-
Ο χρήστης Ιερεμίας έγραψε:
καλησπέρα.ποιά η άποψή σας για τα Kumho?θέλω να τοποθετήσω σε 225/45/17 σε οικογενειακό GT με σπορτιφ προσανατολισμούς και έντονη οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες τα KU19 ή KU31 .Έχει κανείς εμπειρία?Από τεχνολογία στα χαρτιά είναι κορυφαία και επίσης τα βρίσκω σε συγκρατημένη τιμή συγκριτικά με άλλα του είδους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνσε αυτην την διασταση υπαρχουν διαφορα λαστιχα της kumho.
οπως τα KU31 XRP, KU31 XL, KH11,με καλες κριτικες σε βρεγμενη ασφαλτο,
τα KU15,καθαρα σπορ λαστιχα,
και τα KU19 RF,καπου στη μεση απο τα παραπανω.
καλα λαστιχα ολα με σχετικα καλες κριτικες,
αλλα σιγουρα κατωτερα απο μαρκες οπως michelin,continental,pirelli,bridgestone.
δηλαδη ειναι στη κατηγορια των toyo.στη μεση δηλαδη.καλλουτσικα αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο.
αφου ενδιαφερεσαι για αυτα,και θελεις λαστιχα για σπορ αμαξι,τοτε τα kumho KU15.
βασικα για το αμαξι που εχεις ειναι πεταμενα λεφτα για kumho.κορεατικα λαστιχα.
δωσε κατι παραπανω και παρε ενα ανωτερο λαστιχο.στη διασταση που λες δεν υπαρχει καλυτερο απο το michelin pilot sport. -
Ο χρήστης paladin έγραψε:
Και για να μη πάρετε ανάσα 2 άλλες ερωτήσεις....
Έχω ένα Suzuki Swift Sport, το οποίο φοράει 195/45-17 .. Καλό ε?Φοβερή διάσταση! Michelin, Bridgestone, Continental και Pirelli δέν βγάζουν λάστιχο σε αυτή τη διάσταση
Και 2) ... Για να πάω σε διάσταση 205 , πρέπει αναγκαστικά να πέσω σε 40αρι προφίλ? Δεν ψήνομαι ακόμα καθώς φοράει τα Goodyear eagle F1 αλλά ρωτάω.....
Αν βάλεις φαρδύτερο λάστιχο στις ζάντες που έχεις τώρα, θα κερδίσεις λίγο σε άνεση αλλά θα χάσεις λίγο σε κρατήματα και σε αίσθηση. Όσο για το προφίλ μπορείς να βάλεις και 40 και 45. Το 40 έχει ελάχιστα μικρότερη διάμετρο απο το εργοστασιακό, το 45 ελάχιστα μεγαλύτερη.
Όσον αφορά τη ρεζέρβα, απ ότι καταλαβαίνω την έχεις πάρει απο άλλο αυτοκίνητο, οπότε πρώτα απ όλα σιγουρέψου οτι η ζάντα μπαίνει στο δικό σου χωρίς να βρίσκει πουθενά και οτι τα μπουλόνια που έχεις βιδώνουν σωστά πάνω της. Εφόσον είναι σιδερένια, κατα 99% θα χρειάζεται πιό κοντά μπουλόνια για να μην βρίσκουν μετά στο μουαγιέ όταν τα βιδώσεις.
-
Λοιπον, τα φωτα σας παρακαλω. Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα δυο οικονομικες προσφορες. Με διασταση 195/65/15 μου ζητησαν 250 ευρω για μαρκα 'Rotex' και αλλα 250 για μαρκα 'fulda' ή κατι τετοιο. Ποιο απο τα δυο στα ιδια λεφτα;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπον, τα φωτα σας παρακαλω. Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα δυο οικονομικες προσφορες. Με διασταση 195/65/15 μου ζητησαν 250 ευρω για μαρκα 'Rotex' και αλλα 250 για μαρκα 'fulda' ή κατι τετοιο. Ποιο απο τα δυο στα ιδια λεφτα;Κατά την γνώμη μου τα Fulda είναι καλύτερα (τα άλλα δεν τα ξέρω καν)
-
Λοιπον, τα φωτα σας παρακαλω. Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα δυο οικονομικες προσφορες. Με διασταση 195/65/15 μου ζητησαν 250 ευρω για μαρκα 'Rotex' και αλλα 250 για μαρκα 'fulda' ή κατι τετοιο. Ποιο απο τα δυο στα ιδια λεφτα;50 ευρο ακομη και παρε λαστιχο της προκοπης.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Φοβερή διάσταση! Michelin, Bridgestone, Continental και Pirelli δέν βγάζουν λάστιχο σε αυτή τη διάσταση......
Εφόσον είναι σιδερένια, κατα 99% θα χρειάζεται πιό κοντά μπουλόνια για να μην βρίσκουν μετά στο μουαγιέ όταν τα βιδώσεις.Όσον αφορά το πρώτο ελπίζω οτι όλο και κάτι θα βγει, απλά ίσως είναι πολύ καινούργιο ακόμα σαν μοντέλο.... Λαστιχά που ρώτησα, μου είπε οτι δεν θα χω πρόβλημα, απλά το πιο πιθανο είναι να μην έχει ετοιμοπαραδοτα λάστιχα το βουλκανιζατερ που θα παω και να χρειαστει να τα παραγγείλουν... Ειδωμεν..
