-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
η διαφορα με τις εκδηλωσεις μας ειναι οτι δεν βγαζαμε λεφτα. Αντιθετα βαζαμε και απο την τσεπη μας...Και οτι δεν το καναμε για να βγαλουμε λεφτα (που ξεραμε οτι θα γραωει μειον το ταμειο), ενω οι αλλοι το κανουν για να βγαλουν λεφτα.
Να προσθέσω και τα άτομα σε όλα τα πόστα, που οικειοθελώς και πάνω από όλα αφιλοκερδώς, βοηθούσαν όπως μπορούσαν στην διοργάνωση, κοιτώντας μόνο το πως αυτή θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα, όσες ώρες και αν διαρκούσε το event. Μόνο και μόνο επειδή αγαπούσαν και πίστευαν αυτό που έκαναν. Για την τρέλα, το χαβαλέ της φάσης, το χαβαλέ της παρέας. Αλλά πουθενά δεν υπήρχε το κέρδος. Για αυτό και είχε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στην αρχη ναι, κοψαμε τα αναμνηστικα και τα χρονομετρα και συνεχισαμε να κανουμε trackdays χωρις αργους γρηγορους, νικητες κλπ.Αρα στην αρχή όντως ήταν 'αγώνες' (χρονομέτρηση, αποτελέσματα, κύπελλα). Αρα νομίμως (δε λέω 'δικαίως') η ΕΛΠΑ 'την έπεσε' στο TFRC.
α) η ελπα (αυτη που κοπτεται για την οδικη ασφαλεια) μας απειλουσε με αυτοφορα, τεραστια προστιμα κλπ κλπ για παρανομη οργανωση 'αγωνων'
Γιατί δεν το έκανε αυτό για κανέναν άλλο, που διοργάνωνε track days (ΟΚ, όχι τόσο καλά και δημοφιλή όσο του TFRC) εκείνη την εποχή ? Πχ. το 4T Forum ? Μήπως γιατί είχε ήδη 'ανοίξει πόλεμος' λόγω των προηγούμενων 'ημιαγωνιστικών' TDs ?
Για την πίστα δεν ξέρω, ας μας απαντήσει κάποιος αρμοδιότερος (πχ. ivan, αν και δεν 'κυκλοφορεί' εδώ). Πάντως, αν ήμουν 'πιστάρχης' θα ήθελα να τα έχω καλά με την ΕΛΠΑ
Μία σημαντική ερώτηση: κατά τη διάρκεια των TDs τα συμμετέχοντα αυτοκίνητα ήταν ασφαλισμένα για αστική ευθύνη ? Ή (υποτίθεται ότι) καλύπτονταν από την κανονική ασφάλεια του αυτοκινήτου ? Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά των 'επίσημων' αγώνων από τους 'ανεπίσημους' και μια σημαντική παράμετρος οδικής ασφάλειας... Καμία ασφάλεια δεν πρόκειται να καλύψει ένα αυτοκίνητο που προξένησε ζημιά σε τρίτο μέσα σε πίστα, ακόμα και αν είναι προφανής περίπτωση (πχ. χάνεις τα φρένα και πέφτεις στον μπροστινό σου).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κύπελα υπήρχαν μόνο στα πρώτα δύο όπου το λέμε και πάλι, δεν υπήρχε νομική υπόσταση. Ήταν κάτι που έγινε για χαβαλέ.
Ο κανόνας λέει αν θυμάμαι σωστά: αγώνας θεωρείται όταν υπάρχει κεντρική χρονομέτρηση στους χώρους της πίστας. Επίσης ένας κανόνας ακόμα λέει οι κερκίδες δεν θεωρούνται ως πίστα, άρα οποιοσδήποτε θέλει να κρατάει χρόνους εκεί , δηλαδή στο εξωτερικό περιβάλλον την πίστας για την πλάκα του, μπορεί να το κάνει.-
Καλά, το bold μου φαίνεται σοφιστεία...
