-
Καινε τον Υμμητο.....
-
-
Κορυφαίο σκηνικό σήμερα το πρωί στην Άνοιξη - πήγαινα με καμιά 50ριά εκείνη την ώρα με κατεύθυνση προς Αθήνα και με περνάει ξυστά και με μικρή διαφορά ταχύτητας παπάκιας ο οποίος δε φορούσε μπλούζα (φορούσε όμως κράνος!) και είχε δέσει την πετσέτα του μπάνιου στο λαιμό του, σα μανδύα!!!
Μειώνω ταχύτητα, κάνω λίγο δεξιά μη μου πάρει κανένα καθρέφτη, ο τύπος μειώνει κι αυτός, περνάει από την εμπρός αριστερή πλευρά του αυτ/του μου στην εμπρός δεξιά, και κόβει (στην ουσία έκανε ένα 'Π' γύρω από το αυτ/το μου, σε απόσταση μικρότερη του μέτρου απ' όλες τις πλευρές), γιατί είδε περίπτερο!!....
Ότι και να πω....
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αναβάτες, ΜΗΝ οδηγείτε επικίνδυνα. Κινδυνεύει η δική σας ασφάλεια πρώτα απο όλα. -
Ε, αφού έτσι τον βόλευε, τι να κάνει ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κορυφαίο σκηνικό σήμερα το πρωί στην Άνοιξη - πήγαινα με καμιά 50ριά εκείνη την ώρα με κατεύθυνση προς Αθήνα και με περνάει ξυστά και με μικρή διαφορά ταχύτητας παπάκιας ο οποίος δε φορούσε μπλούζα (φορούσε όμως κράνος!) και είχε δέσει την πετσέτα του μπάνιου στο λαιμό του, σα μανδύα!!!Μειώνω ταχύτητα, κάνω λίγο δεξιά μη μου πάρει κανένα καθρέφτη, ο τύπος μειώνει κι αυτός, περνάει από την εμπρός αριστερή πλευρά του αυτ/του μου στην εμπρός δεξιά, και κόβει (στην ουσία έκανε ένα 'Π' γύρω από το αυτ/το μου, σε απόσταση μικρότερη του μέτρου απ' όλες τις πλευρές), γιατί είδε περίπτερο!!....
Ότι και να πω....
Ζεστη, ελαχιστο οξυγονο, καπνος..... Τι περιμενες;;;; μαστουρωσε ο ανθρωπος....
-
Ο ένας πάει με 170 και ο άλλος με περισσότερα. Ποιος φταίει ?
Φυσικά και οι δυο φταίνε.
Το θέμα πρέπει να είναι ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο.
Και οι δυο είδαν ή δεν είδαν τον άλλον και οι δυο έκαναν ή δεν έκαναν ελέγχους.
Από πλευράς ψυχρής λογικής φταίει περισσότερο αυτός που τρέχει και περισσότερο.Και κάτι γενικό
Δεν μπορείς να επικαλείσαι των Κώδικα όταν δεν κινείσαι σύμφωνα με Αυτών.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Από πλευράς ψυχρής λογικής φταίει περισσότερο αυτός που τρέχει και περισσότερο.Και κάτι γενικό
Το παραπάνω ως απάντησή μου (δεν έχω όρεξη για διαρκείς αψιμαχίες με ανθρώπους που δεν θέλουν να παραδεχθούν αυτό που δεν τους βολεύει, κάνει και ζέστη...).
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καινε τον Υμμητο.....Ε, πού να τρέχουν μέχρι εκεί μωρέ για να τη σβήσουν... μακρυά είναι, δρόμους δεν έχει γύρω γύρω...
-
Η μηχανη οταν εβγαλα φλας σε καμμια περιπτωση δεν ηταν στην αριστερη. Οποιος θελει να εχει αντιθετη αποψη χωρις να ηταν εκει, ας τραγουδαει οσο θελει. Αντε πια, ειστε τοσο καμμενοι μερικοι που ξερετε και τι εγινε χωρις να ειστε εκει...Λες και δεν τα εχουμε ξαναδει και σε βιντεο μαλιστα.
