-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kamil to the rescue
λοιπόν επικοινώνησα με το Δασικό Χωριό Καροπλεσίου που είχα αναφέρει και σε άλλο θέμα σχετικά με την επικείμενη συνάντηση μας.
Διαθέτει 20 σπιτάκια που παίρνουν απο 4 άτομα το κάθε ένα. Είναι σύμφωνοι να δώσουν και όλα τα σπιτια, δεδομένου οτι θα κλείσουμε νωρίς και δεν θα έχουν άλλες κρατήσεις. Το κόστος για τον Σεπτέμβριο είναι στα 60 Ευρώ το σπιτάκι, αλλά θα επικοινωνήσουν μαζί μου αύριο το πρωί για το τί καλύτερο μπορούν να κάνουν. Το χωρίο αυτό ανήκει στην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Ιτάμου, Νομού Καρδίτσας. Βρίσκεται σε 960μ. υψόμετρο, 11χλμ απο την Λίμνη Πλαστύρα και 37χλμ απο την Καρδίτσα...
Ακουω λοιπόν...Μήπως μπορείς να μου βρείς και 2 δίκλινα στη Σκύρο για 10-16 Αυγουστου?
-
Αν έρθω, μπορώ κι εγώ να φιλοξενήσω δυο άτομα στο σπίτι μου στη Ραχούλα Καρδίτσης (το χωριό του Φλωράκη και του Νασιάκου).
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το χωρίο αυτό ανήκει στην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Ιτάμου, Νομού Καρδίτσας. Βρίσκεται σε 960μ. υψόμετρο, 11χλμ απο την Λίμνη Πλαστύρα και 37χλμ απο την Καρδίτσα...
Ακουω λοιπόν...Ξέχασες να γράψεις πως πριν το Δασικό χωριό έχει 4-5χλμ.χωματόδρομο(σε ψιλοκαλή κατάσταση) τον οποίο όμως εγώ τον είχα κάνει με χίονια και βροχές Ας πρόσεχα,το 106 απ'τη μέση και κάτω ήταν καφέ(άσπρο το αρχικό χρώμα) απ΄την ΠΟΛΛΗ λάσπη και είχε βαρύνει απίστευτα γύρω στα 2 εκατοστά λάσπη γύρω-γύρω
Όταν είχα επειστρέψει το έπλενα από κάτω σε πλυντήριο κάνα μισάωρο
Πάντως το Δασικό χωριό είναι σε καταπληκτική θέση μέσα στα έλατα πραγματικά στο πουθενά και είναι πολύ καλό για περιπάτους!!
ΑΣΧΕΤΟ : Πάντως εγώ ψήφισα Ζαγόρια..
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kamil to the rescue
λοιπόν επικοινώνησα με το Δασικό Χωριό Καροπλεσίου που είχα αναφέρει και σε άλλο θέμα σχετικά με την επικείμενη συνάντηση μας.
Διαθέτει 20 σπιτάκια που παίρνουν απο 4 άτομα το κάθε ένα. Είναι σύμφωνοι να δώσουν και όλα τα σπιτια, δεδομένου οτι θα κλείσουμε νωρίς και δεν θα έχουν άλλες κρατήσεις. Το κόστος για τον Σεπτέμβριο είναι στα 60 Ευρώ το σπιτάκι, αλλά θα επικοινωνήσουν μαζί μου αύριο το πρωί για το τί καλύτερο μπορούν να κάνουν. Το χωρίο αυτό ανήκει στην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Ιτάμου, Νομού Καρδίτσας. Βρίσκεται σε 960μ. υψόμετρο, 11χλμ απο την Λίμνη Πλαστύρα και 37χλμ απο την Καρδίτσα...
Ακουω λοιπόν...Μαζι σου ποτε φευγουμε Συμφωνει και η οικογενεια
-
gatony ήσουν κι εσύ στην συγκεκριμένη εκδρομή?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
gatony ήσουν κι εσύ στην συγκεκριμένη εκδρομή?Δεν ξέρω σε ποια εκδρομή αναφέρεσαι,πάντως εγώ πήγα Χριστούγεννα εκεί και με παρέα
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Δεν ξέρω σε ποια εκδρομή αναφέρεσαι,πάντως εγώ πήγα Χριστούγεννα εκεί και με παρέα206club το φλεβάρη...
-
Έχω επισκεφθεί αρκετά πρόσφατα το δασικό χωριό. Καλό είναι, αλλά την ταβέρνα του δεν τη συνιστώ με τίποτα.
-
Επειδή ξέρω ότι σε όλους αρέσουν οι εκδρομές με αυτοκίνητο πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή είναι η Ύδρα.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kamil to the rescue
.........................Διαθέτει 20 σπιτάκια που παίρνουν απο 4 άτομα το κάθε ένα. .......................
Ακουω λοιπόν...καλα φανταζεστε να μενουν στο ιδιο σπιτακι καποια απο τα μελη που δεν φημιζεται οτι εχουν και τις αγαθοτερες σχεσεις μεταξυ τους
ονοματα δεν λεω αλλα λιγο πολυ ειναι γνωστες αυτες οι ''λεπτομερειες''
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
kamil to the rescue
.........................Διαθέτει 20 σπιτάκια που παίρνουν απο 4 άτομα το κάθε ένα. .......................
Ακουω λοιπόν...καλα φανταζεστε να μενουν στο ιδιο σπιτακι καποια απο τα μελη που δεν φημιζεται οτι εχουν και τις αγαθοτερες σχεσεις μεταξυ τους
ονοματα δεν λεω αλλα λιγο πολυ ειναι γνωστες αυτες οι ''λεπτομερειες''
Η καλύτερη ευκαιρία γιά συμφιλίωση!!!
