-
EDIT- sorry double post
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μην ξεχνάς όμως ότι η υπόθεση αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν πάντα μία εσωστρεφής διαδικασία που οι εμπλεκόμενοι σε αυτή ποτέ δεν θέλησαν να την «ανοίξουν» προς τα έξω.
Δεν νομίζω λοιπόν να μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα από κάποιον γιατί δεν σε βοηθάει ενώ δεν του έχεις ζητήσει να σε βοηθήσει ή και μπορεί να θέλεις αν τον κρατήσεις μακριά!
Όσο για το κράτος πολλοί από εμάς (και εγώ μέσα) υποτιμούμε πολλές φορές γεγονότα που μας φαίνονται σαν αυτονόητα. Δηλαδή η συμμετοχή της Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης και την διευκόλυνση των εμπλεκομένων ή η επιφυλακή των νοσοκομείων των περιοχών του ραλλυ δεν είναι στην ουσία μια προσφορά του κράτους για τον αγώνα;Δηλαδή Θοδωρή πιστεύεις ότι το κράτος έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν για το Acropolis? Έχουν προσπαθήσει πολύ?
Αλλά κ οι εμπλεκόμενοι? Σίγουρα μπορούν πολύ καλύτερα όσον αφορά την επικοινωνία του κ την προσέγγιση στον κόσμο.
Ποιός ξέρει εκτός των fans ότι γίνεται Acropolis?
Είδες τι έγινε αυτές τις μέρες με τον τελικό?Εδώ στον εθνικό μας αγώνα δεν έχουμε καν μια σοβαρή τηλεοπτική κάλυψη!!! Τι συζητάμε ?
Τον τελικό τον νιώσαμε. Το Acropolis γίνεται κ λίγοι παίρνουν χαμπάρι ότι έγινε. Σε μια χώρα που ένα από τα βασικά προϊόντα της είναι κ ο τουρισμός...
Γενικότερα η απουσία του κράτους από τους αγώνες έχουν βοηθήσει αρκετά στον συνεχόμενο κατήφορο τους κ στην σημερινή τους κατάντια. Όχι βέβαια ότι φταίει μόνον το κράτος, μην τρελαθούμε κιόλας....
We can do better than that!!!!!!!!
-
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μην ξεχνάς όμως ότι η υπόθεση αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν πάντα μία εσωστρεφής διαδικασία που οι εμπλεκόμενοι σε αυτή ποτέ δεν θέλησαν να την «ανοίξουν» προς τα έξω.
Δεν νομίζω λοιπόν να μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα από κάποιον γιατί δεν σε βοηθάει ενώ δεν του έχεις ζητήσει να σε βοηθήσει ή και μπορεί να θέλεις αν τον κρατήσεις μακριά!
Όσο για το κράτος πολλοί από εμάς (και εγώ μέσα) υποτιμούμε πολλές φορές γεγονότα που μας φαίνονται σαν αυτονόητα. Δηλαδή η συμμετοχή της Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης και την διευκόλυνση των εμπλεκομένων ή η επιφυλακή των νοσοκομείων των περιοχών του ραλλυ δεν είναι στην ουσία μια προσφορά του κράτους για τον αγώνα;Δηλαδή Θοδωρή πιστεύεις ότι το κράτος έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν για το Acropolis? Έχουν προσπαθήσει πολύ?
Αλλά κ οι εμπλεκόμενοι? Σίγουρα μπορούν πολύ καλύτερα όσον αφορά την επικοινωνία του κ την προσέγγιση στον κόσμο.
Ποιός ξέρει εκτός των fans ότι γίνεται Acropolis?
Είδες τι έγινε αυτές τις μέρες με τον τελικό?Εδώ στον εθνικό μας αγώνα δεν έχουμε καν μια σοβαρή τηλεοπτική κάλυψη!!! Τι συζητάμε ?
Τον τελικό τον νιώσαμε. Το Acropolis γίνεται κ λίγοι παίρνουν χαμπάρι ότι έγινε. Σε μια χώρα που ένα από τα βασικά προϊόντα της είναι κ ο τουρισμός...