Νάσο δεν είναι σοφιστία. Είχαμε βρει τότε όλους τους σχετικούς κανόνες και κανονισμούς της πίστας ώστε να έχουμε το κεφάλι μας καλυμένο και είναι όπως το λέω.
Εμείς δεν ανακοινώναμε πουθενά χρόνους κτλπ από το 3ο τρακ ντευ και μετά. Μπορεί κάποιος εκτός χώρου πίστας να κρατούσε ένα χρονόμετρο έτσι για να ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται και τίποτα παραπάνω.Ούτε κύπελα ούτε τίποτα.
Ειδικά αυτό για τις κερκίδες κτλπ ότι δεν είναι χώρος της πίστας, είμαι σίγουρος μιας και είχαμε ψάξει όλο τον κανονισμό για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στην αρχη ναι, κοψαμε τα αναμνηστικα και τα χρονομετρα και συνεχισαμε να κανουμε trackdays χωρις αργους γρηγορους, νικητες κλπ.
Αρα στην αρχή όντως ήταν 'αγώνες' (χρονομέτρηση, αποτελέσματα, κύπελλα). Αρα νομίμως (δε λέω 'δικαίως') η ΕΛΠΑ 'την έπεσε' στο TFRC.
Aν πάμε 20 άτομα και κάνουμε και καλά τρακ ντέυ, χωρίς καμιά νομική υπόσταση,χρονομετρήσουμε για το κέφι μας και πούμε ότι δίνουμε και κύπελα, είναι αγώνας;
Ποιος τον οργανώνει; Αφού δεν υπάρχει νομικό πρόσωπο
-
Δεν μπορω να αντιληφθω κάν,το πώς μπορει να εξακολουθησαν να σας απειλούν ακομα και μετα που σταματησατε να κανετε χρηση χρονομέτρων και αναμνηστικών κυπέλων.
Εαν όντως σας κρατησαν 'μούτρα' λόγω του 'κακου προηγουμένου' τοτε μιλάμε για παιδικη αντιμετωπιση
Δικαιολογία για τις απειλές μετα το σταματημα των χρονομετρημένων,σας δωθηκαν;
Μηνύσεις και αυτόφωρα,για ποιό λόγο πλέον;Κανονική χρηση πίστας,όπως ορίζεται απο τις ίδιες τις πίστες δεν πραγματοποιούσατε πλέον;Το δικο σας μερίδιο τωρα:
Αφου εσεις λέτε για την αγαπη σας προς τις πίστες και την οδηγική απόλαυση/οδικη ασφαλεια,γιατι δεν συνεχίζετε να πηγαίνετε αναξαρτητως του τωρινού κόστους;
Δεν εχει τωρα νεα παιδια που θα οφεληθούνε απο τη χρηση πίστας;
Μήπως κρατατε και εσεις 'μούτρα' αδιαφορωντας για αυτο που υποτίθεται οτι υπερασπίζεστε; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν μπορω να αντιληφθω κάν,το πώς μπορει να εξακολουθησαν να σας απειλούν ακομα και μετα που σταματησατε να κανετε χρηση χρονομέτρων και αναμνηστικών κυπέλων.
Εαν όντως σας κρατησαν 'μούτρα' λόγω του 'κακου προηγουμένου' τοτε μιλάμε για παιδικη αντιμετωπιση
Δικαιολογία για τις απειλές μετα το σταματημα των χρονομετρημένων,σας δωθηκαν;
Μηνύσεις και αυτόφωρα,για ποιό λόγο πλέον;Κανονική χρηση πίστας,όπως ορίζεται απο τις ίδιες τις πίστες δεν πραγματοποιούσατε πλέον;Το δικο σας μερίδιο τωρα:
Αφου εσεις λέτε για την αγαπη σας προς τις πίστες και την οδηγική απόλαυση/οδικη ασφαλεια,γιατι δεν συνεχίζετε να πηγαίνετε αναξαρτητως του τωρινού κόστους;
Δεν εχει τωρα νεα παιδια που θα οφεληθούνε απο τη χρηση πίστας;
Μήπως κρατατε και εσεις 'μούτρα' αδιαφορωντας για αυτο που υποτίθεται οτι υπερασπίζεστε;Μα.... Συνεχιζουμε....
