-
κοιτα μεσα σε στενα (που παντου υπαρχουν παρκαρισμενα και αυτα δημιουργουν το προβλημα και οχι τα +20 χλμ καποιου αυτοκινητου) αντι να πηγαινει με 50 13,8 μέτρα το δευτερολεπτο.....αντε να παει με 70-80 (παραπανω μιλαμε για δολοφονο ή δεν μιλάμε για στενο) δλδ 19,4 και 22,2 μετρα το δευτερολεπτο αντιστοιχα. Την διαφορά δεν την κανουν τα 6 μετρα....αλλα το οτι η ορατοτητα εινα ιστα μολις 2-3 μετρα...και ισως λεω και πολύ ή στο ότι δεν σταματανε καθολου στα στοπ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ προσωπικά όχι δεν θα ξεκινούσα. Περιμένω να περάσει ότι όχημα κινείται σε κοντινή απόσταση και με αρκετά χλμ. Αν δω ότι πάει με ρυθμούς χελώνας και ότι με παίρνει (που σημαίνει περνάω με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο) μόνο τότε.
Σαφέστατα και θα φταεί όποιος προκαλέσει ατύχημα ενώ είχε στοπ. Κάτι δεν εκτίμησε σωστά, δεν νομίζεις?
Σε μια διασταύρωση με ορατότητα 50 μέτρων μπορούν να σε βοηθήσουν για να προβλέψεις.... ο θόρυβος ή τα φώτα αν είναι βράδυ από κει και πέρα χρειάζεσαι ρανταρ!!!! Βγαίνεις σιγά σιγά και λίγο στην τύχη!!!!!!
Δυστυχώς και εγώ το κάνω αυτό γιατί ...δεν γίνεται αλλιώς ακόμα και άν κολλήσω τη μούρη στο τζάμι σαν τις θειάδες! Πάντα αποφεύγω να παρκάρω σε γωνίες εμποδίζοντας την ορατότητα (βασικά δεν θυμάμαι ούτε μία φορά να έχω παρκάρει σε γωνία) αλλά όταν υπάρχει παρέα στο αμάξι και ξέρεις ότι θα αρχίσει η γκρίνια τύπου 'πάλι μία ώρα θα περπατάμε, καλύτερα να πηγαίναμε με τα πόδια' πρέπει να έχεις ατσαλένια νεύρα για να μην σκάσεις καμία μπούφλα.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτό είναι επίπεδο,πολιτισμός.
Κι α΄νθρωπος που λέει συγνώμη είναι αποφασισμένος να μάθει απ τα λάθη του.Αν η κατσίκα ουρλίαζει υστερικά κι απο πάνω της χώνεις τα μπινελίκια του κερατά αλλά και πάλι ρε φίλε το bolt δεν το λες.
Σχετικοάσχετο
Ενας γνωστός μου είχε πάει για λίγους μήνες στην Αίγυπτο με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών.
Βρέθηκε στο αυτοκίνητο ενός ντόπιου και τα είδε όλα με τον τρόπο που οδηγούσαν οι περισσότεροι. Σε κάποια στιγμή κι ενώ βρισκόταν σε κάποιον δρόμο με 3 λωρίδες κυκλοφορίας πάει ο (Αιγύπτιος) οδηγός να κάνει μια σφήνα και να περάσει το αυτοκίνητο από την τρύπα της βελόνας αλλά τελικά η τρύπα ήταν μικρότερη και χτύπησε τον μπροστινό του πίσω δεξιά και τον πισινό του ( ) εμπρός αριστερά. Κατεβαίνουν και οι τρεις οδηγοί, αγκαλιάζονται, φιλιούνται, ανταλλάσσουν στοιχεία [ευτυχώς ήταν όλοι ασφαλισμένοι, γεγονός όχι δεδομένο εκεί (ενώ εδώ, ε;)] και ο δικός μου μένει με το σαγόνι στο πάτωμα.