Γενικότερα η απουσία του κράτους από τους αγώνες έχουν βοηθήσει αρκετά στον συνεχόμενο κατήφορο τους κ στην σημερινή τους κατάντια. Όχι βέβαια ότι φταίει μόνον το κράτος, μην τρελαθούμε κιόλας....
We can do better than that!!!!!!!!
Εσύ Κλεισθένη είδες καμία διαφήμιση στο γήπεδο την βραδιά του τελικού για το Ακρόπολις;
Ποιος φταίει για αυτό; Το κράτος;Όσο για τους θεατές ας καταλήξουν τελικά κάπου. Τελικά τους θέλουν ή όχι, ή τους θέλουν μόνο για τις SSS για αυτό και διαφημίζουν μόνο αυτό το κομμάτι του αγώνα;
Γενικά είμαι από τους ανθρώπους-πολίτες που δεν πιστεύουν ότι για όλα φταίει το κράτος και ότι υπάρχουν και όρια στο αν πρέπει να εμπλέκεται παντού και πάντα και πόσο;
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αρωγή του κράτους για το Ακρόπολις είναι δεδομένη.
-
Εσύ Κλεισθένη είδες καμία διαφήμιση στο γήπεδο την βραδιά του τελικού για το Ακρόπολις;
Ποιος φταίει για αυτό; Το κράτος;Όσο για τους θεατές ας καταλήξουν τελικά κάπου. Τελικά τους θέλουν ή όχι, ή τους θέλουν μόνο για τις SSS για αυτό και διαφημίζουν μόνο αυτό το κομμάτι του αγώνα;
Γενικά είμαι από τους ανθρώπους-πολίτες που δεν πιστεύουν ότι για όλα φταίει το κράτος και ότι υπάρχουν και όρια στο αν πρέπει να εμπλέκεται παντού και πάντα και πόσο;
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αρωγή του κράτους για το Ακρόπολις είναι δεδομένη.
Όχι δεν είδα όπως κ δεν είδα ούτε πριν ούτε κ μετά μέχρι στιγμής. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στους υπεύθυνους επικοινωνίας του.
Ανέφερα ότι δεν φταίει μόνο το κράτος αλλά φέρει ευθύνη σε πολλά με την απουσία του κ την αδιαφορία του για το σπορ αυτό! Κ μόνο το ότι αφήνονται κάποιοι να κάνουν πράγματα ανεξέλεγκτα είναι αρκετό. Το ότι ένας έχει την πίτα κ την κόβει όπως γουστάρει, του ότι δεν υπάρχει καμία παιδεία κ ανάπτυξη ποίος φταίει εσύ κ εγώ??
Ειδικά στο Acropolis που είναι εθνική υπόθεση κατά την απόψη μου έπρεπε να υπάρχει κρατική συμμετοχή στήριξη εκμετάλλευση κ προώθηση σ ένα τέτοιο παγκόσμιο γεγονός το οποίο θα φέρει αρκετό κόσμο από το εξωτερικό. Επίσης θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσουν κ σαν έναυσμα για την ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων μηχανοκίνητου σπορ.
Διαφωνείς?
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Όχι δεν είδα όπως κ δεν είδα ούτε πριν ούτε κ μετά μέχρι στιγμής. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στους υπεύθυνους επικοινωνίας του.
Ανέφερα ότι δεν φταίει μόνο το κράτος αλλά φέρει ευθύνη σε πολλά με την απουσία του κ την αδιαφορία του για το σπορ αυτό! Κ μόνο το ότι αφήνονται κάποιοι να κάνουν πράγματα ανεξέλεγκτα είναι αρκετό. Το ότι ένας έχει την πίτα κ την κόβει όπως γουστάρει, του ότι δεν υπάρχει καμία παιδεία κ ανάπτυξη ποίος φταίει εσύ κ εγώ??
Ειδικά στο Acropolis που είναι εθνική υπόθεση κατά την απόψη μου έπρεπε να υπάρχει κρατική συμμετοχή στήριξη εκμετάλλευση κ προώθηση σ ένα τέτοιο παγκόσμιο γεγονός το οποίο θα φέρει αρκετό κόσμο από το εξωτερικό. Επίσης θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσουν κ σαν έναυσμα για την ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων μηχανοκίνητου σπορ.
Διαφωνείς?