Απλα το κανονηζουμε μεσω φορουμ η κινητων 3-4-8 ατομα και παμε.
Ουτε λεσχη, ουτε προβολη, ουτε τιποτα.
Εγω απο τοτε που πηρα το GPS TrakPal οποτε περναω απο τα Μεγαρα, περναω και απο την πιστα...Μ αρεσει που συζηταμε επιτελους!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[Μα.... Συνεχιζουμε....
Απλα το κανονηζουμε μεσω φορουμ η κινητων 3-4-8 ατομα και παμε.
Ουτε λεσχη, ουτε προβολη, ουτε τιποτα.
Εγω απο τοτε που πηρα το GPS TrakPal οποτε περναω απο τα Μεγαρα, περναω και απο την πιστα...Μ αρεσει που συζηταμε επιτελους!
O ενας παραπάνω εγραψε:
Μετα ομως τα κοψαμε εντελως γιατι ΕΝΩ δεν ειχαμε ουτε χρονομετρα ουτε κυπελακια κλπ
λίγο μετα εγραψες εσυ:
Καναμε ενα ακομα Track Day
Αφηνοντας να εννοηθει οτι ηταν το τελευταίο σας
και
Απ οσο γνωριζω, το ακατανομαστο club συνεχηζει να επισκεπτεται την πιστα των Μεγαρων.
που ξαναλέι οτι οτι δεν πάτε πλέον στα μεγαρα.
που να καταλάβω λοιπών οτι ακόμα πάτε;
Και γιατι μόνο 4-6-8 ατομα;Δεν υπάρχει πλέον ενδιαφερον για την πίστα;Οι παλιοί συμμετεχοντες τι απέγιναν;Νεοι και ορεξάτοι δεν υπάρχουν;
αυτούς τους υποψηφιους νεους χρηστες,τους λογαριάζετε εσεις οι παλιώτεροι;Ειναι ευπρόσδεκτοι στα τρακ-ντει σας;ειλικρινα δεν μπορω να καταλάβω την εξέλιξη που εχει το κλάμπ σας
πάντα γίνονται ωραίες συζητησεις εδω μεσα Βαγκνερ,αλλά οχι οταν υπάρχουνε τοποθετησεις τύπου 'παροπίδες'/'μερικοι'/'ηλίθιοι'/'εδω μεσα'.Αν μιλάει εκ'μερους του κλάμπ σας ο μαντ-μάξ,απο ποιόν περιμένετε να καθησει να συζητησει μαζι σας;
-
Σαν απο τους ποιο νεους στην παρεα αυτη πρεπει να πω οτι και μας υπολογιζουν οι παλιοι και ορεξη εχουμε.
Και οταν παμε σε πιστα παντα ειμαστε ευπροσδεκτοι ολοι.
Απλα οι περισοτεροι νεοι απο εμας εχουμε γνωριστει στα λιμανακια και οχι μεσω του forum αυτη ειναι η διαφορα για μενα.
Και πλεον δεν ειμαστε club ειμαστε μια παρεα οπως γραφουμε και στο site μας.(It was a Club that became a Legend and now is back as a Crew)
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Σαν απο τους ποιο νεους στην παρεα αυτη πρεπει να πω οτι και μας υπολογιζουν οι παλιοι και ορεξη εχουμε.Και οταν παμε σε πιστα παντα ειμαστε ευπροσδεκτοι ολοι.
Αυτο που προσπαθω να μαθω ρωτωντας,ειναι γιατι έχει πέσει τόσο η συμμετοχη των μελών σε τρακ-ντεις,και συμπέρασμα μεχρι στιγμης δεν βγαζω
Απλα οι περισοτεροι νεοι απο εμας εχουμε γνωριστει στα λιμανακια και οχι μεσω του forum αυτη ειναι η διαφορα για μενα.
