-
Πριν από 3 μήνες στη Ρουμανία!!!!
Αυτή η πινακίδα είναι πραγματική όχι όπως η ουγγαρέζικη '666 GOD' που κυκλοφοράει στα e-mail.Απολαύστε.....
](http://img453.imageshack.us/my.php?image=1006402ip0.jpg)[/img]
-
BMW 850 χρώματος μπορντό στην Κηφισίας. Εντύπωση μου έκαναν τα τεράστια σε φάρδος ελαστικά. Είναι σπάνιο αυτοκίνητο? Είναι η 1η φορά που το βλέπω
-
-
-
κυκλοφορει απλα ειναι μονο ντηζελ
-
-
Λευκό TVR στο Κολωνάκι, την περασμένη Πέμπτη.
Νομίζω ήταν Griffith, αλλά δεν παίρνω όρκο, πέρασε γρήγορα. -
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@Πάσκο:
Δευτέρα έβαλε η βάιπερ?όχι, ξεκίνησε με 3η
-
-
Πλούσιο carspotting προχθές στο κέντρο της Αθήνας:
- Α8 3.7 (μπροστά από τη Μ. Βρετανία) & 4.2
- Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi Limited (μπροστά από τη Μ. Βρετανία)
Όμως, το καλύτερο όλων ήταν ένα Lexus GS450h στη Σταδίου. Εντυπωσιακό-τεράστιο
-
Kia Pride σε έκδοση Station Wagon!
-
Lancia K station wagon με ελβετικές πινακίδες την προηγούμε βδομάδα
(Τωρα που το θυμήθηκα)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@Πάσκο:
Δευτέρα έβαλε η βάιπερ?Μαζι καρφωσαμε δευτέρα,τριτη τον εχασα τεταρτη τον βαρεσα...
-
mercedes R350 V6 στο Παλαιό Φάληρο.
Μακάβριο θέαμα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
mercedes R350 V6 στο Παλαιό Φάληρο.Μακάβριο θέαμα.
Είδα και εγώ μια προχτες στη Βουλιαγμένης. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι η μουσική που παίζει στις κηδείες στις ταινίες.
Ταμ-ταμ-ταραμ-τααα-τα-τα-τα-ταραμ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
mercedes R350 V6 στο Παλαιό Φάληρο.
Μακάβριο θέαμα.
Είδα και εγώ μια προχτες στη Βουλιαγμένης. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι η μουσική που παίζει στις κηδείες στις ταινίες.
Ταμ-ταμ-ταραμ-τααα-τα-τα-τα-ταραμ...
+1 Εχω δει και στην Πατρα καθως εστριβε και περασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το θεαμα αυτο μπροστα στα ματια μου...
@taurus
Εχεις καλλιτεχνικη φλεβα ε; -
Και αρτηρία μη σου πω...
-
λοιπον ενα μικρο κουιζ..μαντεψτε τι αυτοκινητο ειναι αυτο...αν το βρειτε θα παραθεσω φωτογραφιες του αυτοκινητου
-
Ψιλοπαλιά (90's) μαύρη DB7 την περασμένη Παρασκευή παραλιακή. 'Παίξαμε' μάλιστα από Γλυφάδα μέχρι Βουλιαγμένη.
Επίσης, φίλος μου είπε χθες πως είδε στη Mercedes στην Πειραιώς (Γιαννίτσας;) να ξεφορτώνουν μια ολοκαίνουργια μαύρη SLR. Ο ίδιος ήταν πριν 2-3 εβδομάδες Αμερική (LA) για κανά μήνα, και είδε παρακαρισμένη Veyron.
Carspotting [#2]