Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Κατ'αρχήν να διευκρινήσω ότι το σχολιό μου δεν αφορα την εδώ κουβέντα, αλλιώς θα απαντούσα εδώ. Από τη στιγμή όμως που το μεταφέρουμε εδώ, και ίσως έθιξε κάποιους, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
Aisthanomai oti me thigei giati to sxolio egine se ayto to forum k (kalws i kakws) edw to thema tis asfaleias twn paidiwn to ksekinisa egw.
Ακόμα κι αν οι γνωστοί σχετικοί-άσχετοι κατηγορούν το θεσμό για έλειψη ασφάλειας, επειδή τους τρώει μερίδιο από την πίτα... Τέλος, για τα συμφέροντα που έγραψα , και πρόσωπα και πράγματα, και καταστάσεις ξέρω... Και τουλάχιστον δεν κρίνω πίσω από την ανωνυμία μου.
An ayto den exei sxesi me emena, ola kala. An exei, apla thelw na ksereis oti kaneis lathos. Perissotera an xreiazetai me pm.
Από την αρχή θεωρώ ότι εύκολα ένα ατύχημα σε τέτοιου είδους αγώνες (παιδείες) μπορεί και να είναι θανατηφόρο. ένα τουμπαρισμα με ανοιχτό παράθυρο και ζώνη 3 σημείων είναι σίγουρα πολύ επικύδυνο.
100% simfwnoume.
Ομως, αν το GTCC ή το F2F ή οτιδήποτε παρόμοιο σώσει έστω και ένα παιδί που έτρεχε σαν τρελό στους δρόμους και τώρα ξεσπά μέσα στην πίστα, τότε για μένα ΝΑΙ σ'αυτούς τους θεσμούς. Απλά κάποια λέσχη θα την πατήσει... Γιατί πλέον έχει γίνει μόδα και κάθε Κυριακή γίνονται 5 τουλάχιστον τέτοιοι αγώνες ανά την Ελλάδα...
Akribws, einai thema xronou. Omws de tha tin patisei mono i lesxi, tha tin patisei to sport genika, oi pistes, oloi. Gia auto diamartiromai gia ti stasi tis ETHEA, san arxi tou sport.
Alla to thema einai genikotero: min mou peis oti enas trelos twn dromwn tha ektonwthei me 5 agwnes ton xrono. Opote i tha sinexisei na trexei sto dromo, estw k pio araia (as poume oti ayto einai kapoia beltiwsi) i tha ektonwnetai stin pista ektos agwnwn. E, an exei mathei na trexei se pista kart, tha theorisei swsto na sinexisei k ektos agwnwn ekei opote apla tha diatrexei ton idio kindino me tous agwnes perissoteres fores. Mazi tou tha erthoun k oi filoi k moiraia (pragma pou idi einai pragmatikotita sto Kartodromo px) ta aytokinita tha einai perissotera k apo ta kart. Mia olokliri genia me lathos paidia k epetai sinexeia.
Στο Τυμπάκι στα GP που κάνει η ProAction, υπάρχει μια ευθεία που ένα γρήγορο Rallye βγάζει 170, ενώ κάπου αλλου στριβεις με τετάρτη... Εγώ προσωπικά δεν έχω τρέξει εκεί , και παιδια που αγαπώ τα αποτρέπω γιατι ξέρω ότι αν καπου τουμπάρουν με τόσα χιλιόμετρα θα αποβεί μοιραίο... Και γενικά προτρέπω παιδιά που τρέχουν κατ'επανάληψη σε GP να βάλουν τουλάχιστον ένα κλωβό και να φοράνε ένα καλό κράνος και μια ζώνη 4 σημείων...
K kala kaneis! Pantws me ayto pou les epibebaiwnetai oti prepei amesa na dimiourgithei ena plano asfaleias gia aytous tou eidous agwnes. Alliws prokaloume tin tixi mas.
Και παρακαλώ , τουλάχιστον όσο αφορα το GTCC να μην κατακρίνουμε, γιατί είναι ένα εγχείρημα μιας παρέας , που σκοπό εχει να μαζέψει ανήσυχους από τους δρόμους, δεν παίρνει εισητήριο από τον κόσμο, και παίρνει 40 ευρώ για τη συμμετοχή σε ένα αγώνα που έχει όλα τα μέτρα ασφαλείας και πολλές φορές πέρα από τα ''υποχρεωτικά''.
Pistepse me den exw kati me opoio thesmo. Gia tin istoria, otan ta MG tou tote eniaiou ekanan ena trial stin Tripoli xwris kloubia, ta idia egrapsa. An eixan ayta pou les k esi (kloubia, krani, bucket k swstou megethous k xaraksis pistes) tote k egw mazi tous. Alla de ginetai na basizetai ena toso simantiko thema sto kritirio mias pareas, nomizw to katalabaineis ayto.
PS Sorry gia ta greeklish, to pc mou me misei edw k kati wres