-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου αρέσει που στην βάφτιση που πήγα όλοι μου έλεγαν άντε και στα δικά σου. Ειδικά κάτι θείες και κάτι ξαδέρφες.ΡΕ, πάτε καλά;;;;;;; Εννοείται ότι θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά από τώρα γμτ;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σκύλε όλα σωστά αυτά που λες για τον μικρό...αλλά το ότι ένα σωστά ψημένο ψάρι είναι πολύ καλύτερο απο οποιοδήποτε κρέας είναι αλήθεια...
Ρε δε πάτε καλάαααα. Τουλάχιστον μη τα λέτε δημόσια αυτά.
(Άντε μη φωνάξω τον όμικρον να βάλει ψηφοφορία)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(Άντε μη φωνάξω τον όμικρον να βάλει ψηφοφορία)Μόλις το έκανες!
-
Να κάνω edit ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου αρέσει που στην βάφτιση που πήγα όλοι μου έλεγαν άντε και στα δικά σου. Ειδικά κάτι θείες και κάτι ξαδέρφες.ΡΕ, πάτε καλά;;;;;;; Εννοείται ότι θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά από τώρα γμτ;
Στην επομενη κηδεια πες τους το ιδιο..
( Ανεκδοτο ειναι ετσι; )
Μ'αρεσει που πηγα για μπανιο σημερα.
Δε μ'αρεσει που δε πηγα με τη παρεα που θα ηθελα να παω. -
Δεν μου αρέσει που ένα οικογενειακό emergency δεν μου επέτρεψε να πάω το Σ.Κ. για ορειβασία στην Γκιώνα, όπως είχα προγραμματίσει.
Μου αρέσει που τουλάχιστον πήγα για ποδηλατάκι σήμερα στην Πάρνηθα (ζόρικη η ανάβαση, αλλά άξιζε).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που ένα οικογενειακό emergency δεν μου επέτρεψε να πάω το Σ.Κ. για ορειβασία στην Γκιώνα, όπως είχα προγραμματίσει.Μου αρέσει που τουλάχιστον πήγα για ποδηλατάκι σήμερα στην Πάρνηθα (ζόρικη η ανάβαση, αλλά άξιζε).
Μπάρα - Αγιος Γεώργιος;
-
Κάναμε τον γύρω του βουνού. Στην διασταύρωση πήγαμε αριστερά, αφήσαμε τα αυτοκίνητα στην μπάρα και συνεχίσαμε με τα ποδήλατα (με δύο παρακάμψεις, μία μέχρι την βίλα του Παπαδόπουλου και μια μέχρι το Μον Παρνές) μέχρι που 22 χλμ και μια μπάρα μετά ξαναφτάσαμε στα αυτοκίνητα. Πολύ ωραία η διαδρομούλα, είχα να την κάνω 8 χρόνια (από τον σεισμό, όταν έκλεισαν με μπάρες το πίσω κομμάτι). Ορισμένα κομμάτια είναι σχετικά δύσκολα με παρατεταμένες ανηφόρες, αλλά υπάρχουν και τεράστια τμήματα με υπέροχες ευθείες και απολαυστικές καρβαριστές κατηφόρες. Πάρα πολύ ωραία!
Γνωρίζει κανείς γιατί έχουν κλείσει το πίσω κομμάτι; Ο δρόμος δεν έχει πρόβλημα, εκτός από ελάχιστα σημεία που θα μπορούσαν πανεύκολα να τα έχουν φτιάξει μέσα στα 8 χρόνια που πέρασαν.
-
καπως μαχιμο σ/κ...
μου αρεσαν:
τα μπανια, το φαγητο, η παρεα, η μπαλα
η νικη του ολυμπιακου στο μπασκετ
γενικα η ευβοια (γι'αυτο εχω γινει και μονιμος πελατης και παω συνεχεια)
τοσο κοντα στην αθηνα, ομορφες διαδρομες, ηρεμια....
η αλφα ρομεο gt που οδηγησα
μου αρεσει που στο τελος της εβδομαδας θα ερθει η μαμα μου στην αθηναδεν μου αρεσε που δεν ειχα μαζι μου το αμαξι μου
επισης δεν μου αρεσε:-ο πονοκεφαλος που ειχα χθες το απογευμα, ισως επειδη εκατσα πολλες ωρες στον ηλιο και στον αερα βρεγμενος
-που επειδη ειχα πονοκεφαλο δεν εφαγα το παγωτο μου
-που πονουσε το ποδι μου οταν επαιζα ποδοσφαιρο μετα απο ενα περιεργο πατημα και αναγκάστηκα να σταματησω
-που με κυνηγαει η γκαντεμια εδω και 2-3 βδομαδες -
-Μου αρεσε ο καφες παραλιακά που ήπια με φιλους χτες το βραδακι.. Ηρεμια θαλασσιτσα, μαγεια! (οι απλές χαρές της ζωής, )
-Η ηρεμία που έχω παρόλο που τρέχω σαν τρελλή τον τελευταιο καιρό με διαβασματα και αιτησεις για μεταπτυχιακά..