Ο φίλος του του εξήγησε αργότερα οτι κάτι τέτοια συμβάντα τα θεωρουν αναπόδραστα από τη βούληση του Αλλάχ και αν θυμάμαι καλά του ανέφερε και τη λέξη 'ευλογία'.
Δεν το σχολιάζω καθόλου, απλά το παραθέτω ως σύγκριση με τα 'δικά μας'Κι εμείς ευλογία τα θεωρούμε. Γι΄αυτό αρχίζουμε τα καντήλια.
Τρακάρισμα με SLR θα στοιχίζει καλα λεφτα για την ασφάλεια, αμα ειναι καμια τυπου Εγνατία θα κλείσει αύριο
Τώωωωωρα έχει γίνει και το μνημόσυνο.
-
Φωτογραφια απο την Slr δεν εχεις ???
Εγω εχω βιντεακι (καπου βοσκει μεσα στο pc) απο στουκαρισμενη ferrari μεσα στην Αθηνα...στα κωλονακια του πεζοδρομιου την εστειλε -
-
πήγα να βγω από ένα στενό σήμερα (κανονικά) κάπου στη Δουκίσσης Πλακεντίας κοντά με δεξιά παρκαρισμένα και μπαίνει μία ανάποδα (η πινακίδα απαγορεύεται είχε πέσει) όχι αυτό αλλά μπαίνει με τα μπούνια και με το έτσι θέλω κι ενώ με είδε προχώρησε και έξυσα τον προφυλακτήρα ενός με τον κώλο μου ευτυχώς είχε παλιό αμάξι ήταν και μαύρο δεν έγινε τπτ τα βρήκαμε με τον τύπο ε ρε την αγελάδα
-
Λίγο πριν φτάσω σπίτι, αφού είχα ξεκινήσει σχεδόν απ'το παραπάνω (1) σημείο, κι ενώ βρίσκομαι σε διπλό δρόμο με προτεραιότητα, λίγο πριν από τον κάθετο έχει παρκάρει δεξιά ένα φορτηγό κι έχει κλείσει την ορατότητα σ'αυτούς που ήθελαν να βγουν από κει και πήγαινα σιγά σιγά. `Ελα όμως που απ'τον κάθετο στρίβει αριστερά προς εμένα ένας με λευκό cinque και ενώ με βλέπει αντί να κάνει λίγο πίσω να μ'αφήσει να περάσει πάει να το χωρέσει τσίμα τσίμα και μου ακουμπάει/ξύνει τον καθρέφτη!
1-1
-
-
Μιλώντας για καθρέπτες...προχτές είχα πάει το αμάξι στο συνηθισμένο μέρος να μου το πλύνουν με το χέρι, όπως πάντα. Έλα όμως που ο τύπος προφανώς δεν ήθελε να πληρώνει προσωπικό και έβαλε μηχανήματα. Όταν το παρέλαβα ο δεξιός καθρέπτης ήταν γυρισμένος προς τα κάτω. Θεωρώντας ότι δεν θα ήταν κάτι σοβαρό, τον γύρισα στην θέση του με το χέρι και αφού τον δοκίμασα μια φορά και δούλεψε έφυγα.
Χτες όμως ο μηχανισμός αναδίπλωσης παρέδωσε το πνεύμα και σήμερα η BMW μου έδωσε τα χαρμόσυνα νέα = 300 Ευρώ.
