-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Σύμφωνα με το Site του Alpha ΔΕΝ θα δούμε τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο τα δοκιμαστικά θα τα δούμε επανάληψη 23.00... Α! Έχουμε και καλά νέα! Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά 8 το βράδυ..... Ευχαριστούμε..Τελικά καθιερώθηκε αυτή η τακτική. Αφού είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, γιατί όχι?
-
Προσωπικά πάντως χαίρομαι που δεν έγινε καμία αναφορά στο ράλλυ Ακρόπολις. Ακρόπολις ή όχι, το ράλλυ είναι εντελώς διαφορετικό άθλημα και -κατ' εμέ- ουδεμία θέση έχει σε εκπομπή της f1. Όταν δηλαδή βλέπετε ποδόσφαιρο, ενημερώνεστε και για το μπάσκετ, μόνο και μόνο επειδή και τα δύο παίζονται με μπάλλα; Είμαι λίγο υπερβολικός στην παρομοίωση, αλλά πραγματικά ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για το ράλλυ.... Αν το ράλλυ έπρεπε να έχει δική του ώρα στην TV (που θα έπρεπε) είναι άλλη υπόθεση.
-
Ο χρήστης pafan έγραψε:
Προσωπικά πάντως χαίρομαι που δεν έγινε καμία αναφορά στο ράλλυ Ακρόπολις.Δηλαδή καταλαβαίνω πως θα σε ενοχλούσε αν ξοδεύονταν 1 λεπτό από τις 2 ώρες της εκπομπής με μια σύντομη ενημέρωση - υπενθύμιση και προτροπή για τους θεατές ?
Ακρόπολις ή όχι,
Αν μου επιτρέπεις, πιστεύω πως, αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερο σεβασμό (με το να μην το εξισώνεις με 'οποιοδήποτε ράλι') το μοναδικό, στο κάτω-κάτω, παγκόσμιας εμβέλειας (αθλητικό ή άλλο) γεγονός που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο στην Ελλάδα.
το ράλλυ είναι εντελώς διαφορετικό άθλημα και -κατ' εμέ- ουδεμία θέση έχει σε εκπομπή της f1.
Ποιοί ακριβώς είναι οι παράγοντες που κάνουν 'το ράλλυ' 'εντελώς διαφορετικό άθλημα' από την F1 ? Διότι εμένα και τα δύο μου φαίνονται παραλλαγές του γενικότερου αθλήματος 'χερσαίος μηχανοκίνητος αθλητισμός'.
Όταν δηλαδή βλέπετε ποδόσφαιρο, ενημερώνεστε και για το μπάσκετ, μόνο και μόνο επειδή και τα δύο παίζονται με μπάλλα;
Παρότι θεωρώ την παρομοίωσή σου άσχετη, σου απαντώ: όταν βλέπω ποδόσφαιρο Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ, καθόλου δεν θα μου κακοφανεί αν ο σχολιαστής αναφέρει 'και σας υπενθυμίζουμε πως στο ΟΑΚΑ παίζουν αύριο τελικό Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΗΠΑ - Γιουγκοσλαβία' Η χώρα μας είναι πολύ μικρή για έχει την πολυτέλεια να 'σηκώνει' τέτοιες διαχωριστικές γραμμές.
-
Κανείς δεν ζήτησε να γίνει ολόκληρο αφιέρωμα στον εθνικό μας αγώνα (από την στιγμή μάλιστα που δεν γίνεται καλά-καλά και για την Formula 1). Απλά ήταν υποχρεωμένοι να τον διαφημίσουν με μια απλή αναφορά και μια απλή προτροπή να τον παρακολουθήσουμε από καντά. Απά την στιγμή μάλιστα που είναι η μία από τις δύο ζωντανές εκπομπές που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό η ευθύνη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.
