-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Swift απο μένα. Έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο και είναι άμεσο και γουστόζικο στο δρόμο.Η ηχομόνωση του δεν είναι κορυφαία και δεν με έχει πείσει απόλυτα η ποιότητα του,αλλά πράγματι είναι διασκεδαστικό!
Δεν έχω οδηγήσει τα άλλα........... οπότε μπορείς με σιγουριά να προτείνεις Swift. Μάιστα.
Τουλάχιστον εγώ διασαφηνίζω τι έχω δοκιμάσει και τι όχι και επιχειρηματολογώ.Δεν θα ισχυριζόμουν το ίδιο για όλους εδω μέσα...
Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου... -
-
Δεν πουλιέται το ΚΑ πια? Δεν λέω ήταν κακάσχημο και στριμόκωλο αλλά είχε πολύ ωραίο κιβώτιο και σωστές διαστάσεις (χαμηλοφάρδουλο)
Το σουίφτ είναι το καλύτερο αλλά δυστυχώς το ακριβότερο. Το φίεστα είναι επίσης ωραίο και καλά φτιαγμένο αλλά είναι όντως λίγο παλίο. Το πάντα τα γνωστα και χιλιοειπωμένα δηλαδή 3άστερο, δεν βγαίνει τρίπορτο, σου δημιουργεί φόβους τουμπαρίσματος με τις αναλογίες του και κακά τα ψέματα ιταλικό με ότι συνέπάγεται περι αξιοπιστίας...
-
Βρε πουλιέται αλλά έχεις δει κανέναν να το αγοράζει?
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Βρε πουλιέται αλλά έχεις δει κανέναν να το αγοράζει?Εδώ ναι όντως αλλά αγγλία έχει βρωμίσει ο τόπος. Προσωπικά πάντως το καλύτερο για λεφτά του ήταν το ίγκνις σπορτ αλλά σε φόβιζε αρκετά με το ύψος του και το χρησιμοποιεί ο Ρουβάς όταν του επιτίθενται οι μουρλές θαμυάστριες ως ...γκομενοαπωθητικό!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εδώ ναι όντως αλλά αγγλία έχει βρωμίσει ο τόπος. Προσωπικά πάντως το καλύτερο για λεφτά του ήταν το ίγκνις σπορτ αλλά σε φόβιζε αρκετά με το ύψος του και το χρησιμοποιεί ο Ρουβάς όταν του επιτίθενται οι μουρλές θαμυάστριες ως ...γκομενοαπωθητικό!
αν θελω να χτυπιεμαι σαν χταποδι, φωναζω τον hunter και ερχεται με την βαριοπουλα....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εδώ ναι όντως αλλά αγγλία έχει βρωμίσει ο τόπος. Προσωπικά πάντως το καλύτερο για λεφτά του ήταν το ίγκνις σπορτ αλλά σε φόβιζε αρκετά με το ύψος του και το χρησιμοποιεί ο Ρουβάς όταν του επιτίθενται οι μουρλές θαμυάστριες ως ...γκομενοαπωθητικό!
αν θελω να χτυπιεμαι σαν χταποδι, φωναζω τον hunter και ερχεται με την βαριοπουλα....
είπαμε οι χαρωπές ουρές σε μερικούς ανθρώπους μεγαλώνουν το χαμογελο τους!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
είπαμε οι χαρωπές ουρές σε μερικούς ανθρώπους μεγαλώνουν το χαμογελο τους!!
χαρωπη ουρα που να σε τρομαζει και ενα τιμονι χωρις αισθηση???
να το χεσω.
-
Πάντως μπροστά είχε κράτημα, άσχετα με την μειωμένη αίσθηση του τιμονιού και στα λεφτά του δεν υπήρχε άλλο γκάζι τότε (δεν βγαίνει τώρα νομίζω). Δεν σε φόβιζε τόσο η ουρά του όσο το ύψος του θα έλεγα. Είναι παράλογα ψηλό για σπορ αμάξι και δυστυχώς το νιώθεις...
-
Ο άκαμπτος του Ignis έδινε πραγματικά άθλια πρόσφυση πίσω, σε ελληνικό οδόστρωμα...
Το αμάξι δεν ήθελε και πολύ για να αρχίσει τις σβούρες σχεδόνσε ευθεία...
Μπορούσες να παίξεις με λίγα χιλιόμετρα, αλλά στα πολλά το πράγμα έτεινε προς το χαροντικό...
Δεν έστριψες ποτέ... -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Swift απο μένα. Έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο και είναι άμεσο και γουστόζικο στο δρόμο.Η ηχομόνωση του δεν είναι κορυφαία και δεν με έχει πείσει απόλυτα η ποιότητα του,αλλά πράγματι είναι διασκεδαστικό!