Όσο για το δευτερο δεν ειχα ιδεα! Το καρε κοιταξα μονο και ειδα οτι δεν εχω προβλημα και ησυχασα...Θα το τσεκαρω, Thanx
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Λοιπον, τα φωτα σας παρακαλω. Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα δυο οικονομικες προσφορες. Με διασταση 195/65/15 μου ζητησαν 250 ευρω για μαρκα 'Rotex' και αλλα 250 για μαρκα 'fulda' ή κατι τετοιο. Ποιο απο τα δυο στα ιδια λεφτα;
50 ευρο ακομη και παρε λαστιχο της προκοπης.
50 ευρω;;;;;;;;;;;;;;;;; Ξερεις τί ειναι για μενα 50 ευρω;
Αστειευομαι, αν και οντως ζοριζομαι οικονομικα.
Εχεις κατι συγκεριμενο στο μυαλο σου; -
για τι αμαξι προκειται??
-
Λοιπον, τα φωτα σας παρακαλω. Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα δυο οικονομικες προσφορες. Με διασταση 195/65/15 μου ζητησαν 250 ευρω για μαρκα 'Rotex' και αλλα 250 για μαρκα 'fulda' ή κατι τετοιο. Ποιο απο τα δυο στα ιδια λεφτα;Πρόκειται για τα Fulda Carat Progresso; Αν ναι, πάρ' τα όπως είσαι, γι' αυτά διαβάζω καλά λόγια και αυτά θα πάρω και 'γω κατά το Φθινόπωρο...
Υ.Γ.: για τη διάστασή σου ρίξε και εδώ μια ματιά ...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για τι αμαξι προκειται??Μεγκαν ρεεεεεεεεεε
Τα Bridgstone που φορουσε απο τη μαμα του ηταν μια χαρα. Δεν εχω απαιτησεις για υπερσουπερ ελαστικα, κατι οικονομικο οπως εχω ηδη πει. Μαλλον τα fulda θα παρω μου φαινεται.
Τα 50 ευρω κσλυτερα να τα κρατησω και να παρω του μηνα τις πανες, τα μωρομαντιλα και το γαλα της μικρης -
ΦΙΛΕ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ KUMHO KU31 ΤΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ALMERA 1800 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΟΡΗΒΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ 430 ΕΩΣ 480 ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ
-
Εδώ ο άνθρωπος σκέφτεται να δώσει μέχρι 250 ευρώ (άντε 300) κι εσύ του προτείνεις ελαστικό των 450 ευρώ;
-
Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, έχει περάσει κανείς ελαστικό μέσα στην εγγύηση για τέτοιο πράγμα;
Η ζάντα μου είναι ok και το λάστιχο δεν έχει κάποιο εμφανές χτύπημα. Το ελαστικό είναι ToyoT1R αγορασμένο τον Νοέμβριο. Η διάσταση είναι 195/55/15 έχει δηλαδή και σχετικά ψηλό προφίλ, ενώ ποτέ δεν κυκλοφόρησε με λιγότερο αέρα από το ενδεδειγμένο. Άλλωστε ούτε καν έχασε ποτέ αέρα ούτε και τώρα χάνει (κάθε 2 εβδομάδες που το έλεγχα ποτέ δεν συμπλήρωσα παραπάνω από αυτό που χανόταν στον έλεγχο).
Μίλησα με το κατάστημα που τα έβαλα και μου είπαν πως καλύπτουν μόνο αποκόλληση πέλματος και κάτι άλλα.
Θα μιλήσω και με την κεντρική εταιρία εισαγωγής.
Αν έχει όμως περάσει κανείς τέτοια φθορά σε εγγύηση θα μου χρησίμευε να το ξέρω για να τους πιέσω παραπάνω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η αποφαση παρθηκε
Να το κλειδώσω δλδ??
Eσύ να μη δεις τπτ,ένα κι ένα lock
Aπορώ,βιταμίνες έχουν?
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
τώρα που χαρήκατε με τον τίτλο του θέματος, την πατήσατε και μπήκατε, δώστε μου τη βοήθεια σας!!
Τι κάνω που το ένα λάστιχο έχει βγάλει βυζί?????Τα λάστιχα ειναι καινούργια 1 έτους, με ~5χιλ χιλιόμετρα!
Δώστο δρόμο
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Να το κλειδώσω δλδ??
Αμάν πια, με το λουκέτο στο χέρι. Δηλαδή αν θέλει κανείς άλλος να μιλήσει για την άποψή του περί βυζιών, τι θα γίνει; Θα τον φιμώσετε;
Αν σε κανέναν άλλον παρουσιαστούν δύο βυζιά, πού θα έρθει να πει τον πόνο του;;;
Ορίστε μας!!!!!!!!!!!111έναέναένα
Ετσι!Να μεταφερθει στα τεχνικά!
-
μα που είναι αυτός με το ωραίο/ανάλογο avatar?
-
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΠΗΔΕΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
-
Καλά ρε 'σεις ξαναφέρνω ένα θέμα από τον οκτώβριο για να κάνω μια ερώτηση και εσείς απαντάτε σε περσινές πλάκες...
Δεν παλεύεστε!
-
Το θέμα πάντως δέν είναι και τόσο αστείο
Μπορεί το λάστιχο να σκάσει απότομα στην μέση του δρόμου και ενώ τρέχετε με ταχύτητα. Η καλύτερη λύση είναι να πάς σε μαγαζί ελαστικών να το μπαλώσει διαφορετικά πρέπει να αντικατασταθεί όλο το λάστιχο.
Εγγύηση δέν υπάρχει, η ζημιά είναι ευθύνη του οδηγού.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....