-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm: προς τα κάτω έχει ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, και σου βγάζει μετά το λινκ για το αρχείο...ok Thanks !!Ola ok!
-
Ειλικρινα δεν εχω δει αλλο forum στο οποιο τα μελη του να ειναι τοσο ετοιμα να πλακωθουν με την παραμικρη κ πιο κουλη αφορμη!Αναφερεται καπου στους κανονες του φορουμ οτι απαγορευεται να βαζουμε links απο ιστοσελιδες αλλων περιοδικων;;;
Οπως κ να'χει το θεμα ανοιχτηκε για να πουμε τις αποψεις μας για το Leon με τον 1.8 κινητηρα κ τους 160 ιππους κ στις 4 σελιδες που γραφτηκαν κιολας εχουμε μιλησει ελαχιστα γι'αυτο!Αυτα περι αξιοπιστιας των TFSI εχουν καποια βαση;Ο κολλητος μου εχει golf V GTI κ δεν εχει καποιο προβλημα με τον κινητηρα του(χωρις να τον πιεζει παρα πολυ σε γενικες γραμμες παντως)...
Οπως κ να΄χει νομιζω το Leon ειναι μια πολυ καλη προταση κ σε πολυ καλη τιμη!Πραγματι,λιγο καλυτερη κεντρικη κονσολα να ειχε...Ο 1.4 με τα 122 θα μπει κ σ'αυτο να υποθεσω καποια στιγμη; -
Μα κανείς δεν την είπε σε κανέναν επειδή μπήκε άρθρο άλλου περιοδικού. Ήμαρτον!!!
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις φίλε. Απαγορεύεται να παραθέτουμε εδώ θέματα που πρώτοι παρουσιάζουν άλλοι? Να μη γράφουμε την πηγή των πληροφοριών? Το θεωρείς σωστό αυτό? Μόνο εγώ έχω παρουσιάσει θέμα που έχει εμφανιστεί αλλού?
Ως εδώ, καλά έκανες. Οι πηγές πρέπει να αναφέρονται.
Και ποιος σου είπε οτι από την πρωτη μέρα που γράφτηκα γράφω συνέχεια για το AUTO TRITI?
Ποιος να μου το πει; Ματάκια έχουμε, διαβάζουμε.
Φταιω εγώ που το AUTO TRITI παρουσιάζει θέματα που ενδιαφέρουν τον καταναλωτή γρηγορότερα από το site των 4Τροχών? Δηλαδή να μην παρουσιάζουμε θέματα που ενδιαφέρουν επειδή προέρχονται από ανταγωνιστικά περιοδικά?
Ας τα βάζει γρηγορότερα. Το να μπεις το φόρουμ των 4Τ και να γράψεις (με δικά μου λόγια):
'Ιδού τι έγραψε το οτοτρίτι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 4Τ ΡΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΓΟΙ ΡΕ!'
δεν γίνεται δεκτό. Μη με ρωτήσεις γιατί. Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά πως εδώ ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία. Σε άλλο φόρουμ θα σε αντιμετώπιζαν πολύ χειρότερα πάντως.
Κατακρίθηκα και εγώ και το AUTO TRITI ως αναξιόπιστο
Εσύ κατακρίθηκες απλώς ως αναγνώστης που καταπίνει αμάσητα, από μένα τουλάχιστον. Και δεν πιάνομαι από το παρόν θέμα. Το οτοτρίτι ΔΕΝ κατακρίθηκε ως αναξιόπιστο, ΕΙΝΑΙ αναξιόπιστο. Δεν σ' αρέσει; Πρόβλημά σου.
Να πω εδώ οτι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το AUTO TRITI και απλώς είμαι ένας φίλος της αυτοκίνησης που διαβάζει όλα τα site και τα περιοδικά του χώρου.
Yeah, right
Και φυσικά αλλάζω αμέσως ξανά την επικεφαλίδα του νήματος στη σωστή και επίσημη που είναι TSI και οχι ΤFSI.
Έτσι! Τιμώρησέ μας!
Αυτό που μου προσάπτεις φίλε ............[ασυναρτησίες εδώ]..................
