-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το να σε κάνουν θαλαμάρχη 25 φαντάρων σου κάνει τη ζωή ευκολότερη ή δυσκολότερη κατά τη διάρκεια της θητείας σου;Τίποτα από τα 2, να μην ανησυχεί.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια, αν έχει γερό στομάχι και το έχει πάρει απόφαση ότι θα τσακωθει με τους μισους τουλάχιστον στο θαλαμο του, ότι ή θα φάει καμπανα σε κάποια φάση η θα δώσει 1-2 μαλακες του θαλαμου κλπ θα περάσει καλα!Γενικά όσο λιγοτερες ευθυνες έχεις στο στρατό τοσο καλητερα ειναι.
Τίποτα από τα 2, να μην ανησυχεί.
Αντικρουόμενες απόψεις Φαίνεται ότι είναι καθαρά και μόνοι πώς θα σου κάτσει...
-
ΘΑ στο πω απλα, το πρωι στο θάλαμο όλοι μπροστά στα κρεβάτια τους.
Ο αδερφός σου αναφερει στον χ μαλακα ότι τόσοι παροντες τόσοι κολυώμενοι κλπ, και ότι οι καθαριώτητες έγιναν καλώς. Και κάποιος βρίσκει μαι γόπα κάπου....ο αδερφός σου στον τάκο.....!
-
Ο Κosa τι να κάνει άραγε;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το να σε κάνουν θαλαμάρχη 25 φαντάρων σου κάνει τη ζωή ευκολότερη ή δυσκολότερη κατά τη διάρκεια της θητείας σου;
Ο αδερφός μου με ενημέρωσε από το 'μέτωπο' του στρατοπέδου διαβιβαστών στην Τρίπολη ότι απέκτησε μη ηθελημένα τον ανωτέρω 'τίτλο' και αναρωτιόμουν αν αυτό σημαίνει ότι θα κακοπεράσει λόγω ευθυνών ή οτι θα έχει την ησυχία του λόγω ας πούμε 'εξουσίας'.Φαίνεται ότι θα είναι από τους μεγαλύτερους στο στρατόπεδο, οπότε είπαν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία του στη ζωή
Αν είναι σε υπομονάδα νεοσυλλέκτων, μάλλον θα έχει λίγο τρέξιμο, γιατί δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να κουμαντάρεις 25 'ποντίκια' και θα πρέπει να δίνει και λόγο στη 'μάνα' και στον λοχαγό.
Αν δεν πρόκειται για νεοσύλλεκτους, δεν τρέχει τίποτα.. το μόνο ζητούμενο θα είναι να παρουσιάζει μια καλή εικόνα ο θάλαμος.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Αν είναι σε υπομονάδα νεοσυλλέκτων, μάλλον θα έχει λίγο τρέξιμο, γιατί δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να κουμαντάρεις 25 'ποντίκια' και θα πρέπει να δίνει και λόγο στη 'μάνα' και στον λοχαγό.Αν δεν πρόκειται για νεοσύλλεκτους, δεν τρέχει τίποτα.. το μόνο ζητούμενο θα είναι να παρουσιάζει μια καλή εικόνα ο θάλαμος.
Μονάδα νεοσυλλέκτων είναι... από τους οποίους είναι και ο ίδιος ένας εδώ και 3 ημέρες
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν είναι σε υπομονάδα νεοσυλλέκτων, μάλλον θα έχει λίγο τρέξιμο, γιατί δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να κουμαντάρεις 25 'ποντίκια' και θα πρέπει να δίνει και λόγο στη 'μάνα' και στον λοχαγό.
Αν δεν πρόκειται για νεοσύλλεκτους, δεν τρέχει τίποτα.. το μόνο ζητούμενο θα είναι να παρουσιάζει μια καλή εικόνα ο θάλαμος.
Μονάδα νεοσυλλέκτων είναι... από τους οποίους είναι και ο ίδιος ένας εδώ και 3 ημέρες
δεν θα χει προβλημα..ειδικα σε νεοσυλλεκτους ειναι οτι ναναι η κατασταση..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο Κosa τι να κάνει άραγε;αυτος πηγε πευκο
ειναι ο pada-1 μου...
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ναι Νικόλα με απολύσανε
χωρίς αποζημίωση όμωςνα στε καλά παίδες ευχαριστώ βουρ για επιστροφή στην κανονική ζωή τώρα και την δουλειά
Αιντε με το καλό!!!
Και είθε να μην σε 'απολύσουν' ποτέ από δουλειά!Φίλε στο αβατάρ είναι το Ρ/Κ Ρωμαλέος???
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ο Κosa τι να κάνει άραγε;
αυτος πηγε πευκο
ειναι ο pada-1 μου...
Είναι αναρρωτήριο και σκέφτεται την λοχία του. Έχει χεστεί στην λούφα, και έχετε χαιρετισμούς.
-
Χαιρετησματα δωστου οταν ξαναμιλήσετε!
-
Τον χτύπησαν οι μπότες λέει και πήρε 5 μέρες αναρρωτική.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πάω ν'απολυθώ!Καλός πολίτης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τον χτύπησαν οι μπότες λέει και πήρε 5 μέρες αναρρωτική.μαρεσει που τον ειπα να προσεχει..
ειχαμε και μεις μια στουμπα λοχια στη κορινθο...και τη λεγανε και ψυρρα αν δε κανω λαθος..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γενικά όσο λιγοτερες ευθυνες έχεις στο στρατό τοσο καλητερα ειναι.
+100000000
Ειναι το Α και το Ω στο στρατο. -
Ο χρήστης big-terios έγραψε:
Φίλε στο αβατάρ είναι το Ρ/Κ Ρωμαλέος???
Όχι. Το Ρ/Κ Νέστωρ. Η ρυμουλκάρα 'μου' κι αδελφακι του Ρωμαλέος, το οποίο είναι εδω: http://www.hellenicnavy.gr/romaleos_a442.asp
Εσυ που ησουνα??? -
Εγω ηταν να μπω Μαιο, αλλα λογω καθυστερησης της εξεταστικης, το εκανα Αυγουστο. Βεβαια για να γινει αυτο ειχα λιγο τρεξιμο (πιο πολυ ασυνενοησια). Αφου ολα οκ, με παιρνουν τηλ. απο το σπιτι αρχες Μαιου και μου λενε οτι ηρθε το χαρτι να μπω! Παει λεω, παιχτηκε μλκια...
Τελικα μου ειπαν να αγνοησω το χαρτι και οτι τα εχουν στειλει παρα πολυ καιρο πριν. Παλι καλα...
Ασχετο, αλλα Διαβιβαστες, Καλαματα ηταν...
-
Πριν μια εβδομαδα περιπου,αυτοκτονησε ενα παιδι στο ΚΕΥΓ Αρτας..
Ρε γμτ μιλαμε για χαλαροτατο στρατοπεδο με καλους ως επι το πλειστον αξιωματικους....
-
Βαγγέλη, θεωρείς ότι φταίει ο στρατός σε τέτοιες περιπτώσεις? Είναι καθαρά θέμα ψυχολογικού προβλήματος του παιδιού.
-
συνηθισμενα πραγματα πια...
Περί Θητείας [#2]