-
Γνωρίζει κάποιος, συνεργείο για Renault ειδικευμένο και όχι εξουσιοδοτημένο?
Κατά προτίμηση Βόρεια - Δυτικά προάστια.Φίλος θέλει να κάνει το service των 60.000 Km σε Scenic, και σε εξουσιoδοτημένο του είπαν ένα τρελλό νούμερο...
Αν θέλετε στείλτε την απάντηση με pm, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.
Ευχαριστώ.
-
Κατά προτίμηση Βόρεια - Δυτικά προάστια.Φίλος θέλει να κάνει το service των 60.000 Km σε Scenic, και σε εξουσιoδοτημένο του είπαν ένα τρελλό νούμερο...
Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης andrpetr έγραψε:
Ευχαριστώ.
Σχετικά καλές τιμές και αρκετά σωστή δουλεία κάνει ο Κυριάκος στην Ελευσίνα, είναι εξουσιοδοτημένο αλλά οι τιμές του είναι σχετικά λογικές.
¨Εχει και κατάστημα επί της Αθηνών κορίνθου στο Δαφνί αλλά δε ξέρω αν έχει servis.
Πάντως είναι πολύ δύσκολο να βρείς σωστό συνεργείο reno- -
Στα Α.Πατήσια είναι το Johnny's Service. Εξουσιοδοτημένο renault. Πήγαινα εκεί και τα 2 Κλιό όταν έμενα Αθήνα για πολλά χρόνια. Είναι σε ένα στενό στην αρχή της Ηρακλείου αριστερά.
-
Εγω ακομα και απο την εγγυηση το πηγαινω στον Κλαδακη κατω απο τις 3 γεφυρες. Σεπολια - Μπουρναζι.
Ειμαι ευχατιστημενος εαν σκεφτεις οτι πλεον φευγω απο τον Πειραια... για το service του clio μου!!!
οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι για τον συγκεκριμενο (Μαλιστα θα παω συντομα για τα 130,000)
Μακης
-
Ο χρήστης andrpetr έγραψε:
Κατά προτίμηση Βόρεια - Δυτικά προάστια.
Φίλος θέλει να κάνει το service των 60.000 Km σε Scenic, και σε εξουσιoδοτημένο του είπαν ένα τρελλό νούμερο...
Ευχαριστώ.Έχεις p.m. ... Μήπως μπορείς να μας πεις παρεμπιπτόντως, την τιμή που είπαν στον φίλο σου και ποιοι ήταν οι εξουσιοδοτημένοι;
-
λοιπον μετα απο κάποια χρόνια θυμήθηκα πως έχω account εδω....
Η ερώτηση έγινε εκ μέρους μου και αφορά το σερβις του renault scenic 1.4 του 2003. Οταν ρώτησα στην Μαβα (το λέω σωστά ; μιλάω για την αντιπροσωπεία στην εθνική) για το τυπικό κόστος μου είπαν 650 με 700 ευρώ συν τα απρόοπτα.
Ξέρω πως σε αυτα δεν περιλαμβάνονται τα όποια εξτρα χρειαστούν αλλά σε άλλα forum διαβάσω για κατα πολυ μικρότερες τιμές.Αυτο που με νοιάζει δεν ειναι να γλυτωσω χρήματα όσο να γίνει σωστή δουλειά...... -
Τρελλή τιμή! Εγώ πέρυσι πλήρωσα 357 ευρώ για το σέρβις των 60.000 στο Laguna..
Πάντως σωστό συνεργείο Renault = πονεμένη ιστορία. Κι εγώ θα ήθελα να βρω ένα στην Β.Α. Αττική. Έπιασα το δικό μου που το εμπιστευόμουνα να μου κάνει κολπάκια...
-
Andrpetr, έχεις pm, φίλε μου.
-
Λοιπόν , έκανα μια βόλτα από 2 συνεργεία. Ο ένας μου λέει κάπου στα 600 (+φπα) για φουλ σέρβις (με λουριά). Ο δεύτερος θα μου δώσει προσφορά μιας και δεν ήξερε τιμές (ο συγκεκριμένος έχει καλές συστάσεις αλλά δεν είναι εξειδικευμένος).