-
Καλά, επειδή βλέπω ότι η προβολή της -προσωπικής το τονίζω- άποψής μου ενόχλησε πολλούς, απαντώ για τελευταία φορά επί του θέματος. Δεν υποχρεώνομαι (προφανώς) να μου αρέσει το ράλλυ μόνο και μόνο επειδή η χώρα μου φιλοξενεί έναν αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οπότε, ναι, θα ενοχλούμουν αν γινόταν τέτοια αναφορά (πόσο μάλλον αφιέρωμα). Επειδή βέβαια σε πολλούς αρέσει (και μόνο κακό δεν είναι αυτό), θεωρώ ότι θα δικαιούνταν να έχει τη δική του εκπομπή (με όσα αφιερώματα θέλετε στο δικό μας αγώνα). Όχι όμως στη μετάδοση της f1! Επειδή και τα δύο ανήκουν στο χερσαίο μηχανοκίνητο αθλητισμό ΔΕΝ εξισώνονται (εδώ πάει και η παρομοίωση ποδοσφαίρου-μπάσκετ - και τα δύο είναι ομαδικά αθλήματα με μπάλλα και μάλιστα ιδιαίτερα λαοφιλή). Επίσης υπάρχουν πάμπολλα περιοδικά που ασχολούνται με το αυτοκίνητο και φυσικά διαφήμισαν, και ενημέρωσαν για, το γεγονός. Δε χρειαζόταν η -άσχετη- αναφορά στο θέμα από τη μετάδοση της f1. Επαναλαμβάνω δε θέλω να προκαλέσω κανέναν. Καταθέτω απλά την άποψή μου.[/quote]
-
Ο χρήστης pafan έγραψε:
Καλά, επειδή βλέπω ότι η προβολή της -προσωπικής το τονίζω- άποψής μου ενόχλησε πολλούς, απαντώ για τελευταία φορά επί του θέματος. Δεν υποχρεώνομαι (προφανώς) να μου αρέσει το ράλλυ μόνο και μόνο επειδή η χώρα μου φιλοξενεί έναν αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οπότε, ναι, θα ενοχλούμουν αν γινόταν τέτοια αναφορά (πόσο μάλλον αφιέρωμα). Επειδή βέβαια σε πολλούς αρέσει (και μόνο κακό δεν είναι αυτό), θεωρώ ότι θα δικαιούνταν να έχει τη δική του εκπομπή (με όσα αφιερώματα θέλετε στο δικό μας αγώνα). Όχι όμως στη μετάδοση της f1! Επειδή και τα δύο ανήκουν στο χερσαίο μηχανοκίνητο αθλητισμό ΔΕΝ εξισώνονται (εδώ πάει και η παρομοίωση ποδοσφαίρου-μπάσκετ - και τα δύο είναι ομαδικά αθλήματα με μπάλλα και μάλιστα ιδιαίτερα λαοφιλή). Επίσης υπάρχουν πάμπολλα περιοδικά που ασχολούνται με το αυτοκίνητο και φυσικά διαφήμισαν, και ενημέρωσαν για, το γεγονός. Δε χρειαζόταν η -άσχετη- αναφορά στο θέμα από τη μετάδοση της f1. Επαναλαμβάνω δε θέλω να προκαλέσω κανέναν. Καταθέτω απλά την άποψή μου.[/quote]
Δικαίωμα σου να μη σ αρέσουν τα rally, αλλά νομίζω οτί δεν ξέρεις τι χάνεις. Προτείνω να του δώσεις μια ευκαιρία. Τέτοιο υπερθέαμα να γίνεται δίπλα στο σπίτι σου και να αδιαφόρεις -ενώ γενικά σ αρέσουν τα μηχανοκίνητα- είναι αμαρτία. Είναι φοβερό θέαμα που μπορείς να το ζήσεις απο πολύ κοντά. Ποτέ δε πρόκειται να ζήσεις την F1 από τόσο κοντά...
-
Ούτε μένα μ' αρέσει το ράλλυ. Επί της ουσίας της συζήτησης, συμφωνώ με το να γίνονται αναφορές, διαφωνώ με το να γίνονται αφιερώματα στις μεταδόσεις της Φ1. Btw, σήμερα το Traction είχε εκτεταμένη αναφορά στο Ακρόπολις.
-
Μην ξεχνάτε όμως ότι δεν είμαστε Αγγλία, και ότι έχουμε ένα και μοναδικό μεγάλο διεθνές αυτοκινητιστικό γεγονός, με τρομακτική απήχηση στον κόσμο(το ότι δεν προβάλλεται και πολύ δεν εμποδίζει τον κόσμο να ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ τις ειδικές). Δεν έχουμε λοιπόν την πολυτέλεια να λέμε 'άλλο η F1, άλλο το WRC', γιατί αν δεν βοηθούμε τον εθνικό μας αγώνα όσο πιο πολύ μπορούμε δε μας βλέπω καλά...
