-
Απο αξιοπιστία Αλφα και Saab είναι τα ίδια ...... Η Alfa θα έλεγα μάλλον υπερτερεί ειδικά στην 159 . Και τα υλικά στο εσωτερικό είναι σαφώς καλύτερα.
[quote='chronisT']
:ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: με συγχωρείτε αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο να παραλληλίζεται και να εκθειάζεται η ποιότητα συναρμολόγησης μιάς Άλφα, έστω και 159 σε σχέση με ένα...Saab!
-
Ο χρήστης Ιερεμίας έγραψε:
με συγχωρείτε αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο να παραλληλίζεται και να εκθειάζεται η ποιότητα συναρμολόγησης μιάς Άλφα, έστω και 159 σε σχέση με ένα...Saab!Για πες, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;
-
Τίποτα που να μην ξέρετε.Η ιστορία με τις Άλφα είναι γνωστή και μη εξαιρεταία!
-
Όχι SAAB 9-3 γιατί:
-είναι ένα Vectra (γερασμένο κιόλας)
-μαζί με το αυτοκίνητο πρέπει να σου κάνουν δώρο τα στέφανα -
Πολύ καλός φίλος έχει το 9-3 Convertible 2,0t εδώ και τρία χρόνια, και μπορώ να πω πως έχει παρουσιάσει τα χίλια μύρια. Ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά χαζοπροβλήματα τον απασχολούν από την πρώτη μέρα, τριγμοί επίσης (αν και είναι ανοιχτό, οπότε δικαιολογούνται εν μέρει) και από το εσωτερικό έχουν ξεφλουδίσει τα μισά πλαστικά.
Μπορεί, βέβαια να έπεσε στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά καλό ήταν να τα πω. Τα σέρβις είναι υπερπανάκριβα (το τελευταίο που είχε μπουζί και τακάκια κόστισε 500+)
Στα '+', να αναφέρω την καταπληκτική ποιότητα κύλισης και ησυχία στο εσωτερικό. Το αυτοκίνητο είναι χιλιομετροφάγος από τους λίγους. Έχω ταξιδέψει και με το αντίστοιχο Merc και μου φάνηκε υποδεέστερο.
Αυτά τα ολίγα.
-
Τίποτα που να μην ξέρετε.Η ιστορία με τις Άλφα είναι γνωστή και μη εξαιρεταία!Ακόμα και έτσι να είναι (που ΔΕΝ είναι), την ιστορία με τα Saab την ξέρεις;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τίποτα που να μην ξέρετε.Η ιστορία με τις Άλφα είναι γνωστή και μη εξαιρεταία!
Ακόμα και έτσι να είναι (που ΔΕΝ είναι), την ιστορία με τα Saab την ξέρεις;
Ξέρω και μια ιστορία με τον Τοτό, να την πω;;;;
Προσωπικές επιλογές σε περίπου αυτά τα λεφτά:
Skoda Octavia station 2.0 tdi dsg (ρεπρίζ, χώροι, οικονομία, καλό αυτοκίνητο)
Honda Accord auto (στα μείον η αντιπροσωπεία και η μούρη)
Subaru Legacy station (στα μείον η αντιπροσωπεία)
Citroen C5 2.0 (hdi και station κατά προτίμηση) (= ΑΝΕΣΗ)
Όλα τα παντρεύεσαι, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να τα πουλήσεις σε 4-5 χρόνια σε λογική τιμή (το ίδιο όμως ισχύει και με το 93). Αν σκέφτεσαι να το κρατήσεις καμιά 10ετία, τότε αυτό δεν σε πειράζει, αν όχι κοίτα κάτι πιο εμπορικό, όπως passat 2.0 auto station... (ή 1,8 tfsi dsg αν και όταν έρθει)
-
με συγχωρείτε αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο να παραλληλίζεται και να εκθειάζεται η ποιότητα συναρμολόγησης μιάς Άλφα, έστω και 159 σε σχέση με ένα...Saab!
Για πες, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;
Ε, θα έχει λάβει υπόψη τα δεδομένα της γνωστής μεγάλης έρευνας όπου οι Σουηδία βρέθηκε στις πρώτες θέσεις!