Δεν έχω οδηγήσει τα άλλα........... οπότε μπορείς με σιγουριά να προτείνεις Swift. Μάιστα.
Τουλάχιστον εγώ διασαφηνίζω τι έχω δοκιμάσει και τι όχι και επιχειρηματολογώ.Δεν θα ισχυριζόμουν το ίδιο για όλους εδω μέσα...
Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου...To σχόλιό μου πήγαινε στο ότι έχεις οδηγήσει ΜΟΝΟ το Swift και παρόλα αυτά ξεκινάς με τη φράση 'Swift από μένα'.
Σαν να λες 'Έχω πιει μόνο Kaiser, αλλά είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερη από τις Amstel και Heineken' (τυχαία η επιλογή της μπίρας)
Να τονίσω αυτό που είπα και στο αρχικό μου ποστ, για να μην παρεξηγούμαι: το Swift είναι ένα ΠΟΛΥ καλό αυτοκίνητο, ίσως να δεχθώ ότι είναι και το πιο ολοκληρωμένο από τα τρία, αλλά απέχει μακράν από τα άλλα δύο στο να χαρακτηριστεί 'Driver's Car'.
Κάπου διάβασα ότι το 5-0-0 με τα 100 αλογάκια θα κάνει 15χιλιαρικάκια;
Pop, καλέ μου άνθρωπε, το συζητάς; Έξι μηνάκια δεν είναι τίποτα...Κάπου εκεί θα κάνει, αλλά μάλλον κι αυτό θα απέχει από την αμεσότητα και την σπορ χροιά του Panda.
Spam: Σε λίγες μέρες μπορεί να ξέρουμε περισσότερα πάνω σ' αυτό
-
αλλά απέχει μακράν από τα άλλα δύο στο να χαρακτηριστεί 'Driver's Car'.Συμφωνώ απόλυτα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Fiesta.
Και μένα το Swift μου φάνηκε αδιάφορο οδηγικά...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
αλλά απέχει μακράν από τα άλλα δύο στο να χαρακτηριστεί 'Driver's Car'.
Συμφωνώ απόλυτα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Fiesta.
Πως το λες αυτο??? Μηπως οδηγάς μονο με γραμμες? Το αμαξακι (swift) το κάνεις οτι θελεις με το γκαζι φρενο τιμονι και ειναι πολύ άμεσο. Και δεν νομιζω να 'τα πήραν' σχεδον το συνολο του ειδικου τυπου, εντυπου και ηλεκτρονικου σε Ελλάδα και UK που τους αρεσε ( μη αχρωμη οδική συμπεριφορα).
Εμενα πάντως (που ειμαι σχολής rallye) απο το 2003 που μου το έκλεψαν, μολις βγηκε το swift και το οδηγησα, το χτυπησα, μεχρι τοτε κανενα δεν μου εκανε κλικ ( για μεχρι περιπου τα 20.000 αντε 22.000 Ε)
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
αλλά απέχει μακράν από τα άλλα δύο στο να χαρακτηριστεί 'Driver's Car'.
Συμφωνώ απόλυτα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Fiesta.
Πως το λες αυτο??? Μηπως οδηγάς μονο με γραμμες? Το αμαξακι (swift) το κάνεις οτι θελεις με το γκαζι φρενο τιμονι και ειναι πολύ άμεσο. Και δεν νομιζω να 'τα πήραν' σχεδον το συνολο του ειδικου τυπου, εντυπου και ηλεκτρονικου σε Ελλάδα και UK που τους αρεσε ( μη αχρωμη οδική συμπεριφορα).
Εμενα πάντως (που ειμαι σχολής rallye) απο το 2003 που μου το έκλεψαν, μολις βγηκε το swift και το οδηγησα, το χτυπησα, μεχρι τοτε κανενα δεν μου εκανε κλικ ( για μεχρι περιπου τα 20.000 αντε 22.000 Ε)
Δεν είπα ότι είναι κακό, απλώς δεν με συγκίνησε...
Εφόσον εσένα σου αρέσει και το απέκτησες, τι το καλύτερο!
-
Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου...To σχόλιό μου πήγαινε στο ότι έχεις οδηγήσει ΜΟΝΟ το Swift και παρόλα αυτά ξεκινάς με τη φράση 'Swift από μένα'.
