-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
:twisted:
Μην κοροϊδεύετε ρε.
Πώς λένε αυτό που είναι ελαφρύ, πάχους 5-10 εκ και τοποθετείται σε κομμάτια για να φτιάξεις ένα τοίχο;Πάντως όχι 'ελαστικό παρέμβυσμα'.
Κάτι με -μπλοκ πρέπει να ειναι.alpha block
Alfa Block
Τι θέλω κι ανακατεύομαι αφού είμαι άσχετος
-
Παιδιά ιδέες για και βοήθεια. Άλλαξα το ψυγείο και αλλάζω όλη η διάταξη στο μέρος που θα τοποθετηθεί το νέο. Μένει η μια πλευρά του ακάλυπτη και είναι λίγο άχαρο γιατί φαίνεται το χάσμα μεταξύ του και του τοίχου αλλά και οι πίσω πλευρά από το πλάι φυσικά. Σκέφτηκα με κάτι να καλύψω την πλευρά και να ομορφύνω τον χώρο. Κάτι ίσως σε γυαλί ή κάτι παρεμφερές που να έχει σχέδιο ή χρώμα και να πιάσει από το ταβάνι σχεδόν ως το πάτωμα ‘ώστε να κρύβει το ψυγείο. Πέστε καμιά ιδέα με πιθανό κόστος.
-
Στα γρήγορα (βιάζομαι, λέμεεεεεεεεεεε)
- Πρόσεξε να αφήσεις αρκετό χώρο για εξαερισμό, αλλιώς το ψυγείο θα τα φτύσει σύντομα και μέχρι τότε θα πληρώνεις το 3πλό ρεύμα.
- Ένα πλαϊνό από mdf μπορεί να βαφτεί σε ό,τι χρώμα θέλεις και είναι πολύ οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση (2 - 3 γωνιές στον τοίχο από μέσα να μην φαίνονται είναι υπέρ αρκετές).
- Το αυτό, αλλά με πλαϊνό σαν αυτό των ντουλαπιών της κουζίνας σου.
- Αν θέλεις να πας 'παραπέρα', μια σειρά διακοσμητικά υαλότουβλα.
- Μην ξεχάσεις το 1.
Πες τι προτιμάς, να το αναλύσουμε.
-
Τι φωτογραφία είναι αυτή Ηλία. Πω πω πραγματική οικογένεια χωραφα!!!!
Θα προτιμούσα κάτι σαν γυαλί με σχέδιο από αμμοβολή ή κάτι παρόμοιο. Δεν έχω προλάβει να ψάξω για κάτι ποιο συγκεκριμένο. Χώρος υπάρχει αρκετός για εξαερισμό.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
- Πρόσεξε να αφήσεις αρκετό χώρο για εξαερισμό, αλλιώς το ψυγείο θα τα φτύσει σύντομα και μέχρι τότε θα πληρώνεις το 3πλό ρεύμα.
Πρεπει να εχει χωρο απο πισω? Το δικο μας ειναι κολλητα πισω στον τοιχο και γυρω γυρω κλειστο. Παιζει να δουλευει υπερωριες? Καμμια λυση?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πρεπει να εχει χωρο απο πισω? Το δικο μας ειναι κολλητα πισω στον τοιχο και γυρω γυρω κλειστο. Παιζει να δουλευει υπερωριες? Καμμια λυση?
Παιζει να χαλασει.
Παιζει να το σπρωξετε λιγο πιο εξω για να αναπνέει! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παιζει να χαλασει.
Παιζει να το σπρωξετε λιγο πιο εξω για να αναπνέει!ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ o tiger!
Χίλιες φορές καλύτερα να εξεχει λίγο πιο έξω το ψυγειο και να αναπνέει το μοτερ, παρά να το πάρεις στο χέρι. -
Εμένα έχει ξύλινο πλαίσιο/κουτί αριστερά-δεξιά και από πάνω. Έχω αφήσει κάπου 10-15 εκ. από τον τοίχο πίσω του. Είναι εντάξει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα έχει ξύλινο πλαίσιο/κουτί αριστερά-δεξιά και από πάνω. Έχω αφήσει κάπου 10-15 εκ. από τον τοίχο πίσω του. Είναι εντάξει;Μια χαρα εισαι.Αν σε παιρνει και λιιιγο ακομα, καλύτερα θα εισαι.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Εμένα έχει ξύλινο πλαίσιο/κουτί αριστερά-δεξιά και από πάνω. Έχω αφήσει κάπου 10-15 εκ. από τον τοίχο πίσω του. Είναι εντάξει;
Μια χαρα εισαι.Αν σε παιρνει και λιιιγο ακομα, καλύτερα θα εισαι.