Πάντως το 1.8 με τα 122 άλογα νομίζω πως έχει νόημα μόνον για τους με leasing... Εχουν όρους μέχρι 1.8 (συμφέρει τις εταιρείες ο κυβισμός, γιατί τα καλά και ακριβά τουτούνια αρχίζουν από 2.0), οπότε όλοι καταλήγουν με Saab 1.8, 159 1.8, A4 1.6 , Volvo κλπ κλπ
Αν είναι καλή αγορά το συγκεκριμένο; Μάλλον όχι. Και σίγουρα τα βόδια-κιτ για 122 άλογα, είναι και λίγο αστεία...
Μάλλον όμως ο φίλος μας έχει κολλήσει με το μοντέλο και την μάρκα γι' αυτό επιμένει τόσο...
Κακό αυτοκίνητο δεν είναι, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερα... Τώρα η μούρη είναι και κάπως σχετικό πράγμα βέβαια, αλλά κι εκεί υπάρχουν εναλλακτικές... Πχ το Passat έχει μούρη ή όχι; Καλά δεν συζητώ για Vectra και Mondeo, ή πόσο μάλλον Avensis και Octavia, αυτά στη συνείδηση των πολλών δεν έχουν...
159; Δεν θ' αγόραζα ακόμη. Αναμένεται γενναίο facelift σε κάνα χρόνο, το οποίο θα κατακρημνίσει τις τιμές των τωρινών στην αγορά. Θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα λογικά.
Ίσως τα Volvo δώσουν λύση. Γενικά είναι καλά αυτοκίνητα, αλλά υπόψιν, το S40 είναι αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις, να μην πω μικρό... Για 4 είναι ΟΚ, αλλά βασίζεται στο Focus και όχι στο Mondeo.
Αν φτάνουν τα λεφτά, εγώ θα πήγαινα στο Volvo S60. Πολύ καλύτερο του Saab και προσωπικά, πολύ πιο όμορφο. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
με συγχωρείτε αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο να παραλληλίζεται και να εκθειάζεται η ποιότητα συναρμολόγησης μιάς Άλφα, έστω και 159 σε σχέση με ένα...Saab!
Ε, θα έχει λάβει υπόψη τα δεδομένα της γνωστής μεγάλης έρευνας όπου οι Σουηδία βρέθηκε στις πρώτες θέσεις!
Πάντως το 1.8 με τα 122 άλογα νομίζω πως έχει νόημα μόνον για τους με leasing... Εχουν όρους μέχρι 1.8 (συμφέρει τις εταιρείες ο κυβισμός, γιατί τα καλά και ακριβά τουτούνια αρχίζουν από 2.0), οπότε όλοι καταλήγουν με Saab 1.8, 159 1.8, A4 1.6 , Volvo κλπ κλπ
Αν είναι καλή αγορά το συγκεκριμένο; Μάλλον όχι. Και σίγουρα τα βόδια-κιτ για 122 άλογα, είναι και λίγο αστεία...
Μάλλον όμως ο φίλος μας έχει κολλήσει με το μοντέλο και την μάρκα γι' αυτό επιμένει τόσο...
Κακό αυτοκίνητο δεν είναι, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερα... Τώρα η μούρη είναι και κάπως σχετικό πράγμα βέβαια, αλλά κι εκεί υπάρχουν εναλλακτικές... Πχ το Passat έχει μούρη ή όχι; Καλά δεν συζητώ για Vectra και Mondeo, ή πόσο μάλλον Avensis και Octavia, αυτά στη συνείδηση των πολλών δεν έχουν...
159; Δεν θ' αγόραζα ακόμη. Αναμένεται γενναίο facelift σε κάνα χρόνο, το οποίο θα κατακρημνίσει τις τιμές των τωρινών στην αγορά. Θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα λογικά.
Ίσως τα Volvo δώσουν λύση. Γενικά είναι καλά αυτοκίνητα, αλλά υπόψιν, το S40 είναι αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις, να μην πω μικρό... Για 4 είναι ΟΚ, αλλά βασίζεται στο Focus και όχι στο Mondeo.