σου το επιστρέφω πάραυτα και φυσικά όπως αποδεινύεται να είσαι προσεκτικότερος άλλη φορά στους χαρακτηρισμούς σου προς τους άλλους για να μη δίνεις το δικαίωμα στους αναγνώστες να αμφισβητούν την σοβαρότητα και των 4Τροχών...[/color]Τον χαρακτηρισμό του αναγνώστη που καταπίνει αμάσητα μου επιστρέφεις; Γιατί δεν θυμάμαι να σου έχω προσάψει κάτι άλλο... Το άκυροι δεν πήγαινε σ' εσένα φυσικά.
Όπως και να 'χει, διάλογος τέλος. Κράτα την άποψή σου, αλλά πρόσεχε πώς την γράφεις.
Ειλικρινά φίλε δεν μπορώ να σε καταλάβω.
Θα σου απαντήσω μιας και μου απευθύνεις το λόγο δημόσια.
Πρώτα πρώτα σε πειράζει που χρησιμοποιώ πηγές απότο autotriti? Απαγορευεται αυτό από κάποιον κανόνα του εδώ φόρουμ και εάν ναι να μου τον υποδείξεις γιατι δεν έχω διαβάσει κατι ανάλογο.
Ο σκοπός που έθεσα το νήμα για το Leon ηταν ένας και μοναδικός. Απλά να ενημερώσω τους εδώ φίλους και κανένας άλλος. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να γράψω οτι οι 4Τροχοί είναι αργοί η οτιδήποτε άλλο. Η αλήθεια είναι εντελώς αντίθετη. Δεχτηκα αμέσως παρατηρήσεις από τον drdino οτι ο κινητήρας δεν είναι ο TSI αλλά ο TFSI, οτι το autotriti είναι ένα ασόβαρο και παραπλανητικό site και οτι δεν πρέπει να παραπλανούμε τον αναγνώστη. Αμέσως πρόσθεσα το F στο TSI και το δέχτηκα. Ομως επδείχθει μετά από 3 σελίδες ανέξοδου διαλόγου οτι τελικά το autotriti σωστά είχε αναφέρει το TSI μιας και έτσι είναι η επίσημη ονομασία του κινητήρα από την SEAT.........
Το εάν κάποιος είναι η όχι η αυτοχαρακτηρίζεται ως δημοκρατικός αυτό κρίνεται όχι από τον ίδιο αλλά από την συμπεριφορά του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ οτι δεν παρέβην κανένα κανόνα ούτε έγραψα κάτι ανάρμοστο για να θεωρούμαι οτι θα πρέπει να προσέξω στο εξής την συμπεριφορά μου. Τα πραγματικά γεγονότα δικαιώνουν εμένα όσο και το autotriti το θέλεις δε το θέλεις φίλε. Οι προσωπικές σας διαφορές μεταξύ των περιοδικών με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, τη γνώμη μου όμως θα τη λέω και αυτός που υπερισχύει μέχρι τώρα στο λόγο και τα επιχειρήματα είμαι εγώ το θέλεις δεν το θέλεις επίσης. Το να με κάνεις ban δε σε δικαιώνει σίγουρα και σιγουρότερα το οτι δε με έδιωξες (για ποιο λόγο άραγε θα μπορούσες να το κάνεις αυτό) δε σημαίνει οτι θα πρέπει σου πω και ευχαριστώ η να σε γλύφω. Μακριά από μένα αυτά φίλε.
Το τι γίνεται δεκτό η όχι κρίνεται από τους αναγνώστες οι οποίοι μας κρίνουν επίσης όλους.
Επίσης κανείς δε προσπάθησε να σου επιβάλλει τη γνώμη του. Το να θεωρείς αναξιόπιστο το autotriti είναι δικαίωμα σου και παντελώς δεν ενδιαφέρει τουλάχιστον εμένα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως που συζητάμε κρίνεται αξιόπιστο μιας και δεν έκανε κανέναν λάθος στην ονομασία του κινητήρα. Επίσης και σε μένα ποσώς με ενδιαφέρει το τι πιστεύεις για περιοδικό αφού δεν ασχολούμαι με τις κρίσεις άλλων. Έχω προσωπική αντίληψη για να μπορώ να έχω και προσωπική γνώμη την οποία δε με ενδιαφέρει να ακολουθήσει κανείς ούτε προσπαθώ να πίσω κανέναν.