Σαν να λες 'Έχω πιει μόνο Kaiser, αλλά είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερη από τις Amstel και Heineken' (τυχαία η επιλογή της μπίρας)
Να τονίσω αυτό που είπα και στο αρχικό μου ποστ, για να μην παρεξηγούμαι: το Swift είναι ένα ΠΟΛΥ καλό αυτοκίνητο, ίσως να δεχθώ ότι είναι και το πιο ολοκληρωμένο από τα τρία, αλλά απέχει μακράν από τα άλλα δύο στο να χαρακτηριστεί 'Driver's Car'.
Κάπου διάβασα ότι το 5-0-0 με τα 100 αλογάκια θα κάνει 15χιλιαρικάκια;
Pop, καλέ μου άνθρωπε, το συζητάς; Έξι μηνάκια δεν είναι τίποτα...Κάπου εκεί θα κάνει, αλλά μάλλον κι αυτό θα απέχει από την αμεσότητα και την σπορ χροιά του Panda.
Spam: Σε λίγες μέρες μπορεί να ξέρουμε περισσότερα πάνω σ' αυτό
Μα αφού είναι καλύτερη η kaiser
Σοβαρά τώρα,πουθενά δεν ανέφερα την σιγουριά που λες.'Swift απο μένα' πήγαινε στο οτι αυτό ψήφισα,αλλά δεν είπα οτι είναι σίγουρα το καλύτερο,απλά μεταφέρω εντυπώσεις και την γνώμη μου.
Δεν συμφωνείς και εσύ με αυτό,εε,φανταστικέ Krus?? -
χωρις να θελω να ειμαι , και επειδη δεν ειχα γραψει μονο ενα ξερο αλλα ειχα δικαιολογησει (τα εφαγε η μαρμαγκα του φορουμ).
οσον αφορα το sportka , 'θεωρω' οτι ειναι σε απευθειας συγκριση με το panda. τα περι R5 , και 205 , ειναι τουλαχιστον περιεργα οταν εχουν τον ιδιο εξοπλισμο και το ιδιο NCAP.
και θεωρω καθως δεν εχω οδηγικη επειρια απο το panda , μονο απο το περιτυλιγμα οτι το Κα ειναι πιο καλο little drivers carμετα μη ξανανοιξτε θεμα γιατι δε βγαινει νεο rally.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
το Κα ειναι πιο καλο little drivers carΑπό εμπειρία με απλό ΚΑ, έμεινα από τον τρόπο που το έκανες ότι ήθελες τόσο εύκολα... Από κινητήρα βέβαια...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
χωρις να θελω να ειμαι , και επειδη δεν ειχα γραψει μονο ενα ξερο αλλα ειχα δικαιολογησει (τα εφαγε η μαρμαγκα του φορουμ).οσον αφορα το sportka , 'θεωρω' οτι ειναι σε απευθειας συγκριση με το panda. τα περι R5 , και 205 , ειναι τουλαχιστον περιεργα οταν εχουν τον ιδιο εξοπλισμο και το ιδιο NCAP.
και θεωρω καθως δεν εχω οδηγικη επειρια απο το panda , μονο απο το περιτυλιγμα οτι το Κα ειναι πιο καλο little drivers carμετα μη ξανανοιξτε θεμα γιατι δε βγαινει νεο rally.
Το Ka, όσο driver's car κι αν είναι, είναι ένα ξεπερασμένο παλιό αυτοκίνητο. Εντός μηνών έρχεται ο αντικαταστάτης του και, σε σύγκριση με το Panda και το Swift τουλάχιστον, δεν έχει μοτέρ. Εξάλλου, ΔΕΝ είναι ανάμεσα στα αυτοκίνητα που επέλεξε ο δημιουργός του τόπικ για το poll.
-
**οπως το βλεπει κανενας **
ακριβως επειδη δε λεει ' σκεφτομαι να παρω και ειμαι αναμεσα στα 3'
αλλα απλα βαζει μια ξερη ψηφοφορια , εκανα ερωτηση γιατι λειπει. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
**οπως το βλεπει κανενας **Σωστά... μπορεί κάποιος (εσύ;) να βλέπει ότι ΔΕΝ έρχεται εντός του έτους ο αντικαταστάτης του ας πούμε ή ότι ΔΕΝ κυκλοφορεί 10+ χρόνια στην αγορά
ακριβως επειδη δε λεει ' σκεφτομαι να παρω και ειμαι αναμεσα στα 3'
αλλα απλα βαζει μια ξερη ψηφοφορια , εκανα ερωτηση γιατι λειπει.Πάμε ξανά: Γιατί είναι ένα ξεπερασμένο παλιό αυτοκίνητο
To εμότικον 'whatever.gif' θα μας πεις για ποιον και γιατί πήγαινε?
Προσωπικά, δεν έσβησα τίποτα.
little driver's car