Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μιλώντας για καθρέπτες...προχτές είχα πάει το αμάξι στο συνηθισμένο μέρος να μου το πλύνουν με το χέρι, όπως πάντα. Έλα όμως που ο τύπος προφανώς δεν ήθελε να πληρώνει προσωπικό και έβαλε μηχανήματα. Όταν το παρέλαβα ο δεξιός καθρέπτης ήταν γυρισμένος προς τα κάτω. Θεωρώντας ότι δεν θα ήταν κάτι σοβαρό, τον γύρισα στην θέση του με το χέρι και αφού τον δοκίμασα μια φορά και δούλεψε έφυγα.
Χτες όμως ο μηχανισμός αναδίπλωσης παρέδωσε το πνεύμα και σήμερα η BMW μου έδωσε τα χαρμόσυνα νέα = 300 Ευρώ.
Αναρωτιέμαι αν έχει καν νόημα να πάω να τσακωθώ με το πλυντήριο...
Δεν θα βγαλεις ακρη...
Εμενα πριν απο χρονια, μου βρεξανε τον συναγερμο στο Stang, με αποτελεσμα να μη παιρνει το αμαξι μπρος και το παιζε κινεζος ο τυπος.
'ρε φιλε... εμενα μου πες να το πλυνω και το πλυνα'
....Παω φτιαχνω τον συναγερμο -μια πλακετα αλλαξαν- και κοβω τιμολογιο στο βενζηναδικο ~70Ευρω
Μπαινω στο βενζηναδικο, το γεμηζω και φευγω.
Μετα απο μιση ωρα χτυπαει κουδουνι.
'Ρε φιλε... Δεν πληρωσες την Βενζηνη'
Κατεβαινω κατω...
'50 ευρω η βενζινη 70 ο συναγερμος, μου χρωστας αλλα 20. Θα περασω αυριο το απογευμα για τα ρεστα'
Μετα απο 2 ωρες ερχεται με 2 μπατσους.
Μου κανει ο μπατσος
-ο Ταδε κατηγγηλε οτι δεν πληρωσατε για την Βενζηνη. Ετσι ειναι;;;
-Ναι.... Και μου χρωσταει αλλα 20Ευρω....
-Αφησα το αμαξι για πλυσημο και προκαλεσε ζημιες αξιας 70Ευρω. Αρνηθικε να τις καλυψει. Εβαλα βενζινη 50 Ευρω.... Αρα μου χρωσταει αλλα 20.... Καταλαβες;;;;
Ο μπατσος εφυγε..... Αφου μας συμβουλεψε να τα βρουμε....
Ο Βενζηνας πηρε το τιμολογιο 2 μερες μετα οταν του πα οτι θα παρω και ψυχικη οδυνη....
Περιστατικο β
Παραταω το Stang σε βενζηναδικο στη Σαλονικα για πλυσημο.
Ο πιτσιρικας το καθαρηζει και οταν το φερνει σε μενα πατησε ενα καπακη αντλιας και εσκησε το λαστιχο.....
Ο βενζηνας εβαλε την εκτακτης αναγκης, πηγε μαζι μου σε δικο του βουλκανηζατερ οπου του παν οτι θα ρθει την επωμενη μερα, πληρωσε το λαστιχο και προσφερθηκε να μου πληρωσει το ξενοδωχειο....
Αλλα αρνηθικα, γιατι θα διανυκτερυα σε ξενοδοχειο ετσι κ αλλιως
-Στην Περιπτωση του Χρηστου ισχυει το 'μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, ουδεν λαθος αναγνωριζετε'
Αν δεν του πεις εκεινη την στιγμη οτι στο χαλασε.... Δεν βγαινει ακρη.