Δεν τιμωρώ το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ το οποίο διαβάζω επίσης ανελλιπώς με το να αποκαθιστώ τον τίτλο. Η Επίσημη ονομασία είναι TSI και όχι TFSI οπότε δεν πρόκειτια για καμία τιμωρία αλλά για αποκατάσταση. Τιμωρώ μόνο όσους πρόστρεξαν να χαρακτηρίσουν εμένα και ένα άλλο περιοδικό ως αναξιόπιστους. 4 σελίδες χωρίς ουσία μόνο και μόνο από απωθημένα προφανώς κάποιων οι οποίοι προτρέχουν χωρίς να γνωρίζουν.
Επιστρέφω φυσικά το χαρακτηρισμό 'του αναγνώστη που καταπίνει αμάσητα'. Δε με ξέρεις δε σε ξέρω και δεν μπορείς να με χαρακτηρίζεις ότι καταπίνω αμάσητα τα όσα διαβάζω ειδικά τη στιγμή που τελικά επιβεβαιώνομαι.. Εγώ δεν έκανα κανέναν χαρακτηρισμό εναντίον σου φίλε γι αυτό σου συνιστώ επίσης να προσέχεις τι γράφεις για τους άλλους. Το οτι είσαι moderator η οχι ποσώς με ενδιαφέρει από τη στιγμή που δεν παραβιάζω κανέναν κανόνα και οι αναφορές μου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το πρόβλημα όπως φάνηκε δεν το έχω εγώ αλλά άλλοι.
Εάν θέλεις να μου πεις κάτι άλλο πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω κατ΄ ιδίαν όμως φίλε για να μη κουράζουμε και τους λοιπούς αναγνώστες.
Σ' ευχαριστώ.
-
5 σελιδες και δεν εχει ειπωθει σχεδον τιποτα σχετικο με το αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
5 σελιδες και δεν εχει ειπωθει σχεδον τιποτα σχετικο με το αυτοκινητο...Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε, έτσι είναι και φυσικά γι αυτό δεν φέρει καμία ευθύνη ουτε το autotriti και η 'παραπληροφόρηση' του ούτε εγώ.
Ελπιζω η συνέχεια να είναι ουσιαστική και πάνω στο θέμα του νήματος.
Επ ευκαιρία γνωρίζει κανείς εάν πρόκειται και πότε να δούμε τον TSI 1.4 επιτέλους και στο LEON η και το Octavia5?
-
submariner
αυτό που δεν έχεις καταλάβει ακόμη εδωμέσα επειδή είσαι νέος είναι μερικοί βασικοί άγραφοι κανόνες:
1.δεν κατηγορούμε ποτέ ούτε σχολιάζουμε αρνητικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή κινητήρα του group vag γιατί αν το κάνουμε αυτό τότε καιγόμαστε στην πυρά ως μάγισσες στον μεσαίωνα.επίσης εισπράτουμε απο παλαιότερα μέλη του forum μια γερή δόση ειρωνίας που στην τελική βγάζουν το συμπέρασμα οτι ή άσχετοι είμαστε και αυτοί σχετικοί ή επίτηδες τα λέμε λόγω εμπάθειας στα αυτοκίνητα του group vag.
2.δεν αναφερόμαστε ποτέ σε άλλα περιοδικά αυτοκινήτου καθότι όλα ανεξεραίτως είναι αναξιόπιστα και μόνο οι 4τροχοί είναι το πιο έγκυρο περιοδικό επάνω στον πλανήτη.επίσης είναι 99% σίγουρο οτι στο τέλος θα κατηγορηθείς οτι είσαι 'βαλτός' (κοινώς 'τα παίρνεις') απο άλλο περιοδικό του χώρου να κατηγορείς σκόπιμα τους 4τρόχούς.
3.τα αυτοκίντητα του group vag είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στο πλανήτη με διαφορά.παλαιότερα προτάθηκε το 4troxoi forum να μετονομαστεί σε vw forum αλλά δεν έγινε γιατί αντέδρασαν έντονα οι οπαδοί της honda και opel..
θα μάθεις πάντως..είσαι ακόμη μικρός εδωμέσα
-
Γιατί το 18αρι Leon χρειάζεται διαφορετικό τόπικ?
