-
μμμ δν ειναι καλυτερο-ασφαλεστερο-πιο απολαυστικο να νιωθουμε ποσο γρηγορα παμε?ο αριστοτελης ειπε οτι δν ειχαν αισθηση της ταχυτητας.
η μεγαλυτερη ταχυτητα που εχω παει ειναι σε ενα land cruiser καινουριο, εγω συνοδηγος κ ενας φιλος μου να οδηγει οπου πηγαιναμε με 190 κ δν το καταλαβαιναμε...μιλουσαμε, ακουγαμε μουσικη, 0 θορυβοι απ εξω κ ειχα την εντυπωση πως πηγαιναμε με 80 μεχρι που κοιταξα το ταχυμετρο.
με το 125 το δικο μου, οχι στην τελικη αλλα με 80 ή 60 να πηγαινω προσεχω τα παντα κ ειμαι 100% σε επιφυλακη..ασε που νιωθω πως παω κ πιο γρηγορα..στο land cruiser ειχαμε μια αποκομμενη αισθηση απ τον υπολοιπο κοσμο..
δν μπορει να γινει επικινδυνο αυτο? εφοσον δημιουργει στον οδηγο του μια ψευδ-αισθηση ασφαλειας? με την 997 ο αριστοτελης επιασε στο μπαμ 270....
τεσπα..στο διλημμα turbo ή gt3, ε φυσικα gt3..
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Αυτό το σαββατοκύριακο είχα την τύχη να δοκιμάσω μια Porsche 911 (997) turbo.Άριστο κείμενο (σε γραφή και περιεχόμενο) που θα όφειλαν διάφοροι εγχώριοι συντάκτες του Eιδικού Tύπου να το έχουν ως αναφορά από κάποιον μη-επαγγελματία του χώρου του, (επαγγελματία petrohead όμως! ) το πώς μεταφέρονται οι ουσιαστικές εντυπώσεις από την οδήγηση ενός αυτοκινήτου χωρίς να κρέμεται το κείμενο από τεχνικά χαρακτηριστικά αντιγεγραμμένα από τις εταιρικές μπροσούρες!
Αλλα ειναι οντως αυτο που αποζηταμε απο ενα πραγματικο σπορ αυτοκινητο?
Mετά από αυτές τις εντυπώσεις που κατέγραψε ο Άρης, θα μπορούσε να τεθεί πιο σωστή ερώτηση από αυτήν με την οποία έκλεισε το κείμενό του;;;
Kατ'εμέ είναι αυτό που σε κάποιο αντίστοιχο βαθμό, έχω αναρωτηθεί και εγώ για το M5! Eίναι δηλ. το uber-salloon του ηλιακού μας συστήματος, ή απλά μια τεχνολογική παρουσίαση (βλ. over-statement) ενός salloon-project της BMW Motorsport;; Mιας και έχω, διασκεδάσει με το αυτοκίνητο σε πλείστες διαδρομές, αρχίζω και ρέπω προς την δεύτερη επιλογή, μιας και οι δυο τόνοι της κατασκευής ΔEN είναι σε καμμία περίπτωση sport φιλοσοφία, (ούτε καν στο M6, το οποίο είναι πιο απαράδεκτο κατ'εμέ με τα ελάχιστα λιγότερα κιλά του)!:hmmm:
Eξ ου και αναζητώ εναγωνίως αντικαταστάτες του...(1 x M5 = α + β)
Προτάσεις κανείς;;; -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γειά σου Αριστοτέλη !!
Μια χαρά καταλάβαμε τι είναι η 997Τ .... το τέρας της αποκάλυψης μεταμφιεσμένο
Έτσι ακριβώς! Παράλληλα, διέκρινα σε όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης του κειμένου μια βαθιά θρησκευτικότητα του Aristoteli η οποία απέπνεε χριστιανοσύνη. Μα εντελώς!
Πλην όμως, 'Kαθολικού' Σχήματος, και ουχί Προτεσταντικού...
η μεγαλυτερη ταχυτητα που εχω παει ειναι σε ενα land cruiser καινουριο, εγω συνοδηγος κ ενας φιλος μου να οδηγει οπου πηγαιναμε με 190 κ δν το καταλαβαιναμε
Aυτό που EΠPEΠE να είχατε καταλάβει, είναι πως με τον 4κίνητο βροντόσαυρο που οδηγούσατε, ΔEN πηγαίνουν ME AΣΦAΛEIA 190χαω!