Συμφωνώ απόλυτα αλλά πιο πάνω γράφεις στην ουσία και την μόνη αλήθεια.Το κράτος μας από τότε που δημιουργήθηκε μέχρι και τώρα ήταν πάντα αλωμένο από το εκάστοτε κομμα που ήταν στην εξουσία.Τα κόμματα έχουν πάντα πελατειακές σχέσεις με τους πολίτες οπότε μια χαρά κάνει την δουλειά του στο θέμα Ακρόπολις και μηχανοκίνητος αθλητισμός.Δίνει την δουλειά σε κάποιον που μπορεί να έχει μία υποχρέωση και η ζωή συνεχίζεται.Εδώ βρε Κλεισθένη στην Ελλάδα δεν δουλεύει τίποτα όπως θα έπρεπε λόγω του σφικτού εναγκαλιασμού του δημοσίου από τις πελατειακές σχέσεις πολιτών-κομμάτων θα την γλύτωνανε τα ράλλια;
-
Συμφωνώ απόλυτα αλλά πιο πάνω γράφεις στην ουσία και την μόνη αλήθεια.Το κράτος μας από τότε που δημιουργήθηκε μέχρι και τώρα ήταν πάντα αλωμένο από το εκάστοτε κομμα που ήταν στην εξουσία.Τα κόμματα έχουν πάντα πελατειακές σχέσεις με τους πολίτες οπότε μια χαρά κάνει την δουλειά του στο θέμα Ακρόπολις και μηχανοκίνητος αθλητισμός.Δίνει την δουλειά σε κάποιον που μπορεί να έχει μία υποχρέωση και η ζωή συνεχίζεται.Εδώ βρε Κλεισθένη στην Ελλάδα δεν δουλεύει τίποτα όπως θα έπρεπε λόγω του σφικτού εναγκαλιασμού του δημοσίου από τις πελατειακές σχέσεις πολιτών-κομμάτων θα την γλύτωνανε τα ράλλια;Ναι okk. Τι πάει καλά γενικότερα για να πάει καλά εδώ. Χαοτική κ χωρίς τέλος σύζήτηση. Γι αυτό κ δεν ανέφερα κάτι περισσότερο.
Απλά λέμε το τι θα μπορούσε να γίνει εάν κάποιοι απ αυτούς που είναι ψηφισμένοι αποφάσιζαν να ασχοληθούν σοβαρά μ έναν χώρο που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βελτιωθεί κ που αναπόσπαστο κ μεγάλο κομμάτι είναι το εθνικό μας rally. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα αλλά πιο πάνω γράφεις στην ουσία και την μόνη αλήθεια.Το κράτος μας από τότε που δημιουργήθηκε μέχρι και τώρα ήταν πάντα αλωμένο από το εκάστοτε κομμα που ήταν στην εξουσία.Τα κόμματα έχουν πάντα πελατειακές σχέσεις με τους πολίτες οπότε μια χαρά κάνει την δουλειά του στο θέμα Ακρόπολις και μηχανοκίνητος αθλητισμός.Δίνει την δουλειά σε κάποιον που μπορεί να έχει μία υποχρέωση και η ζωή συνεχίζεται.Εδώ βρε Κλεισθένη στην Ελλάδα δεν δουλεύει τίποτα όπως θα έπρεπε λόγω του σφικτού εναγκαλιασμού του δημοσίου από τις πελατειακές σχέσεις πολιτών-κομμάτων θα την γλύτωνανε τα ράλλια;
Ναι okk. Τι πάει καλά γενικότερα για να πάει καλά εδώ. Χαοτική κ χωρίς τέλος σύζήτηση. Γι αυτό κ δεν ανέφερα κάτι περισσότερο.