Και πλεον δεν ειμαστε club ειμαστε μια παρεα οπως γραφουμε και στο site μας.(It was a Club that became a Legend and now is back as a Crew)
Εαν δεν αποτελειτε πλέον κλάμπ αλλά παρεα με μετρημένα μελη,τοτε,γιατι το παιδεύεται με τόπικς που μιλάνε για ΕΛΠΑ και ΕΘΕΕΑ και παλιές υποθέσεις;Ποιόν εκπροσωπείτε πλέον,εαν απο την εποχη εκεινη οι περισσότεροι εχουνε εξαφανιστει απο τα μπόρντ σας,και οι αρχικοι σας στοχοι εχουνε χαθει;
Πόσα μελη αριθμείτε πλέον; -
Μερικες σκεψεις πανω σε αυτα που διαβασα...
-
Το οτι το τφρσ ηταν απο τα 1α κλαμπ, δεν δινει καμμια αξια απο μονο του.
-
Τι σχεση εχει ο Παγκαλος και το ταρμακ με το τφρσ ακριβως?
-
Ποιοι εκλεισαν το τφρσ? (δεν εχω καταλαβει)
-
Πρεπει οι του τφρσ να αναγνωρισουν οτι το φορουμ των 4Τ που απαξιωνουν, τους δεχεται και συζητα μαζι τους και ας ειναι πολλες φορες προκλητικοι και αυτο κατι σημαινει για το επιπεδο των ανθρωπων εδω μεσα...
-
-
Eμένα μου την σπάει που άτομα βρίζουν το φόρουμ και συμμετέχουν παράλληλα σε αυτό. Συν τοις άλλοις, βρίζοντάς το, βρίζουν και εμένα.
Ως εκ τούτου, τι περιμένουν από εμάς τους 'καραγκιόζηδες' βάζοντας το κείμενο εδώ;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
- Τι σχεση εχει ο Παγκαλος και το ταρμακ με το τφρσ ακριβως?
To βρήκα! Ο Πάγκαλος ήταν (μυστικά, εννοείται) μέλος του τφρς και ήθελε να γίνει mod. Και επείδη δεν τον έκαναν, άρχισε να δρα υπογείως για να καταστρέψει το μισητό τφρς!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στην αρχη ναι, κοψαμε τα αναμνηστικα και τα χρονομετρα και συνεχισαμε να κανουμε trackdays χωρις αργους γρηγορους, νικητες κλπ.
Αρα στην αρχή όντως ήταν 'αγώνες' (χρονομέτρηση, αποτελέσματα, κύπελλα). Αρα νομίμως (δε λέω 'δικαίως') η ΕΛΠΑ 'την έπεσε' στο TFRC.
α) η ελπα (αυτη που κοπτεται για την οδικη ασφαλεια) μας απειλουσε με αυτοφορα, τεραστια προστιμα κλπ κλπ για παρανομη οργανωση 'αγωνων'
Γιατί δεν το έκανε αυτό για κανέναν άλλο, που διοργάνωνε track days (ΟΚ, όχι τόσο καλά και δημοφιλή όσο του TFRC) εκείνη την εποχή ? Πχ. το 4T Forum ? Μήπως γιατί είχε ήδη 'ανοίξει πόλεμος' λόγω των προηγούμενων 'ημιαγωνιστικών' TDs ?
Επειδη τα αλλα δεν ειχαν 100+ συμμετοχες ουτε τους εκλεβαν κομματι απο την πιτα (χωρις να βγαζουμε λεφτα ε), ουτε εκαναν μεγαλυτερες και καλυτερες εκδηλωσεις (αυτο απο στοματα αλλων)...
