Jun 22, 2007, 1:07 PM

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

με συγχωρείτε αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο να παραλληλίζεται και να εκθειάζεται η ποιότητα συναρμολόγησης μιάς Άλφα, έστω και 159 σε σχέση με ένα...Saab!

Για πες, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;

Ε, θα έχει λάβει υπόψη τα δεδομένα της γνωστής μεγάλης έρευνας όπου οι Σουηδία βρέθηκε στις πρώτες θέσεις!

Πάντως το 1.8 με τα 122 άλογα νομίζω πως έχει νόημα μόνον για τους με leasing... Εχουν όρους μέχρι 1.8 (συμφέρει τις εταιρείες ο κυβισμός, γιατί τα καλά και ακριβά τουτούνια αρχίζουν από 2.0), οπότε όλοι καταλήγουν με Saab 1.8, 159 1.8, A4 1.6 , Volvo κλπ κλπ
Αν είναι καλή αγορά το συγκεκριμένο; Μάλλον όχι. Και σίγουρα τα βόδια-κιτ για 122 άλογα, είναι και λίγο αστεία...
Μάλλον όμως ο φίλος μας έχει κολλήσει με το μοντέλο και την μάρκα γι' αυτό επιμένει τόσο...
Κακό αυτοκίνητο δεν είναι, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερα... Τώρα η μούρη είναι και κάπως σχετικό πράγμα βέβαια, αλλά κι εκεί υπάρχουν εναλλακτικές... Πχ το Passat έχει μούρη ή όχι; Καλά δεν συζητώ για Vectra και Mondeo, ή πόσο μάλλον Avensis και Octavia, αυτά στη συνείδηση των πολλών δεν έχουν...
159; Δεν θ' αγόραζα ακόμη. Αναμένεται γενναίο facelift σε κάνα χρόνο, το οποίο θα κατακρημνίσει τις τιμές των τωρινών στην αγορά. Θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα λογικά.
Ίσως τα Volvo δώσουν λύση. Γενικά είναι καλά αυτοκίνητα, αλλά υπόψιν, το S40 είναι αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις, να μην πω μικρό... Για 4 είναι ΟΚ, αλλά βασίζεται στο Focus και όχι στο Mondeo.
Αν φτάνουν τα λεφτά, εγώ θα πήγαινα στο Volvo S60. Πολύ καλύτερο του Saab και προσωπικά, πολύ πιο όμορφο.