-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σας παρακαλώ λυπηθειτε με
Eγω πάντως αφου τη σκότωσα ψέκασα τόσο πολύ το σπίτι που κόντεψα να εξουδετερωθω κι εγω!
Ευτυχως από τότε (πάνε και 3-4 χρονια) δεν ξαναείδα, πετουμενη ήταν απέξω!!
Να γίνω κακός;
Το ότι δεν είδες δε σημαίνει ότι δεν έχουν ξαναμπει!
'Ζουν ανάμεσα μας' που λέει και μια μεγάλη ατάκα του Λουλούδη!
...και κάποια νύχτα μπορέι να θελήσουν βολτίτσα σε κάποιου χέρι...μου είχε τύχει παλαιότερα σε σπίτι στην Πάτρα.
Δεν σας λέω τι έγινε όταν αντιλήφθηκα ότι αυτό που με γαργαλάει στον ύπνο μου είναι μια τεράστια κατσαρίδα... -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι για να είναι νόστιμη πρέπει να είναι μεγαλύτερη...Πρέπει να ακούς το καύκαλο να κάνει 'κραααατς' όταν τη δαγκώνεις μέσα στο στόμα σου, αλλιώς δε λέει
βιβλιογραφια?
http://www.bio.umass.edu/biology/kunkel ... h_faq.html
Ingredients
25 frozen American or Madagascar Hissing **cockroaches **
Seasoning blend ingredients (optional)
1 tablespoon Lawry's Seasoned Salt
2 teaspoons garlic powder
2 teaspoons onion powder
1 teaspoon freshly ground pepper
1/2 teaspoon New Mexico chili powder
or
Tony Chachere's Creole Seasoning to tasteDirections
-
preheat oven to 325 degrees
-
spread the roaches on a lightly oiled baking sheet and place in oven.
-
bake until the roaches are crisp usually around 20 minutes.
-
sprinkle with cajun seasoning mix
Enjoy!!!!
-
-
Δε μου αρεσει που, ειδικα τωρα το καλοκαιρι, παει 2-2.30 να με παρει ο υπνος και μετα το πρωι παλευω με δαιμονες για να σηκωθω και, με τη φατσα που εχω, τρομαζω τον κοσμο που ερχεται στο γραφειο
Μου αρεσει που, ειδικα τωρα το καλοκαιρι, βλεπω λογιω-λογιω μωρα με αραχνοϋφαντα ελλειματικα ρουχα να κυκλοφορουν στους δρομους
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σας παρακαλώ λυπηθειτε μεEγω πάντως αφου τη σκότωσα ψέκασα τόσο πολύ το σπίτι που κόντεψα να εξουδετερωθω κι εγω!
βάλε μινιατούρα Civic να την κυνηγήσει
-
Κάτι μου λέει οτι γλιτώσαμε από τη Funis σε αυτό το thread.
Bρήκαμε και τον τρόπο να γλιτώσουμε από δαύτη και στα υπόλοιπα thread...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kόλπο: αποφύγετε όσο γίνετε τα κατσαριδοκτόνα, την καλύτερη δουλειά την κάνει το οινόπνευμα. Τσεκαρισμένο!Κλάιν μάιν... εδώ ρε δεν τις σκοτώνει το πλουτώνιο, στο οινόπνευμα θα κωλώσουν; Θα το πιουν στην υγειά σου κιόλας!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kόλπο: αποφύγετε όσο γίνετε τα κατσαριδοκτόνα, την καλύτερη δουλειά την κάνει το οινόπνευμα. Τσεκαρισμένο!
Κλάιν μάιν... εδώ ρε δεν τις σκοτώνει το πλουτώνιο, στο οινόπνευμα θα κωλώσουν; Θα το πιουν στην υγειά σου κιόλας!
Σωστή παρατήρηση, αλλά μήπως εννοούσε μπουρλότο ο φίλτατος ταύρος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σωστή παρατήρηση, αλλά μήπως εννοούσε μπουρλότο ο φίλτατος ταύρος;Αυτό θα οδηγήσει όμως σε κατσαριδοκαπνό
-
Το μπουρλοτο ειναι παντα αποτελεσματικο.. Αλλα φαντασου μια φλεγομενη κατσαριδα να τρεχει μεσα στο δωματιο!!
Το στανταρ που εξοντωνει τα εντομα ειναι η ΛΑΚ... Δεν ξερω τι σκατα εχει μεσα αλλα μυγες,πεταλουδες και τετοια αν τα πετυχεις τεζαρουν σε χρονο dt!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Το στανταρ που εξοντωνει τα εντομα ειναι η ΛΑΚ... Δεν ξερω τι σκατα εχει μεσα αλλα μυγες,πεταλουδες και τετοια αν τα πετυχεις τεζαρουν σε χρονο dt!Κάποιος μου έλεγε ότι δεν τεζάρουν, απλά ακινητοποιούνται, όπως τα μαλλιά μας με την Λακ. Μετά από μέρες, πεθαίνουν από την πείνα.