Αναρωτιέμαι αν έχει καν νόημα να πάω να τσακωθώ με το πλυντήριο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μιλώντας για καθρέπτες...προχτές είχα πάει το αμάξι στο συνηθισμένο μέρος να μου το πλύνουν με το χέρι, όπως πάντα. Έλα όμως που ο τύπος προφανώς δεν ήθελε να πληρώνει προσωπικό και έβαλε μηχανήματα. Όταν το παρέλαβα ο δεξιός καθρέπτης ήταν γυρισμένος προς τα κάτω. Θεωρώντας ότι δεν θα ήταν κάτι σοβαρό, τον γύρισα στην θέση του με το χέρι και αφού τον δοκίμασα μια φορά και δούλεψε έφυγα.Χτες όμως ο μηχανισμός αναδίπλωσης παρέδωσε το πνεύμα και σήμερα η BMW μου έδωσε τα χαρμόσυνα νέα = 300 Ευρώ.
Αφού δούλευε εκείνη την ώρα τι να του πεις και τι να σου πει κι αυτός. Άστο καλύτερα μη πας, εκτός αν το θες για εκτόνωση.
Καλό θα ήταν να αποφεύγεις αυτού του είδος τα πλυντήρια. Υπάρχουν ακόμη πολλά πρατήρια καυσίμων και σκέτα πλυντήρια αυτοκινήτων που κάνουν πολύ καλή δουλειά πλένοντας τα με το χέρι.
-
Χρήστο θα χάσεις το χρόνο σου κατά πάσα πιθανότητα. Θα ήταν καλύτερα εκείνη τη στιγμή να συνέβαινε η βλάβη από τη στιγμή που απομακρύνθηκες θα σου πει μα και μου κλπ. Μακρυά από μηχανήματα και μάστορες πακιστανο-αλβανούς που πλένουν όπως να'ναι.
-
Γυρνωντας πριν λιγο σπιτι στο παρκινγκ πανω απο την αριστοτελους επι της Φιλλιπου ενας τυπος βλεπει κληση στον υαλοκαθαριστηρα και αρχιζει τις Παναγιες... Περνει τηλ και λεει 'ΕΛΑ ΚΕΝΤΡΟ! Ειμαι ο ταδε..Συνεδεσε με με το ταδε νουμερο.. Ο μ@λ@κ@ς με εγραψε (&%$^$ τον χριστο του.. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ??'
ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ρε! Οι αλλοι ειναι ηλιθιοι που πληρωνουν δηλ.. Μετα μας λενε νεος ΚΟΚ κτλ.. Ας κατσουν να πληρωσουν κ αυτοι και ας πληρωνουν και 2000 ευρω για κρανος ζωνη κτλ..
Τσατιστικα βραδιατικα.. -
Παρολίγον καραμπόλα στο ύψος των ΚΤΕΛ στον Κηφισσό με κατεύθυνση προς Πειραιά απόψε κατά τις έντεκα.
Νταξ', δε λέω, ο δρόμος εκεί είναι σκατά, εκεί που πας στην αριστερή ξαφνικά βρίσκεσαι στη μεσαία, anywayz έχω βρεθεί στη μεσαία λοιπόν, αριστερά μου κενή, ανοίγει ο δρόμος και γίνονται δύο αριστερές με βελάκια για να στρίψεις οπότε ουσιαστικά ξαναβρίσκομαι στην αριστερή την κανονική και τύπισσα με 206cc με καμιά 70αριά εκεί που καθόταν ωραία και καλά στη μεσαία της, περ. καμιά 40αριά μέτρα μπροστά μου, αποφασίζει να κατευθυνθεί αριστερά, χωρίς φλας φυσικά, με σκοπό να στρίψει προφανώς στο φανάρι της στροφής για τα ΚΤΕΛ. Εγώ με 120, πλακώνομαι στα φρένα, ανάβω αλάρμ, πίσω μου να έρχονται κι άλλοι πατημένοι, πατάω κόρνα, η γκόμενα Χριστό! Κόβω κι εγώ στη μία αριστερή για να την αποφύγω, πώς κατάφερα να ξαναβρεθώ στη λωρίδα μου δεν κατάλαβα.
Άει σιχτήρ, δεν μπορούμε να ξεμυτίσουμε από το σπίτι μας πια, πρέπει να μας βγει πάντα ξυνό.
