-
αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι η πανοραμικη εχει 1200 ευρω επιπλεον.τωρα για ηλιοροφη θα σε γελασω..
-
Ο χρήστης TATS έγραψε:
Παιδιά η γυάλινη πανοραμική οροφή για το gtc τι κόστος έχει?
Επίσης, στα έξτρα, υπάρχει και ανοιγόμενη ηλιοροφή για το gtc ή μονο η σταθερή-γυάλινη?Ανοιγόμενη ηλιοροφή για το Gtc δεν υπάρχει. Μόνο η πανοραμική που στο πακέτο Cosmo συμπεριλαμβάνεται. Προφανώς μάλλον και στα άλλα πακέτα θα μπορεί να μπεί ως έξτρα.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ερωτηση προς κατοχους 1.6 sport turbo με 180 hp.τι εξτρα θα θελατε να βαλετε που δεν εχετε βαλει οταν το αγορασατε?
σκεφτομαι να κανω την παραπανω αγορα στο αμεσο μελλον...
οι καθρεπτες αναδιπλωνονται και οι δυο με κουμπι απο μεσα?κοστος?
εσωτερικα στον ηλεκτρονικο εξοπλισμο τι να προτιμησω?
cruise control δεν θελω επειδη στην ελλαδα με σταθερη ταχυτητα για πανω απο 2 km δεν νομιζω να παω ποτε?
ευχαριστω..
τωρα για αναρτηση θα βαλω οταν το παρω KW variant II ή ΙΙΙ,οποτε το IDS πακετο δεν ξερω αν μπει εκτος παραγγελιας..
Συγνωμη ,εχεις μηχανη και θα παρεις το φλωρικο Astra Gtc????
Ti επαθες κριση προσωπικοτητας η ζηλευψες την ψευτογλαμουρια του Αστρα??**Παρε ενα τζιπακι Suzuki Jimny, SX4 η Vitara **αν σωνει και καλα θες να τα σκασεις.Και wild ειναι ολα αυτα και πρεστιζ εχουν.Και σου ταιριαζουν περισσοτερο.
**Μη σε παραμυθιαζουνε με τα turbo και τις παπαριες **,αχρηστα ειναι.
Σου μιλα ενας κατοχος τurbo αυτοκινητου που θελει να το πουλησει σε μολις ενα χρονο! Α την μηχανη την πουλας ? Αν ναι ποσο? -
Μην ξεχνάς ότι είναι και τρέντυ και σόου κουλ και σουπερ γουαου και γκλαμουρους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι είναι και τρέντυ και σόου κουλ και σουπερ γουαου και γκλαμουρους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι είναι και τρέντυ και σόου κουλ και σουπερ γουαου και γκλαμουρους.
Το θεμα δεν ειναι μωρε η σκυλοτροφη των Troll, αλλα γιατι δεν πεφτουν μερικα ban...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το θεμα δεν ειναι μωρε η σκυλοτροφη των Troll, αλλα γιατι δεν πεφτουν μερικα ban...
Συμφωνω πρεπει να πεσουνε καποια ban εδω μεσα για να ηρεμησουνε κατι αγορακια! Τους συνιστω να βρουν γκομενα συντομα! Επιδρα αμεσως στον οργανισμο!!
-
pika pikaaaa....
-
Κ εγω προτεινω σιγουρα τα bi-xenon κ 17αρες ζαντες(οι 16αρες που το δινουν ειναι αθλιες!).Οσο για το cruise control το εχω αναμμενο στο 60-70% της διαδρομης Θεσ/κη-Χαλκιδα...Βεβαια εγω το εβαλα μετα με κοστος γυρω στα 100 ευρω οποτε τα 320 που ζητα η opel μου φαινονται πολλα!
Οσοι ρωτατε για εξοπλισμους κλπ δειτε εδω...
http://www.opel.gr/content_data/GME/019 ... tragtc.pdf -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι είναι και τρέντυ και σόου κουλ και σουπερ γουαου και γκλαμουρους.Είναι γουάου και τζαμάουα ! ! ! Γιέέέαχ ( όπως Yeah ) .
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
ερωτηση προς κατοχους 1.6 sport turbo με 180 hp.
τι εξτρα θα θελατε να βαλετε που δεν εχετε βαλει οταν το αγορασατε?
cruise control δεν θελω επειδη στην ελλαδα με σταθερη ταχυτητα για πανω απο 2 km δεν νομιζω να παω ποτε?
ευχαριστω..
τωρα για αναρτηση θα βαλω οταν το παρω KW variant II ή ΙΙΙ,οποτε το IDS πακετο δεν ξερω αν μπει εκτος παραγγελιας..
Ti επαθες κριση προσωπικοτητας η ζηλευψες την ψευτογλαμουρια του Αστρα??**Παρε ενα τζιπακι Suzuki Jimny, SX4 η Vitara **αν σωνει και καλα θες να τα σκασεις.Και wild ειναι ολα αυτα και πρεστιζ εχουν.Και σου ταιριαζουν περισσοτερο.
Σου μιλα ενας κατοχος τurbo αυτοκινητου που θελει να το πουλησει σε μολις ενα χρονο! Α την μηχανη την πουλας ? Αν ναι ποσο?κοιτα Opel astra G εχω και ειμαι 1000%ικανοποιημενος στα παντα....