Το στραβό δεν είναι αυτό όμως. Πήρα τηλέφωνο σε εξουσιοδοτημένο όμως στο Χαλάνδρι (Ζερβός ) και μου είπαν (και το διαπίστωσα και από το μανουαλ ) πως δεν αλλάζουμε λουριά στα 60κ αλλά στα 90κ. Το συγκεκριμένο το γράφει και το μανουαλ της Haynes με την διάφορα πως η Renault λέει στα 120Κ κμ αλλαγή λουριών (και των εξαρτημάτων τους). Αναφέρει όμως πως αν το αμάξι είναι ταλαιπωρημένο με σταματα-ξεκίνα στην πόλη (το δικό μου δεν είναι) καλό είναι να γίνεται νωρίτεραΕχω την ταση να αφησω τα λουρια για αργότερα μιας και δεν εχουν σημάδια φθοράς αλλά έχω ψιλομπερδευτεί........
-
δες και στο http://www.greekrenaultclub.gr
-
Ο χρήστης lazy έγραψε:
Λοιπόν , έκανα μια βόλτα από 2 συνεργεία. Ο ένας μου λέει κάπου στα 600 (+φπα) για φουλ σέρβις (με λουριά). Ο δεύτερος θα μου δώσει προσφορά μιας και δεν ήξερε τιμές (ο συγκεκριμένος έχει καλές συστάσεις αλλά δεν είναι εξειδικευμένος).
Το στραβό δεν είναι αυτό όμως. Πήρα τηλέφωνο σε εξουσιοδοτημένο όμως στο Χαλάνδρι (Ζερβός ) και μου είπαν (και το διαπίστωσα και από το μανουαλ ) πως δεν αλλάζουμε λουριά στα 60κ αλλά στα 90κ. Το συγκεκριμένο το γράφει και το μανουαλ της Haynes με την διάφορα πως η Renault λέει στα 120Κ κμ αλλαγή λουριών (και των εξαρτημάτων τους). Αναφέρει όμως πως αν το αμάξι είναι ταλαιπωρημένο με σταματα-ξεκίνα στην πόλη (το δικό μου δεν είναι) καλό είναι να γίνεται νωρίτεραΕχω την ταση να αφησω τα λουρια για αργότερα μιας και δεν εχουν σημάδια φθοράς αλλά έχω ψιλομπερδευτεί........
Πάντως κι εμένα στις 60.000 δεν μου αλλάξανε λουριά. Κι εγώ για τις 90.000 ξέρω...
-
Το υπάρχον σενίκ θέλει ιμάντες στα 90Κ και όχι στα 60Κ σύμφωνα με την αντιπροσωπεία από όσο ξέρω.
Ο ίδιος κινητήρας στα προηγούμενα Megane και Scenic ήθελε στα 60Κ.
-
Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε συνεργειο που να κανει καλη δουλεια και σε σωστη τιμη για αλλαγη δισκου σε Renault megane.. Θα προτιμουσα αν ειναι εφικτο να ασχολειται κυριως με γαλλικα αυτοκινητα αν ειναι δυνατον...
-
Ο χρήστης 1978 έγραψε:
Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε συνεργειο που να κανει καλη δουλεια και σε σωστη τιμη για αλλαγη δισκου σε Renault megane.. Θα προτιμουσα αν ειναι εφικτο να ασχολειται κυριως με γαλλικα αυτοκινητα αν ειναι δυνατον... -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε συνεργειο που να κανει καλη δουλεια και σε σωστη τιμη για αλλαγη δισκου σε Renault megane.. Θα προτιμουσα αν ειναι εφικτο να ασχολειται κυριως με γαλλικα αυτοκινητα αν ειναι δυνατον...
Και εγώ συμφωνώ με τον Σάββα, είναι καλός, είναι Ρενάκιας, είναι φίλος και έντιμος, τρέχει και με Ρενώ, όποιος πάει από εκεί να του πει χαιρετίσματα από τον κυρ-Παναγιώτη του Ρενώ κλάμπ.
-
Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ αυτά τα σέρβις ρε παιδιά; Μου έχει πέσει το στόμα με τις τιμές!!!!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ αυτά τα σέρβις ρε παιδιά; Μου έχει πέσει το στόμα με τις τιμές!!!!!αν δεις ποσο εχει το σετ χρονισμου μαζι με την αντλια νερου θα καταλαβεις.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ αυτά τα σέρβις ρε παιδιά; Μου έχει πέσει το στόμα με τις τιμές!!!!!
αν δεις ποσο εχει το σετ χρονισμου μαζι με την αντλια νερου θα καταλαβεις.
Πόσο μπορεί να έχει μια αντλία νερού που θέλει άλλαγμα στα 90000χλμ;
Συνεργείο Renault