-
Μ' αρέσει που επιτέλους παρέδωσα ένα πρότζεκτ που πάλευα 15+ μέρες επί πολλές ώρες καθημερινά
Δε μ' αρέσει που δεν τρέχει...
-
Οι κατσαρίδες εξολοθρεύονται σε χρόνο dt με μια σταγόνα καθαρης βενζίνης.
Τράστ μι,άι'μ α ντόκτορ
Εναλακτικα,φωνάζετε να σας βοηθήσει ο ραταπλάν,ο οποίος απο σημερα μετονομάζεται σε....τερμινέιτορ
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σας παρακαλώ λυπηθειτε με
Eγω πάντως αφου τη σκότωσα ψέκασα τόσο πολύ το σπίτι που κόντεψα να εξουδετερωθω κι εγω!
Να γίνω κακός;
Το ότι δεν είδες δε σημαίνει ότι δεν έχουν ξαναμπει!
'Ζουν ανάμεσα μας' που λέει και μια μεγάλη ατάκα του Λουλούδη!
Είχα διαβάσει παλιότερα σε κάποιο έντυπο, ότι για κάθε μια κατσαρίδα που βλέπουμε, εκεί γύρω υπάρχει μια αποικία τουλάχιστον 500 ακόμη.
Kόλπο: αποφύγετε όσο γίνετε τα κατσαριδοκτόνα, την καλύτερη δουλειά την κάνει το οινόπνευμα. Τσεκαρισμένο!
Κλάιν μάιν... εδώ ρε δεν τις σκοτώνει το πλουτώνιο, στο οινόπνευμα θα κωλώσουν; Θα το πιουν στην υγειά σου κιόλας!
Το πετρέλαιο λέγεται ότι τις σκοτώνει άμεσα.
Κουίζ. Πιο είναι το μοναδικό φαγώσιμο που δε τρώνε οι κατσαρίδες;
-
To αλάτι;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
τα KFC
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οι κατσαρίδες εξολοθρεύονται σε χρόνο dt με μια σταγόνα καθαρης βενζίνης.
Αρκεί η 95άρα ή πρέπει να ξοδευτούμε με 100άρα ?
Βενζινη καθαρισμου,εναμιση ευρω το μπουκαλάκι των 100 ml.
Για αμόλυβδη δεν ξερω,αλλα ο μόλυβδος της σούπερ αποτελει εξτρα δηλητηριο,να την προτιμάς
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τα KFC
Θεωρείς τα KFC φαγώσιμο.
Είσαι extreme τύπος τελικά. -
Μου αρέσει η καταπληκτική ιδέα να διαφημιστεί μέσω του derti fm συναυλία στην οποία θα συμμετέχει ο Placido Domingo.
Μεγάλε 'διαφημιστά' μέσα είσαι. Ίδιο κοινό έχει ο Domingo κι ο derti. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σπύρο, τσεκαρισμένο σου λέω, δραστικότατο και με γρήγορα αποτελέσματα.
Είχα και εγώ ένα αντίστοιχο 'σαφάρι' πριν λίγες μέρες στο δωμάτιό μου και λίγο λούσιμο με οινοπνευματάκι την έστειλε αδιάβαστη!
Στο θέμα μας τώρα:
Μου άρεσε η ξανθιά κοπέλα που πήγαινε αρκετά σβέλτα με ένα fazer-οειδές στην παραλιακή σήμερα βράδυ, δείχνοντας να το κατέχει το άθλημα.
Δε μου άρεσε που σε κάποιες περιπτώσεις πήγαινε μάλλον παραπάνω σβέλτα απ' οτι θα έπρεπε μέσα στην κίνηση, έπρεπε να ρισκάρω για να την ακολουθήσω με τη μηχανή μου, πράγμα που προτίμησα να μην κάνω.
Δεν μου άρεσε καθόλου που δε φόραγε κράνος. Κρίμα... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι για να είναι νόστιμη πρέπει να είναι μεγαλύτερη...Πρέπει να ακούς το καύκαλο να κάνει 'κραααατς' όταν τη δαγκώνεις μέσα στο στόμα σου, αλλιώς δε λέειΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ, ρε ξεκολατε, δεν ειναι αστειο!
Καλά taurus είσαι πολυ.... ρε ξεκολα με τις photos να ουμ, κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]