-
παιδια κανενα καλο ρολοι για καθημερινο γυρω στα 500?
το zenith ειναι φοβερο παντως,εχω ξετρελαθει -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
παιδια κανενα καλο ρολοι για καθημερινο γυρω στα 500?
το zenith ειναι φοβερο παντως,εχω ξετρελαθειSeiko Premier Perpetual ~550
Seiko Sportura ~450Εγώ θα φορουσα το Ζενίτ καθημερινά πάντως
-
Καλά είναι και τα Tissot: Diver Seastar 200 meter
http://www.tissot.ch/?mod_collection/colid_0002/famid_0010 -
Εγώ δεν φοράω ρολόι. Αλλά αν ξοδευόμουν ποτέ για 'καλό' ρολόι θα έπερνα αυτό:
Longines Lindbergh -
καλο εχουμε δευτερο καθημερινο μου ψαχνουν γιατι θελουν να μου το παρουν δωρο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Seiko Premier Perpetual ~550
Τι τα φωνάζεις αυτά ρε?
-
Μου εκαναν δώρο πρόσφατα το παρακατω ρολοι (βασικά άλλο μου έκαναν και πήγα και το άλλαξα.....και ενα απο τα ρολογια που μου αρεσανε απο τα διαθεσιμα ηταν το παρακατω με λευκο καντραν και όχι μαυρο/μπλε τι ειναι αυτο στην φωτο.)
Εχω ένα προβλημα όμως. Ενω το ρολοι δουλευει κανονικά, οι δεικτες του χρονογραφου ειναι αλλου για αλλου. ΔΛδ Ο δευτερολεπτοδεικτης (ο κεντρικος μεγαλος) κανει 'Στοπ' αντι για το '12' στο 'και 5'
Ο λεπτοδεικτης (πανω αριστερο κυκλακι) κανει στοπ στο και 18. Ενω το τριτο κυκλακι πανω δεξια, ευτυχως μενει στο 0.
Πως φτιαχνονται γμτ
Και μην μου πει κανεις να πατησω το χρρονογραφο και να περιμενο τον δευτερολεπτοδεικτη να απει απο το και 5 στο ακριβως και αν το κλείσω!
Ευχαριστώ
ΥΓ. το τολοι που αλλαξα ειναι αυτο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου εκαναν δώρο πρόσφατα το παρακατω ρολοι (βασικά άλλο μου έκαναν και πήγα και το άλλαξα.....και ενα απο τα ρολογια που μου αρεσανε απο τα διαθεσιμα ηταν το παρακατω με λευκο καντραν και όχι μαυρο/μπλε τι ειναι αυτο στην φωτο.)Εχω ένα προβλημα όμως. Ενω το ρολοι δουλευει κανονικά, οι δεικτες του χρονογραφου ειναι αλλου για αλλου. ΔΛδ Ο δευτερολεπτοδεικτης (ο κεντρικος μεγαλος) κανει 'Στοπ' αντι για το '12' στο 'και 5'
Ο λεπτοδεικτης (πανω αριστερο κυκλακι) κανει στοπ στο και 18. Ενω το τριτο κυκλακι πανω δεξια, ευτυχως μενει στο 0.
Πως φτιαχνονται γμτ
Και μην μου πει κανεις να πατησω το χρρονογραφο και να περιμενο τον δευτερολεπτοδεικτη να απει απο το και 5 στο ακριβως και αν το κλείσω!
Ευχαριστώ
Πρώτα ..... να είναι καλοφόρετο.
