-
για σενα χρηστο,μιας και εχουμε μιλησει καποιες φορες στο snowclub forum,
3 κατοσταρικα. -
Το 'βρε λες;' πήγαινε στο ότι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως τελικά ο καθρέπτης μου δεν ήθελε αλλαγή αλλά βίδωμα. Αν υποψιαστώ ότι με πιάσανε κορόϊδο (οπως πάντα ) θα γίνει της πουτ@ν@ς στην BMW.
Έχουμε μιλήσει στο snowclub;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το 'βρε λες;' πήγαινε στο ότι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως τελικά ο καθρέπτης μου δεν ήθελε αλλαγή αλλά βίδωμα. Αν υποψιαστώ ότι με πιάσανε κορόϊδο (οπως πάντα ) θα γίνει της πουτ@ν@ς στην BMW.Έχουμε μιλήσει στο snowclub;
σορρυ.δεν καταλαβα οτι μιλουσες για αλλο.
στο snowclub ειμαι απλα γραμμενος στο φορουμ,σαν jimmys,αλλα εχω να μπω παρα πολυ καιρο. -
-
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θεσ/νίκη, Εθνικής Αμύνης στο ύψος κάτω από την Τσιμισκή. Σεβασμός μηδέν.
Καλα.... Ο τυπας απλα γ@μησε!!!!!
Δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ να παρει την αστυνομια να του παρουν την αδεια για κανα μηνα;;;;
Κακως εσβησες τις πινακιδεςκαλά άσε στη Θεσσαλονίκη είναι παραπολύ συχνό φαινόμενο αυτό
Πάντως εχουμε τεράστιο πρόβλημα με το παρκάρισμα, αλλά μαλλον γαιδούρια είμαστε γιατί τα πάρκινγκ έχουν καλές τιμές... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σώπα ρε... ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι after market δεν ξεπερνάνε τα 300 Ε το ζευγάρι (και πάαααρα πολλά είπα, με 300 θα έχουν και φλασάκια)
Οι οποίοι είναι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν
Εχεις δεί γνήσιο (αντιπροσωπείας ή εμπορίου πχ bosch) φανάρι και ημιτασιόν μετά απο κάνα χρόνο?
Κοίτα: οι after market καθρέπτες που έχω μου βγήκαν και πιο γεροί στα χτυπήματα (τους 'μαμα' μου τους είχαν σπάσει και τους 2 και ενώ ήμουν παρκαρισμένος και τους είχα αναδιπλώσει ) και πιο καλοί από ποιότητα μοτέρ (στους 'μαμά' σκάλωνε) και πολύυυυ πιο φθηνοί. Οπότε?
Το οτι αλλάζεις κάτι στο εξουσιοδοτημένο δε σημαίνει αυτομάτως οτι είναι και πιο καλό... το μόνο που σημαίνει στα σίγουρα είναι οτι θα το πάρεις πιο πιασοκωλέ...
Συνάδελφός μου άλλαξε πρόσφατα τακάκια μπρος-πίσω σε golf V 1.4 fsi και πλήρωσε 270 Ε στο εξουσιοδοτημένο!!!! Α! Για να μη λέω και ψέμματα, στην τιμή ήταν και 2 αλλαγμένες λάμπες.
Δλδ πόσο πιο πχοιοτικά ήταν τα τακάκια στη vw απ' ότι στο συνοικιακό συνεργείο? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
[Οι οποίοι είναι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν**Εχεις δεί γνήσιο (αντιπροσωπείας ή εμπορίου πχ bosch) φανάρι και ημιτασιόν μετά απο κάνα χρόνο? **
Εγώ έχω δει... στο αυτοκίνητό μου.
Τα φανάρια που είχε μετά από 13 χρόνια είχαν πάψει να φωτίζουν καλά (κάτι που μου επιβεβαίωσαν στα ΙΚΤΕΟ), οπότε προχώρησα στην αντικατάστασή τους. Αν θυμάμαι καλά πλήρωσα 50 -
Tα εξαρτήματα από ανεξάρτητους κατεσκευαστές είναι χάλια. Ως γνωστόν, οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν προμηθεύονται εξαρτήματα από ανεξάρτητους κατασκευαστές, αλλά τα φτιάχνουν ΟΛΑ μόνες τους.