Αν φτάνουν τα λεφτά, εγώ θα πήγαινα στο Volvo S60. Πολύ καλύτερο του Saab και προσωπικά, πολύ πιο όμορφο.Γιατί το Μοντέο δεν έχει μούρη; Το είδα και είναι πιο όμορφο απ όσο φανταζόμουν. Εκτός κι αν μιλάς για το παλιό.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Γιατί το Μοντέο δεν έχει μούρη; Το είδα και είναι πιο όμορφο απ όσο φανταζόμουν. Εκτός κι αν μιλάς για το παλιό.
Δεν είπα πως είναι άσχημο.Απλά η Ford δεν θεωρείται premium μάρκα, οπως και η Skoda και άλλες...Η BMW έχει μούρη πχ λογω ΚΑΙ του ονόματος.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γιατί το Μοντέο δεν έχει μούρη; Το είδα και είναι πιο όμορφο απ όσο φανταζόμουν. Εκτός κι αν μιλάς για το παλιό.
Δεν είπα πως είναι άσχημο.Απλά η Ford δεν θεωρείται premium μάρκα, οπως και η Skoda και άλλες...Η BMW έχει μούρη πχ λογω ΚΑΙ του ονόματος.
Όντως το νέο μοντέο δεν είναι πρίμιουμ αλλά η φόρντ έχει βαλθεί να κάνει τη μαγκιά που έκανε η γουβου, η χόντα και η τογιότα δηλαδή να περαστεί ως ημιπρίμιουμ. Ειναι δύσκολο αλλά σιγά σιγά θα το κάνει αν εφαρμόσει περισσότερες καινοτόμες λύσεις...
-
Ορισμένες Γραφικότητες .... Γενικοί αφορισμοί ..... κ.λ.π. είναι απο τα μεγάλα μειονεκτήματα όσων δεν μπορούν να καταθέσουν εμπεριστατομένη άποψη η οποία θα βασίζεται σε στοιχεία και στατιστικές.
Η μέθοδος του πλήρη και ολοκληρωτικού εξοστρακισμού των απόψεων που έρχονται σε αντίθεση με τα πιστευω μας οδηγεί στην μονογνωσία .
Εκεί κρύβεται ο φονταμενταλισμός. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ορισμένες Γραφικότητες .... Γενικοί αφορισμοί ..... κ.λ.π. είναι απο τα μεγάλα μειονεκτήματα όσων δεν μπορούν να καταθέσουν*** εμπεριστατομένη ***άποψη η οποία θα βασίζεται σε στοιχεία και στατιστικές.
Η μέθοδος του πλήρη και ολοκληρωτικού εξοστρακισμού των απόψεων που έρχονται σε αντίθεση με τα πιστευω μας οδηγεί στην μονογνωσία .
Εκεί κρύβεται ο φονταμενταλισμός.**τα πιο μεγάλα μειονεκτήματα είναι να βασίζονται κάποιοι στο κατά τα άλλα 'ελληνικό' περιοδικό για να εκφέρουν άποψη! Εκεί να δείς γενικότητες, αφορισμούς κτλ...Άσε που μαθαίνουν και λάθος την πρώτη γλώσσα στον κόσμο,την ελληνική, και γράφουν την μετοχή 'εμπεριστατωμένος' με 'όμικρον' στην προπαραλήγουσα...Φαντάσου μετά να τους βάλεις να επιλέξουν κιόλας αξιόπιστο αυτοκίνητο, και να σου πλασάρουν ως κορυφαία επιλογή μιά Άλφα 159... Δεν θα μείνει μετοχή για μετοχή μέσης φωνής χωρίς 'όμικρον' στην πρόπαραλήγουσα... **
-
**τα πιο μεγάλα μειονεκτήματα είναι να βασίζονται κάποιοι στο κατά τα άλλα 'ελληνικό' περιοδικό για να εκφέρουν άποψη! Εκεί να δείς γενικότητες, αφορισμούς κτλ...Άσε που μαθαίνουν και λάθος την πρώτη γλώσσα στον κόσμο,την ελληνική, και γράφουν την μετοχή 'εμπεριστατωμένος' με 'όμικρον' στην προπαραλήγουσα...Φαντάσου μετά να τους βάλεις να επιλέξουν κιόλας αξιόπιστο αυτοκίνητο, και να σου πλασάρουν ως κορυφαία επιλογή μιά Άλφα 159... Δεν θα μείνει μετοχή για μετοχή μέσης φωνής χωρίς 'όμικρον' στην πρόπαραλήγουσα... **Γενίκευση Νο 1: επειδή 'σου είπαν' ή άκουσες, συμπεραίνεις ότι ΟΛΕΣ οι Alfa Romeo χαλάνε.
Γενίκευση Νο 2: επειδή από το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ team διόρθωσης των 4Τ ξέφυγε ένα ωμέγα, οι 4Τ μαθαίνουν λάθος την ελληνική γλώσσα στον κόσμο.
Σκέφτεσαι πριν βαρέσεις πλήκτρα και γράψεις αυτές τις αηδίες ή είσαι απλά εγκάθετος;
Απάντηση με πμ please.
-
Φίλε Ιερεμία μάλλον έχουν γίνει μερικά μπερδέματα εδώ πέρα...
Είναι δυνατόν όντως σε ένα αυτοκίνητο ακόμα και αν είναι άλφα ρομέο να εκθειάζεις την απτή ποιότητα κατασκευής. Αυτό το καταλαβαίνεις από το πόσο μικροί είναι οι αρμοί του ταμπλώ, πόσο τρίζει ένα αυτοκίνητο (οκ αυτό είναι και θέμα ακαμψίας) ή ακόμα και το πόσο σωστά τοποθετημένα φαίνονται τα πλαστικά του εσωτερικού. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ένα έμπειρο μάτι. Την αξιοπιστία όμως ενός αυτοκινήτου όμως δεν μπορεί να την καταλάβει κανείς! Ίσως μόνο αυτοί που το σχεδίασαν αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Όντως λοιπόν η 159 μπορώ να πω ότι έχει μία αρκετά καλή απτή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το σάαμπ μιάς και είναι νεώτερο μοντέλο. Περι αξιοπιστίας όμως θα ήμουν και εγώ σχεδόν σίγουρος πως ένα σάαμπ θα είναι πιο αξιόπιστο. Όμως επειδή πολλοί θα πούν μα δεν υπάρχει αξιόπιστη έρευνα εγώ θα τους ανταπαντήσω επειδή είχε γίνει τώρα λίγο θέμα στο φόρουμ, είδα ένα σωρό έρευνες και σε καμία η άλφα δεν τα είχε πάει καλά. Όλοι παραπονιούνται για το δείγμα της κάθε έρευνας, αλλά όταν υπάρχουν τόσες πολλές έρευνες που να δημιουργείται δείγμα (!) τότε καταλαβαίνουμε ότι η άλφα πάσχει, ακούγοντας δε και τα προβλήματα που έχουν βγάλει οι παλιότερες άλφα από μέλη του φόρουμ.
Λοιπόν να μην παίρνει κανείς άλφα γιατί είναι αναξιόπιστα? Όχι βέβαια! Σήμερα μία άλφα μπορεί να είναι αξιόπιστη όσο ένα γιαπωνέζικό 15 χρόνια πριν. Αυτό σημαίνει πως πολύς κόσμος είναι διατεθειμένος να πάρει άλφα προκειμένου να απολαύσει το στίλ της και την καλή της οδική συμπεριφορά για προσθιοκίνητο. Στην τελική καλυτερα να τα σκάμε στους ευρωπαίους που μας έχουν καραταΐσει μέσω των διάφορων πακέτων, παρά στους ιάπωνες!!
