-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
[*]8C Spider: Μπορείς να τη χαζεύεις ατελείωτα... ατελείωτα...
_ -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
[*]8C Spider: Μπορείς να τη χαζεύεις ατελείωτα... ατελείωτα...
_ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι αυτό που λένε 'κεραυνοβόλος έρωτας'...
Το 2005 μας συνεπήρε η Brera, ενώ το 2007 το χάσαμε τελείως με την 8c (η κλειστή μου αρέσει ακόμα πιο πολύ)...
Το 2009 θα κάνουμε χαρακίρι;
_
-
Η άτιμη η 8C επισκίασε τα πάντα στην έκθεση . Ακόμη κι αν ήταν 'θαμένη' στο περίπτερο της AR μάζευε περισσότερα βλέματα από την έτερη στάρ με τον κωδικό R8 (αν και ομολογουμένως εκθαμβωτικό το λευκό έκανε το φιλέτο ανθρακονήματος να μοιάζει με μπάλωμα στα πλευρά της).
ΕΡΩΤΑΣ!
Και μια μιλάμε για έρωτες. Το Evo X ήταν η 'σκύλα' της έκθεσης (με την καλή έννοια )
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Η άτιμη η 8C επισκίασε τα πάντα στην έκθεση . Ακόμη κι αν ήταν 'θαμένη' στο περίπτερο της AR μάζευε περισσότερα βλέματα από την έτερη στάρ με τον κωδικό R8 (αν και ομολογουμένως εκθαμβωτικό το λευκό έκανε το φιλέτο ανθρακονήματος να μοιάζει με μπάλωμα στα πλευρά της).ΕΡΩΤΑΣ!
Και μια μιλάμε για έρωτες. Το Evo X ήταν η 'σκύλα' της έκθεσης (με την καλή έννοια )
Αυτοκίνητα που ζητάνε 'μεγάλες' καρδιές...
τσέπες εννοώ βρε
-
Οι πιο ζόρικες *σκύλες *ήταν οι τρεις λευκές Μ στο περίπτερο της BMW...
-
Κλειδωμένες?
-
Δε ξέρω, αλλά η Audi τα χε κλειδωμένα
υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες απ'την έκθεση να κατεβάσω?
προμηθεύτηκα και μερικά αυτοκόλλητα 4Τροχοί κρίμα που δεν είχε και 4ΤForum
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αλήθεια, πόσο είναι το εισιτήριο; Θα πιάσουν και φέτος κώλους οι διοργανωτές;
Η οργάνωση παραμένει τόσο ελεεινή όσο και των προηγούμενων ετών;
Osoi de gnwrizoun parakalw na mh lene ahdies
H ek8esh einai se DIE8NH standards kai einai EPISHMH ek8esh tou OICA. Ta peri eleinothtas gia sena ton 'galazoaimato' kai synh8ismeno sta salonia den tairiazoun me thn apopsh peri piasimatos kolou mia kai ta 10 evrw ths eisoou einai ews kai ekseftelistika. (ta metakswta vrakia 8eloun kai epideksious kolous), sthn sygkekrimenh periptwsh oxi tsipides. Telos, to gegonos oti apo thn prwth xronia ths ek8eshs, exei thn megalyterh proseleush apo opoiadhpote ek8esh, aneksarthtws antikeimenou, sta valkania kati prepei na sou leei
-
Πήγα κι εγώ στην Έκθεση σήμερα. Γενικά δεν υπήρχαν πολλά να σου τραβήξουν έντονα το ενδιαφέρον, αλλά πάντα για τους φίλους της αυτοκίνησης υπάρχει κάτι να δουν.
Υπήρχαν όλες οι μάρκες που εισάγονται στην Ελλάδα, πλην της Aston Martin, κι αν μου ξεφεύγει καμία άλλη, πείτε το.Πλάκα είχαν οι 'εξομοιωτές', αρκεί να μην πέσετε σε σπαστικούς υπαλλήλους και σε ουρές. Ευτυχώς, λόγω Δευτέρας, απέφυγα το δεύτερο.
Θα σημειώσω ότι στο test drive είχε φέτος δυνατές εκδόσεις μοντέλλων που δεν βλέπαμε σε προηγούμενες Εκθέσεις (Π.χ. Leon Cupra, Golf Gti, Octavia κτλ). Ενώ, όμως, υπήρχε άπλετος χώρος, η 'πίστα' δοκιμής ήταν μικρή και αδιάφορη, οπότε δεν καταλάβαινες και πολλά.
-
'standards'
ΥΓ. αγνοηστε το μηνυμα
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πήγα κι εγώ στην Έκθεση σήμερα. Γενικά δεν υπήρχαν πολλά να σου τραβήξουν έντονα το ενδιαφέρον, αλλά πάντα για τους φίλους της αυτοκίνησης υπάρχει κάτι να δουν.