Υ.Γ: Γαμώτο, δεν είδα το Traction. Ήταν καλό το αφιέρωμα;
-
Κατά το δίωρο του αγώνα την Κυριακή, κι εγώ δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε αφιέρωμα στο Acropolis. Βέβαια για αναφορά ούτε λόγος, δεν θα ενοχλούσε κανέναν και καλά θα έκαναν να την κάνουν για όλους τους παραπάνω λόγους που έχετε γράψει, να μην τους επαναλαμβάνω. Τώρα, στο δίωρο του Σαββάτου, θα μου άρεσε ένα ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο Acropolis. Άλλωστε, πολλά από τα ρεπορτάζ που κάνουν είναι μάλλον ανούσια, οπότε το αφιέρωμα στο Rally θα γέμιζε πολύ ευχάριστα την εκπομπή. Τώρα, το αν σε κάποιους δεν αρέσει, είναι άλλο θέμα. Αυτό όμως δεν το κάνει άσχετο με την F1, έτσι; Μην λέμε τρελά τώρα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μην ξεχνάτε όμως ότι δεν είμαστε Αγγλία, και ότι έχουμε ένα και μοναδικό μεγάλο διεθνές αυτοκινητιστικό γεγονός, με τρομακτική απήχηση στον κόσμο(το ότι δεν προβάλλεται και πολύ δεν εμποδίζει τον κόσμο να ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ τις ειδικές). Δεν έχουμε λοιπόν την πολυτέλεια να λέμε 'άλλο η F1, άλλο το WRC', γιατί αν δεν βοηθούμε τον εθνικό μας αγώνα όσο πιο πολύ μπορούμε δε μας βλέπω καλά...Υ.Γ: Γαμώτο, δεν είδα το Traction. Ήταν καλό το αφιέρωμα;
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, αν πραγματικά θέλουμε να... προμοτάρουμε το Ακρόπολις οφείλουμε να ζητάμε αποκλειστική εκπομπή για αυτό και όχι αφιερώματα-σφήνες σε εκπομπές άλλων σπορ, έτσι δεν είναι;
ΥΓ. Καλό ήταν το αφιέρωμα. Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι συγχρόνιζε τη μουσική με τα περάσματα των αυτοκινήτων από τις στροφές. Καλή φάση!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
[snip]?λλωστε, πολλά από τα ρεπορτάζ που κάνουν είναι μάλλον ανούσια, οπότε το αφιέρωμα στο Rally θα γέμιζε πολύ ευχάριστα την εκπομπή. Τώρα, το αν σε κάποιους δεν αρέσει, είναι άλλο θέμα. Αυτό όμως δεν το κάνει άσχετο με την F1, έτσι; Μην λέμε τρελά τώρα!Χμμμ... κοίτα, αν δεχτούμε το Rally ως σχετικό με τη Φ1, τότε μπορούμε να δεχτούμε και το Le-Mans ως σχετικό με τη Φ1, οπως και το CART, το DTM, τα καρτ, το Yaris-Cap, το Ferrari Trophy, το Porsche Challenge, κλπ, κλπ. Οπότε από μετάδοση ή εκπομπή για Φ1 θα το κάνουμε μετάδοση ή εκπομπή για όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
-
Ναι migf1, όμως οι αγωνιστικές κατηγορίες που αναφέρεις δεν έχουν καμμιά σχέση με την Ελλάδα. Προφανώς για τον ίδιο λόγο θα ήταν ηλίθιο να γίνει αναφορά στο Ράλλυ Αργεντινής.
Όσο για το σχόλιο ότι το Ακρόπολις έπρεπε να έχει δική του εκπομπή, δεν τίθεται θέμα, έχεις απόλυτο δίκιο. Ελλείψει όμως της αυτόνομης προβολής, νομίζω ότι κανέναν δε θα έβλαπταν οι αναφορές από τον Alpha.
Τέλος, μην απορρίπτετε κάτι χωρίς να το δείτε από κοντά. Το Ακρόπολις είναι μια τεράστια γιορτή, και η τηλεόραση δνε μπορεί να αποδώσει ούτε κατ' ελάχιστο το πανηγύρι που στήνεται στα βουνά....
-
Φίλε Hellenic-tifosi, δεν πρόσεξες ότι οι αναφορές που έκανα στις άλλες μορφές αγώνων ήταν σε απάντηση του παιδιού που έγραφε ότι το Rally (γενικώς) είναι σχετικό με τη F1.
