-
Σημερα ειναι η μεγαλη μερα!Σημερα ο Σαρμπελ,ο εκπροσωπος της απολυτης ελληνο-λιβανεζο-και γω δεν ξερω τι αλλο-κυπριακης συμμαχιας θα κατεβει στο πεδιο της μαχης και θα αγωνιστει ενδοξα για να μας φερει το πολυποθητο τροπαιο.Για να μας κανει τοσο-μα τοσο περηφανους και να χεστουμε αλλη μια φορα απο τη χαρα μας,εμεις οι Ελληνες.
Ωστοσο,πρεπει να τον εμψυχωσουμε.Γι αυτο σταματηστε να ακουτε ο,τι ακουγατε μεχρι τωρα.Δεν ειναι η ωρα για metal,trance,post rock,punk,break beat,disco,σκυλαδικα κι οτι αλλο μπορει να ακουγατε.Σημερα θα ακουμε μονο το 'Γκια Τσου Μαρια'.
Ας ενωσουμε λοιπον τις ευχες μας μαζι με αυτες του Χριστοδουλου,του Υπουργου πολιτισμου,του Οικουμενκου Πατριαρχη,του Τριανταφυλλοπουλου,του Διευθυνοντος συμβουλου της κρατικης τηλεορασης,και τοσων μα τοσων αλλων.Ας παρουμε τα κινητα στα χερια οπως συνηθισαμε μεσα στη βδομαδα,κι ας ψοφησουμε...εεε ψηφισουμε,στελνοντας sms εξυπνα οπως μας προετρεπε περισυ ο Καπουτσιδης(κι οχι ανοητα οπως μας προετρεψε την Τριτη)
Εμπρος λοιπον Σαρμπελ!Για τη δοξα της Ελλαδας!Εμπρος για νεες Θερμοπυλες!Για νεες Πλαταιες!Για νεες Κυνος Κεφαλες!
-
Σημερα ειναι η μεγαλη μερα!Σημερα ο Σαρμπελ,ο εκπροσωπος της απολυτης ελληνο-λιβανεζο-και γω δεν ξερω τι αλλο-κυπριακης συμμαχιας θα κατεβει στο πεδιο της μαχης και θα αγωνιστει ενδοξα για να μας φερει το πολυποθητο τροπαιο.Για να μας κανει τοσο-μα τοσο περηφανους και να χεστουμε αλλη μια φορα απο τη χαρα μας,εμεις οι Ελληνες.
Ωστοσο,πρεπει να τον εμψυχωσουμε.Γι αυτο σταματηστε να ακουτε ο,τι ακουγατε μεχρι τωρα.Δεν ειναι η ωρα για metal,trance,post rock,punk,break beat,disco,σκυλαδικα κι οτι αλλο μπορει να ακουγατε.Σημερα θα ακουμε μονο το 'Γκια Τσου Μαρια'.
Ας ενωσουμε λοιπον τις ευχες μας μαζι με αυτες του Χριστοδουλου,του Υπουργου πολιτισμου,του Οικουμενκου Πατριαρχη,του Τριανταφυλλοπουλου,του Διευθυνοντος συμβουλου της κρατικης τηλεορασης,και τοσων μα τοσων αλλων.Ας παρουμε τα κινητα στα χερια οπως συνηθισαμε μεσα στη βδομαδα,κι ας ψοφησουμε...εεε ψηφισουμε,στελνοντας sms εξυπνα οπως μας προετρεπε περισυ ο Καπουτσιδης(κι οχι ανοητα οπως μας προετρεψε την Τριτη)
Εμπρος λοιπον Σαρμπελ!Για τη δοξα της Ελλαδας!Εμπρος για νεες Θερμοπυλες!Για νεες Πλαταιες!Για νεες Κυνος Κεφαλες!
-
-
Θελω να καταργηθει αυτος ο βλακωδες διαγωνισμος.
-
θελω να καπνισω μαριχουανα
-
Θελω σεχ με τη Βανεσα Αδαμοπουλου
-
Οσο λιγοτεροι ασχολουνται με αυτες τις μ@λ@κιες τοσο το καλύτερο...
-
Να βγει τελευταίος για να μην υποχρεωθούμε ξανά σε έξοδα την επόμενη χρονιά.Λεφτά για αυξήσεις δεν υπάρχουν,αλλά για μ@λ@κιες βρίσκουμε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θελω σεχ με τη Βανεσα ΑδαμοπουλουΘα συμφωνήσω και σε αυτό
-
κοντουλα ειναι μωρε...
-
Θέλω να κατουρησω .
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Θέλω να κατουρησω .Θέλω ξύρισμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θέλω να κατουρησω .
Θέλω ξύρισμα.
Α και εγώ αλλά τη Δευτέρα το πρωί πριν την παρουσίαση για να είμαι φρεσκαδούρα.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
κοντουλα ειναι μωρε...Ξέρουμε όμως όλοι τον ιδανικό σωματότυπο γυναίκας για π...@?
Κοντή (μη γονατίζει κιόλας), με μεγάλια αυτιά (για κουμαντάρισμα) και με πλατύ κεφάλι για να ακουμπάς τη μπύρα...
-
ΠΠΟ.
-
Ξέρουμε όμως όλοι τον ιδανικό σωματότυπο γυναίκας για π...@?
Κοντή (μη γονατίζει κιόλας), με μεγάλια αυτιά (για κουμαντάρισμα) και με πλατύ κεφάλι για να ακουμπάς τη μπύρα...
Τη σχισμη για να βαζεις τα νομισματα που θα την εχει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:ΠΠΟ.
Υπάρχει και ΠΠΟΣΣ (Σε Σκαμπό).
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θελω σεχ με τη Βανεσα Αδαμοπουλου
Θα συμφωνήσω και σε αυτό
Σημερα εμαθα οτι παραλιγο να ημασταν συμφοιτητες (νταξει, εγω θα 'μουνα λιγακι μεγαλυτερος )
Επισης, τωρα που πηρα φορα, θελω σεχ με μια που παιζει σ' ενα σηριαλ του Μεγκα, που κυνηγανε δυο πιτσιρικια σε κατι βαλτους
κοντουλα ειναι μωρε...
Ξέρουμε όμως όλοι τον ιδανικό σωματότυπο γυναίκας για π...@?
Για τη δουλεια που τη θελω εγω κανει μια χαρα
-
Μάλλον γενικά θες σεχ αλλά δεν το κάνουμε θέμα..
-
Σωστο κι αυτο
Σαρμπελ,ολο το 4TF ειναι μαζι σου!