-
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ τα μαλακισμενα με τα μηχανακια και τις ξεταπωτες εξατμισεις. Μενω πανω στον παραλιακο δρομο και σαββατο μετα τις 03.00 δεν μπορουσα να κοιμηθω. Κλείσαν τα μπαρακια και βαλθηκαν να πανε στα ξενυχτάδικα μετα. Περναγαν μπροστα από το σπίτι και ήταν λες και εμπαιναν στο δωματιο μου..
Κυριακή βράδυ....σιωπή...
-
Οντως ημαρτον με τα παπια με το σωληνακι για εξατμιση! Μα τι σκατα, τοσο διαφορα εχουν δει στην αποδοση?
Ακομα, ημαρτον με τους καγκουρες που βαζουν τερμα τη μουσικη στο αυτ. σε σημειο να νομιζω οτι την εχω βαλει εγω στο σπιτι!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζώα τα ξεκράνωτα μαλακισμένα με παπιά και σκούτερ που πήγαιναν χτες στην Ποσειδώνος, επιστρέφοντας από το μπάνιο τους, χωρίς αύριο, κάνοντας χαροντικές σφήνες ανάμεσα στην πυκνή κίνηση και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς...
Ήμουν με τη μηχανή και μάλιστα χρειάστηκε 3-4 φορές να φρενάρω για να τους 'διευκολύνω' γιατί όπως τους έβλεπα να έρχονται από τον καθρέπτη μου με όσα ή πάνω μου θα έπεφταν ή στο αυτοκίνητο μπροστά μου.
Ιδιαίτερα 2 βλαμμένα μου ήρθε να τα βαρέσω αλύπητα, όταν άνοιξε ο δρόμος και τους έφτασα, τους έκανα το χαρακτηριστικό χτύπημα του δαχτυλου στο κεφάλι και αυτά χαζογελάγανε!
Γιατί να τους λυπηθώ αν τσακιστούν κάπου στην τελική? Φυσική επιλογή...
Αρκει να μην πάρουν άλλους στο κεφάλι τους.GKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Το μονο καλο με αυτα τα ΖΩΑ Γ.Τ.Μ.ΤΟΥΣ ειναι συνηθος εχουν κατι πιτσιρικες πισω και χαζευεις πατους.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ τα μαλακισμενα με τα μηχανακια και τις ξεταπωτες εξατμισεις. Μενω πανω στον παραλιακο δρομο και σαββατο μετα τις 03.00 δεν μπορουσα να κοιμηθω. Κλείσαν τα μπαρακια και βαλθηκαν να πανε στα ξενυχτάδικα μετα. Περναγαν μπροστα από το σπίτι και ήταν λες και εμπαιναν στο δωματιο μου..Κυριακή βράδυ....σιωπή...
Παλιο σπιτι, στη Ν.Σμυρνη, επι της Εφφεσου.
Καθε Καλοκαιρι το ιδιο σκινηκο.
Ανοιχτα παραθυρα, πρωτος οροφως παπια χωρις εξατμιση.Ενα βραδυ καθαρηζα το παταρι και παφτω πανω σ ενα 'soft air gun'... Καραμπηνα 'χραπα χρουπα' που πεταγε κατι μπαλακια σαν του πιγκ-πογκ....
Τσακ... Να σου η ιδεα.....
Βραδυ... Ακουω τα παπια να ρχοντε....
Καπελο, χραπα χρουπα και βγαινω στη μεση του δρομου....
Μπαινουν απο Ελ.Βενηζελου στην Εφφεσου.... Με βλεπουν.... Κοβουν....
Οπληζω.... Και φωναζω 'Τη Γ***ΣΑΤΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ'
Στρηβουν και πανε απο Βενηζελου παλι....
Το επομενο βραδυ τα ιδια....Μεχρι να μετακομμησω στο φαληρο.... Δεν τους ξαναδα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ τα μαλακισμενα με τα μηχανακια και τις ξεταπωτες εξατμισεις. Μενω πανω στον παραλιακο δρομο και σαββατο μετα τις 03.00 δεν μπορουσα να κοιμηθω. Κλείσαν τα μπαρακια και βαλθηκαν να πανε στα ξενυχτάδικα μετα. Περναγαν μπροστα από το σπίτι και ήταν λες και εμπαιναν στο δωματιο μου..
Κυριακή βράδυ....σιωπή...
Παλιο σπιτι, στη Ν.Σμυρνη, επι της Εφφεσου.
Καθε Καλοκαιρι το ιδιο σκινηκο.
Ανοιχτα παραθυρα, πρωτος οροφως παπια χωρις εξατμιση.Ενα βραδυ καθαρηζα το παταρι και παφτω πανω σ ενα 'soft air gun'... Καραμπηνα 'χραπα χρουπα' που πεταγε κατι μπαλακια σαν του πιγκ-πογκ....
Τσακ... Να σου η ιδεα.....
Βραδυ... Ακουω τα παπια να ρχοντε....
Καπελο, χραπα χρουπα και βγαινω στη μεση του δρομου....
Μπαινουν απο Ελ.Βενηζελου στην Εφφεσου.... Με βλεπουν.... Κοβουν....
Οπληζω.... Και φωναζω 'Τη Γ***ΣΑΤΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ'
Στρηβουν και πανε απο Βενηζελου παλι....
Το επομενο βραδυ τα ιδια....Μεχρι να μετακομμησω στο φαληρο.... Δεν τους ξαναδα
Aν το κάνω εγώ αυγτό δεν πρόκειται να προλάβω να φύγω από το νησί. Αστα φίλε, η μόνη λύση είναι να ξενυχτάω και εγώ τα Σαββατόβραδα.