Θες να σου πω τι υποθετω οτι εγινε? Στην μεγαλη αριστερη που περναει κατω απο την ΑΟ πετυχε αυτοκινητα σε αριστερη και μεσαια, τα περασε απο δεξια, και μολις βγηκε στην ευθεια που συζηταμε ειδε μακρυα σε δεξια και μεσαια τους ιδιους που εγω πηγα να προσπερασω ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, εβαλε στοιχημα με τον εαυτο του οτι προλαβαινει να με περασει απο τερμα αριστερα, αποφασισε να μην κοψει και περασε απο οπου χωρεσε. Ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το παραπάνω ως απάντησή μου (δεν έχω όρεξη για διαρκείς αψιμαχίες με ανθρώπους που δεν θέλουν να παραδεχθούν αυτό που δεν τους βολεύει, κάνει και ζέστη...).
Τωρα δεν επικαλουμαι τον κωδικα, επικαλουμαι το ενστικτο της αυτοσυντηρησης που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να εχουν οι μηχανακηδες, και οτι αμα δεν το εχουν δεν θα σκιστω εγω να τους το εμφυτεψω
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΗΛΙΘΙΟΣ ο κυριος με το μπλε σαξο και πινακιδα Αθηναικη, στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης, οταν χθες το βραδυ, περνώντας από το δάσος Πολιχνίτου πέταξε τσιγάρο από το παράθυρο.....(και με πολλα μποφορ).... Του επαιξα φωτα, κόρνες τιποτα. Γυρισα πισω να βρω το τσιγάρο αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.Το δάσος του πολυχνιτου καιγόταν προχτες.
Κατ' εμέ , έπρεπε να ειδοποιήσεις την αστυνομία και να τον δώσεις στεγνά.
-
Δεν υπάρχει προσπέραση σε κίνηση σε στοίχους. Μόνο αλλαγή λωρίδας και αυτός που αλλάζει λωρίδα υποχρεούται να υπολογίσει όλες τις παραμέτρους.
Ηταν στη μεσαια και πλησειαζε αλλο οχημα, που ηταν στην ιδια λωριδα.
Την μεσαια.
Εβγαλε φλας και ξεκινησε την διαδικασεια προσπερασης αφου πρωτα βεβαιωθηκε οτι δεν υπαρχει κανενας πισω και αρηστερα του τον οποιο θα θεσει σε κινδυνο με τον ελιγμο αυτο.
Αυτο ειναι προσπεραση.Είναι αλλαγή λωρίδος.
-
ΗΛΙΘΙΟΣ ο κυριος με το μπλε σαξο και πινακιδα Αθηναικη, στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης, οταν χθες το βραδυ, περνώντας από το δάσος Πολιχνίτου πέταξε τσιγάρο από το παράθυρο.....(και με πολλα μποφορ).... Του επαιξα φωτα, κόρνες τιποτα. **Γυρισα πισω να βρω το τσιγάρο αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.
**Το δάσος του πολυχνιτου καιγόταν προχτες.
Πολλά μπράβο..... είσαι από τους λίγους που θα έκαναν μια τέτοια κίνηση....
Και στην τελική θα τον έδινε κάποιος οτι τον είδε να τριγυρνά στον τόπο του εγκλήματος σαν ύποπτο εμπρησμού...
Ειναι κ αυτο.....Και μετα....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κορυφαίο σκηνικό σήμερα το πρωί στην Άνοιξη - πήγαινα με καμιά 50ριά εκείνη την ώρα με κατεύθυνση προς Αθήνα και με περνάει ξυστά και με μικρή διαφορά ταχύτητας παπάκιας ο οποίος δε φορούσε μπλούζα (φορούσε όμως κράνος!) και είχε δέσει την πετσέτα του μπάνιου στο λαιμό του, σα μανδύα!!!Μειώνω ταχύτητα, κάνω λίγο δεξιά μη μου πάρει κανένα καθρέφτη, ο τύπος μειώνει κι αυτός, περνάει από την εμπρός αριστερή πλευρά του αυτ/του μου στην εμπρός δεξιά, και κόβει (στην ουσία έκανε ένα 'Π' γύρω από το αυτ/το μου, σε απόσταση μικρότερη του μέτρου απ' όλες τις πλευρές), γιατί είδε περίπτερο!!....
