-
Τέσσερα θέλω για πτυχίο: Περιμένω ένα, δίνω άλλο ένα την επόμενη εβδομάδα & 2 το Σεπτ. Αλλά από αυτά, τα 2 (το επόμενο & ένα το Σεπτ) είναι σε αυτή την κατηγορία
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τέσσερα θέλω για πτυχίο: Περιμένω ένα, δίνω άλλο ένα την επόμενη εβδομάδα & 2 το Σεπτ. Αλλά από αυτά, τα 2 (το επόμενο & ένα το Σεπτ) είναι σε αυτή την κατηγορίαΤο κίνητρο πως είσαι τόοοσο κοντά στο πτυχείο δεν σου φτάνει;;;
Είχα ρωτήσει μια φίλη μου, που πρώτη μπήκε στη σχολή, πρώτη βγήκε και με τον μεγαλύτερο βαθμό, έκανε μεταπτυχιακό, φεύγει για διαδακτορικό στην Αμερική (ενώ εγώ στο ίδιο διάστημα παλεύω να πάρω πτυχείο), πώς κατάφερνε σε μαθήματα δύσκολα που δεν της άρεσαν καθόλου να διαβάζει και να παίρνει και μεγάλους βαθμούς. Μου απάντησε ότι ειδικά στα μαθήματα που σιχαινόταν, είχε μεγαλύτερο κίνητρο να τα περάσει για να φύγουν...
@νδρέας
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
τελη Αυγουστου ξεκιναει η διπληΕμάς η διπλή αρχίζει 22 Αυγούστου και τελειώνει 22 Οκτωβρίου!!!
-
Εμεις εχουμε μονη 27 Αυγουστου με 5 Οκτωβριου
Διακοπες με την Συνταγοτεχνια και την Φαρμακολογια θα παω... -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Το κίνητρο πως είσαι τόοοσο κοντά στο πτυχείο δεν σου φτάνει;;;
Δίνει μια ώθηση, αλλά όσο βρίσκονται δικαιολογίες [όσο χαζές κι αστειες κι αν είναι] για να αναβάλλω κατά τη διάρκεια της ημέρας το διάβασμα, το αφήνω, φτάνω 2 μέρες πριν την εξέταση μην έχοντας κάνει τίποτα, κάπου εκεί βλέπω οτι δεν προλαβαίνω, και παραδίδω τα όπλα.
Τώρα ακόμα έχω περιθώριο, μένει να πεισθώ.
-
Ρε γμτ αύριο δίνω μαθηματικά χρηματοπιστωτικής ανάλυσης, μαθαίνονται εύκολα αλλά πολλούς τύπους δεν μπορώ να τους θυμάμαι και όσο καλά και να τους ξέρεις μερικά πρόβληματα λύνονται κάπως διαφορετικά . Α, και το τελευταίο κεφάλαιο τ'αφήνω οπότε maximum βαθμό που μπορώ να πάρω είναι 8 μάλλον. Πάω να λύσω καμιά άσκηση και να κάνω επανάληψη να δώ τι θα πιάσω αύριο..Πάντως καλύτερα απο το να κάνω ισολογισμούς ή ημερολογιακές εγγραφές λολ
-
Δίνει μια ώθηση, αλλά όσο βρίσκονται δικαιολογίες [όσο χαζές κι αστειες κι αν είναι] για να αναβάλλω κατά τη διάρκεια της ημέρας το διάβασμα, το αφήνω, φτάνω 2 μέρες πριν την εξέταση μην έχοντας κάνει τίποτα, κάπου εκεί βλέπω οτι δεν προλαβαίνω, και παραδίδω τα όπλα.
τα ίδια περίπου ισχύουν και για' μένα με μερικά μαθήματα. Βασικά φέτος δεν έκανα ούτε καν τον κόπο να τα δηλώσω. Του χρόνου, όμως, αναγκαστικά.
-
Τα ίδια κάνω και εγώ... Το αφήνω, το αφήνω μέχρι που βλέπω ότι δεν θα μου βγει και δεν πάω καν να δώσω. Εμένα όμως το πτυχίο αργεί και επιπλέον δεν έχω ιδέα τι θα κάνω μετά οπότε πιστεύω ότι μέχρι ενός σημείου δικαιολογημένα δεν έχω κίνητρο.
@νδρέας
-
τελειωσε η εξεταστικη την Παρασκευη μεχρι στιγμης εχουν βγει 2 μαθηματα απο τα 6 που εδωσα. περασα τα δυο για τα άλλα 4 δεν γνωριζω....αν και φοβαμαι οτι εχω κοπει 1-2 απο τα 4
αρχιζω παλι 27 Αυγουστου διπλη εξεταστικη και τελειωνω τελη Σεπτεμβρη. αρα φετος μπορει και να μην παω διακοπες ή να παω για λιγες μερες -
Παω να δωσω το πρωτο σε λιγο...
Περιβαλλοντικη ωκεανογραφια.
Ελπιζω να μου κατσουν καμια 5αρια (απο τις 10) ερωτησεις.
Αν οχι,βγαινω εκτος (4-5 μαθηματα να περασω περιπου).
Καλη μου επιτυχια. -
καλη τυχη.
-
Νασαι καλα.
-
Καλή επιτυχία. Την τύχη σου την ορίζεις μόνος σου
[Βγήκε σήμερα το ένα που έδωσα πριν 2 εβδομάδες -- πήρα 8 ]
-
Παει το πρωτο!
Παρασκευη παλι αλλα δυσκολο. -
Μεθαύριο δίνω αγγλικά, νταξ εύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι 2 βιβλία ύλη και εγώ έχω μόνο το ένα (νομίζω.. )
-
Μέχρι τώρα 2/2 και ακολουθούν άλλα 7, ελπίζω με αντίστοιχο αποτέλεσμα.
-
Τελειωσα σημερα
Και περναω κιολας! 5/6 ο τελικος απολογισμος..
-
Eυχομαι επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν...
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ '07:Εσυ ποσα θα περασεις?