-
Μιλώντας για καθρέπτες...προχτές είχα πάει το αμάξι στο συνηθισμένο μέρος να μου το πλύνουν με το χέρι, όπως πάντα. Έλα όμως που ο τύπος προφανώς δεν ήθελε να πληρώνει προσωπικό και έβαλε μηχανήματα. Όταν το παρέλαβα ο δεξιός καθρέπτης ήταν γυρισμένος προς τα κάτω. Θεωρώντας ότι δεν θα ήταν κάτι σοβαρό, τον γύρισα στην θέση του με το χέρι και αφού τον δοκίμασα μια φορά και δούλεψε έφυγα.Χτες όμως ο μηχανισμός αναδίπλωσης παρέδωσε το πνεύμα και σήμερα η BMW μου έδωσε τα χαρμόσυνα νέα = 300 Ευρώ.
99% δεν μπορει να ειναι τυχαίο, επισης πολλοι δεν βάζουν αυτοκολητη ταινια στους καθρεφτες και στους υαλοκαθαριστηρες, με αποτελεσμα να γινοντε σκατα....ξαναπηγαινε σε 1-2 βδομαδες....αν στον ξετσατσαλιασει τον καθρεφτη παλι.....ισιωσε τον και πες του φιλαρακο δεν λειτουργει!
-
Σήμερα έκανα πολλές γύρες στην Αττική και όπως πάντα είδα τα απίστευτα....
1ο ζώο. Από Πειραιά παραλιακή προς Συγγρού σταματάει με αλάρμ αμέσως μετά τη στροφή και πριν ενωθούν οι δύο λωρίδες με τις άλλες δύο που έρχονται από Γλυφάδα παραλιακή. Τα αυτοκίνητα λόγω περιορισμένης ορατότητας (αμέσως μετά τη στροφή) Σταματούσαν στο τσίμα τσίμα και ελπίζω οι παραπίσω που θα σταμάταγαν πάνω στο τούνελ-στροφή να τη γλίτωσαν...
2ο-3ο ζώο. Πριν καμιά ώρα κατέβαινα τη Λ.Πεντέλης και πέτυχα δύο ζώα να ανεβαίνουν χωρίς φώτα! Η πρώτη αφού της αναβόσβησα τα φώτα μου το κατάλαβε και τα άναψε, ο δεύτερος όμως συνέχισε τη χαροτική του πορεία. Ελπίζω να μη πήρε κανένα στο λαιμό του...
4ο ζώο-θεός. Στο δρόμο που μένω που είναι διπλής κατεύθυνσης με αρκετή κίνηση ο Μερσεντές είχε παρκάρει έτσι ώστε έκλεινε τελείως το ένα ρεύμα και προφανώς ήταν απέναντι στο εστιατόριο....
-
Ένας πεζός, african neo-greek (κατά το african american), πέρασε τρέχοντας με κόκκινο αναγκάζοντας ένα ταρίφα να φρενάρει απότομα και να του κορνάρει.
Ο τύπος γύρισε άμεσα και ΕΦΤΥΣΕ το ταξί!
Περπατούσα δίπλα και του λέω 'Τί κάνεις εκεί ρε;'. Δεν απάντησε, γύρισε από την άλλη. -
Υπάλληλος (...) της δημοτικής αστυνομίας ( ) , στο κέντρο του Πειραιά, με πλήρη υπηρεσιακή εξάρτυση, πάνω σε Hayabusa ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ και ο ίδιος ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ !! Πού είστε ρε εισπρακτοράκια; Ακόμα μαζεύετε τον δίδοντα το ...καλό παράδειγμα, 'κύριο'* Ψωμιάδη ;!
