-
Ολοι σχεδον καναμε την εξης σκεψη: Τι ωραιος αυτος με την Ferrari που παρκαρει μπροστα στο μαγαζι και κατεβαινει για ποτο, ενω ολο το μαγαζι μαζι και το διπλανο τον κοιτανε..
Σιγουρα τα γουστα διαφερουν..
Εγω πχ θα ηθελα να κατεβω με ενα Hummer ας πουμε εστω και αν δεν προκειται να βρω θεση παρκινγκ μπροστα στο μαγαζι..
Εσεις με τι θα θελατε να κανετε τον εφε σας?? -
Ολοι σχεδον καναμε την εξης σκεψη: Τι ωραιος αυτος με την Ferrari που παρκαρει μπροστα στο μαγαζι και κατεβαινει για ποτο, ενω ολο το μαγαζι μαζι και το διπλανο τον κοιτανε..
Εγω πχ θα ηθελα να κατεβω με ενα Hummer ας πουμε εστω και αν δεν προκειται να βρω θεση παρκινγκ μπροστα στο μαγαζι..
Με τον Κιτ
-
Κι άμα θες, φέρε δίπλα του το χάμερ σου
-
Hummer H2, Escalade, Rolls Royce (την καινουρια την cabrio), Murcielago - ολα pimped στο Ameriki..
oh yeah... και να κλαινε οι καγκουρες...
-
μουρη θα πουλουσα ο,τι και να ειχα..
γιατι αγαπητε εχω στιλ
δεν ειναι τι εχεις και τι κανεις, ειναι πως το κανεις -
Ψωνάρα!
-
Phaeton. Με σημαιάκι της ΑΕΚ στην κεραία (σιγά μην ψάχνω για το άλλο, το καλό) για το υπερψάρωμα.
-
Volvo FH16-660. Ποιος έχει περισσότερα κυβικά, ίππους και (κυρίως) ροπή;
Και στο παρκάρισμα δεν έχει μεγάλη διαφορά από Χάμερ. -
Θεωρω θλιβερο καποιος να σκεφτεται οτι θα πουλησει μουρη και θα κανει εφε εμφανιζομενος με ενα αυτοκινητο, φανταζομαι οτι ατομα με τετοια νοοτροπια εξω απο το αυτοκινητο θα αισθανονται γυμνοι και απρόσωποι...
-
Μπα καθολου.. Ισα ισα εξω απο το αυτοκινητο αισθανομαι καλυτερα μιας και ξερω οτι με ειδαν να βγαινω απο αυτο..
-
Και σε κάνει αυτό να νιώθεις 'κάποιος'?
Από τι αυτοκίνητο κατεβαίνεις και αισθάνεσαι έτσι δηλαδή?
-
Ο χρήστης Antonio Mets έγραψε:
Εσεις με τι θα θελατε να κανετε τον εφε σας??με ενα F-18 Hornett
-
Μλν φιλοι ειστε.. Ε λπν σας ευχαριστω που καταστρεψατε τ ποστ μου. Ειλικρινα αμα ηξερα οτι θα στελνατε τις χαζομαρες σας δεν θα το εγραφα καθολου. Και προς πληροφορηση σου απο Cayman και Grand Cherokee κατεβαινω.. Οταν λπν παρεις κατι αναλογο ελα να το συζητησουμε.. Ευχαριστω και παλι που μου καταστρεψατε το ποστ..
-
Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιον εύκολα εντυπωσιαζώμενο το αμάξι είναι ο καλύτερος τρόπος....
-
Και προς πληροφορηση σου απο Cayman και Grand Cherokee κατεβαινω..Ουαου!!!!!Θελεις να γινουμε φιλοι;
-
Μλν φιλοι ειστε.. Ε λπν σας ευχαριστω που καταστρεψατε τ ποστ μου. Ειλικρινα αμα ηξερα οτι θα στελνατε τις χαζομαρες σας δεν θα το εγραφα καθολου. Και προς πληροφορηση σου απο Cayman και Grand Cherokee κατεβαινω.. Οταν λπν παρεις κατι αναλογο ελα να το συζητησουμε.. Ευχαριστω και παλι που μου καταστρεψατε το ποστ..Ti λες ρε φίλε και εμείς τώρα θα πρέπει να προσκυνήσουμε τον αφέντη ???
Αντε απο δώ περα ψωνιο -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Volvo FH16-660. Ποιος έχει περισσότερα κυβικά, ίππους και (κυρίως) ροπή;
Και στο παρκάρισμα δεν έχει μεγάλη διαφορά από Χάμερ.καλο,πολυ καλο.
εγω παλι θα προτιμουσα τον ΚΙΤ η τον general lee. -
Antonio Mets να με συγχωρείς αλλά το post ήταν καταστραμένο από την αρχή (αν και ειλικρινά νόμιζα ότι κάνεις πλάκα).
Από την άλλη βέβαια, βλέποντας ότι είσαι καινούριος στο forum, θέλω να πιστεύω ότι δεν αποτελεί απλώς μία καλή δικαιολογία για να μας πεις ότι κατεβαίνεις από 'baby' Porsche και made in USA τρακτέρ πολυτελείας.
Σε αυτήν την περίπτωση τσάμπα κόπος. Ξανθιές από όσο γνωρίζω σπανίζουν εδώ...
Με ποιο αυτοκινητο θα πουλουσατε μουρη??