-Που τελειωνει ο αδερφός μου την Τεταρτη τις εξετασεις στο σχολείο!Δεν μου αρεσει
-Που όχι μόνο έχω να διαβασω τον αδερφό μου μπας και γράψει τίποτα πρέπει να το κυνηγαω κιολας το γαιδουρι!!
-Που όλοι μου οι φίλοι εχουν μπει ή θα μπουν στο προσεχες μέλλον φανταροι! Ελεος..
-Που τα μυγάκια είχαν καποιο είδος διαδηλωσης πάνω στο 106 της φίλης μου όταν βγηκαμε από την καφετερια (το χε παρκαρει κι αυτη κατω από λαμπα) αηδία.. Ημασταν με κλειστα τα παραθυρα μετα!Μου φαινεται αδιαφορο αλλά παρόλα αυτα το χω απορία
Ολοι αυτοί με τα καμπριο αμαξια που φοράνε καπελάκι ακόμα και μεσα στην αγρια νυχτα! Ειναι κάπως αστείο... -
Που όλοι μου οι φίλοι εχουν μπει ή θα μπουν στο προσεχες μέλλον φανταροι! Ελεος..
Αν και να έχουν μπει...στο προσεχές μέλλον δεν γινεται....καταλαβα (μαλλον) τι θες να πεις....και δυστηχώς όλων μας οι φίλοι ή έχουν μπει...η ΘΑ μπουν στο προσεχές μελλον φανταροι....ειναι κάτι που κάνουμε όλα τα αγοράκια!
Δεν μου αρέσει που τον τελευταιο καιρό έχουν πέσει πολοί γαμοι που πρέπει να πάω....πολυ θανατικό ρε γμτ!
Επισης δεν μου αρέσει που ανεβαινοντας την μεσογείων στο φαναρι του Υπ.Αμυνας, αν πας να κανεις δεξια για παπαγου....εχει γινει καθιζηση στο δρομο....και εξεχει ενα καρουμπαλο....το μονο που προλαβα να κάνω ήταν να σφίξω τα δόντια μου!
-
Μου αρεσε πολυ η βδομαδα που περασα στην Αλεξ με το ετερον ημισι
Δεν μ'αρεσε που στο τελος μου εσπασε τα νευρα και εφυγα ετσι--> -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Δεν μ'αρεσε που στο τελος μου εσπασε τα νευρα και εφυγα ετσι-->Jοin the club...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μ'αρεσε που στο τελος μου εσπασε τα νευρα και εφυγα ετσι-->Jοin the club...
Μα να της θυμηθει τωρα οτι θελει να παει να γινει ομαδαρχησα στην κατασκηνωση??
Εγω φταιω που αφησα την εξετ να παω να την δω..(οχι οτι εδινα και κανενα μαθημα αλλα ετσι ειπα)
Ας τελειωσω με το καλο και παει δεν παει αυτη κατασκηνωση κατεβαινω Αθηνα σε κατι φιλαρακια και ας κανει οτι την φωτισει ο Θεος. -
Να το ξαναπω; Join the club... Απλά κοίτα να μην μείνεις εσύ ξεκρέμαστος...
-
Ας τελειωσω με το καλο και παει δεν παει αυτη κατασκηνωση κατεβαινω Αθηνα σε κατι φιλαρακια και ας κανει οτι την φωτισει ο Θεος.
σε κατι χημικους μηχανικους?
και γω ειμουν πριν 1 βδομαδα αλεξ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να το ξαναπω; Join the club... Απλά κοίτα να μην μείνεις εσύ ξεκρέμαστος...Ντινο λες να παμε πουθενα οι 2 μας διακοπες?
ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ!!!!!! Μια ταινια με πολυυυυυυυυυ γελιοοοοοο!!@Flower κατι αστυνομικους ξερω κατω
-
Ντινο λες να παμε πουθενα οι 2 μας διακοπες?
ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ!!!!!! Μια ταινια με πολυυυυυυυυυ γελιοοοοοο!!@Flower κατι αστυνομικους ξερω κατω
Σουβλάκι και ρεβανί να χει, και πάμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ντινο λες να παμε πουθενα οι 2 μας διακοπες?
Σουβλάκι και ρεβανί να χει, και πάμε.
Τις μπυρες ξεχασες
-
Το φιλοσοφισα προσφάτως....αντι να έχεις την κάθε μ@λακισμένη να σου σπάει......το νευρικό σύστημα....βρισκεις ΜΙΑ.....την παντρεύεσαι (πρέπει να έισαι τουλάχιστον 28-29) και στα σπάει μονο ΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Ε και όσο περνάνε τα χρονια....θα στα σπάει λιγότερο....μαλλον δεν θα δινεις βάση και θα στα σπάει λιγότερο....όχι ότι θα σε μάθει!
Τελικά ήταν πολύ απλό!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]