*ναι, δεν είναι ούτε κύριος, ούτε φοράει παντελόνια!! Τον ρωτούσαν χθες οι δημοσιογράφοι για την ξεφτίλα του και έκανε πως δεν ήξερε, ΤΟ ΖΩΟ. Να ήταν και ο μόνος 'δημόσιος άνδρας', που τα κάνει αυτά θα μου πείτε... (και σόρρυ αν ξαναφέρθηκε κάποιος στο θέμα...)
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μακρυά από μηχανήματα και μάστορες πακιστανο-αλβανούς που πλένουν όπως να'ναι.Υπαρχουν και αλλα?
-
άλλα?
-
Δεν θα βγαλεις ακρη...
Εμενα πριν απο χρονια, μου βρεξανε τον συναγερμο στο Stang, με αποτελεσμα να μη παιρνει το αμαξι μπρος και το παιζε κινεζος ο τυπος.
'ρε φιλε... εμενα μου πες να το πλυνω και το πλυνα'
....Παω φτιαχνω τον συναγερμο -μια πλακετα αλλαξαν- και κοβω τιμολογιο στο βενζηναδικο ~70Ευρω
Μπαινω στο βενζηναδικο, το γεμηζω και φευγω.
Μετα απο μιση ωρα χτυπαει κουδουνι.
'Ρε φιλε... Δεν πληρωσες την Βενζηνη'
Κατεβαινω κατω...
'50 ευρω η βενζινη 70 ο συναγερμος, μου χρωστας αλλα 20. Θα περασω αυριο το απογευμα για τα ρεστα'
Μετα απο 2 ωρες ερχεται με 2 μπατσους.
Μου κανει ο μπατσος
-ο Ταδε κατηγγηλε οτι δεν πληρωσατε για την Βενζηνη. Ετσι ειναι;;;
-Ναι.... Και μου χρωσταει αλλα 20Ευρω....-
Πως;;;
-Αφησα το αμαξι για πλυσημο και προκαλεσε ζημιες αξιας 70Ευρω. Αρνηθικε να τις καλυψει. Εβαλα βενζινη 50 Ευρω.... Αρα μου χρωσταει αλλα 20.... Καταλαβες;;;;
Ο μπατσος εφυγε..... Αφου μας συμβουλεψε να τα βρουμε....
Ο Βενζηνας πηρε το τιμολογιο 2 μερες μετα οταν του πα οτι θα παρω και ψυχικη οδυνη....Περιστατικο β
Παραταω το Stang σε βενζηναδικο στη Σαλονικα για πλυσημο.
Ο πιτσιρικας το καθαρηζει και οταν το φερνει σε μενα πατησε ενα καπακη αντλιας και εσκησε το λαστιχο.....
Ο βενζηνας εβαλε την εκτακτης αναγκης, πηγε μαζι μου σε δικο του βουλκανηζατερ οπου του παν οτι θα ρθει την επωμενη μερα, πληρωσε το λαστιχο και προσφερθηκε να μου πληρωσει το ξενοδωχειο....
Αλλα αρνηθικα, γιατι θα διανυκτερυα σε ξενοδοχειο ετσι κ αλλιως-Στην Περιπτωση του Χρηστου ισχυει το 'μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, ουδεν λαθος αναγνωριζετε'
Αν δεν του πεις εκεινη την στιγμη οτι στο χαλασε.... Δεν βγαινει ακρη. -
-
BTW, επειδή τον μηχανισμό πρέπει να τον παραγγείλουν, μήπως να κοίταζα και αλλού πριν τους δώσω το ΟΚ; Πολλά δεν είναι 300 Ευρώ, μόνο για ένα καθρέπτη ρε παιδιά;
Η τιμή που σας λέω είναι από την BMW Σπανός στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Γλυφάδα.
-
Κοιτα σε μαγαζι με μαϊμουδες πχ στον Γεωργακοπουλο,αλλα μετα πρεπει να στον βαλει καποιος
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
άλλα?Εννοω αλλα βεζιναδικα που το πλενει υπαλληλος με το χερι στοργικα και οχι με σκουπα...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]