Απλά λέμε το τι θα μπορούσε να γίνει εάν κάποιοι απ αυτούς που είναι ψηφισμένοι αποφάσιζαν να ασχοληθούν σοβαρά μ έναν χώρο που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βελτιωθεί κ που αναπόσπαστο κ μεγάλο κομμάτι είναι το εθνικό μας rally.[/quote]Δεν έχει πολλές ψήφους ο χώρος και δεν τους ενδιαφέρει. -
Το πρόβλημα με την SS δημιουργήθηκε για τον απλούστατο λόγο ότι οι περισσότεροι Αθηναίοι μπορεί να βλέπουν με ........ συμπάθεια τον Εθνικό μας αγώνα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ..... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ (και σωστά) ...... όπως τον θέλουν κάποιοι άλλοι για καθαρά εισπρακτικούς λόγους οι οποίοι όμως τυχαίνει να είναι μειοψηφία. (παρεπιπτόντως ενημερώνω ότι μένω Αθήνα)
Εγώ λοιπόν πιστεύω πως είναι ΚΑΛΟ !! που ήρθαν έτσι τα πράγματα για να πάρουν ...σήμα αυτοί οι τύποι (της μειοψηφίας) ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν ότι γουστάρουν μόνο και μόνο για να τα οικονομήσουν.
Μετά από όλα αυτά πιστεύω να το ξανασκεφτούν το θέμα και να....μετακινήσουν τον αγώνα λίγο πιό μακριά (βλέπε Πελοπόννησο-Βοιωτία-Φωκίδα).
Μάλιστα έχω να κάνω και μία πρόταση που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.
Προτείνω λοιπόν ξεκίνημα του αγώνα από την Ακρόπολη (συμβολικά) και αφού γίνουν δύο ειδικές κοντά στην Αθήνα (π.χ Σχηματάρι, Ασωπία ή από την άλλη μεριά Κινέτα μετά να κατευθυνθεί σταδιακά π.χ. ελάτεια- ελευθεροχώρι- Παύλιανη -Δροσοχώρι να φτάσει κοντά στην Ιτέα (Καρούτες) και προχωρόντας προς Βωξίτες-Κυριάκι-Δίστομο να τερματίζει στους Δελφούς. Για SS προτείνω να μελετηθεί η περίπτωση του....αυτοκινητοδρομίου του Ορχομενού.
Εναλλακτικά μπορεί μετά την Αθήνα να κατευθυνθεί προς Πελοπόννησο τέλος πρώτης ημέρας και δεύτερη ημέρα και μέσω της γέφυρας ρίου-αντιρρίου να φτάσει πάλι στους Δελφούς τρίτη ημέρα (Καρούτες-Παύλιανη-Βωξίτες-Δίστομο).
Ας το δούνε οι υπεύθυνοι νομίζω δεν θα χάσει ο αγώνας αλλά θα κερδίσει αφού συνδυάζει ειδικές και κοντά στην Αθήνα, κλασικές ειδικές, ξαναμπαίνει και η Πελοπόννησο στο παιχνίδι και η Αφετηρία και ο τερματισμός περιέχουν δύο περιοχές με παγκόσμια τουριστική εμβέλεια. -
Ο χρήστης ngrig έγραψε:
Το πρόβλημα με την SS δημιουργήθηκε για τον απλούστατο λόγο ότι οι περισσότεροι Αθηναίοι μπορεί να βλέπουν με ........ συμπάθεια τον Εθνικό μας αγώνα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ..... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ (και σωστά) ...... όπως τον θέλουν κάποιοι άλλοι για καθαρά εισπρακτικούς λόγους οι οποίοι όμως τυχαίνει να είναι μειοψηφία. (παρεπιπτόντως ενημερώνω ότι μένω Αθήνα)
Εγώ λοιπόν πιστεύω πως είναι ΚΑΛΟ !! που ήρθαν έτσι τα πράγματα για να πάρουν ...σήμα αυτοί οι τύποι (της μειοψηφίας) ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν ότι γουστάρουν μόνο και μόνο για να τα οικονομήσουν.
Μετά από όλα αυτά πιστεύω να το ξανασκεφτούν το θέμα και να....μετακινήσουν τον αγώνα λίγο πιό μακριά (βλέπε Πελοπόννησο-Βοιωτία-Φωκίδα).
Μάλιστα έχω να κάνω και μία πρόταση που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.
Προτείνω λοιπόν ξεκίνημα του αγώνα από την Ακρόπολη (συμβολικά) και αφού γίνουν δύο ειδικές κοντά στην Αθήνα (π.χ Σχηματάρι, Ασωπία ή από την άλλη μεριά Κινέτα μετά να κατευθυνθεί σταδιακά π.χ. ελάτεια- ελευθεροχώρι- Παύλιανη -Δροσοχώρι να φτάσει κοντά στην Ιτέα (Καρούτες) και προχωρόντας προς Βωξίτες-Κυριάκι-Δίστομο να τερματίζει στους Δελφούς. Για SS προτείνω να μελετηθεί η περίπτωση του....αυτοκινητοδρομίου του Ορχομενού.
