Ο χρήστης kasel έγραψε:
εγω παλι δεν παω καθολου το κρυο.
Εγώ θα πάω πιο μακριά.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΗΝ ΛΑΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!
Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Από μικρό παιδί υπέφερα με οτιδήποτε έχει σχέση με κρύο. Σχεδόν όλο τον χειμώνα ήμουνα άρρωστος από αμυδγαλίτιδες και άλλα κρυώματα. Όλα αυτά με έκαναν να μισώ κυριολεκτικά τον χειμώνα και ότι έχει σχέση με κρύο.
Αυτές οι μέρες του καύσωνα που πέρασαν ήταν για μένα φυσιολογικές! Σιγά την θερμοκρασιά…
Οι φίλοι μου ήταν όλοι κλεισμένοι στα κλιματιζόμενα σπιτάκια τους και εγώ μετά την δουλειά πήγαινα για μπάνιο στις 5 το απόγευμα μία ώρα περπάτημα πήγαινε έλα και μετά έκανα και λίγο ποδήλατο κατάλιακού που λένε!
Όλα αυτά βέβαια λούτσα στον ιδρώτα, αλλά νοιώθω πολύ πιο ωραία από τα έχει παγωνιά και να ξεραίνονται τα πόδια μου και τα χέρια μου από το κρύο.
Τώρα, όσοι είναι πιο μεγάλοι θα θυμούνται ότι το 87 η ζέστη ήταν πολύ περισσότερη όχι σε απόλυτους αριθμούς αλλά σε διαρκεια (πάνω από 10 μέρες) και σε αίσθηση, καθώς η υγρασία τότε ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη και κυριολεκτικά δεν μπορούσες να ανασάνεις. Αλλά τότε ήταν μέσα Ιουλίου ενώ τώρα ήταν πολύ νωρίς.
Τελικά μάλλον πρέπει να είμαι εκ γενετής φτιαγμένος για μεγάλες θερμοκρασίες
Λέω και ξαναλέω ότι αν είχα πολλά λεφτά θα ήθελα να ζώ πάντα σε συνθήκες καλοκαιριού.Το δικό μας καλόκαίρι εδώ το δικό μας χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο ή εστω κοντά στον Ισημερινό.
Πάντως στην Αθήνα τα πράγματα είναι φρικτά ακόμα και για μένα.
Υ.Γ. Στατιστικά είναι αποδειγμένο ότι οι αμυγδαλίτιδες είναι πολύ περισσότερες το καλοκαίρι για ευνόητους λόγους.