-
Αραγε αυτος ο κινητηρας χωραει στο Punto μου;;;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του TJET120 στην Ιταλία και είναι 800 ευρώ μόνο πάνω από το StarJet 95, λογικά και στην Ελλάδα την ίδια διαφορά θα έχουν.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ....
Πωπωωωωωωω.... τωρα ξεκιναει το παρτυ... τωρα θα πηξουμε στα Grande...
Πραγματικά λυπάμαι τους ιδιοκτήτες του 1,4 με τα 95...
Όντως όμως θα γεμίσει ο τόπος GP!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mpori na paro ki ego kanena.
Ti kalyptei h 2**+3** eggyhsh?Μια και ...συγγενεύει με Opel ε;
Η εγγύηση νομίζω καλύπτει τα πάντα, αλλά θα είναι πολύ πιο ζόρικοι στις αλλαγές, θα πρέπει να τους πρήζεις... Ο,τι πάνω κάτω γίνεται και στην Ford. Γενικά δεν έχουν ακουστεί παράπονα από τους ιδιοκτήτες... Εντάξει, δεν είναι όπως η εργοστασιακή, αλλά είναι μια χαρά.
Και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη της Opel. -
κ.κ. moderators, βάζουν λόγια στο στόμα μου!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Mpori na paro ki ego kanena.
Ti kalyptei h 2**+3** eggyhsh?Μια και ...συγγενεύει με Opel ε;
Η εγγύηση νομίζω καλύπτει τα πάντα, αλλά θα είναι πολύ πιο ζόρικοι στις αλλαγές, θα πρέπει να τους πρήζεις... Ο,τι πάνω κάτω γίνεται και στην Ford. Γενικά δεν έχουν ακουστεί παράπονα από τους ιδιοκτήτες... Εντάξει, δεν είναι όπως η εργοστασιακή, αλλά είναι μια χαρά.
Και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη της Opel.Σε ερωτηση μου στο service της Fiat, μου ανεφεραν πως προκειται πολυ απλα περι συνεχειας της εργοστασιακης καλυψης. Δεν υπαρχουν δηλαδη διαφορα στις καλυψεις. Και οταν ζητησα διευκρινισεις περι συμπλεκτων και κιβωτιων... μου ξαναπαντησαν πως ισχυει οτι και στην εργοστασιακη εγγυηση... και μου εξηγησαν πως επειδη ειναι υλικα τριβης, θα πρεπει να σημειωθει μη φυσιολογικη φθορα (και μου ειπε πως πχ, αν ερθει αμαξι με 20κ και φαγωμενο συμπλεκτη... ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ νωρις για να δικαιολογηθει τετοια φθορα και θα το περασουν στην εγγυηση).
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
μη τους λυπασαι πολυ , αν ηθελαν τα εξτρα αλογα ας αγοραζαν κατι αλλο.
μαλλον δε θα γεμισει ο τοπος αλλα εστω θα ανεβασει κατα πολυ τα νουμερα. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
μη τους λυπασαι πολυ , αν ηθελαν τα εξτρα αλογα ας αγοραζαν κατι αλλο.
μαλλον δε θα γεμισει ο τοπος αλλα εστω θα ανεβασει κατα πολυ τα νουμερα.Δεν θέλω να φαίνομαι...προφήτης, ούτως ή άλλως οι περισσότερες προβλέψεις που κάνουμε ΔΕΝ βγαίνουν, αλλά αν έρθει σε τόσο καλή τιμή, μην έχοντας ουσιαστικά αντίπαλο σ' αυτά τα κυβικά και με τέτοια απόδοση, ΟΛΗ η πιτσιρικαρία, όταν θα σκέφτεται το πρώτο της αυτοκίνητο , θα σκέφτεται GPunto... Επίσης όλοι όσοι το παίρνουν για δεύτερο και θέλουν που και που να το τρέχουν σε κανά βουνό ή καμιά Μέγαρα...
Σκέψου τι παίρνεις σ' αυτά τα λεφτά αλλού... Λογικά θα κάνει κάτω από 15Κ , ακριβώς για να βοηθήσει και τις πωλήσεις της Fiat στην εγχώρια αγορά!
Μην ξεχνάς πως στην Ιταλική αγορά το GP πάει περίφημα, ενώ εδώ όχι! Αρα λογικά εδώ η τιμή του θα είναι ΠΙΟ ανταγωνιστική! Αν βάλουν και τίποτε άτοκες δόσεις , τότε σίγουρα μιλάμε για Best Seller!
Γιατί μέχρι σήμερα κάποιος δεν είχε ισχυρό κίνητρο για το GP όταν μπορούσε να πάρει ή το φτηνό Getz που κάνει τα ίδια ή και περισσότερα ή το ακριβό Yaris με την ...καταπληκτική φήμη στην ντόπια αγορά! Αντε, αν ήθελε Ευρώπη, έπαιρνε Corsa!
Tώρα;
Τώρα το GP αν εξαιρέσεις τα ψιλομάπα πλαστικά, τους ρίχνει στ' αυτιά στεγνά! Εχει την εμφάνιση, έχει τους χώρους, έχει 5 χρόνια εγγύηση, έχει λύσει τα προβλήματα νεότητας, έχει μαμάτο μοτεράκι και είναι στα ίδια ή ελάχιστα περισσότερα λεφτά από ένα Yaris 1.3...
Ε, ή αυτό θα πουλήσει, ή εγώ έχω πρόβλημα ή όλοι οι υπόλοιποι αγοραστές αυτοκινήτων έχουν πρόβλημα (πχ είναι όλοι συνταξιούχοι και τσίπηδες! ).