-
-
-
-
Αντι να πεις παλι καλα που δεν ηταν στην αριστερη......
-
Κινούμενος χθες το πρωί στην εθνική οδό
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αντι να πεις παλι καλα που δεν ηταν στην αριστερη......Ναι σωστά στο τέλος θα τους λέμε κι ευχαριστώ που μας κάνουν τη χάρη και δεν είναι μόνιμα αριστερά.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
φρέσκο φρέσκο, σπαρταριστόκανονικα ετσι πως το εχει ασφαλισμενο τι φορτιο ειναι να το παρουν αμεσως οι μπατσοι στην ακρη,
και να μην τον αφησουν να φυγει,αν δεν ξεδορτωσει τουλαχιστον τα μισα η δεν το το ασφαλισει οπως πρεπει.οσο για την μεσαια λωριδα,δεν σας καταλαβαινω.
τα φορτηγα απαγορευονται να κινουνται ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ,εφοσων υπαρχουν 3 λωριδες.στην μεσαια επιτρεπεται.εκτος αν υπαρχει απαγορευτικο προσπερασης για φορτηγο,κατι το οποιο ελλαδα δεν το εχω δει ποτε.
καθε λιγο και λιγακι ακουμε εδω μεσα την ιδια ανοησια.τι δουλεια εχει το φορτηγο στη μεσαια λωριδα.ε πως θα κανει προσπεραση;απο την ΛΕΑ; -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οσο για την μεσαια λωριδα,δεν σας καταλαβαινω.
τα φορτηγα απαγορευονται να κινουνται ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ,εφοσων υπαρχουν 3 λωριδες.στην μεσαια επιτρεπεται.εκτος αν υπαρχει απαγορευτικο προσπερασης για φορτηγο,κατι το οποιο ελλαδα δεν το εχω δει ποτε.
καθε λιγο και λιγακι ακουμε εδω μεσα την ιδια ανοησια.τι δουλεια εχει το φορτηγο στη μεσαια λωριδα.ε πως θα κανει προσπεραση;απο την ΛΕΑ;Ότι πεις. Ο χαρακτηρισμός σου επιστρέφεται.
Απαγορευτικό προσπέρασης δεν έχεις δει ποτέ στην Ελλάδα ε;
Τελικά το κοιτώ και το βλέπω είναι δυο διαφορετικά πράγματα. -
-
Παρεξήγηση. Έκανα λάθος στο quote αλλά η πασίγνωστη ταχύτητα του φόρουμ δε με άφησε να το διορθώσω εγκαίρως.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
φρέσκο φρέσκο, σπαρταριστό
κανονικα ετσι πως το εχει ασφαλισμενο τι φορτιο ειναι να το παρουν αμεσως οι μπατσοι στην ακρη,
και να μην τον αφησουν να φυγει,αν δεν ξεδορτωσει τουλαχιστον τα μισα η δεν το το ασφαλισει οπως πρεπει.οσο για την μεσαια λωριδα,δεν σας καταλαβαινω.
καθε λιγο και λιγακι ακουμε εδω μεσα την ιδια ανοησια.τι δουλεια εχει το φορτηγο στη μεσαια λωριδα.ε πως θα κανει προσπεραση;απο την ΛΕΑ;+1
......
Που φτασαμε..... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
καθε λιγο και λιγακι ακουμε εδω μεσα την ιδια ανοησια.τι δουλεια εχει το φορτηγο στη μεσαια λωριδα.ε πως θα κανει προσπεραση;απο την ΛΕΑ;Ότι πεις. Ο χαρακτηρισμός σου επιστρέφεται.
Τελικά το κοιτώ και το βλέπω είναι δυο διαφορετικά πράγματα.διαβασε πρωτα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ Ι.Χ.
και απο ποτε απαγορευεται σε ενα δρομο με 3 λωριδες ανα κατευθυνση,να κινειται ενα φορτηγο στη μεσαια λωριδα οταν κανει προσπεραση;
πες μου στην ελλαδα σε αυτοκινητοδρομο με 3 λωριδες,που υπαρχει ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ απαγορευτικο προσπερασης. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Τελικά το κοιτώ και το βλέπω είναι δυο διαφορετικά πράγματα.διαβασε πρωτα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ Ι.Χ.
και απο ποτε απαγορευεται σε ενα δρομο με 3 λωριδες ανα κατευθυνση,να κινειται ενα φορτηγο στη μεσαια λωριδα οταν κανει προσπεραση;Εκει ειναι το προβλημα.
Εκανε προσπεραση(α) η κατασκηνωσε στην μεσαια(β);
Στην περιπτωση (α) κανενα προβλημα
Στην περιπτωση (β) ....ειναι λιγο λακαμας ο νταλικερης -
Όταν κάνει προσπέραση, φυσικά και επιτρέπεται. Όχι όμως να κινείται χωρίς λόγο στην μεσαία λωρίδα.
-
παντως στη φωτογραφια για προσπεραση μοιαζει.
ασχετα αν ειναι εγκληματικα ανασφαλιστο το φορτιο του.και υπερφορτωμενο.
οταν σε αλλη περιπτωση η δεξια ειναι αδεια,ΠΡΕΠΕΙ το φορτηγο να ειναι ΠΑΝΤΑ στη δεξια.
βγαινει στη μεσαια,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ,οταν κανει προσπεραση.
απλα και λογικα πραγματα.
βασικα ρε χρηστο πιο σπανια βλεπεις φορτηγα να βαρανε ριζες στη μεσαια,
παρα παπαρες που κατασκηνωνουν στην αριστερη με 120 επειδη αυτο ειναι το οριο,
ασχετα αν η μεσαια ειναι αδεια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]