-
Κάπου πήρε το μάτι μου unleaded 100 BP
ή να παω οφθαλμίατρο....
ή πέστε μου που έχει - αν έχει τέτοια βενζίνη η BP
να την δοκιμάσω
(αν είναι σε καλύτερη τιμή απο την racing shell) -
ή να παω οφθαλμίατρο....
να την δοκιμάσω
ή να παω οφθαλμίατρο....
να την δοκιμάσω
Ο χρήστης TONY PAP έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου unleaded 100 BPή να παω οφθαλμίατρο....
να την δοκιμάσω
(αν είναι σε καλύτερη τιμή απο την racing shell)υπαρχει πραγματι
δεν ειναι ΒΡ αλλα την διαθετει η ΒΡ
πρεπει να ειναι βασικα ιδια οκτανια με την Shell αλλα χωρις τα καθαριστικα προσθετα που εχουν και οι δυο V-Power, εξου και η σημαντικη διαφορα στην τιμη...
την εχω δει σε μερικες ΒΡ
λιαν συντομως μαλλον θα υπαρχει σχεδον σε ολες -
τι τιμή είχε ?
μήπως είδες ?και γω νόμιζα οτι το 100 το χε βάλλει ο βενζινάς.....
-
τι τιμή είχε ?
μήπως είδες ?και γω νόμιζα οτι το 100 το χε βάλλει ο βενζινάς.....
Η τιμή που είδα εγώ στη γειτονιά μου είναι 77.8 λεπτά.
Θα βάλω σήμερα αύριο και θα σας πω αν είδα κάτι θετικό.
-
σε ποιά περιοχή αν επιτρέπεται ?
-
πρεπει νανε λιγο κατω απο ευρω (ακουσα) αλλα δεν κοβω κεφαλι διοτι στο βενζιναδικο που την πρωτοειδα και εκατσα και χαζευα του εργατες που ετοιμαζαν αντλιες και σχετικα ειχε κενο εκει που ηταν η τιμη...
-
Παιδιά την είδα και εγώ με 0,97. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι καλύτερη από την V-Power και χειρότερη από την V-Power Racing+
-
σε ποιά περιοχή aleng ?
-
σε ποιά περιοχή αν επιτρέπεται ?Στο Αιγάλεω.
Δεν ξέρω να σας πω αν ήταν τιμή προσφοράς, η οποία θα αλλάξει προσεχώς.
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Παιδιά την είδα και εγώ με 0,97. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι καλύτερη από την V-Power και χειρότερη από την V-Power Racing+καλυτερη/χειρότερη σε τι ??
διοτι σε αποδοση ειναι τουλαχιστον ισαξια αν οχι καλυτερη και απο την Racing 99+, ενω σε καθαριστικη δραση χειροτερη (θεωρητικα) και απο τις δυο V-Power -
σε ποιά περιοχή aleng ?φαγοθηκες ε ?? θελεις να την δοκιμασεις χτες ...
σε πολλες περιοχες υπαρχει
εγω την εχω δει σε αμφιθεας και γουδι
σιγουρα υπαρχει σε ολη την αθηνα
απλα μπορει οχι ακομα σε ολες τις ΒΡ -
σε ποιά περιοχή αν επιτρέπεται ?Είδα και εγώ ένα πρατήριο με αυτή τη βενζίνη στη Μεσογείων στο φανάρι κοντά στο κτήριο της ΕΛΠΑ.
-
Στα νότια προάστια την είδα. Predator ερώτηση έκανα, απλά από λάθος δεν έγραψα το ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης, ωστόσο απάντησες στην ερώτησή μου
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Στα νότια προάστια την είδα. Predator ερώτηση έκανα, απλά από λάθος δεν έγραψα το ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης, ωστόσο απάντησες στην ερώτησή μουOK
-
μήπως είναι marketing τρυκ ρε παιδιά ?
δηλαδή την 98 αρα την ονόμασε 100 με λίγο πιο
ακριβή τιμή ?είδομεν
μόλις την έβαλε κολητός με vts 0,805 στον Πειραιά...
το αμάξι πάει όπως με 98αρα ΒΡ.... -
Παιδιά, για να λέμε την αλήθεια, αυτά τα περίεργα με τις βενζίνες εμένα μου μυρίζουν συνήθως μαρκετινίστικα κολπάκια.
-
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω τι διαπίστωσε φίλος με ΚΤΜ 620 (μηχανή εντούρο) όταν κάτω από παράξενες συνθήκες γέμισε βενζίνη FIA 102 οκτανίων από το ρεζερβουάρ του Μακρέι (χωρίς πλάκα καμία διαφορά στην τελική ταχύτητα (= απόλυτη ιπποδύναμη) αλλά πολύ πιο 'γεμάτες' μεσαίες, πολύ καλύτερες ρεπριζ και γενικά απόκριση και ταυτόχρονα καλύτερη κατανάλωση.
-
[list:3ig93p36]Γιατι ρε παιδια ψαρωνετε με διαφιμησεις?[/list:u:3ig93p36][list:3ig93p36]Γιατι τσιμπατε σε 'χλιδατα' πρατηρια?Σας αρεσει τη διαφορα τιμης ανα λιτρο να την πληρωνετε και για χαρη των ευγενικων 'γκομενακιων'? Αισθανεστε ποιο ανεβασμενοι με το 'καλωσηρθατε' εε?'Και τι θα θελατε' και 'να σας πλυνουμε και τα ρουχα, ειναι δωρεαν' και λοιπα συναφη ΔΟΛΩΜΑΤΑ [/list:u:3ig93p36][list:3ig93p36]ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ [/list:u:3ig93p36][list:3ig93p36]Ποτε θα το καταλαβετε?Ολα τα υπολοιπα ειναι ΠΡΟΣΘΕΤΑ που τα βαζουν οι εταιριες.Η διαφορα ειναι οτι σας απαλασουν απ τα........wynns.Η καλυτερα απ τον κοπο να το τοποθετηστε μονοι σας.[/list:u:3ig93p36]
ΒΕΝΖΙΝΗ 100 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡ ?