-
Υπαρχει και σχολη με WRX. Στην Πατρα νομιζω.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπαρχει και σχολη με WRX. Στην Πατρα νομιζω.φίλος μου έκανε πρόσφατα μάθημα(το καλοκαίρι) με ιμπρέζα στην αθήνα,αλλά για 1-2 μαθήματα τα πρώτα,όπου είχε μόνο το τιμόνι στο 1 και στο άλλο γκάζι-φρένο σε ανοιχτό δρόμο...μετά yaris.
εντέξει τα καλύτερα τα χειρότερα????έχω πετύχει μεσογείων ένα αρχαίο λευκό αμάξι (καμια 25αρια χρόνια θα είναι)δεν θυμάμαι μάρκα....μικρό λευκό...
-
Κυρια (50αρα και βαλε) ειχε βαλει το 'πωλειται' του αυτοκινητου της στο παρ-μπριζ μεταξυ εσωτερικου καθρεφτη και θεση οδηγου ακριβως στο κεντρο του τζαμιου.
Η καλυτερη δυνατον θεση για την ορατοτητα του οδηγου.
-
Στη Βείκου σήμερα το πρωί Mercedes 190 E 2.3 16 με πινακίδες κρατικής υπηρεσίας.
Τ΄ακούτε κορόιδα. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://img154.imageshack.us/img154/2323/cimg153400im5.jpgΜπραβο του,ξυπνιος ο λεβεντης. .
Σε κανει να παραβλεπεις και να μην του πεις κανα γαλλικο αν κανει καμια ζεμπεκια. -
Φαντάσου τι έχει ακούσει ο καημένος για να το γράψει αυτό.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι ξένοι τα παίζουν με αυτές τις ταμπέλες, δε καταλαβαίνουν τίποτα. Ένας φίλος μου έκανε μέρες να καταλάβει ότι το IRAKLIO είναι η ίδια πόλη με το HERAKLIO - 'μα ούτε καν προφέρονται το ίδιο' έλεγε...Καποιος Ολλανδος μου ελεγε καποτε για το ποσο ωραια περασε στις διακοπες του στο Χοκι Ντικι (Halkidiki)...
-
Ολοκαινοργιο Α6 προσπαθουσε να παρκαρει αναμεσα σε δυο αλλα αμαξια. Το τρελο ειναι οτι ο χωρος επαρκουσε μονο αν εμπαινε συρταρωτο το αουντι. Το μπροστινο ομως αμαξι ηταν παρκαρισμενο πανω στην γωνια του δρομου οποτε αφηνε ελαχιστο χωρο για μανουβρες.
Τετοια λυσσα, ειδικα σε τετοιο αμαξι - δεν εχω ξαναδει. Ειχε 5 ποντους περιθωριο να κανει οπισθεν οποτε εβρισκε στον προφυλακτηρα του πισω. Μετα, το τιμονι τερμα δεξια για να κανει αλλους 5 ποντους μπροστα και...μπαμ στον προφυλακτηρα του μπροστα. Θα πρεπει να το εκανε αυτο 5-6 φορες μεχρι που ακουστηκε ενα 'κρατς' οταν χτυπησε τον προφυλακτηρα του μπροστινου. Αν ηταν ο δικος του προφυλακτηρας ή του αλλου δεν ξερω γιατι αναψε πρασινο στο φαναρι και επρεπε να φυγω. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ολοκαινοργιο Α6 προσπαθουσε να παρκαρει αναμεσα σε δυο αλλα αμαξια. Το τρελο ειναι οτι ο χωρος επαρκουσε μονο αν εμπαινε συρταρωτο το αουντι. Το μπροστινο ομως αμαξι ηταν παρκαρισμενο πανω στην γωνια του δρομου οποτε αφηνε ελαχιστο χωρο για μανουβρες.
Τετοια λυσσα, ειδικα σε τετοιο αμαξι - δεν εχω ξαναδει. Ειχε 5 ποντους περιθωριο να κανει οπισθεν οποτε εβρισκε στον προφυλακτηρα του πισω. Μετα, το τιμονι τερμα δεξια για να κανει αλλους 5 ποντους μπροστα και...μπαμ στον προφυλακτηρα του μπροστα. Θα πρεπει να το εκανε αυτο 5-6 φορες μεχρι που ακουστηκε ενα 'κρατς' οταν χτυπησε τον προφυλακτηρα του μπροστινου. Αν ηταν ο δικος του προφυλακτηρας ή του αλλου δεν ξερω γιατι αναψε πρασινο στο φαναρι και επρεπε να φυγω.και ποιος θα τα πληρώσει τα σπασμένα?
μήπως τους άφησε από μια πιστωτική κάρτα στον καθένα?
μάδα φάκερζ... -
-
Παίρνεις την κολόνα και φεύγεις.
-
Το καλύτερο είναι να του κλέψεις την αλυσίδα και τα λουκέτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το καλύτερο είναι να του κλέψεις την αλυσίδα και τα λουκέτα.και να αφήσεις άθικτο το μηχανάκι
-
Να παρεις την κολωνα και να στηριξεις την πολυκατοικια πανω στο μηχανακι.
-
Ξέρετε πως κινούνται τα ζόμπι στο Resident Evil;
Κάπως έτσι εντόπισα να κινείται (απλανές βλέμμα, χέρια κρεμασμένα και μικρά βηματάκια) μια γιαγιά τις προάλλες ανάμεσα σε 2 'λωρίδες' (σε εισαγωγικά γιατί είναι τελείως ακαθόριστο πως μπορείς να κινηθείς σε εκείνο το σημείο) του δρόμου έξω από νεκροταφείο... -
Είχα δει παλαιότερα ιδιοκτήτη Opel Vectra ο οποίος είχε πάρει ακόμη πιο χοντρή αλυσίδα από αυτή, και την είχε περάσει γύρω από το κάθισμα του οδηγού και μετά γύρω γύρω και μέσα από το τιμόνι
-
-
-
Σίγουρα έχει ακουμπήσει η μπαρα? Εδώ φαίνεται να είναι στο παραλίγο...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]