Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το σκεπτικό σου το οποίο είναι ποιο; Ότι κάποιος με μαύρο καπέλο και μαύρα γυαλιά και προφορά ναπολιτάνικη τρύπωσε στο σπίτι του Coughlan νύχτα και έβαλε σχέδια της Ferrari στο κουτί με τα παπούτσια στο κάτω ράφι της ντουλάπας του δωματίου, ξέρω γω; Αυτή είναι η μη-παρωπιδική εκδοχή; Έλεος!:lol:
Το ότι ίσως η Ferrari σκόπιμα άφησε να γίνει η όλη αυτή 'ανταλλαγή' - που ουσιαστικά κάποιος δικός της έστειλε πράγμα σε κάποιον άλλο, για να καλύψει τα δικά της εσωτερική προβλήματα, πάει το μυαλουδάκι σου φίλε μου;
Μου αρέσει που αμφισβητείς οποιαδήποτε άλλη εκδοχή απ'αυτή που εσύ πιστεύεις, λες και ξέρεις τι σου γίνεται μέσα στην 'ομάδα' σου
Αυτά που λες δεν είναι θέμα ηλιθιότητας. Είναι θέμα συμβολαίου και προσωπικής εντιμότητας. [...]. Αλλά φαίνεται είναι πολύ βολικό να πιστεύουμε πως η Ferrari κάνει όλη την ιστορία επειδή έχασε 2-3 αγώνες και έμεινε λίγους πόντους πίσω, παρά για τον πραγματικό λόγο. Ευτυχώς μέρα με τη μέρα, αποδεικνύεται πως η Ferrari έκανε ό,τι έκανε μετά από πολύ προσεκτική έρευνα και έχοντας αδιάσειστα στοιχεία. Και προτιμόντας να ξεκαθαρίσει το θέμα μία και καλή κι ας σήμαινε αυτό πως θα έχαναν 3 αγώνες στο μεταξύ.
Μάλλον εσύ έχεις βγάλει ΗΔΗ την απόφαση για την ενοχή της McLaren
Πολύ φοβάμαι ότι νομίζεις πως ξέρεις τι έγινε - όπως και όλοι μας - αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μέχρι να αποφανθεί κάποια αρχή για το τι ακριβώς συνέβη, καλό θα είναι να μην εξάγεις συμπεράσματα.
Εάν πρόσεξες τα προηγούμενα μηνύματά μου, έγραψα - ξεκαθάρισα - ότι δεν παίρνω θέση για την έρευνα, απλά σχολίασα το γεγονός ότι έλαβε χώρα ΤΩΡΑ και έθεσα σε αντιπαραβολή τι έγινε την προηγούμενη χρονιά, όπου είχαμε κάτι ανάλογο. Είναι προφανές ποιος είναι ο χαμένος σε αυτή την υπόθεση, τόσο φέτος όσο και πέρσι και αυτός ΔΕΝ είναι η Ferrari.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα που λες εσύ και εγώ, είναι λόγια να αγαπιόμαστε...
Υ.Γ: Σχετικά με το bold που σου έκανα, μάλλον διαψεύδεσαι διότι ήδη ο προκαταρκτικός έλεγχος της FIA - δες παραπάνω μήνυμα - δείχνει άλλα.