Ότι και να πω....
Μήπως ήταν ο ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν υπάρχει προσπέραση σε κίνηση σε στοίχους. Μόνο αλλαγή λωρίδας και αυτός που αλλάζει λωρίδα υποχρεούται να υπολογίσει όλες τις παραμέτρους.
Την μεσαια.
Εβγαλε φλας και ξεκινησε την διαδικασεια προσπερασης αφου πρωτα βεβαιωθηκε οτι δεν υπαρχει κανενας πισω και αρηστερα του τον οποιο θα θεσει σε κινδυνο με τον ελιγμο αυτο.
Εχχμ, συγνωμη, πλησιαζω καποιον στην μεσαια, βγαζω φλας για να αλλαξω λωριδα στην αριστερη με σκοπο να τον περασω και μετα να επιστρεψω στην μεσαια ή να συνεχισω να προσπερναω, και αυτο κατ΄εσε ΔΕΝ ειναι προσπεραση?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η μηχανη οταν εβγαλα φλας σε καμμια περιπτωση δεν ηταν στην αριστερη. Οποιος θελει να εχει αντιθετη αποψη χωρις να ηταν εκει, ας τραγουδαει οσο θελει. Αντε πια, ειστε τοσο καμμενοι μερικοι που ξερετε και τι εγινε χωρις να ειστε εκει...Λες και δεν τα εχουμε ξαναδει και σε βιντεο μαλιστα.Θες να σου πω τι υποθετω οτι εγινε? Στην μεγαλη αριστερη που περναει κατω απο την ΑΟ πετυχε αυτοκινητα σε αριστερη και μεσαια, τα περασε απο δεξια, και μολις βγηκε στην ευθεια που συζηταμε ειδε μακρυα σε δεξια και μεσαια τους ιδιους που εγω πηγα να προσπερασω ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, εβαλε στοιχημα με τον εαυτο του οτι προλαβαινει να με περασει απο τερμα αριστερα, αποφασισε να μην κοψει και περασε απο οπου χωρεσε. Ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος.
Πιθανότατα. Και λοιπόν ; Πηγαίνατα και οι δύο με πολλά και ενδέχεται να αποδικνυόταν ότι δεν μπορείτε είτε και οι δύο είτε ο ένας από τους δύο να διαχειριστείτε την ταχύτητα αυτή ...όχι ότι τώρα αποδείχθηκε ότι και οι δύο μπορείτε. Μάλλον ως άσκηση ψυχραιμίας ή κωλοφαρδίας μου φάνηκε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ψάχνεις δίκαιο σε αυτήν την περίπτωση έτσι ; Και οι δύο τα είχατε όλα γραμμένα και είσασταν πολύ πέρα από το όριο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την μεσαια.
Εχχμ, συγνωμη, πλησιαζω καποιον στην μεσαια, βγαζω φλας για να αλλαξω λωριδα στην αριστερη με σκοπο να τον περασω και μετα να επιστρεψω στην μεσαια ή να συνεχισω να προσπερναω, και αυτο κατ΄εσε ΔΕΝ ειναι προσπεραση?
Έχχμ συγγνώμη. είσαι στην μεσαία σε δρόμο με τρεις λωρίδες και θέλεις να μπεις δεξιά**.**Όλα τα υπόλοιπα έπονται. Το λέγαμε πριν κάμποσο καιρό όταν λέγαμε για προσπέραση από δεξιά και έλεγες ότι προσπέραση σε περίπτωση κίνησης σε στοίχους δεν νοείται παρά μόνο συνεχείς αλλαγές λωρίδων. σου φαίνεται κάπως διαφορετικό από το να κινέίσαι στη δεξιά , να αλλάξεις λωρίδα και να μπεις στη μεσαία , να αναπτύξεις ταχύτητα και ενδεχομένως μετά να γυρίσεις στη δεξιά ; Δεν είναι υπέρβαση. Είναι διαδοχικές αλαγές λωρίδων.
-
Έλειψα 20 μέρες, γράψατε 38 σελίδες σε αυτό το νήμα. Δεν παλεύεται...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έλειψα 20 μέρες, .............Μπα έλειπες;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]