-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μονο 10 ωρες αργησες
εκτός ίντερνετ
υπαρχει και η κινητη τηλεφωνια, πλεον και με 3G
ε, καλά είπαμε! είχαμε και δουλειές!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μονο 10 ωρες αργησες
εκτός ίντερνετ
Που παρέχουνε πρόσβαση στο διαδίκτυο.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μονο 10 ωρες αργησες
εκτός ίντερνετ
τι tech-nik εισαι τοτε εεεε???
-
το γ@@σατε το θέμα
-
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... resize.JPG
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... resize.JPG -
**πω πω πω πω !!!! **
Οι πινακίδες κυκλοφορίας είναι υποχρεωτικές και για τα R8???? Μεγάλη ... amartia
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο...σε ένα χρόνο απο τώρα και λιγότερο (ας είναι καλά οι stoubos και λοιποί με τις προπαραγγελίες)το αμάξι του νεόπολουτου, πουλμουρίστα, περατζαδεριστα στα γνωστά κατατόπια θα είναι το R8. Θα χάσουν τον τίτλο τους οι πορσε Άντε τουλάχιστον θα μείνουν οι πόρσε για τους πραγματικούς fans της σπορ οδήγησης** γιατι το R8 δεν νομίζω πως απευθύνεται σε αυτούς οταν και πάλι η αουντι σου δίνει ένα 'σπορ' αυτοκίνητο αποστειρομένο και αποκομένο απο τα οδηγικά δρόμενα.**
καλως ή κακως, ΟΛΕΣ οι μεχρι τωρα αναφορες που εχουμε διαβασει για το R8 λενε ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες
και ενα τεστακι, που το βγαζει 1ο, μπροστα απο την 911...
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ivals.html
Μα δεν είπα πουθενά οτι δεν είναι γρήγορο αυτοκίνητο, απλός είναι ένα αμάξι της νοοτροπίας: πατάω γκάζι και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του.Αφαλές, αθόρυβο, ακλόνιτο...καμία συμετοχή του οδηγού, όλα έρχονται ήρεμα και ωραία. Σε ένα συγκριτικό με την 911 έλεγαν οτι μπορείς να φταρνιστείς πηγαίνοντας με 260 στο r8 και να μην καταλάβει τίποτα, τόσο 'πληροφοριακό' τιμόνι. Άν έτσι είναι τα σπόρ αμάξια τότε κρίμα στις πορσε και τις φεραρι. Και άν οι απόλιτες επιδόσεις είναι το πάν τότε πάω πάσο...
Για μένα το r8 είναι ένα ακόμα grand tourismo με καμουφλάζ super car. Πανέμορφο, αποτελεσματικότατο αλλα... αναμένουμε περισσότερα τεστ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο...σε ένα χρόνο απο τώρα και λιγότερο (ας είναι καλά οι stoubos και λοιποί με τις προπαραγγελίες)το αμάξι του νεόπολουτου, πουλμουρίστα, περατζαδεριστα στα γνωστά κατατόπια θα είναι το R8. Θα χάσουν τον τίτλο τους οι πορσε Άντε τουλάχιστον θα μείνουν οι πόρσε για τους πραγματικούς fans της σπορ οδήγησης** γιατι το R8 δεν νομίζω πως απευθύνεται σε αυτούς οταν και πάλι η αουντι σου δίνει ένα 'σπορ' αυτοκίνητο αποστειρομένο και αποκομένο απο τα οδηγικά δρόμενα.**
καλως ή κακως, ΟΛΕΣ οι μεχρι τωρα αναφορες που εχουμε διαβασει για το R8 λενε ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες
Μα δεν είπα πουθενά οτι δεν είναι γρήγορο αυτοκίνητο, απλός είναι ένα αμάξι της νοοτροπίας: πατάω γκάζι και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του.Αφαλές, αθόρυβο, ακλόνιτο...καμία συμετοχή του οδηγού, όλα έρχονται ήρεμα και ωραία. Σε ένα συγκριτικό με την 911 έλεγαν οτι μπορείς να φταρνιστείς πηγαίνοντας με 260 στο r8 και να μην καταλάβει τίποτα, τόσο 'πληροφοριακό' τιμόνι. Άν έτσι είναι τα σπόρ αμάξια τότε κρίμα στις πορσε και τις φεραρι. Και άν οι απόλιτες επιδόσεις είναι το πάν τότε πάω πάσο...
Για μένα το r8 είναι ένα ακόμα grand tourismo με καμουφλάζ super car. Πανέμορφο, αποτελεσματικότατο αλλα... αναμένουμε περισσότερα τεστ.
-
Ο χρήστης amartia έγραψε:
**πω πω πω πω !!!! **
Οι πινακίδες κυκλοφορίας είναι υποχρεωτικές και για τα R8???? Μεγάλη ... amartia
Κούκλα, μάλλον σου αρέσει ε?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Θες να μας βρεις αυτό το συγκριτικό?