οφ τόπικ τώρα και πέρι ελληνικής γλώσσας τα ορθογραφικά είναι το λιγότερο στους 4Τ. Στο συντακτικό να δεις τι γίνεται. Μερικούς συντάκτες δε μπορώ να τους αναγνωρίσω χωρίς να κοιτάξω κάν την υπογραφή τους. Πέρι γενικότητων και αφορισμών όμως κάθε άλλο! Πολλές φορές αναδεικνύουν νικητές στα συγκριτικά από φίρμες που πριν απο λίγο καιρό θεωρούντουσαν 'μπάντζαι' και δεν έχουν διστάσει να θάψουν μεγάλα ονόματα. Βέβαια η εμμονή τους με κάποια μοντέλα (όπως το καλύτερο αμάξι του σύμπαντος για το 2006) μας προβληματίζει
-
edit [Krusenstern]
Φίλτατε travelman Το ότι οι Άλφα GT και 159 έχουν πολύ καλά υλικά στο εσωτερικό δεν σημαίνει ότι ανατράπηκε η ιστορία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στον τομέα αξιοπιστία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πολύ περισσότερο δε όταν υπάρχουν συγκρίσεις με τρέχοντα Saab, κάτι που αποτελεί μάλλον άστοχη αναφορά σον τομέα της κατασκευής και αξιοπιστίας...ειδικά με μιά Άλφα Ρομέο!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Όντως το νέο μοντέο δεν είναι πρίμιουμ αλλά η φόρντ έχει βαλθεί να κάνει τη μαγκιά που έκανε η γουβου, η χόντα και η τογιότα δηλαδή να περαστεί ως ημιπρίμιουμ. Ειναι δύσκολο αλλά σιγά σιγά θα το κάνει αν εφαρμόσει περισσότερες καινοτόμες λύσεις...
Αυτά τα πράγματα δεν πετυχαίνουν από τη μία μέρα στην άλλη, άσε που έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσο premium θεωρούνται η Toyota και η Honda... Μην κοιτάς μόνον στη....σχιζοφρενική ελληνική αγορά! Δες το πανευρωπαϊκά!
Εδώ στην Ελλάδα κάποτε θεωρούνταν premium τα Rover, όταν ακόμη και οι Άγγλοι που τα κατασκευάζανε δεν τα παίρνανε σοβαρά...
Για να καταλαβαινόμαστε, δεν αρκεί να τιμολογείς ακριβά για να είσαι premium... Πρέπει να ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΡΙΒΟ! πχ ίσως το νέο Civic να ΔΕΙΧΝΕΙ ακριβό (στην Ευρώπη πάντως δεν είναι και τόσο...). Το Auris δείχνει ακριβό; Ξέχνα πόσο πωλείται, αυτό που αντανακλά το αυτοκίνητο λέω...
Πχ δες το IS200 της Lexus , δες και το αντιστοίχων διαστάσεων Avensis... Όταν θέλει η μαμά Toyota, κάνει παπάδες! Καμία σχέση αυτά τα δύο , το βλέπεις με το που θα τα κοιτάξεις, μέσα-έξω.
Για τον ίδιο λόγο, τα υλικά στο εσωτερικό ακόμη και του φθηνότερου Golf, φαίνονται πολύ πιο ποιοτικά, ακόμη και από του πιο πλούσιου Auris. Δεν συζητώ για το αν θα τρίξουν, μιλώ για την απτή ποιότητα, η διαφορά είναι σαφής: σαν την διαφορά ενός ακριβού υφάσματος από ένα φτηνιάρικο... Μπορεί το δεύτερο ν' αντέξει περισσότερο, αλλά δεν είναι το ίδιο...
Για το Mondeo τώρα, φαίνεται πως η Ford θέλει να το κάνει πιο Premium, αλλά όχι πως ο στόχος της είναι να περάσει σαν τέτοιος κατασκευαστής, όσο περισσότερο να προστατευτεί από τον ανταγωνισμό, ο οποίος γίνεται όλο και πιο ποιοτικός. Εξάλλου, δεν θα το ξεκινούσε από τόσο χαμηλά τιμολογιακά, αν ήθελε κάτι τέτοιο .Tο Mondeo , χωρίς να του λείπει κάτι , ξεκινάει από 21Κ με το κλειδί στο χέρι, στην τιμή ενός TSi ή ενός Corolla δηλαδή... ΠΟΛΥ αυτοκίνητο, για λίγα χρήματα! Αυτό θυμίζει value for money και όχι Premium! Στα premium, παίρνεις λίγο αυτοκίνητο για πολλά χρήματα! -
edit [Krusenstern]Ζεστη ε?