Υπήρχαν όλες οι μάρκες που εισάγονται στην Ελλάδα, πλην της Aston Martin, κι αν μου ξεφεύγει καμία άλλη, πείτε το.Πλάκα είχαν οι 'εξομοιωτές', αρκεί να μην πέσετε σε σπαστικούς υπαλλήλους και σε ουρές. Ευτυχώς, λόγω Δευτέρας, απέφυγα το δεύτερο.
Θα σημειώσω ότι στο test drive είχε φέτος δυνατές εκδόσεις μοντέλλων που δεν βλέπαμε σε προηγούμενες Εκθέσεις (Π.χ. Leon Cupra, Golf Gti, Octavia κτλ). Ενώ, όμως, υπήρχε άπλετος χώρος, η 'πίστα' δοκιμής ήταν μικρή και αδιάφορη, οπότε δεν καταλάβαινες και πολλά.
H aston martin den eisagetai..akoma...
-
Τι εννοείς μικρή και αδιάφορη??? Εγώ που πήγα Σάββατο το πρωί ήταν αρκετά μεγάλη βόλτα...με αρκετό σκίσιμο στο Α3 1.8Τ! Πήγαμε όλο ευθεία μέχρι τον τοίχο στο τέλος του αεροδρομίου, στρίψαμε απότομα αριστερά...ευθεία για 100-150 μέτρα προς το πάρκιν των ελικοπτέρων...και λίγο πριν από αυτά...πάλι απότομα αριστερά....πάλι για 30-40 μέτρα ευθεία...αριστερά ξανά...και πορεία προς την θάλασσα για 100-150 μέτρα για να κάνουμε πάλι απότομα δεξιά και να πιάσουμε την ευθεία για το πάρκινγκ.
Όλα τα αυτοκίνητα βασικά αυτή την βόλτα έκαναν. Μίκρυναν τη διαδρομή?
-
Εχμμμ, όχι. Αυτή ακριβώς θεωρώ μικρή διαδρομή
-
Εχμμμ, όχι. Αυτή ακριβώς θεωρώ μικρή διαδρομήΈλα ρε συ...μικρή αυτή? ...τι να πει η προπερυσινή???
-
Ο χρήστης Antwnhs έγραψε:
H ek8esh einai se DIE8NH standards kai einai EPISHMH ek8esh tou OICA. Ta peri eleinothtas gia sena ton 'galazoaimato' kai synh8ismeno sta salonia den tairiazoun me thn apopsh peri piasimatos kolou mia kai ta 10 evrw ths eisoou einai ews kai ekseftelistika. (ta metakswta vrakia 8eloun kai epideksious kolous), sthn sygkekrimenh periptwsh oxi tsipides. Telos, to gegonos oti apo thn prwth xronia ths ek8eshs, exei thn megalyterh proseleush apo opoiadhpote ek8esh, aneksarthtws antikeimenou, sta valkania kati prepei na sou leei
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Εχμμμ, όχι. Αυτή ακριβώς θεωρώ μικρή διαδρομή
Έλα ρε συ...μικρή αυτή? ...τι να πει η προπερυσινή???
στου 2003 που είχα πάει καμία σχέση αυτή άκρως καλύτερη είχες περιθώριο να τ'ανοίξεις. Εγώ 'πήρα' το octavia rs
-
Ο χρήστης Antwnhs έγραψε:
Συγκριτικά με τις διεθνείς ευρωπαϊκές εκθέσεις, η ελληνική, τουλάχιστον των προηγουμένων ετών ήταν για τα μπάζα.
Συνεπώς, τα 9-10 ευρώ ήταν πολύ υψηλό τίμημα για τα δεδομένα της.
Το ότι είχε τη μεγαλύτερη προσέλευση από οποιαδήποτε έκθεση στα Βαλκάνια (sic), δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, σχετικά με την αρτιότητα της οργάνωσης.Προσπάθησε, επίσης, την επόμενη φορά να είσαι λιγότερο αγενής γιατί αν αρχίσω να σου μιλάω όπως σου αξίζει, πίστεψέ με, δεν θα σου αρέσει καθόλου.
Ειδικά για τους spammers τρέφω μηδαμινή εκτίμηση. -
'Tsipis', δηλαδή φθηνιάρης, είναι ο επισκέπτης που θεωρεί ακριβό ένα εισιτήριο γι' αυτό που του παρέχεται;
Την επόμενη φορά να κάνετε μια πριβέ εκδήλωση, με γυμνά και πρόθυμα μοντέλα, ξεκλείδωτα αυτοκίνητα, σερβιτόρους με σμόκιν και είσοδο 500 ευρώ χωρίς τα εξτρά.Πόσο 'epideksious kwlous' χρειάζεται να έχουν κάποιοι για να χαζέψουν μερικά προϊόντα βιομηχανιών; Νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ανεχείς ιθαγενείς; Μήπως θα πρέπει να περάσουμε από face-control του χρόνου;
Ψωνάρες..... -
manosk, έχουν τουλάχιστον διαφημιστικό τμήμα με γρήγορα αντανακλαστικά και αποστομωτικά επιχειρήματα εναντίον των αμφισβητιών...
7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου