-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
http://video.google.com/videoplay?docid=6379146923853181774και φυσικα αντιλαμβανεσαι πως εδω μιλαμε για κατι πολυ ποιο προηγμενο απο ενα multitouch, το οποιο το εξελισανε τα τελευταια 5 χρονια. Απλα καμια σχεση...
-
θα το αγοράσετε
-
καινουργιο BricoPack theme
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και φυσικα αντιλαμβανεσαι πως εδω μιλαμε για κατι πολυ ποιο προηγμενο απο ενα multitouch, το οποιο το εξελισανε τα τελευταια 5 χρονια. Απλα καμια σχεση...
Έρχεται και το coffee table της μαμάς Microsoft λίαν συντόμως.. Πλάκα έχει αυτή η μάχη της τεχνολογίας..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και φυσικα αντιλαμβανεσαι πως εδω μιλαμε για κατι πολυ ποιο προηγμενο απο ενα multitouch, το οποιο το εξελισανε τα τελευταια 5 χρονια. Απλα καμια σχεση...
Έρχεται και το coffee table της μαμάς Microsoft λίαν συντόμως.. Πλάκα έχει αυτή η μάχη της τεχνολογίας..
coffee table ???
-
Θα σας κουφάνω (πάλι).
Το πρόβλημα της αργοπορίας εμφάνισης των περιεχομένων του 'My Computer' και της μη λειτουργίας της αναζήτησης (πιθανότατα συνδεδεμένα) λύθηκε με το πέρασμα της τελευταίας έκδοσης BIOS.
Και τώρα δε 'βλέπει' την (ενσωματωμένη στη μητρική) κάρτα ασύρματου δικτύου.
Άραγε μήπως ο Φώσκολος ενδιαφέρεται για νέα σειρά? Έχω έτοιμο σενάριο.
-
...............
-
Σάββα, είναι για γέλια όντως, αν και είμαι στο τσακ να με πιάσουν τα κλάματα. Από την άλλη όμως είμαι τόσο πεισματάρης που μάλλον αυτό το pc θα με πεθάνει (χαρά που θα κάνουν μερικοί).
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
http://video.google.com/videoplay?docid=6379146923853181774δεν το είχα δει ποτέ μέχρι τώρα
φανταστικό, η ζωή θα παραγίνει εύκολη (φιλοσοφική διαπίστωση) -
Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ!!!
Όλα, μα όλα τα προβλήματα που έχω μέχρι τώρα αντιμετωπίσει (εντάξει, εκτός του θέματος με την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας) είναι αποτέλεσμα της ημιτελούς δουλειάς που κάνουν οι προγραμματιστές στο άγχος τους να παρουσιάσουν ένα προϊόν.
Τελικά για την αργοπορία στο 'My Computer' δεν έφταιγε το BIOS αλλά ότι είχα συνδεδεμένο ένα scanner HP 4400C. Κακό παιδί, δεν κάνει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ!!!Όλα, μα όλα τα προβλήματα που έχω μέχρι τώρα αντιμετωπίσει (εντάξει, εκτός του θέματος με την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας) είναι αποτέλεσμα της ημιτελούς δουλειάς που κάνουν οι προγραμματιστές στο άγχος τους να παρουσιάσουν ένα προϊόν.
Τελικά για την αργοπορία στο 'My Computer' δεν έφταιγε το BIOS αλλά ότι είχα συνδεδεμένο ένα scanner HP 4400C. Κακό παιδί, δεν κάνει.
Αυτά τα λάθη δε τα κάνουμε... Σπάνια συναντά κανείς τοσο άθλιο προιόν όπως τα σκάννερ της HP....
Το 'καλο' ειναι οτι επειδή δεν υπάρχουν drivers παρα μόνο για τα καινούρια μοντέλα οι περισσότεροι ιδιοκτήτες παλιοτερων μοντέλων δε μπορούν καν να μπούν στην ταλαιπωρία να τα κάνουν να λειτουργήσουν και τα πουλάνε απλά για να πάρουν κάτι που δουλεύει κανονικά. Πιστέψτε με σώζεται χρόνος έτσι...
-
Δε φταίει το scanner, αυτό πάντα λειτουργούσε τέλεια. Φταίνε οι προγραμματιστές που δεν έχουν το χρόνο ή/και τα εργαλεία ή/και τη διάθεση να φτιάξουν προϊόντα με καλή προς τα πίσω συμβατότητα.
-
Αν κατάλαβα καλά, κράζεις την Μάικροσοφτ..
-
Εξηγήστε μου άλλο θέμα.
Έχω αυτό εδώ:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575615
Μια χαρά, πολύ καλό, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής κλπ.
Γιατί όμως όταν εγκαθιστώ τους οδηγούς του, πατώντας το Play/Pause που έχει, δίνει διπλή εντολή (σαν να το πατάς γρήγορα 2 φορές), με αποτέλεσμα να μη δουλεύει σε κανένα player? Ούτε σε WMP, ούτε σε Winamp, ούτε σε MPC. Αυτό δεν είναι θέμα προγραμματισμού? Απεγκαθιστώ το προγραμματάκι του, δουλεύει κανονικά (αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα υπόλοιπα έξτρα πλήκτρα).
Μπράβο μαλάκα που έχεις σκάσει μια περιουσία και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις το 100% σε ΚΑΝΕΝΑ από τα μηχανήματα που πήρες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά, κράζεις την Μάικροσοφτ..Όχι, την Asus κράζω.
Αυτή η μητρική πλακέτα με έχει κυριολεκτικά βγάλει από τα ρούχα μου.
Δεν έπαιρνα μια Intel ή έστω μια Abit ο μαλάκας...
-
μην γενικεύεις ρε γκαντεμόσαυρε...
Αsus έχω ...και είναι άψογη...
-
Μωρέ κι εγώ έχω κι άλλες Asus, και είναι μια χαρά.
-
olympios ποια μητρική συγκεκριμένα έχεις?
-
Asus P5W-DH Deluxe.
-
Πέρασε ΧΡ από cd της microsoft, το iso που είχα δοκιμάσει δούλευε περίεργα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]