May 16, 2007, 4:17 PM

Ειλικρινά οι κουβέντες μου δεν ήταν για να δυναμιτίσουν το θέμα, και πιστευω να το καταλαβαίνετε, ότι με ενδιαφέρει η ασφάλεια και σκοπό είχα να δημιουργηθεί αυτή η κουβέντα που σίγουρα έχει κάποιο σοβαρό λόγο.

Ελπίζω να μην τρυπώσουν κι εδώ οι γνωστοί-άγνωστοι το φόρουμ που τα κάνουν μπου#%#λο χωρίς ουσιαστικές κουβέντες.

Δεν έχω κατ'αρχήν προσωπικά με κανέναν και με καμμιά λέσχη.Είμαι αγωνιζόμενος από Κρήτη, κι όσες φορες έχω έρθει πάνω, πραγματικά είχα εξαιρετική αντιμετώπιση, είτε αυτό λέγεται Start Line , είτε GTCC ή PSCLUB κτλ...
Απλά και αντικειμένικά μιλάω , μόνο και μόνο για το καλό του σπορ που αγαπώ και αφιερώνω χρόνο και χρήμα.

Γι'αυτό και παρ'ολο που είμαι μέλος και λέσχης στην Κρήτη δε διστάζω να τα λέω τα στραβά δημοσίως είτε στο ράδιο ή όπου μου δωθεί η ευκαιρεία, κυρίως για θέματα ασφαλείας...

Θέλω να έρχονται οι γονείς μου , να βλεπουν ατύχημα και να μην τρομάζουν αν βγεί ο οδηγός.

Δυστυχώς τα GP, είναι δίκοπο μαχαίρι.
Πραγματικά κάνουν καλό και σοβαρεύουν άτομα.
Γιατί να πάρω κυνήγι το μαλακιστήρι με το CRX που χθές το έβγαλε από το συνεργείο και είναι κ@υλωμένο, και να ρισκάρω τ'αμαξι μου , τη ζωή μου ή τη ζωη άλλων ??
Κάνω στην άκρη και περιμένω την Κυριάκη να περάσω ένα σοβαρό οδηγό και να γουστάρω και περισσότερο στην τελική...

Ετσι σκέφτονται όσοι συνειδητοποιημένα ασχολούνται με αυτούς τους θεσμούς, κι όχι για να βγάλουν γκόμενα, ή να δείξουν το 3ο στάδιο εκκεντροφόρων στο κοινό.
Αυτοί υα συνεχίσουν να σκοτώνουν κόσμο...

Απλά κι απ'την άλλη φοβόμαστε το ατύχημα μέσα στην πίστα.
Είναι να μην σταματήσει η τύχη που λένε...