φταίγανε?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΜΛΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ 'ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ' Η 'ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ' ???
Οι υπολοιποι που ειστε να τον κραξουμε ολοι μαζι εν χορω?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
O μακαρίτης-ζώον καλά να πάθει. Η γυναίκα του και το παιδί του τι φταίγανε?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΜΛΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ 'ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ' Η 'ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ' ???
Οι υπολοιποι που ειστε να τον κραξουμε ολοι μαζι εν χορω?
κρα - κρα - κρα - κρα
τον κράζω
-
Για το τρίγωνο...
Το ενδεχόμενο να είχε μόλις μείνει ο άλλος και να μην είχε προλάβει να το τοποθετήσει το σκέφτεστε?Μιλάω πάντα για την περίπτωση που εικάζετε οτι δεν τοποθετήθηκε.
Όπως και να έχει πάντως, εγώ δε θα καταλόγιζα την παραμικρή ευθυνη στον παθόντα, επειδή πολύ απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΕΑ!
-
OYOYOYOOYOY 666
να καεις στην κολαση σατανα, σαρδαναπαλε που τολμησες να πεις 'καλα να παθει' αυτος που εσκεμμενα εκανε καραμπινατη παρανομια με αποτελεσμα να σκοτωθει και παραλιγο να σκοτωσει και αλλους που δεν εφταιγαν σε τιποτα. Τι σημασια εχει το οτι επαιζε το κεφαλι του κορωνα-γραμματα και του ηρθε γαμα τα, που οδηγουσε αυτοκτονικα και δολοφονικα, το μοναδικο που εχει σημασια ειναι οτι χτυπησε το καημενο, και εσυ χαιρεσαι για την ατυχια του?
-
Τουλάχιστον τη γλίτωσε ο άνθρωπος που είχε σταματήσει με τα αλάρμ... Συνήθως οι πεζοί γύρω από τα αυτοκίνητα είναι τα πιό κουφά θύματα.
-
Για αυτο λοιπον οταν το αυτοκινητο ειναι σταματημενο στην ΛΕΑ, οποιος δεν εχει δουλεια σε αυτο καθεται ΠΙΣΩ απο την μπαριερα.
-
Παρόλο το γεγονός οτι εκανε χοντραδα ο τυπος, δεν μπορώ σε καμια περιπτωση να πω καλα να παθει. Το θεωρω μη ανθρωπινο να πω καλα να πάθει οποιοσδηποτε συνανθρωπος... Που ζουμε ρε παιδια. Τι είναι αυτά που λέτε.
Ελπιζω να μη σοβαρολογείτε και να το είχατε πάρει στην πλακα, αλλιώς λυπάμαι αλλά μερικοί από μας είναι πιο ΖΩΑ απο τα ΖΩΑ.
-
Ζώον ο οδηγός wrangler με after market xenon που τύφλωνε όλους τους απέναντί του. Έλεος πια ! Δεν καταλαβαίνουν ότι ενοχλούν?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]