-
Συμφωνω υπαρχουν και σπορ αυτοκινητα εκτος ειδικων
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πραγματικό σπόρ αυτοκίνητο θα βρεις μόνο στις πίστες και στις ειδικές των αγωνων Δημητρη.Ολά τα άλλα (και το ΜΧ-5 και το GT) ειναι καθημερινα αυτοκίνητα που αποκαλούνται σπόρ είτε απο τις εταιρίες παραγωγής για να αυξηθει το αγοραστικό τους κοινό,ειτε απο τους ιδιοκτητες τους για να ικανοποιηθούν τα δικά τους προσωπικα πιστευω.
Aντρέα αυτό που λές είναι 'αγωνιστικό' και όχι 'σπορ', μου φαίνεται.
Χαρη,ο δασκαλος μίλησε για ΠΡΑΓΜΑΤΚΟ σπόρ παραπάνω,και όχι για σπόρ.Σπόρ αυτοκίνητο,ονομάζει η ρέιντζ-ρόβερ το θηρίο των δυομιση τόνων και 500 αλόγων.Θελεις να το χαρακτηρίσεις ώς 'σπόρ' ε,κάντο.Αλλά ώς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σπόρ δεν περνάει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πραγματικό σπόρ αυτοκίνητο θα βρεις μόνο στις πίστες και στις ειδικές των αγωνων Δημητρη.Ολά τα άλλα (και το ΜΧ-5 και το GT) ειναι καθημερινα αυτοκίνητα που αποκαλούνται σπόρ είτε απο τις εταιρίες παραγωγής για να αυξηθει το αγοραστικό τους κοινό,ειτε απο τους ιδιοκτητες τους για να ικανοποιηθούν τα δικά τους προσωπικα πιστευω.
Aντρέα αυτό που λές είναι 'αγωνιστικό' και όχι 'σπορ', μου φαίνεται.
Χαρη,ο δασκαλος μίλησε για ΠΡΑΓΜΑΤΚΟ σπόρ παραπάνω,και όχι για σπόρ.Σπόρ αυτοκίνητο,ονομάζει η ρέιντζ-ρόβερ το θηρίο των δυομιση τόνων και 500 αλόγων.Θελεις να το χαρακτηρίσεις ώς 'σπόρ' ε,κάντο.Αλλά ώς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σπόρ δεν περνάει.
E όχι και το Range Rover σπορ! Για αυτοκίνητα τύπου mx-5 μιλάω.
Αλήθεια, ξέρουμε πως ξεκίνησε ο όρος σπορ στην αυτοκίνηση; -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι όλα αυτά που διαχωρίζουν ένα αυτοκίνητο που θα περάσει και δε θα ακουμπήσει από το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο όλων των εποχών. Όλα αυτά που κάνουν το βρετανικό EVO (το καλύτερο περιοδικό επιδόσεων κατά τη γνώμη μου) να δίνει 3 αστέρια στο Opel και 5 (ναι, τη μέγιστη διάκριση που αποσπούν μόνο πολύ εξαιρετικά μοντέλα) στo ΜΧ-5 Μκ2.5 1.8 Sporty !Δημήτρη, καταρχήν καλά σου λένε και οι υπόλοιποι, το MK2.5 τι το βάζεις στην κουβέντα; Το NC είναι ο θεωρητικός αντίζηλος του Opel.
Και κατά δεύτερον, γιατί λες ότι το miata υπερτερεί σε αίσθηση; Το έχεις οδηγήσει το Opel; Ή εμπιστεύεσαι τυφλά ό,τι διαβάζεις; Προσωπικά κριτήρια δεν έχεις;
Άσε να έρθει, να το δούμε, να ακούσουμε τι έχουν να πουν οι κάτοχοί του, να ωριμάσει λίγο στην αγορά, να τύχει να το οδηγήσουν και μερικοί άλλοι...και μετά ξαναβλέπουμε.
Κάτι τόσο υποκειμενικό όσο είναι η αίσθηση, πώς μπορούμε από τώρα να προεξοφλούμε νικητές;
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
Μετα απο 10 μερες εχω να πω τα εξης και κυριως στον skous(?)που θελει να το παρει..
προσεξτε εχει σημασια το οτι πουλησα miata sporty 1800 6αρι σασμαν με κομπρεσσορα Μ62 ΣΤΑ 240 αλογα περιπου..Megas, καταρχήν καλορίζικο!
Δεν θέλω να το πάρω, ήθελα να το πάρω αλλα πήρα κάτι άλλο (elise) που για μένα είναι καλύτερο απο το GT (σε αυτά που θέλω εγώ) και ήταν και το παιδικό μου όνειρο.
Σε τι χρωματάκι το πήρες;
Είχα ακούσει για τραγική κουκούλα (στον τρόπο μαζέματος) και τραγικούς χώρους αποσκευών. Ισχύουν αυτά;
Ρωτάω επειδή δεν κατάφερα ποτέ να δω GT απο κοντά και με έχει φάει η περιέργεια. -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Είχα ακούσει για τραγική κουκούλα (στον τρόπο μαζέματος) και τραγικούς χώρους αποσκευών. Ισχύουν αυτά;Ναι.
-
Δεν πηγαίνει ...
Δεν στρίβει ...
