Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μην ξεχνάς όμως ότι η υπόθεση αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν πάντα μία εσωστρεφής διαδικασία που οι εμπλεκόμενοι σε αυτή ποτέ δεν θέλησαν να την «ανοίξουν» προς τα έξω.
Δεν νομίζω λοιπόν να μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα από κάποιον γιατί δεν σε βοηθάει ενώ δεν του έχεις ζητήσει να σε βοηθήσει ή και μπορεί να θέλεις αν τον κρατήσεις μακριά!
Όσο για το κράτος πολλοί από εμάς (και εγώ μέσα) υποτιμούμε πολλές φορές γεγονότα που μας φαίνονται σαν αυτονόητα. Δηλαδή η συμμετοχή της Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης και την διευκόλυνση των εμπλεκομένων ή η επιφυλακή των νοσοκομείων των περιοχών του ραλλυ δεν είναι στην ουσία μια προσφορά του κράτους για τον αγώνα;
Δηλαδή Θοδωρή πιστεύεις ότι το κράτος έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν για το Acropolis? Έχουν προσπαθήσει πολύ?
Αλλά κ οι εμπλεκόμενοι? Σίγουρα μπορούν πολύ καλύτερα όσον αφορά την επικοινωνία του κ την προσέγγιση στον κόσμο.
Ποιός ξέρει εκτός των fans ότι γίνεται Acropolis?
Είδες τι έγινε αυτές τις μέρες με τον τελικό?
Εδώ στον εθνικό μας αγώνα δεν έχουμε καν μια σοβαρή τηλεοπτική κάλυψη!!! Τι συζητάμε ?
Τον τελικό τον νιώσαμε. Το Acropolis γίνεται κ λίγοι παίρνουν χαμπάρι ότι έγινε. Σε μια χώρα που ένα από τα βασικά προϊόντα της είναι κ ο τουρισμός...
Γενικότερα η απουσία του κράτους από τους αγώνες έχουν βοηθήσει αρκετά στον συνεχόμενο κατήφορο τους κ στην σημερινή τους κατάντια. Όχι βέβαια ότι φταίει μόνον το κράτος, μην τρελαθούμε κιόλας....
We can do better than that!!!!!!!!
Εσύ Κλεισθένη είδες καμία διαφήμιση στο γήπεδο την βραδιά του τελικού για το Ακρόπολις;
Ποιος φταίει για αυτό; Το κράτος;
Όσο για τους θεατές ας καταλήξουν τελικά κάπου. Τελικά τους θέλουν ή όχι, ή τους θέλουν μόνο για τις SSS για αυτό και διαφημίζουν μόνο αυτό το κομμάτι του αγώνα;
Γενικά είμαι από τους ανθρώπους-πολίτες που δεν πιστεύουν ότι για όλα φταίει το κράτος και ότι υπάρχουν και όρια στο αν πρέπει να εμπλέκεται παντού και πάντα και πόσο;
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αρωγή του κράτους για το Ακρόπολις είναι δεδομένη.