Εναλλακτικά μπορεί μετά την Αθήνα να κατευθυνθεί προς Πελοπόννησο τέλος πρώτης ημέρας και δεύτερη ημέρα και μέσω της γέφυρας ρίου-αντιρρίου να φτάσει πάλι στους Δελφούς τρίτη ημέρα (Καρούτες-Παύλιανη-Βωξίτες-Δίστομο).
Ας το δούνε οι υπεύθυνοι νομίζω δεν θα χάσει ο αγώνας αλλά θα κερδίσει αφού συνδυάζει ειδικές και κοντά στην Αθήνα, κλασικές ειδικές, ξαναμπαίνει και η Πελοπόννησο στο παιχνίδι και η Αφετηρία και ο τερματισμός περιέχουν δύο περιοχές με παγκόσμια τουριστική εμβέλεια.Ναι, και την πρώτη μέρα θα κάνουν σερβις σε αλάνες και σε μαντριά προς Θηβα, ενδιαμέσως.....
-
@ngrig: ξέχασες το service park (μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια...)
-
Γρήγορη απάντηση .......χωρίς πολύ σκέψη ....... πότε πρόλαβες και μελέτησες την πρόταση που έκανα..... μάλλον υποθέτω είχες όλα τα δεδομένα της πρότασης ... καταχωρημένα στον υπολογιστή και μέσω ειδικού προγράμματος που έχεις πατάς ...έντερ και σου βγάζει το αποτέλεσμα τόσο άμεσα, γρήγορα και προπάντως σωστά. Το αγοράζω .....αν δεν είναι πολύ ακριβό.
-
Ο χρήστης ngrig έγραψε:
Γρήγορη απάντηση .......χωρίς πολύ σκέψη ....... πότε πρόλαβες και μελέτησες την πρόταση που έκανα..... μάλλον υποθέτω είχες όλα τα δεδομένα της πρότασης ... καταχωρημένα στον υπολογιστή και μέσω ειδικού προγράμματος που έχεις πατάς ...έντερ και σου βγάζει το αποτέλεσμα τόσο άμεσα, γρήγορα και προπάντως σωστά. Το αγοράζω .....αν δεν είναι πολύ ακριβό.Μου αρεσε αυτη η λυση που εδωσες για το προβλημα του S/P.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@ngrig: ξέχασες το service park (μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια...)Σε όλη αυτή την περιοχή που αναφέρω δεν υπάρχει πουθενά μέρος για να ....χωρέσει και να .....βολέψει και τον αγώνα το service park ? π.χ. αρκεί να είναι κοντά σε Εθνική οδό ή εν πάσει περιπτώσει κάπου στο μέσον της συνολικής απόστασης του αγώνα. Σώνει και καλά δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα εκτός από την Αθήνα. Στους άλλους αγώνες νομίζω δεν γίνεται έτσι.
-
Το service park φίλε μου, πρέπει να είναι ένα με προαιρετικά remote service. Kαι να έχει κοντά αξιόλογες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.Ολόκληρη Λαμία και αποδείχθηκε 'λίγη' για φιλοξενία τέτοιου γεγονότος...Πόσο μάλλον Θήβα και Λειβαδιά.......(θα βάλω τα γέλια διότι το προηγούμενο ΣΚ έτρεχα σε Rally Raid στη Λειβαδιά με 60 συμμετοχές και οι μισοί κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο με βροχή γιατί ήταν 1 γάμος και έπαιζε και ο Λεβαδειακός στην πόλη... ).
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.....
-
Ο χρήστης ngrig έγραψε:
Το πρόβλημα με την SS δημιουργήθηκε για τον απλούστατο λόγο ότι οι περισσότεροι Αθηναίοι μπορεί να βλέπουν με ........ συμπάθεια τον Εθνικό μας αγώνα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ..... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣΝαι είναι μαζόχες να τρέχουν από βουνό σε βουνό,καταναλώνοντας βενζίνη ίση με τις διαδρομές ενός μήνα από και προς την εργασία τους...
