-
Ρε κιντ, σου είπα, πολλές είναι έτσι. Απλά Χ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στα 20 ρε πούστη μου, δεν κοιτάς τον άλλο για τα λεφτά..wrong!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
αν κ οι gay ειναι αυτοί που τελικά προοδεύουν, **δυστυχώς είμαι straight... **:sorry:
μην απελπίζεσαι! έχεις ακόμα καιρό για αλλαγές!
λες να μπω στο κλάμπ σας?
-
Στα 20 ρε πούστη μου, δεν κοιτάς τον άλλο για τα λεφτά..
wrong!
+brera...
μικρε συγχρονισου...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αν κ οι gay ειναι αυτοί που τελικά προοδεύουν, **δυστυχώς είμαι straight... **:sorry:
Όχι, άσε, ακόμα έχουμε επιλογές ρε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, άσε, ακόμα έχουμε επιλογές ρε.
Όπως αυτή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΟΙΤΑΤΕ.Και εσυ τι προβλημα έχεις? Εχεις λεφτά!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΟΙΤΑΤΕ.
Και εσυ τι προβλημα έχεις? Εχεις λεφτά!
Οι επαγγελματίες είναι πιο τίμιες.
-
Κοιτα για να μην το κουραζουμε, πιο φτηνα θα σου ερθει να πηγενεις σε πουτανα παρα να εχεις κοπέλα (και δεν εννοω ότι η κοπέλα σου θα σου ζηταει λεφτα) απο την άλλη το οτι θελουν καποιον που εχει λεφτά (όχι για να του τα τρωνε) καπου εχει μια λογική...οτι αισθανοντε μεγαλήτερη ασφάλεια κοντα του. Για τις άλλες που θελουν να του τα τρωνε, νταξ ειναι πουτάνες αλλα το κανουν σα δευτερη δουλεια!
Παντως νταξ μην στεναχωριεσε....αν δεν ύπήρχαν και αυτες, που θα εβρισκες γυναικα με τετοια μουτσουνα?
-
wrong!
Πολυ wrong ομως... Οι περισσοτερες σ αυτη την ηλικια πηγαινουν με μεγαλυτερους:25+ δλδ που εχουν και καποια φραγκα.Απλα ειναι απορια μου:Αυτοι οι 25ρηδες+ ειναι τοσο για τον φουτσο που δεν μπορουν να βρουν μια στην ηλικια τους; Εγω θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω 20αρα σ αυτη την ηλικια.Ντροπη δλδ.Τεσπα,το clue ειναι ενα:Ολες ειναι καριολες και κοιτανε τα λεφτα και την καλοπεραση ,οχι πουτανες,οι πουτανες ειναι ιερο επαγγελμα.
-
Κανεις λαθος η πουτανα καθεται σε ολους, η καργιολα σε ολους εκτος απο εσενα!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
wrong!
Πολυ wrong ομως... Οι περισσοτερες σ αυτη την ηλικια πηγαινουν με μεγαλυτερους:25+ δλδ που εχουν και καποια φραγκα.Απλα ειναι απορια μου:Αυτοι οι 25ρηδες+ ειναι τοσο για τον φουτσο που δεν μπορουν να βρουν μια στην ηλικια τους; Εγω θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω 20αρα σ αυτη την ηλικια.Ντροπη δλδ.Τεσπα,το clue ειναι ενα:Ολες ειναι καριολες και κοιτανε τα λεφτα και την καλοπεραση ,οχι πουτανες,οι πουτανες ειναι ιερο επαγγελμα.
Και γιατί να είναι ντροπή να κυκλοφορήσεις μια πολύ μικρότερη σου??
Δηλαδή όσοι περνάνε τα 30 + είναι γέροι και ανίκανοι??Ισα, ισα μάλλον έχουν πιο πολλά να δώσουν σε όλα τα επίπεδα!! -
30αρης;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
30αρης;Eγώ πάντως, εδώ και 01:42, ναι!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στα 20 ρε πούστη μου, δεν κοιτάς τον άλλο για τα λεφτά..ποσο μικρός εισαι ρε κιντ...
lol
oλα για τα λεφτά και τη μοστρα ειναι στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
30αρης;
Eγώ πάντως, εδώ και 01:42, ναι!
-
η γυναικα παντα ψαχνει καποιον μεγαλυτερο...φυση..
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Και γιατί να είναι ντροπή να κυκλοφορήσεις μια πολύ μικρότερη σου??
Δηλαδή όσοι περνάνε τα 30 + είναι γέροι και ανίκανοι??Ισα, ισα μάλλον έχουν πιο πολλά να δώσουν σε όλα τα επίπεδα!!Mιλαω προσωπικα.Αν εσυ εισαι 30ρης κατα 90% η κοπελα θα ρθει μαζι σου γιατι εχεις λεφτα Ή γιατι θελει να το αιξει κυρια στις φιλες της.Αυτος ειναι ο κανονας.- Εγω θα ντρεπομουν γιατι ολοι οι φιλοι μου θα ηξεραν οτι ερχεται μαζι μου για καποιο συγκεκριμενο λογο.Μιλαμε τωρα για σοβαρη σχεση όχι της φουτσας,οκ; Και στην τελική τι κοινο εχουν να συζητησουν ενας 30ρης και μια 20ρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
30αρης;Εδώ και 7 χρόνια ...
-
ο καλος ο μύλος ολα τα αλεθει...
αν θελει η 20αρα γιατι οχι...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]