Καλά πλάκα κάνω, αλλά κρίμα να μην πουλήσει, ΑΥΤΟ το Puntάκι! -
Δεν θέλω να φαίνομαι...προφήτης, ούτως ή άλλως οι περισσότερες προβλέψεις που κάνουμε ΔΕΝ βγαίνουν, αλλά αν έρθει σε τόσο καλή τιμή, μην έχοντας ουσιαστικά αντίπαλο σ' αυτά τα κυβικά και με τέτοια απόδοση, ΟΛΗ η πιτσιρικαρία, όταν θα σκέφτεται το πρώτο της αυτοκίνητο , θα σκέφτεται GPunto...
περναν τα χρονια , τωρα η 'πιτσιρικαρία' θελει VW + ανω , δεν καταδεχονται ουτε τα FIAT , ουτε τα γαλλικα. πανε οι εποχες που αγοραζαν ολοι 106.
το οτι θα γινει ισχυρος παιχτης , θα γινει . αλλα λιγο δυσκολο να πιασει τα κορυφαια σε πωλησεις.
Edit: ρε ποιος θα παρει GP οταν υπαρχει το Corsa? μη συγκρινουμε τις βουρτσες
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Δεν θέλω να φαίνομαι...προφήτης, ούτως ή άλλως οι περισσότερες προβλέψεις που κάνουμε ΔΕΝ βγαίνουν, αλλά αν έρθει σε τόσο καλή τιμή, μην έχοντας ουσιαστικά αντίπαλο σ' αυτά τα κυβικά και με τέτοια απόδοση, ΟΛΗ η πιτσιρικαρία, όταν θα σκέφτεται το πρώτο της αυτοκίνητο , θα σκέφτεται GPunto...
περναν τα χρονια , τωρα η 'πιτσιρικαρία' θελει VW + ανω , δεν καταδεχονται ουτε τα FIAT , ουτε τα γαλλικα. πανε οι εποχες που αγοραζαν ολοι 106.
το οτι θα γινει ισχυρος παιχτης , θα γινει . αλλα λιγο δυσκολο να πιασει τα κορυφαια σε πωλησεις.
Edit: ρε ποιος θα παρει GP οταν υπαρχει το Corsa? μη συγκρινουμε τις βουρτσες
Corsa και μάλιστα το 1.0 ! Γιατί ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΛΙΣΤΑΣ!
-
Abarth grande punto
20.000 155hp
22.000 το ΚΙΤ 180hp
-
Στο Τορινο την ευρωπαικη μητροπολη του αυτοκινητου και γεννετειρα της Fiat ειχε εξελιχθει και το κλασσικο φιλμ The Italian Job...ετσι σε αυτη τη διαφημιση που προβαλεται απο χθες στην Ιταλια για το λανσαρισμα των πολυαναμενομενων νεων κινητηρων T-JET...τρια GPunto Sport 1.4T-JET ενα πρασινο ενα λευκο και ενα κοκκινο στα χρωματα της ιταλικης σημαιας δλδ καταδιωκουν και πιανουν 3 Mini Cooper...το ολο κλεινει με μια πολυ δυνατη φραση....αυτη η διαφημιση θα μεταδοθει πανευρωπαικα στο λανσαρισμα της νεας εκδοσης σε καθε ευρωπαικη χωρα...και ριχνει το γαντι στον ανταγωνισμο...
http://www.youtube.com/watch?v=vuI573kl ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=WntIvDn1 ... ed&search=
-
http://www.autoblog.it/post/8532/arriva ... unto-t-jet
times italias
-
1.4 Turbo T-Jet 16v 120 cv Dynamic 3p. € 15.200
1.4 Turbo T-Jet 16v 120 cv Dynamic 5p. € 15.9001.4 Turbo T-Jet 16v 120 cv Emotion 3p. € 16.400
1.4 Turbo T-Jet 16v 120 cv Emotion 5p. € 17.1001.4 Turbo T-Jet 16v 120 cv Sport 3p. € 15.800
1.4 Turbo T-Jet 16v 120 cv Sport 5p. € 16.500 -
http://www.youtube.com/watch?v=1hnprk1Onz4&NR=1
φλωροδιαφήμιση λίγο αλλά οκ. -
Βγήκε το ΤJET120 στην Ιταλία
με τιμή μόνο +800 -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Βγήκε το ΤJET120 στην Ιταλία0-100 σε 8.9' για το Εmotion
και 9.3' για το Sport (έχει 17άρες ... )
Sport σου λέει μετά...
Αχ, όσο θυμάμαι το Zastava με τις 13άρες... Στο 0-100 όργωνε!
Πάει , χάλασε η Fiat για τα καλά! Πάντως 9.3, δεν είναι καθόλου άσχημα για το 'μικρό' T-Jet! -
Βγήκε το ΤJET120 στην Ιταλία
0-100 σε 8.9' για το Εmotion
και 9.3' για το Sport (έχει 17άρες ... )
Sport σου λέει μετά...
Αχ, όσο θυμάμαι το Zastava με τις 13άρες... Στο 0-100 όργωνε!
Πάει , χάλασε η Fiat για τα καλά! Πάντως 9.3, δεν είναι καθόλου άσχημα για το 'μικρό' T-Jet!Αντε σιγα σιγά να τα βλέπουμε αυτά τα μοτεράκια και στα Lancia
-
[quote='Montecarlo']Βγήκε το ΤJET120 στην Ιταλία
με τιμή μόνο +800 -
Ασε ασε καθε μερα εκρηξεις γινονται...Ειδικα εκει στην βαγδατη καθε μερα σκαει και απο ενα τουρμπο..
-
Μπα που να φατε τη γλωσσα σας.
Fiat Grande Punto 2005