-
Στο Citroenάκι μου φόραγα παρμπρίζ με την στάμπα της εταιρίας (τον λοχία).
Οκ μέχρι εδώ.Το παρμπρίζ μου, είχε πάνω πάνω μια ζώνη (που σκουραίνει) για τον ήλιο.
Οκ μέχρι και εδώ.Η Citroen όμως ΠΟΤΕ δεν έχει βγάλει τέτοιου είδους παρμπρίζ!
Καλό ε;!
Απλά η κάθε εταιρία αναθέτει σε τρίτους την κατασκευή επιμέρους τμημάτων του αυτοκινήτου.
Έτσι ναι μεν το παρμπρίζ μου ήταν γνήσιο αλλά παράλληλα δεν ήταν…
Αυτά είναι…
-
Ζώο ένα λακαμας σήμερα, εκεί που γυρνούσα χαλαρά και με ήσυχο το μυαλό μου από το μπανάκι μου είμαι στη μεσαία λωρίδα με 130 χλμ και ο μπροστινός μου να πατάει φρένο στα καλά καθούμενα!!!! Απο τα 130 στα 70! Ευτυχώς που πάντα αφήνω μεγάλη απόσταση απο το προπορευόμενο όχημα και δεν είχαμε τίποτα. Κόρνες, φώτα εγώ...
-
Μετά το μπάνιο σήμερα ένας παπάρας κόρναρε για να τον αφήσουμε να περάσει από το έρεισμα (αριστερα) της Αττικής Οδού!!!
By the way ήταν 200 μέτρα από τα διόδια-το μόνο που θα κέρδιζε θα ήταν μία θέση στα e-pass!Πού πα ρε μπάρμπα
-
Φοβερο διημερο
Πραγματικα ολα τα κουλαδια βγηκαν στους δρομουςΑρχιζουμε λοιπον
ΖΩΟ ο ηλιθιος στην Α.Ο. που με το καφε mondeo του(αν θυμαμαι καλα), ειχε στησει σκηνη στην αριστερη λωριδα και δεν το κουναγε
Καπου 3 χιλιομετρα ημουν πισω του και ουτε με κορνες ουτε με φλας ουτε με φωτα εκανε δεξια
Απο τον καθρεπτη του καταλαβα οτι ουτε που με ειχε δει
Ηλικια κατω των 60 παντως
Στο τελος βαρεθηκα και τον περασα απο δεξια
Πισω μου ηταν μια μερσεντες που ειχε δει την φαση, και μαλλον απο τα νευρα του αποφασισε να του παιξει και αυτος φωτα
Ο γλυκουλης μας ομως ουτε και τοτε εκανε δεξια, στην κοσμαρα του.
Τελικα περασε και αυτος απο δεξια
Ειλικρινα αν ειχα οπλο ηθελα να ηξερα αν ακουγε τον πυροβολισμο!!!ΑΡΧΙΖΩΟ ο βλακας με το santa fe που ενω γυριζαμε απο Πορτ Ραφτη(α.ο.) και ειχε ελεεινη κινηση, ειχε θρονιασει στην Λ.Ε.Α. και πηγαινε καμαρωτος καμαρωτος, θετοντας σε κινδυνο τα αλλα οχηματα
Τον παρακολουθουσα ωρα τωρα, που κορναρε κιολας για να κανουν στην ακρη(πιο αριστερα δηλαδη) ωστε να περασει η αφεντια του
Εγω στην δεξια λωριδα ετοιμος να στριψω δεξια για Περ.Υμηττου
Ελα ομως που στην Λ.Ε.Α. λιγο πιο κατω ειχε οχημα της Α.Ο. και επρεπε να κανει αριστερα(ηταν λιγο μπροστα μου)ΦΥΣΙΚΑ και δεν τον αφησα να μπει, με αποτελεσμα παραλιγο να παει να πεσει στο οχημα
Μετα μπηκε απο πισω μου, ειχε κολλησει, και με εβριζε
Εγω ειχα σκασει στα γελια
Πατησα γκαζι και εφυγαΦυσικα εμεινε να σερνετε στην αριστερη λωριδα
Εχει γεμισει ο τοπος κουλαδια/φονιαδες με SUV