Για την πίστα δεν ξέρω, ας μας απαντήσει κάποιος αρμοδιότερος (πχ. ivan, αν και δεν 'κυκλοφορεί' εδώ). Πάντως, αν ήμουν 'πιστάρχης' θα ήθελα να τα έχω καλά με την ΕΛΠΑ
Αυτο λεμε και εμεις, οτι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ (για να μην βρουμε και κανα μπελα) οτι οι 4Τ που κοπτονται για την οδικη ασφαλεια, εστειλαν τοσα αυτοκινητα παλι στους δρομους επειδη ηθελαν να τα εχουν καλα με την ΕΛΠΑ, η οποια στραβομουτσουνιαζε επειδη καταφερναμε οτι καταφερναμε.
Βεβαια δεν ηταν μονο η ΕΛΠΑ και οσους ηθελε να εξυπηρετησει (βλεπε λεσχες που δεν τα καταφερναν τοσο καλα σε αυτες τις εκδηλωσεις), αλλα και αλλοι ιδιωτες. Οπως εγραψα και πιο πριν, 3 μερες πριν απο event που ειχαμε κλεισει 3 μηνες πριν, μας ανακοινωθηκε οτι 'η πιστα θα δωθει σε αντιπροσωπεια που την ζητησε για ολο το ΣΚ για να κανει event' (και μας εσκασε 15 χιλιαρικακια...). Φερεγγυοτητα...
Μία σημαντική ερώτηση: κατά τη διάρκεια των TDs τα συμμετέχοντα αυτοκίνητα ήταν ασφαλισμένα για αστική ευθύνη ? Ή (υποτίθεται ότι) καλύπτονταν από την κανονική ασφάλεια του αυτοκινήτου ? Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά των 'επίσημων' αγώνων από τους 'ανεπίσημους' και μια σημαντική παράμετρος οδικής ασφάλειας... Καμία ασφάλεια δεν πρόκειται να καλύψει ένα αυτοκίνητο που προξένησε ζημιά σε τρίτο μέσα σε πίστα, ακόμα και αν είναι προφανής περίπτωση (πχ. χάνεις τα φρένα και πέφτεις στον μπροστινό σου).
ναι τα ξερουμε ολα αυτα, ισχυε οτι ισχυει και για τον καθενα μας οταν παει στην πιστα και υπογραφει και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ οτι μπαινει με δικη του ευθυνη.
Εμεις καναμε το κοννε για να κλειστει η πιστα, προσφεραμε τα μεσα και την προσωπικη μας κουραση για την οργανωση και την ασφαλεια στην πιστα (που οταν πας μονος σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ...), για να μπουν οι αλλοι και να κανουν την πλακα τους, με δικη τους ευθυνη. Δεν καναμε αγωνες.
Μερικες σκεψεις πανω σε αυτα που διαβασα...
-
Το οτι το τφρσ ηταν απο τα 1α κλαμπ, δεν δινει καμμια αξια απο μονο του.
-
Τι σχεση εχει ο Παγκαλος και το ταρμακ με το τφρσ ακριβως?
-
Ποιοι εκλεισαν το τφρσ? (δεν εχω καταλαβει)
-
Πρεπει οι του τφρσ να αναγνωρισουν οτι το φορουμ των 4Τ που απαξιωνουν, τους δεχεται και συζητα μαζι τους και ας ειναι πολλες φορες προκλητικοι και αυτο κατι σημαινει για το επιπεδο των ανθρωπων εδω μεσα...
-
συμφωνοι. την αξια την δινει το τι καταφερε αυτο το κλαμπ, ΤΟΤΕ.
-
τωρα μαθαμε για το θεμα στην βουλη με τον παγκαλο, το ταρμακ ειναι καποια ατομα που ητνα στο tfrc και συνεχισαν τα events/βολτες/πιστες
-
το τφρσ εκλεισε το τφρσ. Απαξ και μας αφαιρεθηκε η δυνατοτητα εκδηλωσεων κλπ στην πιστα, δεν υπηρχε λογος υπαρξης του 'επισημου' σωματειου/λεσχης. Η παρεα παρεμεινε, καποιοι επεστρεψαν στα λιμανακια, καποιοι συνεχισαν στο ταρμακ, καποιοι και τα δυο.