ισως τα Χριστουγεννα να κανω την αγορα..
η μηχανη αν πουληθει θα πουληθει 3500
-
Εγω πηρα το 1.6 τ sport με design pack (ηλεκτρονικος κλιματισμος+17 ζαντες+ οθονη γραφικων) που το συνιστω ανεπιφυλακτα. Το μονο που με στενοχωρησε ηταν οτι τσιγγουνευτικα αρχικα τα 1030 Ε για την διπλη ηλιοροφη (οχι την πανοραμικη). Το μετανοιωσα μετα απο δεκα ημερες αλλα δεν γινονταν να αλλαξει η παραγγελια στο εργοστασιο. Οποτε βαλε την διπλη ηλιοροφη και κανε και την παραγγελια συντομα γιατι ΑΝ βαλεις την ηλιοροφη καθυστερει το αμαξι επιπλεον 1 με 1 μιση μηνα.
-
κοιτα Opel astra G εχω και ειμαι 1000%ικανοποιημενος στα παντα....εγώ είχα το G και τώρα το Η
μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο..θα το καταλάβεις και εσύ!
-
ερωτηση προς κατοχους 1.6 sport turbo με 180 hp.
τι εξτρα θα θελατε να βαλετε που δεν εχετε βαλει οταν το αγορασατε?
ευχαριστω..
Σου μιλα ενας κατοχος τurbo αυτοκινητου που θελει να το πουλησει σε μολις ενα χρονο! Α την μηχανη την πουλας ? Αν ναι ποσο?κοιτα Opel astra G εχω και ειμαι 1000%ικανοποιημενος στα παντα....
ισως τα Χριστουγεννα να κανω την αγορα..
η μηχανη αν πουληθει θα πουληθει 3500
-
Ρε παιδιά εδώ μιλάμε για το Opel. Στείλ' τε ΠΜ , μην μας πηδάτε την κουβέντα.
-
H διπλη γυαλινη οροφη βγαινει μονο στα 5θυρα!Τα gtc εχουν την πανοραμικη...
-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι στο χαλαρό ψάξιμο γενικά για καινούργιο αμάξι. Το Astra Station Wagon 1.6Τ μου αρέσει πάρα πολύ και διαβάζοντας στο http://www.opel.gr έπεσε το μάτι μου στο site https://opel-tis.eur.gm.com/imtportal Και μόνο η ύπαρξή του μου δίνει πολύ καλή εντύπωση για την OPEL γιατί σου δίνει την δυνατότητα να ψάξεις το αμάξι κάτω από την επιφάνειά του. Είναι έτσι ή αυτοπαραμυθιάζομαι? -
Tα προγραμματα αυτα ειναι συνδρομητικα κ απευθυνονται στο τεχνικο προσωπικο κυριως!Βεβαια 'κυκλοφορουν' κ στην πιατσα οποτε μπορεις να εντρυφησεις πολυ αν εχεις ορεξη κ πιανουν τα χερια σου...
-
Δεν ξέρω σε ποιό κομμάτι είναι συνδρομητικά αλλά βλέπω οτι μπορώ να κάνω κανονικά εγγραφή και να δω πληροφορίες. Δεν νομίζω άλλος κατασκευαστής να σου δίνει τέτοια δυνατότητα (εδώ έφτυσα αίμα για να βρω το service manual της μηχανής μου) και πραγματικά είναι στα υπέρ της OPEL.
-
Ο χρήστης Mike Daskalakis έγραψε:
Δεν ξέρω σε ποιό κομμάτι είναι συνδρομητικά αλλά βλέπω οτι μπορώ να κάνω κανονικά εγγραφή και να δω πληροφορίες. Δεν νομίζω άλλος κατασκευαστής να σου δίνει τέτοια δυνατότητα (εδώ έφτυσα αίμα για να βρω το service manual της μηχανής μου) και πραγματικά είναι στα υπέρ της OPEL.Ειναι με χρεωση 'Για να εγγραφείτε και για να γίνετε συνδρομητής, παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία στο έντυπο εισόδου χρήστη. Πρέπει να εισάγετε το Όνομα Χρήστη (User ID) καθώς και το σχετικό Κωδικό Πρόσβασης πληκτρολογώντας τουλάχιστον 6 χαρακτήρες. Στο τέλος πρέπει να επιβεβαιώσετε όλες τις εισαγωγές με το πεδίο επιλογής . Ακολουθεί η εγγραφή των στοιχείων στο TIS - Online.
Προσέξτε τα πεζά και κεφαλαία γράμματα, γιατί λαμβάνονται υπόψη στην επόμενη είσοδο μέλους.
Όταν επιλέξετε τύπο συνδρομής, καλέστε τον αριθμό τηλεφώνου της χώρας σας που αναφέρεται στην παραγγελία για να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών.
Μέσω του Κέντρου Ενημέρωσης Πελατών πραγματοποιείται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με το ποσό που αντιστοιχεί στην επιλεγμένη συνδρομή.Εχει και η φιατ αντιστοιχο παλι με χρεωση αναλογα ποση ωρα θα το χρησιμοποιησεις.
OPEL ASTRA 1.6 TURBO 180HP facelift