Δεύτερο.... κοίτα στο βιβλιαράκι με τις οδηγείες. Αν δεν το λύσεις να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία. -
Μου εκαναν δώρο πρόσφατα το παρακατω ρολοι (βασικά άλλο μου έκαναν και πήγα και το άλλαξα.....και ενα απο τα ρολογια που μου αρεσανε απο τα διαθεσιμα ηταν το παρακατω με λευκο καντραν και όχι μαυρο/μπλε τι ειναι αυτο στην φωτο.)http://www.orologico.it/img/1562.jpg
Εχω ένα προβλημα όμως. Ενω το ρολοι δουλευει κανονικά, οι δεικτες του χρονογραφου ειναι αλλου για αλλου. ΔΛδ Ο δευτερολεπτοδεικτης (ο κεντρικος μεγαλος) κανει 'Στοπ' αντι για το '12' στο 'και 5'
Πως φτιαχνονται γμτ
Read da fuckin' manual. Τα περισσότερα ρολόγια μπαταρίας έχουν τρόπο με κάποιο συνδυασμό κουμπιών να ρυθμίσεις το '0' στους δείκτες τους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Read da fuckin' manual.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Read da fuckin' manual.
To manual ειναι ενα πολυ μικρο βιβλιαρακι....όσο ενα πακετο τσιγαρα......αλλα σε παχος ειναι μολις μισο εκατοστό....και ολα αυτα σε 6 γλωσσες
Βασικα το μονο που λεει ειναι πως να υπολογισεις ταχυτητα χλμ, μιλια κλπ
-
Το ερωτεύτηκα...Πεμπτη θα το εχω...
-
ωωω, πολύ ωραίο!!! σου έχω στείλει πμ για να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το ρολόι... σε παρακαλώ, απάντησε αν μπορείς...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ωωω, πολύ ωραίο!!! σου έχω στείλει πμ για να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το ρολόι... σε παρακαλώ, απάντησε αν μπορείς...Γκομενοδουλειά μου μυρίζει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ωωω, πολύ ωραίο!!! σου έχω στείλει πμ για να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το ρολόι... σε παρακαλώ, απάντησε αν μπορείς...
Γκομενοδουλειά μου μυρίζει...
Ραντομ, μιμησου τον φιλο PeterPan!!! Την Πέμπτη θα το πληρώσω, προλαβενεις!!!!!!!!!!!!
-
-
Πως φτιαχνονται γμτ
Ευχαριστώ
Αν δεν έχει βρει ακόμα λύση ο φίλος μας.
Τραβάς το κουρδιστίρι σταματάς το ρολόι και παίζεις με τα κουμπιά του χρονομέτρου.Κάθε κουμπί αντιστοιχεί και και σε κάποιον ξεχωριστό δείκτη.Με διαδοχικά πατήματα έρχονται οι δείκτες στο σωστό.Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις αυτό στις δύο σκάλες τραβήγματος του κουρδιστηριού.
Τα ρολόγια μπαταρίας έχουν πάντα αυτό το πρόβλημα όταν αλλάζουν μπαταρία.Επίσης και κάτι άσχετο αλλά πολύ χρήσιμο (δεν ξέρω αν το έχουν γράψει)
Δεν αλλάζουμε ποτέ την ημερομηνία του ρολογιού μεταξύ των ωρών 11 και 1.Ή περιμένουμε την σωστή ώρα ή αλλάζουμε πρώτα την ώρα για να μας δωθεί η δυνατότητα να αλλάξουμε την ημερομηνία και μετά επαναφέρουμε την ώρα.
Αφορά όλα τα ρολόγια ασχέτως αν είναι μηχανικά ή μπαταρίας φτηνά ή πανάκριβα.
Ο λόγος είναι ότι όλα τα ρολόγια έχουν τον μηχανισμό αλλαγής της ημερομηνίας σε τέτοιο σημείο που η αλλαγή της ημερομηνίας στο δίωρο που είπα είναι δυνατόν να σπάσει κάποιο ελατηριακι στο μηχανισμό αλλαγής της ημερομηνίας.
Φυσικά δεν χάνεται η δυνατότητα αλλαγής της ώρας αν έχουμε το σπάσιμο του ελατηρίου αλλά μπορεί να δυσκολεύεται λίγο η αλλαγή. -
-
Το κατάργησα πριν 1 χρόνο περίπου και βρήκα την υγειά μου!
Τέλος στον ψυχαναγκασμό να κοιτάω την ώρα ανά 10λεπτο...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Το ερωτεύτηκα...Πεμπτη θα το εχω...
Δεν ξερω...ειναι πολυ...γυναικειο
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.