Δεν έχει ανάγκη για περισσότερο από 10 - 15 εκ που λέει ο Μάνος, μετά θα βγαίνει υπερβολικά μπροστά. Αν γίνεται μόνο να μην είναι τελείως κλειστό το 'κουτί' από πάνω. Για να κυκλοφορεί ο ζεστός αέρας, καταλαβαίνετε.
Μανώλη, είναι ... τα μισά πρωτοξάδελφα. Είναι δύσκολο να τα βάλω όλα στη σειρά να τα φωτογραφήσω, γμτ.
Για το χώρισμά σου θα μπορούσε να κάνει κι ένα βιτρό. Αλουμινένιο ή ξύλινο πλαίσιο και (αν θέλεις) και φωτισμός από πίσω, να γίνει ακόμα πιό εντυπωσιακό. Δεν ξέρω μόνο αν αξίζει για την κουζίνα - εκτός και είναι ενιαία με το καθιστικό. -
Oxi αλουμινιο .
Εαν εχεις αρκετο φως ενα ωραιο φυτο .
Ενα επιπλο σε αντικα , εταζιερα πχ. -
παραθυρα αλουμινιου Europa
ποιες οι διαφορες μεταξυ των
Europa 500
Europa 550
Europa 5000
Europa 5500(ολα ανοιγομενα)
Ο 'μαστορας' μου εβαλε τα 500 λεγοντας οτι ειναι η καλυτερη σειρα. Ειναι προφανες οτι η 500 ειναι η πιο απλη απο ολες, το θεμα ειναι ποιες ειναι οι διαφορες.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...ποιες οι διαφορες...Πας πχ εδώ http://www.profil.gr/singlecgallobj.asp ... 7&obpk=114
και κατεβάζεις καταλόγους (pdf).
Συγκρίνεις και βλέπεις τις διαφορές. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
παραθυρα αλουμινιου Europaποιες οι διαφορες μεταξυ των
Europa 500
Europa 550
Europa 5000
Europa 5500(ολα ανοιγομενα)
Ο 'μαστορας' μου εβαλε τα 500 λεγοντας οτι ειναι η καλυτερη σειρα. Ειναι προφανες οτι η 500 ειναι η πιο απλη απο ολες, το θεμα ειναι ποιες ειναι οι διαφορες.
εμείς αλλάξαμε προχθες τα αλουμίνια, κ βάλαμε exalco. την ποιότητα με την θερμομόνωση... βάλαμε κ έναν μηχανισμό τύπου volkswagen. τα τζάμια που είχαμε παραγγείλει ήταν k-glass...
-
Τι θα πει μηχανισμός τύπου φάου-βε; Κάνει μπαμ και αυτός;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι θα πει μηχανισμός τύπου φάου-βε; Κάνει μπαμ και αυτός;έχουμε μια πόρτα μήκους 5 μέτρα... έχει 2 φύλλα των 2,5 μέτρων... ο μηχανισμός αυτός γυρνώντας τη λαβή ξεκουμπώνει το παράθυρο, το βγάζει προς τα μέσα, κ μετά το σέρνει κατά μήκος του σταθερού παραθύρου, όπως στα παλιά φορτηγάκια volks-wagen που είχαν συρόμενη την πλαϊνή πορτα... έτσι έχεις σε ένα κούφωμα 5+ μέτρων μόνο το μεσαίο κολωνάκι... κ η υπόλοιπη είναι τζάμι...
-
γαμάτο όνομα.
Τα χίπικα λουλουδάκια είναι έξτρα;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...ποιες οι διαφορες...
Πας πχ εδώ http://www.profil.gr/singlecgallobj.asp ... 7&obpk=114
και κατεβάζεις καταλόγους (pdf).
Συγκρίνεις και βλέπεις τις διαφορές.βρε συ, τα εχω βρει στο νετ. Το θεμα ειναι να μου πει καποιος με απλα λογια 2-3 βασικες διαφορες.
-
το χρώμα?
-
Ένα οικιακό κλιματιστικό που είναι 2 χρόνων, έχει δουλέψει 4-5 φορές σύνολο και δεν έχει συντηρηθεί, δεν πρέπει να μπει μπρος, δεν είναι; Η γιαγιά μου με έχει πρήξει.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