Τελικά μήπως οι αντιπροσωπείες μας κοροϊδεύουν?
Στις 01/06/07 παρήγγειλα ένα opel astra gtc cosmo 1.6T με κάτι έχτρα.
Η τιμή είχε οριστεί στα 23.300 όλα μέσα. παράδοση τέλη Αυγούστου.
Την παρασκευή που επικοινώνησα με την opel (ένα μήνα μετά την παραγγελία) έμαθα οτι υπήρχε πρόβλημα με την παραγγελία. Σε μια επίσκεψη μου στην αντιπροσωπεία ενημερώθηκα οτι:
το αυτοκίνητο που παρήγγειλα δεν μπορεί να έρθει με το εξοπλισμό που ζήτησα(που μου προτείνανε βέβαια οι πωλητές) αλλα θα έχει εχτρα το IDS+. (να σημειωθεί οτι εγώ είχα ενημερωθεί οτι το αυτοκίνητο θα έχει διακόπτη σπορ λειτουργίας και μου φάνηκε παράξενο πως θα υπήρχε χωρίς το IDS+) για αυτή την 'παρεξήγηση' στην οποία βεβαίως δεν βλέπω να φταίω εγω κάπου θα έπρεπε να ξαναπαραγγείλω το αυτοκίνητο (που σημαίνει παράδοση Οκτώβριο +2 μήνες) και να πληρώσω 500 με 600€ εχτρα.
Το αστείο είναι οτι μου είπαν χαρακτηριστικά οτι δεν ξέρουν ακριβώς την τιμή γιατί δεν τους έχουν ενημερώσει και οτι πρέπει όμως μέχρι την τρίτη να απαντήσω αν θέλω να συνεχίσω την παραγγελία. Να συνεχίσω παραγγελία για ένα αμάξι που θα κάνει 'περίπου' 23.700. Σε σχετική αντίδρασή μου μάλιστα μου απάντησαν 'θα κάνουμε θέμα 200€?'
Όπως καταλαβαίνετε ακύρωσα την παραγγελία και θα απευθυνθώ σε άλλο έμπορο όπου θα πληρώσω την νέα διαφορά αφού η παραγγελία θα γίνει τώρα.
Εγω όμως ρωτάω, γιατί δίνουμε την προκαταβολή? Για να είναι καλυμμένος μονο ο πωλητής? Το ορθό πιστεύω θα ήταν αυτά τα 500€ να τα επωφεληθώ εγώ αφού είχα ήδη κάνει την παραγγελία μου. Έδωσα προκαταβολή για να κλείσω και καλά το δώρο OPC line 1 που ανα πάσα στιγμή με το παραπάνω σκεπτικό μετά απο 2 μήνες θα μου λέγανε οτι δεν μπορούν να μου το δώσουν.
Προσωπικά πιστεύω οτι αν δεν επικοινωνούσα μαζί τους ακόμα θα περίμενα ανέμελος αυτοκίνητο.
Για την ενημέρωση.
Το όλο σκηνικό έγινε στην MotorStar Θεσσαλονίκης, περιοχή σφαγεία.
Οι τύποι απλά το παίζανε πιο φθηνοί και καλοί (εχτρα δώρα) αλλά τελικά βρέθηκα ένα μήνα μετά να μου ζητάνε 500€ με +2μηνες καθυστέρηση στο αμάξι.(κοινώς δεν υπάρχει παραγγελία) Ότι και αν έγινε, όποιος και αν τους κρέμασε προσωπικά περίμενα μιά συμπεριφορά πιο πολλύ προς την εξυπηρέτηση του πελάτη, και όχι να μου ζητάνε εμένα να πληρώσω τα γα$#@τικα.
Opel με πόσο?