-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
1ο αμάξι Golf GTi...??
ή κάνω λάθος...
Περίπου 1ο είναι το punto που έχω τώρα!!
αδελφός του Michael...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1ο αμάξι Golf GTi...??
ή κάνω λάθος...
αδελφός του Michael...;
Ευτυχής αδελφός Michael........
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
1ο αμάξι Golf GTi...??
ή κάνω λάθος...
αδελφός του Michael...;
Ευτυχής αδελφός Michael........
γλύφουμε γλύφουμε;
-
-
Γλύφω εγώ και αμα πιάσει έπιασε.
Θες μασαζάκι αδερφούλι?????
-
kalispera se olous exo ena polo6n kai endiaferomai na agoraso to kainourgio alla to gti gnomes?
-
Ο χρήστης polo6n έγραψε:
kalispera se olous exo ena polo6n kai endiaferomai na agoraso to kainourgio alla to gti gnomes?στα ίδια λεφτά, Golf TSI
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
kalispera se olous exo ena polo6n kai endiaferomai na agoraso to kainourgio alla to gti gnomes?
στα ίδια λεφτά, Golf TSI
θέλω παστίτσιο...
...στα ίδια λεφτά μουσακάς TSi...
-
καλο το tsi δε λεω αλλα διαβαζω διαφορα βεβαια μαρκα δεν αλλαζω αλλα το polaki εχει και κυβικα και το μοτερ αντεχει για πολλα σκισιματα και ανεβαινει ευκολα και αξιοπιστα
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Γλύφω εγώ και αμα πιάσει έπιασε.Θες μασαζάκι αδερφούλι?????
-
Ο χρήστης polo6n έγραψε:
καλο το tsi δε λεω αλλα διαβαζω διαφορα βεβαια μαρκα δεν αλλαζω αλλα το polaki εχει και κυβικα και το μοτερ αντεχει για πολλα σκισιματα και ανεβαινει ευκολα και αξιοπιστα... και είναι το πιο παλιό σουπερμίνι της αγοράς και πάει φουλ για αντικατάσταση,
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλο το tsi δε λεω αλλα διαβαζω διαφορα βεβαια μαρκα δεν αλλαζω αλλα το polaki εχει και κυβικα και το μοτερ αντεχει για πολλα σκισιματα και ανεβαινει ευκολα και αξιοπιστα
... και είναι το πιο παλιό σουπερμίνι της αγοράς και πάει φουλ για αντικατάσταση.
+1
Συν του ότι το Polo Gti είναι σαν ένα Golf GTi σε σμύκρινση και μου δείχνει περισσότερο σαν 'ήθελα Golf GTi αλλά δεν είχα τα λεφτά και πήρα ένα που του μοιάζει και πάει σχεδόν το ίδιο'. Όχι ότι με αυτό το σκεπτικό το αγοράζουν όλοι. Απλά εμένα έτσι μου φαίνεται.Λες και δεν έχει ταυτότητα.Λες και θάφτηκε μέσα από τα facelift και τις ανανεώσεις κάτω από την σχεδιαστική γραμμή του Golf.ΥΓ:Για να θυμίσουμε και κάτι:Δεν υπάρχει βελτίωση χωρίς ρίσκο. Ακόμα και για κινητήρες διαμάντια (Συγκεκριμένα ίσως το 1.8Τ του Πόλο με τους 150, ίσως και να βγάζει απροβλημάτιστα 180, άντε 190 άτια, αλλά μετά... )
ΥΓ2:Προσωπικά είναι λάθος να κοιτάς τι αμάξι θα πάρεις και να αποκλείεις κάποιο αμάξι γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνεις όταν θα θες να το βελτιώσεις.Πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσεις το αμάξι και να είσαι τόσο ευχαριστημένος που ούτε καν να σου περνά από το μυαλό η βελτίωση, αλλώς έκανες (για μένα) λάθος επιλογή αυτοκινήτου.
-
φυσικα οχι στο πολο τουρμπο..μπορει να χει κινητηρα τερας αλλα ολο το υπολοιπο ειναι για τα μπαζα...δες και το νεο 1.4Τ που θα βγαλουν οι γερμανοι...
σε αυτα που ειπε ο καβουρας και για το αν ειναι υποκαταστατο του γκολφ η οχι, νομιζω οτι τα ιδια ισχυουν και για τις μικροτερες απο το golf gti εκδοσεις του γκολφ... η μηχανη του πολο προσφερεται για ασφαλεις βελτιωσεις και χιλιοδοκιμασμενα πραγματα..