-
Ορισμένες Γραφικότητες .... Γενικοί αφορισμοί ..... κ.λ.π. είναι απο τα μεγάλα μειονεκτήματα όσων δεν μπορούν να καταθέσουν*** εμπεριστατομένη ***άποψη η οποία θα βασίζεται σε στοιχεία και στατιστικές.
Εκεί κρύβεται ο φονταμενταλισμός.Ας ξεκινήσω απο τα βασικά μιας και ο φίλος μας Ιερεμίας μόνο για την ηρεμία του δεν χαρακτηρίζεται.
**1. Είπες : **>
τα πιο μεγάλα μειονεκτήματα .........
'Άσε που μαθαίνουν και λάθος την πρώτη γλώσσα στον κόσμο,την Ελληνική, και γράφουν την μετοχή 'εμπεριστατωμένος' με 'όμικρον' '- Δεν επιχείρησα να μάθω την Ελληνική σε κανένα.
(καλά θα κάνεις και εσύ ...οταν ξεκινάς μία πρόταση να χρησιμοποιείς κεφαλαία) - Οταν πάω το αυτ/το μου στο συνεργείο με ενδιαφέρει όταν αλλάζουν λάδια να κλείνουν σωστά την τάπα (και όχι η μετοχή του απαρέμφατου)
2. Είπες : >'τα πιο μεγάλα μειονεκτήματα είναι να βασίζονται κάποιοι στο κατά τα άλλα 'ελληνικό' περιοδικό για να εκφέρουν άποψη! '
- Γενικότητα , αφορισμός και λάθος .
- Η άποψη της οποίας και τα στοιχεία παραθέτω είναι απο την έρευνα του Top Gear.
Να σημειώσω ότι στους πίνακες του 2006 σε σχέση με αυτους του 2005 το 9-3 έχει κατρακυλίσει 30 θέσεις ...... - Αν τώρα θέλεις 'ντε και καλά' να αφορίσεις το ελληνικό περιοδικό βρές άλλη δικαιολογία.
**3.Είπες : **>'Φαντάσου μετά να τους βάλεις να επιλέξουν κιόλας αξιόπιστο αυτοκίνητο, και να σου πλασάρουν ως κορυφαία επιλογή μιά Άλφα 159...'
- Οταν ένας συνφορμορίστας , (ελπίζω να μου επιτρέπεις το αδόκιμο της εκφρασης) ανοίγει ένα ' Topic ' , και ζητάει απόψεις, το κάνει γιατί τουλάχιστον θέλει να ενημερωθεί.
- Η απόλυτη άποψη και ο σκοταδισμός που χρησιμοποιείς ..... δηλ. το 9-3 είναι το καλύτερο και η Alfa στην πυρά δεν βοηθάει .
- Επίσης αν θέλεις να το κάνεις δικαίωμα σου αλλά δώσε στο λαό και κανένα στοιχείο . Ετσι για το γαμότο και για να μην σου την 'λένε' τόσο ευκολα μετά.
- Δεν είμαι πωλητής αυτ/των και δεν πλασάρω τίποτα σε αντίθεση με εσένα που πλασάρεις το 9-3.
- Α!!! και να μην ξεχάσω ........να δεις πώς τον έλεγαν .....Α!!!! Μακρυγιάννη
Τέλος αν δείς την αρχική μου τοποθέτηση πριν αρχίσει το παιχνίδι αυτό η Alfa 159 ήταν μία απο τις 3 επιλογές που πρότεινα.
Για τιμωρία θα γράψω 100 φορές την λέξη 'εμπεριστατωμένος'
Εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος , εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος, εμπεριστατωμένος.
Η πρώτη γλώσσα στον κόσμο
Υποψιάζομαι ότι η αποστροφή που έχεις για τις Alfa είναι προιόν βασανιστικού παρελθόντος .
- Δεν επιχείρησα να μάθω την Ελληνική σε κανένα.
-
Saab 9.3 1.8i ή κάτι άλλο?