-
Πίστεύω ότι αν φτιαχτεί μία λίστα από εμάς από τα βενζινάδικα που κατά την γνώμη μας πουλάνε ΄΄φίδια΄΄ αντί βενζίνης, θα προστατεύσουμε αρκετό κόσμο εδώ μέσα από την καταστροφή των κινητήρων τους.
-
Πίστεύω ότι αν φτιαχτεί μία λίστα από εμάς από τα βενζινάδικα που κατά την γνώμη μας πουλάνε ΄΄φίδια΄΄ αντί βενζίνης, θα προστατεύσουμε αρκετό κόσμο εδώ μέσα από την καταστροφή των κινητήρων τους.
-
-
Ξεκινάω φυσικά εγώ.
REVOIL στο Περισσό, πριν από τον σταθμό του ηλεκτρικού (Λ.Ιωνίας).
Οχι μόνο ήταν νερό, αλλά όταν είχα ένα ibiza μου έβαλε 44 λίτρα σε αυτοκίνητο που είχε ρεζερβουάρ 45 λίτρων και με την ένδειξη μόλις να είχε μπει στα κόκκινα, διπλή μαιμουδιά δηλαδή. -
Μηπως να γραφανε πια ειναι 'καθαρα'??? Μαλλον πιο ευκολο θα ειναι ετσι αφου πλεον τα καθαρα ειναι ελλαχιστα!
Απο την αλλη ομως που μπορεις να ξερεις αν ειναι οντως καλη ποιοτητα βενζινης???
-
Μηπως να γραφανε πια ειναι 'καθαρα'??? Μαλλον πιο ευκολο θα ειναι ετσι αφου πλεον τα καθαρα ειναι ελλαχιστα!
Απο την αλλη ομως που μπορεις να ξερεις αν ειναι οντως καλη ποιοτητα βενζινης???
Πιστεύω ότι όταν έχεις κάποιο χρονικό διάστημα ένα αυτοκίνητο μπορείς να καταλάβεις πότε είναι ΄΄στα καλά του΄΄.
Εγώ τουλάχιστον έτσι νομίζω. -
Νομιζω οτι για να καταγγειλουμε καποιον και στη περιπτωση μας εναν επιχειρηματια πρεπει να εχουμε ατρανταχτα στοιχεια και οχι με τον τροπο που γινεται εδω.Γιατι καλλιστα μπορει να στραφει εναντιον του καταγγελοντος για συκοφαντικη δυσφημηση.
Εξ αλλου υπαρχουν αρμοδια οργανα (Υπ. Εμποριου ?) οπου μπορει ο καθε πολιτης να ζητηση το δικιο του.Αλλα συνηθως λεμε 'ου μπλεξεις' και η ζωη συνεχιζεται. -
ΒΡ κλασσικο φαρμακειο μετα τον Περισσο. Απλη αμολυβδη 0.85Ε / λτ
Shell καθοδος Ηρακλειου μετα την αττικη οδο. Καλη βενζινη αλλα κλεφτης στην ποσοτητα.
ΕΤΕΚΑ στην Λ Δημοκρατιας στα Μελισσια. Μπολικο σκουπιδι και βενζινη για πεταμα.
-
**Παιδια υπαρχουν και χρηστες εκτος Αθηνων!Για αυτο νομιζω οτι ειναι καλο να μην αποκλειουμε την υπολοιπη Ελλαδα!!! **
Σωστό. Για το λόγο αυτό αφαίρεσα το 'ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ' του αρχικού τίτλου. Επίσης μετακίνησα το θέμα στο 'Περί αυτοκίνησης' ως όχι αμιγώς τεχνικό αλλά γενικότερου ενδιαφέροντος
(Moderator) -
SHELL στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στην έξοδο του Αγ. Κωνσταντίνου πρός Αθήνα.Το αυτοκίνητό μου πετάει όποτε βάζω απο εκεί...
-
Ν.Ευβοια - Κάρυστος
Το πρώτο πρατήριο που συναντάς όπως βγαίνεις από Κάρυστο.(Revoil νομίζω).Οποιος θέλει να πετάξει : φίλτρα, αντλίες βενζίνης, ντεπόζιτα βαζει εκεί.Οι υπόλοιποι όχι. -
Και εγώ σήμερα φούλαρα το αυτοκίνητο με το δείκτη να είναι στο 1/3.
Το ρεζερβουάρ χωρά συνολικά 60 λίτρα.Περίμενα να χωρέσουν 40 λίτρα, αλλά ως δια μαγείας χώρεσε 51 (25 % περίπου απάτη).Το πρατήριο είναι στη Σπύρου Πάτση (σχετικά καινούργιο).Φούλαρα γιατί ήθελα να μετρήσω την μείωση κατανάλωσης μετά την χρήση του μαγνήτη Super fuel max.
