-
Βασικά, διάβασα ότι ήταν από τα μή- αναβαθμισμένα Μιράζ, όχι ότι τα αναβαθμισμένα πήραν τίποτα στον κινητήρα, παρόλο που τα original 2000-5 έχουν αυξημένη ώση κατά 300kg(από 9700 σε 10000 σε Α/Β). Εάν δεν αναβαθμιστούν κι αυτά, σίγουρα θα απαξιωθούν πολύ γρήγορα.
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=49 -
Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παραλαβή των -5.
Λογικά πάντως η ΠΑ θα θελήσει να αναβαθμίσει και τα αεροσκάφη της 332 σε Μ2000-5, όχι μόνο για λόγους απόδοσης, αλλά και για λόγους ομοιοτυπίας.
-
Η ΠΑ θέλει αλλά.......
-
Πάλι με 737-800 ο ντιριντίνος.
Ξέρει κανείς τι πτερυγικό φορτίο έχει το -800αρι και το Α320;
Επίσης, στον πηγαιμό πέταξα με τσοντοεταιρεία. Όνομα αυτής; Niki-double the satisfaction. Έσι έγραφε στα σήματα στο αεροπλάνο. Charter της air berlin, γιατί κανονικά με τέτοια πετούσα.
Υ.γ.: τώρα κατάλαβα ότι είναι του Λαουντα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επίσης, στον πηγαιμό πέταξα με τσοντοεταιρεία. Όνομα αυτής; Niki-double the satisfaction. Έσι έγραφε στα σήματα στο αεροπλάνο. Charter της air berlin, γιατί κανονικά με τέτοια πετούσα.
Ατττςςςςςς..... και καγκουρεμενο737-800 βλεπω ε? Winglet και ετσι...
Να τα αποφευγεις τα 800αρια... εχουν αποδειχθει γουρσουζικα... τελευταια χανονται διχως λογω και αφορμη
Check your MSN... please...
-
Όντως, το σκεφτόμουν αυτό Γιάννη. 2 χωρίς λόγο τελευταία.
I checked and answered.
-
Planespotting:
Είναι πανάσχημοοοοοοοοοοοοοο!!!
Πιο δίπλα, δύο Α380 δίπλα δίπλα. Η -κακή- φωτό είναι τραβηγμένη από μια φυσούνα του αεροδρομίου Blagnac της Toulouse. -
Tα 380 δεν τα έβγαλες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tα 380 δεν τα έβγαλες;Όχι
Ήταν τόσο εντυπωσιακή η ασκήμια του Beluga που τα παρέβλεψαΚαι το 380 άσχημο το βρίσκω πάντως, όπως και όλα τα Airbus σε σύγκριση με τα αντίστοιχου μεγέθους Boeing. Ναι, το 747 είναι μικρότερο, αλλά είναι κουκλάρα
-
Με εξαίρεση το μπελούγκα και το 380, εγώ τα λατρεύω τα airbus σε σχέση με τα boeing...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με εξαίρεση το μπελούγκα και το 380, εγώ τα λατρεύω τα airbus σε σχέση με τα boeing...πφφφφ... Airbus... αεροπλανα για gadgetakides. Τιγκα στα ηλεκτρονικα και τα ανθρακονηματα... Boeing ΡΕ... ατοφιο ατσαλι και υδραυλικες συνδεσεις... a pure pilots plane
Btw, αν το beluga λετε πως ειναι ασχημο... που να δειτε την αντιστοιχη εκδοση της Boeing που χρησιμοποιειτε για την μεταφορα κομματιων του Dreamliner...
-
-
δεν αφηνετε τα playmobil λεω γω...
-
Λουκά, έτσι για να ζηλεύει ο Κορσαιρ.
-
στειλε την στο λιακοπουλο. πες του για αντιβαρυτητα - αν και το ξερει ηδη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ατττςςςςςς..... και καγκουρεμενο737-800 βλεπω ε? Winglet και ετσι...
Να τα αποφευγεις τα 800αρια... εχουν αποδειχθει γουρσουζικα... τελευταια χανονται διχως λογω και αφορμη
Check your MSN... please...
Τι εννοεις ?Ολα τα 800αρια δεν εχουν το καθετο φτερο ??
Εγω ειχα πεταξει μe TRANSAVIA απο Κω για Αμστερνταμ ,και μου αρεσε παντως ,ηταν πολυ αθορυβο. -
Ναι, όλα τα έχουνε. Απλά ο κορσαίρ προσπαθεί να με δουλέψει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, όλα τα έχουνε. Απλά ο κορσαίρ προσπαθεί να με δουλέψει...Δε το πηρα χαμπαρι... Ειμαι και αγουροξυπνημενος...
-
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Φαίρφοξ από υπερκατάσκοπο 2 ηπείρων είναι αυτό?? στην αρχή το πέρασα για ΧΒ-70 αλλά δεν είναι...
Υ.Γ. φώτο με σουκχόι απλά ρεσπέκτ!
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