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... =seat+leon
-
Ο χρήστης music_lover έγραψε:
submarinerαυτό που δεν έχεις καταλάβει ακόμη εδωμέσα επειδή είσαι νέος είναι μερικοί βασικοί άγραφοι κανόνες:
1.δεν κατηγορούμε ποτέ ούτε σχολιάζουμε αρνητικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή κινητήρα του group vag γιατί αν το κάνουμε αυτό τότε καιγόμαστε στην πυρά ως μάγισσες στον μεσαίωνα.επίσης εισπράτουμε απο παλαιότερα μέλη του forum μια γερή δόση ειρωνίας που στην τελική βγάζουν το συμπέρασμα οτι ή άσχετοι είμαστε και αυτοί σχετικοί ή επίτηδες τα λέμε λόγω εμπάθειας στα αυτοκίνητα του group vag.
2.δεν αναφερόμαστε ποτέ σε άλλα περιοδικά αυτοκινήτου καθότι όλα ανεξεραίτως είναι αναξιόπιστα και μόνο οι 4τροχοί είναι το πιο έγκυρο περιοδικό επάνω στον πλανήτη.επίσης είναι 99% σίγουρο οτι στο τέλος θα κατηγορηθείς οτι είσαι 'βαλτός' (κοινώς 'τα παίρνεις') απο άλλο περιοδικό του χώρου να κατηγορείς σκόπιμα τους 4τρόχούς.
3.τα αυτοκίντητα του group vag είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στο πλανήτη με διαφορά.παλαιότερα προτάθηκε το 4troxoi forum να μετονομαστεί σε vw forum αλλά δεν έγινε γιατί αντέδρασαν έντονα οι οπαδοί της honda και opel..
θα μάθεις πάντως..είσαι ακόμη μικρός εδωμέσα
Α ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες αν και κάτι από αυτά πέρασε από το 'διεστραμμένο και κακόβουλο' μυαλό μου...
Και φαντάσου δηλαδή να έγραφα και τίποτα κακό για τον κινητήρα. Ενα 'F' όλο και όλο δημιούργησε όλο αυτό το μπάχαλο!!!!!!Να είσαι καλά.
-
Για τον ιδιο λογο που χρειαζονται κ τα Golf gt-tsi κ πολλα αλλα...
-
Ο χρήστης music_lover έγραψε:
submarinerαυτό που δεν έχεις καταλάβει ακόμη εδωμέσα επειδή είσαι νέος είναι μερικοί βασικοί άγραφοι κανόνες:
1.δεν κατηγορούμε ποτέ ούτε σχολιάζουμε αρνητικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή κινητήρα του group vag γιατί αν το κάνουμε αυτό τότε καιγόμαστε στην πυρά ως μάγισσες στον μεσαίωνα.επίσης εισπράτουμε απο παλαιότερα μέλη του forum μια γερή δόση ειρωνίας που στην τελική βγάζουν το συμπέρασμα οτι ή άσχετοι είμαστε και αυτοί σχετικοί ή επίτηδες τα λέμε λόγω εμπάθειας στα αυτοκίνητα του group vag.
2.δεν αναφερόμαστε ποτέ σε άλλα περιοδικά αυτοκινήτου καθότι όλα ανεξεραίτως είναι αναξιόπιστα και μόνο οι 4τροχοί είναι το πιο έγκυρο περιοδικό επάνω στον πλανήτη.επίσης είναι 99% σίγουρο οτι στο τέλος θα κατηγορηθείς οτι είσαι 'βαλτός' (κοινώς 'τα παίρνεις') απο άλλο περιοδικό του χώρου να κατηγορείς σκόπιμα τους 4τρόχούς.
3.τα αυτοκίντητα του group vag είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στο πλανήτη με διαφορά.παλαιότερα προτάθηκε το 4troxoi forum να μετονομαστεί σε vw forum αλλά δεν έγινε γιατί αντέδρασαν έντονα οι οπαδοί της honda και opel..
θα μάθεις πάντως..είσαι ακόμη μικρός εδωμέσα
Mε το συμπάθειο, αλλά
Άμα δεν σου αρέσει,
-
Παντως ο submariner δεν εχει και αδικο εδω που τα λεμε...Ειμαστε λιγο προκατελημμενοι με το autotriti.Οχι αδικαιολογητα βεβαια.Εγω προσωπικα το απεχθανομαι.Ετσι πηρε η μπαλλα και τον submariner...