Οι Αθηναίοι τον θέλουν,αρκεί να τον διαφημίσουν.Και αν υπάρξει και Ελληνική επιτυχία εκεί να δεις τι θα γίνεται...Θα βλέπεις Ρουβάδες κλπ να πέρνουν προσκλήσεις για τις υπερειδικές και θα τρέχεις να δεις αγώνα στα κατσάβραχα. -
ngrig, εσύ με καλή πρόθεση τα λες αυτά, και μακάρι να γίνονταν. Ομως προφανέστατα δεν ξέρεις τους περιορισμούς της σχεδίασης ενός αγώνα WRC. Πχ. αυτά που λέει ο sp0+: ΕΝΑ service park, με συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε να χωράει την απαραίτητη διάταξη (συγκεκριμένες διαστάσεις για κάθε ομάδα, και μιλάμε για δεκάδες μέτρα, στη μέση χώρος θεατών, χώρος για ISC-λαστιχάδες-βενζινάδες-χωριό PWRC/JWRC κτλ.), επαρκή ξενοδοχειακή υποδομή (η Λαμία δυστυχώς ανεπαρκής ως προς αυτό), κοντά σε αεροδρόμιο και μεγάλους οδικούς άξονες κτλ.
Νομίζεις δε σκέφτηκε η οργάνωση φέτος να πάει τον αγώνα προς πχ. Ελάτεια μεριά ? Ελα όμως που έχει συγκεκριμένη ώρα που πρέπει να έχει τελειώσει το σκέλος (για λόγους τηλεοπτικής κάλυψης) οπότε δεν έβγαιναν τα ωράρια. κτλ. κτλ.
Με άλλα λόγια, όποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέει...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Το service park φίλε μου, πρέπει να είναι ένα με προαιρετικά remote service. Kαι να έχει κοντά αξιόλογες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.Ολόκληρη Λαμία και αποδείχθηκε 'λίγη' για φιλοξενία τέτοιου γεγονότος...Πόσο μάλλον Θήβα και Λειβαδιά.......(θα βάλω τα γέλια διότι το προηγούμενο ΣΚ έτρεχα σε Rally Raid στη Λειβαδιά με 60 συμμετοχές και οι μισοί κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο με βροχή γιατί ήταν 1 γάμος και έπαιζε και ο Λεβαδειακός στην πόλη... ).Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.....
Και αν πεσεις σε κανα Δημαρχο σαν του Χολαργου;
Να πει στην αρχη ναι και μετα να -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Το service park φίλε μου, πρέπει να είναι ένα με προαιρετικά remote service. Kαι να έχει κοντά αξιόλογες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.Ολόκληρη Λαμία και αποδείχθηκε 'λίγη' για φιλοξενία τέτοιου γεγονότος...Πόσο μάλλον Θήβα και Λειβαδιά.......(θα βάλω τα γέλια διότι το προηγούμενο ΣΚ έτρεχα σε Rally Raid στη Λειβαδιά με 60 συμμετοχές και οι μισοί κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο με βροχή γιατί ήταν 1 γάμος και έπαιζε και ο Λεβαδειακός στην πόλη... ).Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.....
Μάλλον δε σε βολεύει εσένα υποθέτω για να τα λές αυτά. Πάντως να ξέρεις πως όσοι βλέπετε σαν μόνη λύση για sp και αγώνα μέσα και κολλητά με την Αθήνα είστε μειοψηφία (απελπιστική μάλιστα) και είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσει αυτό σε καμμία περίπτωση γιατί οι περισσότεροι Αθηναίοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (και σωστά) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Οπότε είναι απλά θέμα χρόνου η απομάκρυνση του αγώνα εκτός Αθήνας. (Εμπρός....δημοτικοί άρχοντες οργανωθείτε να ξορκίσουμε το διάολο που μας βρήκε........)
-
Το μονο που ευχαριστιεμαι οταν γινεται στην Αθηνα ειναι που δεν μου πιανει τον κ....ο ο καθε ξενοδοχος και ταβερνιαρης της ευρυτερης περιοχης της Λαμιας(τα δωματια στα Λουτρα της Υπατης ειχαν κανονικα 10 - 15 ευρω,και τις ημερες του rally 35 - 40.)
54ο - SSS Ιππόδρομος