-
Σε ένα συγκριτικό με την 911 έλεγαν οτι μπορείς να φταρνιστείς πηγαίνοντας με 260 στο r8 και να μην καταλάβει τίποτα, τόσο 'πληροφοριακό' τιμόνι. Άν έτσι είναι τα σπόρ αμάξια...Εσυ δηλαδη προτιμας να φταρνιστεις και να σκοτωθεις?
-
καμία συμετοχή του οδηγού, όλα έρχονται ήρεμα και ωραία. Σε ένα συγκριτικό με την 911 έλεγαν οτι μπορείς να φταρνιστείς πηγαίνοντας με 260 στο r8 και να μην καταλάβει τίποτα, τόσο 'πληροφοριακό' τιμόνι. Άν έτσι είναι τα σπόρ αμάξια τότε κρίμα στις πορσε και τις φεραρι. Και άν οι απόλιτες επιδόσεις είναι το πάν τότε πάω πάσο...
Aντιθέτως, το R8 έχει ενθουσιάσει όποιον το οδήγησε, ακριβώς επειδή είναι πρωτόγνωρα συμμετοχικό στην οδήγηση.
Φυσικά, περισσότερα τεστ θα ήταν ευπρόσδεκτα (στην Ελλάδα π.χ.), αλλά τα τεστ με το R8 που έχουν δημοσιευτεί δεν είναι ακριβώς... λίγα.
Όλοι το έχουν δοκιμάσει, και εξ όσων μπορώ να θυμηθώ, όλοι το εγκωμιάζουν. Πλην νομίζω του Autocar, που είπε ότι 'καλό μεν, αλλά προτιμάμε την 911'. -
Ακόμα και το βρετανικό EVO, που ασκεί πολύ αυστηρή κριτική, του δίνει 5 αστέρια, λέει ότι είναι το πρώτο Audi στο οποίο υπάρχει υπερστροφή ισχύος και αμφιβάλλει αν μια σύγκριση με την 911 θα έβρισκε την Porsche μπροστά.
-
με καλύψατε πλήρως
-
εγω δε πιστευω κανεναν, θα περιμενω να με παει βολτα ο ΤheoM5
-
Κάτσε, αυτό τώρα είναι είδηση; Αντί για ιταλικά, συνεχίζει τα φροντιστήρια γερμανικών;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
**πω πω πω πω !!!! **
Κούκλα, μάλλον σου αρέσει ε?
Ερωτας μιλάμε! Το μοναδικό αμάξι που με γοητεύει μετά το δικό μου που το αγαπάω
-
Kid, Drive τεύχος Απριλίου αν θυμάμαι καλά...
Michael Amot, όχι δεν θέλω αλλά θέλω να ξέρω που πατάνε και που βρίσκονται οι τροχοί μου.
Pai Mei, πρωτόγνωρα συμμετοχικό?...Ναι! Για Άουντι.
Να το θέσουμε κάπως αλλιώς? Πόσοι από εδώ μέσα θα έδιναν 190.000ευρώ (κάπου εκεί είχε το εκθεσιακό νομίζω ως κλασικό άουντι) για το R8 αντί για μια carrera turbo ή μια F430?
Και μην μου πείτε για +- 20 και 30 χιλιάδες ευρώ στην τιμή... όποιος έχει τα γένια έχει και τα κτένια.
Και το συγκριτικό του Auto Express με τις αγγλικές αηδίες δεν μου λέει κάτι. Λογικό να το συγκρίνει όμως με τέτοια αμάξια αφού ο ανταγωνισμός στα πραγματικά super cars έχει ξεφύγει λιγάκι σε άλλα επίπεδα.Δεν λέω οτι είναι κακό αμάξι, πως θα μπορούσε να ήτανε άλλωστε, αλλά δεν είναι ούτε φεραρι ούτε πορσε. Thats all.
-
η 911 ειναι Αγγλικη αηδια??
κανεις δεν εκανε συγκριση με Φερραρι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η 911 ειναι Αγγλικη αηδια??κανεις δεν εκανε συγκριση με Φερραρι.
Ρε Σπύρο λές και δεν καταλαβαίνεις...να τα γράφουμε όλα λες και απευθυνόμαστε σε άσχετους? Ωραία, με τις αγγλικές αηδίες εκτός της Πόρσε που είναι γερμανικο αυτοκίνητο. Γιατι δεν βάλανε μέσα τις Μ6 Μ5 την carrera4s? Μάλλον δεν είναι αυτή η κατηγορία στην οποία απευθύνεται το R8.
Θέλω να δώ ένα συγκριτικό με f430, carrera turbo, murciellago, αυτές είναι ΣΠΟΡ κατασκευές...
συγκριτικά με aston martin, jaguar κλπ αυτόματα το εντάσουνε σε grand tourismo αυτοκίνητο. Μην ξεγελιόμαστε απο την εμφάνιση.
Και επίσης ενδιαφέρον θα έχει και η σύγκρισή του με την νέα Μ3. Σκούρα τα πράγματα...
R8: Audi's Supercar