Γεια σου βλαχο νεοελληνα -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ζώο ένα λακαμας σήμερα, εκεί που γυρνούσα χαλαρά και με ήσυχο το μυαλό μου από το μπανάκι μου είμαι στη μεσαία λωρίδα με 130 χλμ και ο μπροστινός μου να πατάει φρένο στα καλά καθούμενα!!!! Απο τα 130 στα 70! Ευτυχώς που πάντα αφήνω μεγάλη απόσταση απο το προπορευόμενο όχημα και δεν είχαμε τίποτα. Κόρνες, φώτα εγώ...Το κανουν παρα πολλοι αυτο το ΜΕΓΑ λαθος, και ειναι μεγαλη αιτια ατυχηματος, πολυ μεγαλυτερη απο το να πηγαινεις με 200 συνεχεια
Αλλα σιγα μην το καταλαβουν αυτο οσοι ειναι υπευθυνοι για τα προστιμα
Ειμαστε καταδικασμενοι να ζουμε σε ενα απεραντο σταβλο -
τι θα γίνει με αυτούς που πάνε χωρίς φώτα και στη μεσαία κιόλας και τρέχουν?
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι θα γίνει με αυτούς που πάνε χωρίς φώτα και στη μεσαία κιόλας και τρέχουν?Στην Ελλαδα αμα δεν πιασει μαυρη μαυριλα σαν καλιακουδα, δεν αναβουμε τα φωτα
Το ιδιο ισχυει για τα τουνελ, που πρεπει να ειναι πανω απο 2 χιλιομετρα για να τα αναψουνε
Ρε μπας και εχουνε κανει συμβολαιο με την Δεη?Ειμαστε μια ειδικη περιπτωση ανθρωπου, που οι κοινωνιολογοι θα μιλανε για μας ακομα και μετα απο 1.000.000 χρονια
Πιθηκοι
Ο ανθρωπος του Νεαντερταλ
Homo sapiens
Ηomo ellenicus aristerus loridius -
Ο χρήστης After έγραψε:
τι θα γίνει με αυτούς που πάνε χωρίς φώτα και στη μεσαία κιόλας και τρέχουν?
Στην Ελλαδα αμα δεν πιασει μαυρη μαυριλα σαν καλιακουδα, δεν αναβουμε τα φωτα
Το ιδιο ισχυει για τα τουνελ, που πρεπει να ειναι πανω απο 2 χιλιομετρα για να τα αναψουνε
Ρε μπας και εχουνε κανει συμβολαιο με την Δεη?Ειμαστε μια ειδικη περιπτωση ανθρωπου, που οι κοινωνιολογοι θα μιλανε για μας ακομα και μετα απο 1.000.000 χρονια
Πιθηκοι
Ο ανθρωπος του Νεαντερταλ
Homo sapiens
Ηomo ellenicus avnanius...για να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους
-
Ζώα τα ξεκράνωτα μαλακισμένα με παπιά και σκούτερ που πήγαιναν χτες στην Ποσειδώνος, επιστρέφοντας από το μπάνιο τους, χωρίς αύριο, κάνοντας χαροντικές σφήνες ανάμεσα στην πυκνή κίνηση και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς...
Ήμουν με τη μηχανή και μάλιστα χρειάστηκε 3-4 φορές να φρενάρω για να τους 'διευκολύνω' γιατί όπως τους έβλεπα να έρχονται από τον καθρέπτη μου με όσα ή πάνω μου θα έπεφταν ή στο αυτοκίνητο μπροστά μου.
Ιδιαίτερα 2 βλαμμένα μου ήρθε να τα βαρέσω αλύπητα, όταν άνοιξε ο δρόμος και τους έφτασα, τους έκανα το χαρακτηριστικό χτύπημα του δαχτυλου στο κεφάλι και αυτά χαζογελάγανε!
Γιατί να τους λυπηθώ αν τσακιστούν κάπου στην τελική? Φυσική επιλογή...
Αρκει να μην πάρουν άλλους στο κεφάλι τους.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]