Στο κατω κατω αυτα που εγραψε ηταν σωστα.
Και εμενα παντως με εκπλησει το γεγονος οτι στη seat ton TFSI τον λενε TSI.
Το επισημο site ακομα και για το cupra λεει 2,0lt tsi 240 hP.
Επισης το TSI το ονομαζει Turbo stratified injection
http://www.seat.com/com/generator/su/co ... /main.html -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παντως ο submariner δεν εχει και αδικο εδω που τα λεμε...Ειμαστε λιγο προκατελημμενοι με το autotriti.Οχι αδικαιολογητα βεβαια.Εγω προσωπικα το απεχθανομαι.Ετσι πηρε η μπαλλα και τον submariner...
Στο κατω κατω αυτα που εγραψε ηταν σωστα.
Και εμενα παντως με εκπλησει το γεγονος οτι στη seat ton TFSI τον λενε TSI.
Το επισημο site ακομα και για το cupra λεει 2,0lt tsi 240 hP.
Επισης το TSI το ονομαζει Turbo stratified injection
http://www.seat.com/com/generator/su/co ... /main.htmlΕυχαριστώ πολύ φίλε γιατί προσπαθούν να με πείσουν οτι είμαι και προβοκάτορας, οτι είμαι αδαής και μασάω όσα μου φουρνίζουν και οτι παραπλανώ τους αναγνώστες. Φυσικά ο 'Doctor' ο οποίος και δημιούργησε ουσιαστικά όλο αυτό το μπάχαλο από την πρώτη στιγμή δε λέει κουβέντα τώρα για την έλλειψη του F.......... Τι να πει φυσικά? Τουμπεκί ψιλοκομμένο.... Το χειρότερο όμως δεν έιναι αυτό αλλά το οτι επιστρατεύτηκαν μέχρι και moderators για να με πείσουν για τα αυτονόητα που όλοι είδαμε....
-
Εκοψαν ενα 'fuel' δηλαδη...Σιγα τα ωα!
-
Ο χρήστης music_lover έγραψε:
submarinerαυτό που δεν έχεις καταλάβει ακόμη εδωμέσα επειδή είσαι νέος είναι μερικοί βασικοί άγραφοι κανόνες:
1.δεν κατηγορούμε ποτέ ούτε σχολιάζουμε αρνητικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή κινητήρα του group vag γιατί αν το κάνουμε αυτό τότε καιγόμαστε στην πυρά ως μάγισσες στον μεσαίωνα.επίσης εισπράτουμε απο παλαιότερα μέλη του forum μια γερή δόση ειρωνίας που στην τελική βγάζουν το συμπέρασμα οτι ή άσχετοι είμαστε και αυτοί σχετικοί ή επίτηδες τα λέμε λόγω εμπάθειας στα αυτοκίνητα του group vag.
2.δεν αναφερόμαστε ποτέ σε άλλα περιοδικά αυτοκινήτου καθότι όλα ανεξεραίτως είναι αναξιόπιστα και μόνο οι 4τροχοί είναι το πιο έγκυρο περιοδικό επάνω στον πλανήτη.επίσης είναι 99% σίγουρο οτι στο τέλος θα κατηγορηθείς οτι είσαι 'βαλτός' (κοινώς 'τα παίρνεις') απο άλλο περιοδικό του χώρου να κατηγορείς σκόπιμα τους 4τρόχούς.
3.τα αυτοκίντητα του group vag είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στο πλανήτη με διαφορά.παλαιότερα προτάθηκε το 4troxoi forum να μετονομαστεί σε vw forum αλλά δεν έγινε γιατί αντέδρασαν έντονα οι οπαδοί της honda και opel..
θα μάθεις πάντως..είσαι ακόμη μικρός εδωμέσα
Επιτρέπεις;
-
Υπάρχουν δεκάδες μέλη του 4ΤΦ που έχουν εκφράσει την απέχθειά τους για τα αυτοκίνητα του VW group, χωρίς να αντιδράσει κανείς. Η απέχθεια είναι κάτι εξ ορισμού υποκειμενικό, συνεπώς δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει κάποιον ότι αντιπαθεί τη χ μάρκα, για τους δικούς του, απολύτως προσωπικούς λόγους.