Σε ότι αφορά το Ακρόπολις συγκεκριμένα, στη δική μου περίπτωση είναι συνειδητή επιλογή το να μην το έχω δει από κοντά όλα αυτά τα χρόνια (είμαι και κάποιας ηλικίας ), για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μου αρέσει το ράλυ γενικότερα. Βασικά μου αρέσει, για 5-10 λεπτά, μετά το βαριέμαι (χώρια ότι απεχθάνομαι τη σκόνη και τις πέτρες all over me )
-
Καταλαβαίνω το πνεύμα σου!
Όσο για την ηλικία, έχεις άδικο. Εγώ είμαι 20 χρονών και παρακολουθώ συστηματικά το Ακρόπολις εδώ και 7-8 χρόνια, με διαφορετικές παρέες. Σε πληροφορώ ότι ο πιο καλός συμπαραστάτης είναι ο πατέρας μου, που είναι 60 χρονών και γενικώς βαριέται, αλλά στο Ακρόπολις μεταμορφώνεται σε χιλιομετροφάγο. Δοκίμασε το, ειδικά αν έχεις και μικρά παιδιά(να σου ζήσουν, αν έχεις). Για αρχή μπορείς να πηγαίνεις και σε κανένα ασφάλτινο κομμάτι ώστε να μην τρως σκόνη!
-
Την κατάλληλη στιγμή, καθώς συζητάμε αυτό το θέμα ο ΑLPHA έδωσε την απάντηση μόνος του. Χθές μετά την περιγραφή των δοκιμαστικών έκανε αναφορά σε ταχύπλοα (F1) και σε αγώνες ντραγκστερ. Aνάμεσα σ αυτά μια αναφορά και στον εθνικό μας αγώνα δε θα έβλαπτε. Γιατί δηλαδή να ασχοληθούμε με τον αγώνα ντράγκστερ που έγινε στην Αγγλία και να μην ασχοληθούμε με τον εθνικό μας αγώνα?
-
Εγω θα δωσω τα ευσημα στο σκηνοθετη του gp -οχι οτι με ακουει βεβαια -, που τα πηγε περιφημα σε ενα δυσκολο γι'αυτον αγωνα.
-
Αυτή τη φορά οι διαφημίσεις ήταν ακόμα περισσότερες ή μου φαίνεται. Διέκοπτε καθε 10 λεπτά.
-
Χιλια ευχαριστώ Τάκη που δείξατε ολόκληρο το podium!!!! Κρίμα που δε είδαμε τους ανεφοδιασμούς των Williams αλλά δε νομίζω ότι έφταιγε γι'αυτό ο Τάκης. Thanx πάντως για το podium!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καταλαβαίνω το πνεύμα σου!Όσο για την ηλικία, έχεις άδικο. Εγώ είμαι 20 χρονών και παρακολουθώ συστηματικά το Ακρόπολις εδώ και 7-8 χρόνια, με διαφορετικές παρέες. Σε πληροφορώ ότι ο πιο καλός συμπαραστάτης είναι ο πατέρας μου, που είναι 60 χρονών και γενικώς βαριέται, αλλά στο Ακρόπολις μεταμορφώνεται σε χιλιομετροφάγο. Δοκίμασε το, ειδικά αν έχεις και μικρά παιδιά(να σου ζήσουν, αν έχεις). Για αρχή μπορείς να πηγαίνεις και σε κανένα ασφάλτινο κομμάτι ώστε να μην τρως σκόνη!
Βαγγέλη ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, αλλά ειλικρινά δεν πρόκειται να πάω ποτέ να δω Ακρόπολις. Απλά δεν μου αρέσει το ράλυ
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Χιλια ευχαριστώ Τάκη που δείξατε ολόκληρο το podium!!!! Κρίμα που δε είδαμε τους ανεφοδιασμούς των Williams αλλά δε νομίζω ότι έφταιγε γι'αυτό ο Τάκης. Thanx πάντως για το podium!Από την μία ο Τάκης ευθύνεται που είδαμε ολόκληρο το podium και απο την άλλη ο Τάκης δεν ευθύνεται που χάσαμε τα μισά pit-stop! Mάλιστα, πολύ λογικό μου ακούγεται αυτό. Ή θα ευθύνεται για όλα ή για τίποτα. Αποφασίστε επιτέλους.
Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να χιλιοευχαριστούμε τον Τάκη επειδή θα μας δείχνουν έστω και λίγο από τον αγώνα. Αλλά ναι, πώς μου διέφυγε πάλι???????? Αμα δεν υπήρχε ο Alpha και οι διαφημίσεις του, τότε πώς θα έπερνε τα χρήματα από τα τηλεοπτικά η Ferrari, η Williams, η McLaren?
Aπευθείας μετάδοση F1