Σημειωτέον ότι πράγματι το αυτοκίνητο πηγαίνει σαν να έχει καλύτερη ποιότητα βενζίνης (με τη 2η σε μεγάλη ανηφόρα, εκεί που αν το βγάλεις πηγαίνεις αναγκαστικά με 1η ταχυτητα) και οικονομικά.
Το VW Passat 1600 σε μικτή διαδρομή (μποτιλιάρισμα αρκετό , εθνική και επαρχιακό δρόμο) συνολικά 600 χιλ. έκαψε γύρω στα 40-45 λίτρα).
Ξέρει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε αποτελεσματικά για τις καταγγελίες μας σχετικά με την ποιότητα ή την ποσότητα καυσίμων ; -
Φεβρουάριο στο Σήριο στην άνοδο μου γέμισε το 20 λιτρο κάνιστρο με 22 λίτρα. ¨οταν ρώτησα πώς τα κατάφερε μου εξήγησε ότι αυτά τα ψεύτικα 'φουσκώνουν' . Το κάνιστρο έχει προέλευση Ελληνικό Στρατό.
Δεν έδωσα συνέχεια έσκυψα το κεφάλι πλήρωσα και έφυγα. Είχα εκδρομή και όχι διανυκτεύρεση στο στρουμφοχωριό. -
Το βενζινάδικο της BP στην Γλυφάδα (λίγο μετά το σημείο που
τράκαρε ο Νταμπίζας) είχε πολύ καλή βενζίνη 100 με ,93
ενώ η ΒΡ στην κατεχάκη προς Αθήνα μετά το τέλος της μεγάλης
ανηφόρας με ,91 ήταν χάλια. -
Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική το διάσημο πρατήριο του καλπάκη (πρων ΒΡ νύν ΕΠ) με τη φθηνότερη βενζίνη στη Β.Ελλάδα. Στο Accent φίλου από το δείγμα του ρεζερβουάρ που στάλθηκε στο γενικό χημείο βρεθηκε 80% πετρέλαιο και 20% αμόλυβδη(αυτή που υπήρχε στο ρεζερβουάρ). Απ όσο ξέρω εκρεμούν εις βάρος του πολλές καταδικαστικές αποφάσεις από καμμένους.
Αληθεύει ότι στα πρατήρια της ΒΡ και της shell υπεύθυνοι για το σφράγισμα είναι πλέον άνθρωποι των εταιρειών και όχι οι πρατηριούχοι? ξέρει κανείς να μας πεί? είναι μια εγγύηση νομίζω.
Επίσης το πρατήριο της AVIN από την εκκινηση της ε.δ. Ελάτεια προς το πρώτο χωριό (δεν θυμαμαι πως το λενε). Την πατήσαμε πολλοί εκεί όπως φαινεται και σε άλλο παρόμοιο θεμα στο ραλλυ ακροπολις. Να ξέρουμε για του χρονου.... -
Χτές αν δεν κάνω λάθος έπεσαν κυρώσεις σε αρκετά βενζιναδικα για νοθεία. Ποιά ήταν αυτά;; Έχει κανείς την λίστα, ας την κάνει post να έχουμε καάτι χειροπιαστό και όχι εικασίες.
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Χτές αν δεν κάνω λάθος έπεσαν κυρώσεις σε αρκετά βενζιναδικα για νοθεία. Ποιά ήταν αυτά;; Έχει κανείς την λίστα, ας την κάνει post να έχουμε καάτι χειροπιαστό και όχι εικασίες.Πολύ ευχαρίστως την παραθέτω απο εφημερίδα που διάβασα.
ΕΚΟ Θηβών 32 Πειραιάς
Cyclon Δημοσθένους 273 Καλλιθέα
Ανεξάρτητο πρατήριο Πετρουπόλεως και Ιγνατίου 2 Πετρούπολη
Aegean Ελ. Βενιζέλου και 28ης Οκτωβρίου Μέγαρα
BP Βασ. Όλγας 48 Θεσσαλονίκη
Ελίν Γιαννιτσών 61 Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης
BP σικελιανού 5 Νέαν Ιωνία
Ανεξάρτητο πρατήριο Βενιζέλου 347 ΚαλλιθέαΑυτά..
-
Ρε τον άτοιμο τον AEGEAN... είναι και πελάτης μου...
-
Αμ εγώ που είχω βάλει 2-3 φορές στην Εκο στη Θηβών...... ........ να ρωτήσω .... εμείς σαν 'πελάτες' τους , μήνυση μπορούμε να τους κάνουμε ???? ξέρω γω ... για φθορά του αυτοκινήτου ας πούμε ....
-
Eτσι μπραβο βγαλτε τους στα media στο κραξιμοοοοοοοοοο!!!Με διευθυνσεις και ονοματα!Ετσι μπραβο κερδοσκοποι του κερ**τα!Καταστροφεις των περουσιων μας!
ΒLACK LIST BENZINAΔΙΚΩΝ