-
Απο οτι εχω δει η συναντηση ειναι για τον Σεπτεμβρη στη Λιμνη Πλαστηρα.
Ειδα στον χαρτη οτι το Καροπλεσι ειναι σχετικα απομακρυσμενο απο την λιμνη και ετσι εχω να προτεινω κατι αλλο.Η συναντηση να γινει σε καποια παραλιμνια περιοχη π.χ Λαμπερο,Καλυβια Πεζουλας,η δε διαμονη μας να ειναι στους τοσους ξενωνες που υπαρχουν στα χωρια.Ετσι ο καθενας να κλεισει συμφωνα με το βαλαντιο του και το γουστο του οσες μερες θελει χωρις να ειναι εμποδιο στις προτιμησεις αλλου.
Εχω μια μπροσουρα της ενωσης ξενοδοχων της περιοχης,αν θελετε σας δινω τηλεφωνα ξενοδοχειων/ξενωνων/πανσιον για διαπραγματευσεις. -
Ωραίο timing...
Μόλις έλαβα τηλεφώνημα απο τον Δασικό χωριό και μας κατέβασαν την τιμή στα 50 Ευρώ το σπιτάκι...
Αγαπητέ πατέρα του forum [κοινώς dap], οι λόγοι που πρότεινα το δασικό χωριό είναι πρώτον οτι είναι πάμφθηνο [με 12,50 Ευρώ το άτομο, μόνο σε camping μένεις] και δεύτερον οτι θα είμαστε μαζεμένοι...κοινώς πιο εύκολα 'ελενχόμενοι' σαν παρέα, στο τι κάνουμε, πότε το κάνουμε και γιατί.
Βέβαια ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να επιλέξει που θα μείνει, απλά πιστεύω οτι θα είναι πολύ πιο δύσκολες οι συνεννοήσεις και συγκεντρώσεις έτσι...και μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για ομαδική εξόρμηση του forum, όχι πάμε και άν βρεθούμε, βρεθήκαμε!!! [βλέπε ακρόπολης ] -
Καλημερα καλη βδομαδα,αν η Kamil εχει οριστει tour operator ν'αρχισω να στελνω χρηματα για την κρατηση στο δασικο χωριο? Μπορω να εχω τον λογαριασμο της τραπεζας? Οσο για την ταβερνα που δεν ειναι καλη, δεν φοβαμαι καθολου.Με τετοια εμπειρη παρεα οχι μονο δεν θα προβληματιστουμε αλλα καποιοι θα κλεψουν και την δουλεια απο τους τοπικους.....Α....να μην ξεχασω κατι βασικο.... Θαθελα παρακαλω το σπιτακι να εχει και jacussi. Eυχαριστω
-
το προηγούμενο σαββατοκύριακο πήγα στην Λ.Πλαστήρα και η αλήθεια είναι πως μου πήγε στο μυαλό να φτίαξω νέο account για να την ψηφίσω. Ευτυχώς όμως το έπραξαν αρκετοί άλλοι για μένα πρίν απο μένα! Όχι οτι τα Ζαγόρια δεν είναι καλά, αλλά τα έχουμε φάει με το κουτάλι τόσα χρόνια και καιρός είναι να αλλάξουμε παραστάσεις!
Απίστευτα τοπία, ακόμα ποιο απίστευτοι δρόμοι και άγιος ο θεός! Ιδανικό για 4TF world meeting λοιπόν ο Πλαστήρας και δηλώνω συμμετοχή απο τώρα! -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
το προηγούμενο σαββατοκύριακο πήγα στην Λ.Πλαστήρα και η αλήθεια είναι πως μου πήγε στο μυαλό να φτίαξω νέο account για να την ψηφίσω. Ευτυχώς όμως το έπραξαν αρκετοί άλλοι για μένα πρίν απο μένα! Όχι οτι τα Ζαγόρια δεν είναι καλά, αλλά τα έχουμε φάει με το κουτάλι τόσα χρόνια και καιρός είναι να αλλάξουμε παραστάσεις!
Απίστευτα τοπία, ακόμα ποιο απίστευτοι δρόμοι και άγιος ο θεός! Ιδανικό για 4TF world meeting λοιπόν ο Πλαστήρας και δηλώνω συμμετοχή απο τώρα!Βρε σύ , θα πάρω τηλέφωνο τον ... Βασίλη και την ... Λίνα και θα τους
τα πώ ΟΛΑ !!!!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ###Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Απίστευτα τοπία, ακόμα ποιο απίστευτοι δρόμοι και άγιος ο θεός! Ιδανικό για 4TF world meeting λοιπόν ο Πλαστήρας και δηλώνω συμμετοχή απο τώρα!Βρε σύ , θα πάρω τηλέφωνο τον ... Βασίλη και την ... Λίνα και θα τους
τα πώ ΟΛΑ !!!!
...με το Βασίλη ήμουν οπότε καταλαβαίνεις! 2 μέρες=2 λάστιχα και τακάκια...είναι που μεγάλωσε και ωρίμασε!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
τα πώ ΟΛΑ !!!!
...με το Βασίλη ήμουν οπότε καταλαβαίνεις! 2 μέρες=2 λάστιχα και τακάκια...είναι που μεγάλωσε και ωρίμασε!
Έχει τον τρόπο του, δεν μπορώ να πώ !!!!
Και να δείς σύμπτωση , πρίν 3 ώρες τον συνάντησα μπροστά απο την
Νομαρχία !!!!!!!!!. Το Sunny είχε ... κάτι τις στο πίσω αριστερό φτερό !!
Δέν πιστεύω να είναι ενθύμιο απο την Λ. Πλαστήρα ????Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αποστόλης.
Πρώτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συνάντηση Forum 4 Τροχών - ΠΟΥ;!