-
Δεν απαξιωνουμε το φορουμ αλλα τους 4Τ και το φορουμ ειναι ενα μερος που μπορουμε να πουμε οτι εχουμε να πουμε, γνωριζοντας οτι θα διαβαστουν καποια απο αυτα.
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
η διαφορα με τις εκδηλωσεις μας ειναι οτι δεν βγαζαμε λεφτα. Αντιθετα βαζαμε και απο την τσεπη μας...Και οτι δεν το καναμε για να βγαλουμε λεφτα (που ξεραμε οτι θα γραωει μειον το ταμειο), ενω οι αλλοι το κανουν για να βγαλουν λεφτα.
Να προσθέσω και τα άτομα σε όλα τα πόστα, που οικειοθελώς και πάνω από όλα αφιλοκερδώς, βοηθούσαν όπως μπορούσαν στην διοργάνωση, κοιτώντας μόνο το πως αυτή θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα, όσες ώρες και αν διαρκούσε το event. Μόνο και μόνο επειδή αγαπούσαν και πίστευαν αυτό που έκαναν. Για την τρέλα, το χαβαλέ της φάσης, το χαβαλέ της παρέας. Αλλά πουθενά δεν υπήρχε το κέρδος. Για αυτό και είχε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.
Αυτο μπορώ να το επιβεβαιωσω, όσο τουλάχιστον γνωριζα...δεν βαζω δλδ και το χερι μου στη φωτιά, αλλα η εικόνα και διαφορα γεγονοτα αυτο δειχνανε.
Απλα ρε παιδια (ειδικα Βαγκνερ) το να ριχνετε ευθυνες σε ενα αλλο κλαμπ δεν ειναι σωστό. Ετσι το βλέπω εγω τουλαχιστον. Πρωτον γιατι δεν ειναι εδω καποιος να πει την μερια του κλαμπ που βριζεται, και δευτερον και να υπηρχε καποιος εδω, το φορουμ δεν ειναι πεδιο αντιπαραθεσεων.
Με το να δημιουργητε τετοιες καταστασεις εντασεων αντεκλησεων κλπ, το μονο που καταφερνετε (κατα τη γνωμη μου παντα) ειναι να χαλατε την εικονα του TFRC. Εγω αν αγαπουσα αυτο το κλαμπ, θα το διατηρουσα σαν μια μικρη παρεα, ανοιχτο βεβαια σε οποιον θελει να μπει, αλλα δεν θα δημιουργουσα εντασεις και καυγαδες, το μονο που θα ειχε σα ναποτελεσμα θα ηταν την απαξιωση του κλαμπ....και τα 2-3 πραγματα που ειχε καταφερει.
-
Υπαρχουν ατομα απο το συγκεκριμενο club sto forum.
-
Τα οποια τοτε καλα κανουν και δεν μπαινουν στην λογικη της αντιπαραθεσης, σεβομενει την φιλοξενια που τους προσφερεται!
-
Αυτο με το ακατανομαστο club, εγω το αποκαλω γκρινια.
και γκρινιαζω.
Δεν ειναι επι του παρωντος. -
Βαγκνερ,πόσα ατομα είστε στο TFRC;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
- Τι σχεση εχει ο Παγκαλος και το ταρμακ με το τφρσ ακριβως?
To βρήκα! Ο Πάγκαλος ήταν (μυστικά, εννοείται) μέλος του τφρς και ήθελε να γίνει mod. Και επείδη δεν τον έκαναν, άρχισε να δρα υπογείως για να καταστρέψει το μισητό τφρς!
Μπραβο, το πετυχες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βαγκνερ,πόσα ατομα είστε στο TFRC;20~25 ατομα η 'παρεα' και μερικα παιδια που ειναι στη φαση 'ενταξης'...
Εχουμε κ 5-6 παλιους που ειχαν φυγει και τωρα επιστρεφουν.
ΕΛΠΑ, ΕΘΕΕΑ, Διαπλοκη, Παραπληροφορηση και TFRC....