Aπλά δεν καταλαβαίνεις πόσο εύκολα θα χάσεις την μπάλα με αυτό το αμάξι-μετά-πιλωτής σε αυτά τα χλμ (και σε πολύ λιγότερα προφανώς!)... -
1ΧΜ5 = F430 +
Shkoda Octavia 4X4 Combi 2.0 γενικής χρήσεως (Τούρμπο δυστυχώς δεν ξαναβγαίνει, πλην νεοτέρας) -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
.... ή απλά μια τεχνολογική παρουσίαση (βλ. over-statement) .....I am tempted to agree...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Eξ ου και αναζητώ εναγωνίως αντικαταστάτες του...
(1 x M5 = α + β)Εδώ να σε δω να το λύνεις...
ΑΥΤΑ είναι τα προβλήματα, κύριοι!
( ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Eξ ου και αναζητώ εναγωνίως αντικαταστάτες του...
(1 x M5 = α + β)Εδώ να σε δω να το λύνεις...
ΑΥΤΑ είναι τα προβλήματα, κύριοι!
( )1 χ Μ5 = 1/2 x Υ
οπου Υ !=
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Aυτό που EΠPEΠE να είχατε καταλάβει, είναι πως με τον 4κίνητο βροντόσαυρο που οδηγούσατε, ΔEN πηγαίνουν ME AΣΦAΛEIA 190χαω!ωραιος χαρακτηρισμος!!
υγ..ηταν απ τις πρωτες κ τελευταιες φορες που συνοδηγησα μ αυτον, δν φοβαται, εχει αγνοια του κινδυνου κ παρακαλαμε να βαλει μυαλο οι υπολοιποι για να μη γινει στατιστικη.
-
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.c ... w-gt-coupe
-
Ωχ!!
what is this?
ε ρε γ*** τους photoshopiades το σκότωσαν το αμάξι πριν βγει
Μία τεράστια μούρη με τα φώτα της Cayman μπροστά
Σίγουρα πιο όμορφο θα βγει
Αλήθεια κινητήρα μπροστά θα έχει? Η μούρη πιάνει το μισό αυτοκίνητο -
Μάλλον υπάρχει στο φωτοσοπ εφε που λέγεται 'ξεχείλωμα-υπάρχοντος-μοντέλου-ώστε-να-φαίνεται-μια-κατηγορία-πάνω'
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2560&hl=en
Δείτε το με ήχο οπωσδήποτε! -
Δε θέλω να ξέρω πώς το βρήκες αυτό το video...
-
καλά κανει δηλαδή ο stig και βαζει cd να παιζουν όταν οδηγαει
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://video.google.com/videoplay?docid=489004234752212560&hl=en
Δείτε το με ήχο οπωσδήποτε!Και γαμώ τα σχόλια ο τύπος...
στο τέλος γελούσα με την αντίδρασή του που κατάφερε να προσπεράσει τον μπροστά.ΥΓ:αλήθεια, όποιος μπει σε πίστα, (παρά)μιλάει μόνος του ή απλά εμένα μου έχουν τύχει να δω 3-4 on board camera σε πίστα και ο οδηγός παραμιλάει?
-
Εγώ πάντως αρκετές φορές έπιασα τον εαυτό μου να παραμιλάει. Ευτυχώς βέβαια που δεν το έκανα στα βιντεάκια που έχω ανεβάσει, γιατί θα γινόμουν τρελή ρόμπα.
-
Κλασικός τρελοαμερικάνος
Σαν να έπαιζε σε τσόντα έκανε -
Σήμερα γνωστός μου είπε πως έκανε βόλτα με Carrera S. Ωραίο αυτοκίνητο, γκάζι ατελείωτο κλπ.. εεε με τα πολλά μου πετάει πως είναι η αμέσως φθηνότερη απο την Carrera GT η οποία κοστίζει 2 εκατομμύρια ευρώ!!!!
'Τι λες ρε χαιβάνι του λέω που κοστίζει τόσα λεφτα! Πας καλά???' του λέω. Ναι μου λέει τόσο κάνει!!Επίσης μου είπε πως κυκλοφορούν 4 στην Ελλάδα..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Επίσης μου είπε πως κυκλοφορούν 4 στην Ελλάδα..
Παντως κρυβονται καλα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επίσης μου είπε πως κυκλοφορούν 4 στην Ελλάδα..
Παντως κρυβονται καλα...
Βγαίνουν μετά τη δύση του ηλίου ρε...
Porsche Forum