-
Έχετε περίπου 25000 ευρώ και ψάχνετε κάτι γρήγορο όχι όμως το απόλυτο όπλο. Κάτι που να στρίβει καλά και διασκεδαστικά κάποιες φορές αλλά χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις στην άνεση. Ενα αυτοκίνητο GT δηλαδη, όπως τα 2 του τίτλου.
Αφήνοντας εκτός σκέψης θέματα φορολογίας και τελών κυκλοφορίας (δηλ. τα 2000 κεκ του Megane) ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε και γιατί?ΥΓ: Το δίλημμα αποσχολεί γνωστό μου πρόσωπο και η παραπάνω αναφορά περιγράφει σύντομα το οδηγικό του προφίλ. Το αυτοκινητο θα χρησιμοποιείται καθημερινά και για μεταβαση στη δουλεια και για διασκεδαση-εκδρομες τα ΣΚ.
-
Έχετε περίπου 25000 ευρώ και ψάχνετε κάτι γρήγορο όχι όμως το απόλυτο όπλο. Κάτι που να στρίβει καλά και διασκεδαστικά κάποιες φορές αλλά χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις στην άνεση. Ενα αυτοκίνητο GT δηλαδη, όπως τα 2 του τίτλου.
Αφήνοντας εκτός σκέψης θέματα φορολογίας και τελών κυκλοφορίας (δηλ. τα 2000 κεκ του Megane) ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε και γιατί?ΥΓ: Το δίλημμα αποσχολεί γνωστό μου πρόσωπο και η παραπάνω αναφορά περιγράφει σύντομα το οδηγικό του προφίλ. Το αυτοκινητο θα χρησιμοποιείται καθημερινά και για μεταβαση στη δουλεια και για διασκεδαση-εκδρομες τα ΣΚ.
-
-
Το Golf γιατί ειναι ελαφρώς φθηνότερο και λογικά ποιο οικονομικό...
-
Golf, είναι πιο 'λογική' επιλογή.
Οικονομικότερο στη χρήση, με επιλογή 4ετούς εγγύησης, μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, πιο φρέσκια τεχνολογία.
-
να μπεί ΛΟΥΚΕΤΟ !!!!! η απάντηση είναι μια ......
δεν θα πω ποιά ..........
ρε που καταντήσαμε να κάνει ρουα ματ .... η VW !!!!
-
γκόλφ λόγω οικονομίας καυσίμου, κιβωτίου, καλύτερης εργονομίας-εσωτερικού και σηματακίου (κακά τα ψέματα το σηματάκι αυτό ασκεί μία μυστηριώδη έλξη στις γυναίκες, αλλά ας μην το επεκτείνουμε εδώ το θέμα, υπάρχει αντίστοιχο τόπικ)
Α βάλε και μία ψηφοφορία να έχεις πιο συνοπτικά απότελέσματα...
-
Ποιος ο λόγος να μην πάρει κάποιος Golf GT και να προτιμήσει Megane GT?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιος ο λόγος να μην πάρει κάποιος Golf GT και να προτιμήσει Megane GT?Κι εγω Golf εχω αλλα θα κανω το δικηγορο του διαβολου εδω:lol: : Ο συνδυασμος οδικης συμπεριφορας και ανεσης ισως? Οι Γαλλοι εχουν μακρα παραδοση σε αυτο. Ο υποψηφιος αγοραστης δινει μεγαλη σημασια σε αυτο τον τομεα.
Οι επιδοσεις μαλλον ειναι παραπλησιες. Ας αφησουμε κατα μερος τα οικονομικοτεχνικα κριτηρια.
Καποιος που να εχει οδηγησει το Megane GT να πει την γνωμη του? -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιος ο λόγος να μην πάρει κάποιος Golf GT και να προτιμήσει Megane GT?για exclucivity
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Κι εγω Golf εχω αλλα θα κανω το δικηγορο του διαβολου εδω:lol: : Ο συνδυασμος οδικης συμπεριφορας και ανεσης ισως? Οι Γαλλοι εχουν μακρα παραδοση σε αυτο. Ο υποψηφιος αγοραστης δινει μεγαλη σημασια σε αυτο τον τομεα.
Οι επιδοσεις μαλλον ειναι παραπλησιες. Ας αφησουμε κατα μερος τα οικονομικοτεχνικα κριτηρια.
Καποιος που να εχει οδηγησει το Megane GT να πει την γνωμη του?Στο τεστ στους 4Τ που κυκλοφορεί δεν αναφέρει κανένα τέτοιο προβάδισμα. Γενικά δεν αναφέρει κανένα σημείο υπεροχής του Megane το οποίο μπορεί μεν να είναι καλό αλλά δεν είναι πουθενά καλύτερο από το Golf.
Renault Megane GT vs VW Golf GT