αν μιλουσαμε για καποια αλλη πλατφορμα θα λεγα να βλεπες μια αγορα 1.8Τ παλιου αλλα στο πολο no thanks!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε αυτα που ειπε ο καβουρας και για το αν ειναι υποκαταστατο του γκολφ η οχι, νομιζω οτι τα ιδια ισχυουν και για τις μικροτερες απο το golf gti εκδοσεις του γκολφ...Δεν κάνει όμως τόσο μπαμ ρε συ το όλο σκληνικό με τις άλλες εκδόσεις Golf όσο μεταξύ polo-Golf Gti.Εδώ αν δεις από μακρυά polo Gti & Golf GTi , δεν ξέρω αν τα ξεχωρίσω.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ2:Προσωπικά είναι λάθος να κοιτάς τι αμάξι θα πάρεις και να αποκλείεις κάποιο αμάξι γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνεις όταν θα θες να το βελτιώσεις.Πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσεις το αμάξι και να είσαι τόσο ευχαριστημένος που ούτε καν να σου περνά από το μυαλό η βελτίωση, αλλώς έκανες (για μένα) λάθος επιλογή αυτοκινήτου.Χμ...
Το λέει αυτός που σκοπεύει να πάρει Golf GTi και σκοπεύει αμέσως να πάει να βάλει το πρόγραμμα που ανεβάσει την ιπποδύναμη στους 240 ίππους -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΥΓ2:Προσωπικά είναι λάθος να κοιτάς τι αμάξι θα πάρεις και να αποκλείεις κάποιο αμάξι γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνεις όταν θα θες να το βελτιώσεις.Πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσεις το αμάξι και να είσαι τόσο ευχαριστημένος που ούτε καν να σου περνά από το μυαλό η βελτίωση, αλλώς έκανες (για μένα) λάθος επιλογή αυτοκινήτου.
Χμ...
Το λέει αυτός που σκοπεύει να πάρει Golf GTi και σκοπεύει αμέσως να πάει να βάλει το πρόγραμμα που ανεβάσει την ιπποδύναμη στους 240 ίππουςΜάλλον σκοπεύει να αγοράσει το edition 30 και να μην του κάνει τίποτα.
ΥΓ:Το ξέρεις εξάλλου από πρώτο χέρι ότι δε μου αρέσει να μου σκαλίζουν το αμάξι
-
Χμ...
Το λέει αυτός που σκοπεύει να πάρει Golf GTi και σκοπεύει αμέσως να πάει να βάλει το πρόγραμμα που ανεβάσει την ιπποδύναμη στους 240 ίππουςΜάλλον σκοπεύει να αγοράσει το edition 30 και να μην του κάνει τίποτα.
Αλλα πάλι... τα 270 είναι δέλεαρ...
-
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Αλλα πάλι... τα 270 είναι δέλεαρ...νομίζω ότι μια πεταπήδηση από 80 άλογα (που έχω τώρα) σε 230, θα είναι τόσο μεγάλη αλλαγή που δεν παίζει να μου περάσει κάποια μετατροπή από το μυαλό για πάρα μα πάρα πολύ καιρό.
-
νομίζω ότι μια πεταπήδηση από 80 άλογα (που έχω τώρα) σε 230, θα είναι τόσο μεγάλη αλλαγή που δεν παίζει να μου περάσει κάποια μετατροπή από το μυαλό για πάρα μα πάρα πολύ καιρό.
Κιεγώ από τα 110 του Ξαρά πήγα στα 200 του RS και μέσα σε ένα χρόνο που το έχω ψήνομαι άσχημα να πάω στα 240-250...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
νομίζω ότι μια πεταπήδηση από 80 άλογα (που έχω τώρα) σε 230, θα είναι τόσο μεγάλη αλλαγή που δεν παίζει να μου περάσει κάποια μετατροπή από το μυαλό για πάρα μα πάρα πολύ καιρό.
*Κιεγώ από τα 110 του Ξαρά πήγα στα 200 του RS και μέσα σε ένα χρόνο που το έχω ψήνομαι άσχημα να πάω στα 240-250... *:roll:
στα ελεγα εγω αλλα εσυ δεν ακουγες....
κανεις δεν γλυτωνει...
VW FORUM