-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To είδα προχτές...έχει και αυτοκόλλητο από τον Δήμο. Αναρωτιέμαι τι έγινε ακριβώς
Κλασσική περίπτωση που κάποιος πέφτει σε παρκαρισμένο στην πίσω γωνία του, του καταστρέφει τον πίσω άξονα και λόγο της ορμής και της ταχύτητας από την πρόσκρουση σε αυτό το στέλνει και σε μπροστινό όχημα ή στο πεζοδρόμιο. Το συγκεκριμένο είναι εφικτό να γίνει αν αυτός που έπεσε πάνω του (όπως φαίνεται και από τη φωτο) προσέκρουσε ακριβώς στη πίσω γωνία του ZX παρασύροντας και τον πίσω άξονα ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα από αντίσταση στο πεζοδρόμιο και επειδή μπροστά το όχημα προσέκρουσε σε άλλο, ξυλώθηκε ολόκληρος (επωμίστηκε όλο το βάρος της σύγκρουσης).
Αν μετά ο τύπος που έκανε τη ζημιά εξαφανίστηκε κιόλας, μπορείτε να φανταστείτε γιατί το ZX βρίσκεται ακόμα εκεί παρατημένο...
Έχει παραγίνει αυτό το κακό πάντως. Τους τελευταίους μήνες έχω δει τουλάχιστον 4 οχήματα χτυπημένα κατ' αυτό τον τρόπο ενώ είναι κανονικά παρκαρισμένα σε ευθεία και όχι σε επικίνδυνη θέση. Είναι να μην σου τύχει...
-
Αυτά τα ΖΧ δεν ήταν με την παθητική τετραδιεύθυνση? Είδατε πόσες μοίρες μπορούν να στρίψουν οι πίσω ρόδες!!!
Είχε στους mythbusters πάντως ένα ανάλογο όπου ελέγχαν κατά πόσο αν είναι δεμένος ο πίσω άξονας με αλυσίδα από κάποιο σταθερό σημείο, μπορεί να αποκολληθεί μόλις πιάσει ταχύτητα το αυτοκίνητο. Νομίζω δεν τα είχαν καταφέρει. Δε δοκίμαζαν σε κανένα Citroen? -
Ειδική πατέντα για παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο.
-
Το είδα κι εγώ τον ΖΧ στην 3ης Σεπτεμβρίου.
Το λυπήθηκα το αμαξάκι, αφού οδηγώ κι εγώ ένα σχεδόν καθημερινά. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αυτά τα ΖΧ δεν ήταν με την παθητική τετραδιεύθυνση? Είδατε πόσες μοίρες μπορούν να στρίψουν οι πίσω ρόδες!!!
Είχε στους mythbusters πάντως ένα ανάλογο όπου ελέγχαν κατά πόσο αν είναι δεμένος ο πίσω άξονας με αλυσίδα από κάποιο σταθερό σημείο, μπορεί να αποκολληθεί μόλις πιάσει ταχύτητα το αυτοκίνητο. Νομίζω δεν τα είχαν καταφέρει. Δε δοκίμαζαν σε κανένα Citroen? -
-
Πυργιώτικες πινακίδες έχει ή μου φαίνεται;Τι άλλο θα δούμε;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Το 2001 όπως έβγαινα από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη,στο ύψος του Καλοχωρίου,είχα πετύχει πορεία αυτοκινήτων τα οποία είχαν δέσει στις κεραίες τους στρινγκ!Δεν βρίσκω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει,μιλάμε για απίστευτο θέαμα.Σιγά, πριν μερικά καλοκαίρια έβρισκα κάθε μέρα για καμιά βδομάδα διαφορετικο στριγκάκι στην κεραία του αυτοκινήτου μου. (Τη γκόμενα (?) που τα έβαζε δεν πρέπει να τη βρήκα).
-
Opelette make them wet.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Opelette make them wet.Xεχεχε φαντάσου να είχα και κανα τιγκρα
-
-
Σωστοοοο...
Honday type R λοιπον οδηγει ο υπερηφανος αυτος οδηγος. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γαλλική πχιοτητα κατασκευης.Ναι είδες, αμα τρακάρουν χαλάνε...ενώ τα Ιταλικά γίνονται Πούντο
xixixi - και για τα δυο ποστ.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Σωστοοοο...