-
Στην Αυτοκίνηση υπάρχει θέμα με 107 σελίδες 'Προτάσεις των φορουμάδων προς 4Τ'. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις έστω και μία τυχαία σελίδα από τις 107, θα είχες 99% πιθανότητες να πέσεις πάνω σε χοντρό θάψιμο για το περιοδικό. Και θα έπρεπε να καταλάβεις ότι οι 4Τ έχουν τουλάχιστον τα @@, να διατηρούν τέτοιο θέμα στο φόρουμ τους. Όπως κι αν διάβαζες το περιοδικό, θα αντιλαμβανόσουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσουν και τις πλέον αιχμηρές επιστολές, σχεδόν φιλιππικούς. Για μένα, δεν υφίσταται φυσικά, ουδεμία σύγκριση μεταξύ 4Τ και φυλλάδων τύπου AMS, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό... Σημασία έχει, ότι σε αυτό το φόρουμ -και σε διάφορα θέματα, βλ. Ford Mondeo π.χ., oι 4Τ έχουν υποστεί την πλέον αυστηρή κριτική.
-
Τα ίδια που έγραψες και στον πρώτο, επαναδιατυπωμένα. Ίσως αγνοείς ότι χειρότερο θάψιμο από τα VW σε αυτό το φόρουμ έχουν φάει τα Opel, αλλά ίσως είσαι νέος χρήστης και δεν το έχεις παρατηρήσει...
Εν πάση περιπτώσει, η περιπτωσιολογία και η δημιουργία εντυπώσεων, αθλήματα στα οποία δείχνεις να ειδικεύεσαι, δεν διαφημίζουν ακριβώς την ικανότητα σου για παραγωγή λογικών συλλογισμών.
Εκτός αν έχεις υπόψη σου την απόλυτα αιτιολογημένη και δικαιολογημένη κατακραυγή που έφαγε κάποιος 'oceanborn' και το μέσο που επικαλέστηκε ('Auto Τypos';) για να στηρίξει μία δήθεν υπόθεση περί αναξιοπιστίας των κινητήρων του VW group, οπότε έκανες και την ανάλογη επαγωγή.Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, συνήθως στο 4ΤΦ, δεν επικρίνεται ο πολέμιος του VW group ή της GM, αλλά εκείνος που αναγάγει φήμες σε γνώση, εκείνος που παραπληροφορεί ή φανατίζεται ζώντας με αφορισμούς και γενικεύσεις, διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο του ηλιθίου με περικεφαλαία.
-
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εκοψαν ενα 'fuel' δηλαδη...Σιγα τα ωα!Αν διαβάσεις φίλε μου ακριβώς και εγώ αυτό είπα στην αρχή. Σιγά τα ωά αλλά που να καταλάβουν κάποιοι, μπορούν να καταλάβουν οι 'παντός επιστητού ειδήμονες'?
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Παντως ο submariner δεν εχει και αδικο εδω που τα λεμε...Ειμαστε λιγο προκατελημμενοι με το autotriti.Οχι αδικαιολογητα βεβαια.Εγω προσωπικα το απεχθανομαι.Ετσι πηρε η μπαλλα και τον submariner...
Στο κατω κατω αυτα που εγραψε ηταν σωστα.
Και εμενα παντως με εκπλησει το γεγονος οτι στη seat ton TFSI τον λενε TSI.
Το επισημο site ακομα και για το cupra λεει 2,0lt tsi 240 hP.
Επισης το TSI το ονομαζει Turbo stratified injection
http://www.seat.com/com/generator/su/co ... /main.htmlΕυχαριστώ πολύ φίλε γιατί προσπαθούν να με πείσουν οτι είμαι και προβοκάτορας, οτι είμαι αδαής και μασάω όσα μου φουρνίζουν και οτι παραπλανώ τους αναγνώστες. Φυσικά ο 'Doctor' ο οποίος και δημιούργησε ουσιαστικά όλο αυτό το μπάχαλο από την πρώτη στιγμή δε λέει κουβέντα τώρα για την έλλειψη του F.......... Τι να πει φυσικά? Τουμπεκί ψιλοκομμένο.... Το χειρότερο όμως δεν έιναι αυτό αλλά το οτι επιστρατεύτηκαν μέχρι και moderators για να με πείσουν για τα αυτονόητα που όλοι είδαμε....