Η κουκούλα είναι χάλια ... τραγική κτλ
Δεν έχει αποθηκευτικούς χώρους...Νομίζω ότι θα τρελαθούμε τελείως !!
-
Ο χρήστης paradisos9 έγραψε:
Δεν πηγαίνει ...
Δεν στρίβει ...
Η κουκούλα είναι χάλια ... τραγική κτλ
Δεν έχει αποθηκευτικούς χώρους...Για το αν πάει και αν στρίβει, υπομονή 1-2 μέρες, θα υπάρχει δοκιμή στους 4Τ. Για τα δύο τελευταία, κουκούλα και αποθηκευτικούς χώρους, θα ήθελα να μου πεις τις αντιρρήσεις σου:
-
Πρέπει να βγεις από το αυτοκίνητο, να ανοίξεις το πορτ μπαγκάζ (ανοίγει ανάποδα, με άρθρωση προς τα πίσω) ώστε να ξεκουμπώσουν οι δύο κόπιτσες που την κρατάνε, να την διπλώσεις μέσα, να ξανακλείσεις το πορτ μπαγκάζ με δύναμη (αλλιώς κλείνει μονόμπαντα). Ισχύει ή όχι;
-
66-150 λίτρα ο χώρος αποσκευών. Έτσι λέει η ίδια η Όπελ. Ακόμα και με κλειστή οροφή, ακριβώς στη μέση του πορτμπαγκάζ βρίσκεται το εξόγκωμα του ρεζερβουάρ και κάνει αυτά τα 150 λίτρα δύσχρηστα. Ισχύει ή όχι;
Αν δεν έχεις δει καν από κοντά το αυτοκίνητο, δέχομαι να μην απαντήσεις
-
-
- Ετσι ειναι οπως τα λες ...εκτος του μονοπαντα ..
- Και αυτο που λες ισχυει ΔΕΝ εχει πορτ μπαγκάζ !!
Νομιζω απαντησα ..αρα καπου εχω δει το αμαξι!!
-
Οπότε, προφανώς, δεν διαφωνούμε. Το 'θα τρελαθούμε τελείως' σχόλιό σου που κολλούσε τότε;
-
Λέμε για το σηματάκι της opel... και που να το δείτε με αυτό της Daewoo...!
Daewoo G2X (ή αλλιως Saturn Sky, Opel / Vauxhall GT, Pontiac Solstice)
Ευτυχώς δεν θα το δούμε Ελλάδα ως daewoo... προορίζεται για την Κορεάτικη αγορά.ΥΓ: Νομίζω η daewoo version είναι πιο όμορφη!
-
ότι όποιος θα πάρει αυτό το αμάξι...φυσικά δεν θα είναι το καθημερινό του άρα τι να κανείς τους αποθηκευτικούς χώρους ..εάν θες να πας 5 μέρες κάπου μπορείς...απλά δεν θα πας ανοιχτός ...
Πιστεύω ότι οι αποθηκευτικοί χώροι είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάς
όσο για την κουκούλα ..δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης paradisos9 έγραψε:
ότι όποιος θα πάρει αυτό το αμάξι...φυσικά δεν θα είναι το καθημερινό του άρα τι να κανείς τους αποθηκευτικούς χώρους ..εάν θες να πας 5 μέρες κάπου μπορείς...απλά δεν θα πας ανοιχτός ...Πιστεύω ότι οι αποθηκευτικοί χώροι είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάς
όσο για την κουκούλα ..δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα
Μάλιστα.
Πάντως είναι ίσως μειονεκτήματα αυτά σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην ίδια κατηγορία.
Οπότε δεν είναι ανάγκη να χαλιέσαι και να λές οτι θα τρελαθούμε.
Εάν όντως είναι έτσι όπως τα λές, σε αυτά τα 2 σημεία το αυτοκίνητο πέρνει ένα - στο καθε ένα.Υ.Γ. την συζήτηση δεν την κάνουμε για να μειώσουμε το αυτοκίνητο, απλά για να καταλάβουμε πώς είναι!!!
-
Νταξει το τρελαθούμε είναι σχήμα λόγου ...!!
-
Αν οδηγήσεις ένα S2000, τότε το 'να τρελαθούμε' δε θα είναι σχήμα λόγου...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν οδηγήσεις ένα S2000, τότε το 'να τρελαθούμε' δε θα είναι σχήμα λόγου...θεωρητικα δεν πάει να κλέψει αγορα απο το S2000 το οπελ.
όποιος θελει το χοντα,ξερει τι πάει να πάρει και εχει και χρηματα δεν προκειται να κοιταξει το GT.περισσοτερο με άλλα λιγοτερο hardcore πάει να παλεψει
-
paradisos = Παναγιωτης ?
Ησουν στο Τολο/Ναυπλιο το 3ημερο που περασε ?
-
Blacktan=Χάρης?
όχι δεν ήμουν εγώ ...άλλος ¨μαύρος' ήταν...!!
-
πετυχα ενα μαυρο GT , το ΣΚ που περασε κατω .....
-
Είδατε τον χρόνο του Οpel Gt στα Μέγαρα στους 4τροχούς Ιουνίου? Πως σας φάνηκε...??
Opel / Vauxhall GT