Honday type R λοιπον οδηγει ο υπερηφανος αυτος οδηγος.ακριβώς, τα Honda τύπου R έχουν κόκκινο φόντο στο σήμα H της Honda, όπως αντίστοιχα έχει και η Toyota κόκκινο στα TS μοντέλα της
-
Πραγματικα δεν ξερω που πρεπει να μπει.Στα 'ζωα ζωα ζωα' , στην ενοτητα της 'μοτοσυκλετας'?
Χθες το μεσημερι κινουνταν σε κεντρικο δρομο διπλης κατευθυνσεως μηχανακι με ατομο ηλικιας 30-35(εχει σημασια που γραφω την ηλικια.)Ο τυπος ομως φορουσε το κρανος με τον μοντερνο τροπο του στυλ δεν το βαζω κανονικα,δεν το κουμπωνω.Για αγνωστη αιτια,μαλλον αυτοκινητο που τον ακουμπησε,πεφτει κατω και με το που πεφτει του φευγει το κρανος(αφου δεν ηταν φορεμενο οπως πρεπει).Εκεινη την στιγμη περναγε μοτοσυκλετα και χωρις να προλαβει να αντιδρασει περασε κυριολεκτικα πανω απο το κεφαλι του.
Ο δρομος γεμισε απο τα αιματα του και μεχρι να ερθει το ασθενοφορο να τον παρει και να τον παει στο νοσοκομειο ειχε ψεξυχυσει.
Τα λογια ειναι περιττα νομιζω.Κριμα για την οικογενεια του. -
κριμα...
-
Ας προσεχε. Ειναι προφανες οτι δεν στεναχωρεθηκε ουτε το μικρο μου δαχτυλακι. Οι μαλακιες πληρωνονται, οι μαλακιες πανω σε μηχανη πληρωνονται πολυ ασχημα. Ειδικα οταν δεν εισαι 15χρονο αλλα 35χρονο οπου υποτιθεται πρεπει να καταλαβαινεις καποια πραγματα.
Ο μονος που λυπαμαι ειναι αυτος που τον εριξε κατω, ο οποιος ειτε φταιει ειτε οχι (αφου δεν ξερουμε τι εγινε και πως), θα πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας, οπως και ο αλλος μηχανακιας.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω που πρεπει να μπει.Στα 'ζωα ζωα ζωα' , στην ενοτητα της 'μοτοσυκλετας'?
Χθες το μεσημερι κινουνταν σε κεντρικο δρομο διπλης κατευθυνσεως μηχανακι με ατομο ηλικιας 30-35(εχει σημασια που γραφω την ηλικια.)Ο τυπος ομως φορουσε το κρανος με τον μοντερνο τροπο του στυλ δεν το βαζω κανονικα,δεν το κουμπωνω.Για αγνωστη αιτια,μαλλον αυτοκινητο που τον ακουμπησε,πεφτει κατω και με το που πεφτει του φευγει το κρανος(αφου δεν ηταν φορεμενο οπως πρεπει).Εκεινη την στιγμη περναγε μοτοσυκλετα και χωρις να προλαβει να αντιδρασει περασε κυριολεκτικα πανω απο το κεφαλι του.
Ο δρομος γεμισε απο τα αιματα του και μεχρι να ερθει το ασθενοφορο να τον παρει και να τον παει στο νοσοκομειο ειχε ψεξυχυσει.
Τα λογια ειναι περιττα νομιζω.Κριμα για την οικογενεια του.Η οικογενεια του θα στραφεί κατά του 'δολοφονου' μηχανάκια, του αναλγητου κρατους,του ΥΠΕΧΩΔΕ,κριμα για αυτον που εδωσε την χαριστικη βολή,θα ζει με εφιαλτες και δικαστηρια,καταστραφηκε για παντα.
-
Συμφωνω μαζι σας παιδια.Για αυτον τον λογο εγραψα και την ηλικια του.Υποτιθεται οτι θα ηξερε οτι αυτο που κανει(να φοραει λαθος το κρανος) ειναι μαλακια.Και το θεμα ειναι οτι εχω δει να το κανουν πολλοι.
Ο αλλος που εμπλεξε τωρα να δω πως θα την βγαλει.Ε ρε πως τα φερνει η ζωη...... -
Φρίκη... άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Σε τέτοια περίπτωση, και υπό την προϋπόθεση ότι τα πράγματα έγιναν έτσι και υπάρξουν αυτόπτες μάρτυρες στην δίκη, τι γίνεται με τον μηχανόβιο που τον πάτησε;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]