Τι να πω ρε συ; Απλά δεν θέλω να χαλάσω παραπάνω το θέμα, έχοντας ευθύνη μέχρι ενός σημείου για τις άσχετες δημοσιεύσεις. Από κει και πέρα, για το δικό μου μυαλό έχει σημασία αν ένας κινητήρας είναι τεχνολογίας TSI ή TFSI, ασχέτως από το τι θέλει το marketing.
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εγώ θα πω ότι μερικοί αντιπρόσωποι είναι απαράδεκτοι και γελοίοι. Πριν από 1μιση μήνα κατέληξα στην απόφαση και πήρα το opel astra 1.6T. Πριν από αυτό όμως είχα πάει και από την αντιπροσωπεία της seat για να δω το leon μιας και μου άρεσε περισσότερο από το astra εμφανισιακά. Είχα την πληροφορία από αυτό το φόρουμ ότι αναμένεται η κυκλοφορία με τον κινητήρα των 1.8 με τα 160. Όταν λοιπόν ρώτησα τον αντιπρόσωπο, πότε πρόκειται να έρθει Ελλάδα, θεωρώντας ότι σαν αντιπρόσωπος θα έχει μια καλύτερη εκ των έσω πληροφόρηση, μου απάντησε ότι θα αργήσει και μάλλον θα είναι στις αρχές του 2009 . Από την άλλη έκανε τα αδύνατα δυνατά να μου πουλήσει το 1.6 και μάλιστα στην έκδοση sport up force, αφού όπως μου είπε το αυτοκίνητο είναι 'αλλού'. Εγώ τότε σκέφτηκα ότι ναι ωραίο, καλό και άγιο το 1.6, αλλά λίγο σε σχέση με το τι κυκλοφορεί στην πιάτσα, οπότε κατέληξα στο astra.
Δε θέλω να πω ότι το μετάνιωσα, αλλά πως να το κάνουμε τέτοια παλικάρια (αναφέρομαι στον πωλητή-αντιπρόσωπο), είναι το λιγότερο για μπάτσες . Και το κακό είναι ότι είναι αρκετοί οι κουτοπόνηροι αυτού του είδους, που έχουν την εντύπωση ότι προσπαθούν να πουλήσουν το προϊόν τους σε ιθαγενείς, που δεν έχουν καμία επαφή με το τι γίνεται στον κόσμο. Ότι ζούμε ακόμα στην εποχή, που πάμε να αγοράσουμε το τάδε ή το δείνα προϊόν επειδή μας το είπε η θείος μας που το πήρε και είναι ευτυχισμένος. Ναι λοιπόν θα το περίμενα το leon αν ο καραγκιόζης μου έλεγε ότι σε ένα μήνα θα βγει το ρημάδι, αλλά βλέπετε ήθελε να πιάσει τους στόχους του μήνα όπως μου είπε. Σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι θα μου πείτε και μπορεί να είναι και έτσι, αλλά σίγουρα η seat έχασε έναν πελάτη που συνειδητά πήγε εκεί έχοντας διαβάσει και πειστεί για το πόσο καλό αυτοκίνητο είναι, με μόνη ένσταση στον κινητήρα.
Κρίμα, και ακόμα πιο κρίμα γιατί έχω την αίσθηση ότι τόσο αισχρά απαράδεκτη συμπεριφορά, μόνο εδώ στην Ελλάδα έχουμε το προνόμιο να απολαμβάνουμε. Με τοις υγείες μας...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, συνήθως στο 4ΤΦ, δεν επικρίνεται ο πολέμιος του VW group ή της GM, αλλά εκείνος που αναγάγει φήμες σε γνώση, εκείνος που παραπληροφορεί ή φανατίζεται ζώντας με αφορισμούς και γενικεύσεις, διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο του ηλιθίου με περικεφαλαία.
Εσένα ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις άλλα μέλη ως 'ηλιθίους με περικεφαλαία'? Ε Αρη Βελουχιώτη? Ποιος?
Leon 1,8 TSI 160 PS