Ο χρήστης civgr έγραψε:
το qashqai της nissan φαινεται μπανικο και η τιμη του θα παιζει γυρω στα 23000 για το 2λιτρο με αυτοματη τετρακινηση. Το φερνει στην Ελλαδα Μάρτη. Θα το δω και αν μου αρεσει και υπαρχει ετοιμοπαραδοτο το πηρα. Είναι πολλοί ακόμα 5 μήνες! Έχω το χρήμα στο χέρι και θα περιμένω το σαρακάκη; Δε θα μπορεσω...
Μάλλον δεν είδες τιμές για το Qashqai
ειδα το qashqai. Καλο αλλα πανακριβο. Το 1.6 γυμνο απο 19000χωρις 4χ4.** Το 2λιτρο ωραιο 4χ4 αλλα με τα καλουδια παει 32000, **λεφτα που παιρνεις mercedes. Το εσωτερικο καμια σχεση με του civic και ουτε βεβαια η σχεδιαση αν και ειναι ομορφο. Εντυπωση μου εκανε ο μικρος χωρος αποσκευων αλλα και ο περιορισμενος χωρος για τους πισω επιβατες. Κινητηρας τουλαχιστο στα 1600 ψοφιος. Θα παω να κλαφτω λιγο στον αντιπροσωπο της honda αυριο
Στο έλεγε ο αλλά δε τον πίστεψες.
Προσωπικα κριτηρια για την αγορα αυτοκινητου διαφερουν. Προσωπικα για εμενα βασικα κριτηρια ειναι η εμφανιση και η αξιοπιστια του αυτοκινητου μεσα βεβαια στο μπατζετ μου. Το civic μου αρεσει παααρα πολυ. Το qashqai θα το δω σημερα. Πρεπει να ειναι αρκετα λειτουργικο. Αν μου ελεγαν σημερα ή έστω σε ενα μηνα τι θα επαιρνα και βεβαια το civic! Εξ αλλου θα δω τι θα μου δωσει στην ανταλλαγη και ο αντιπροσωπος της nissan γιατι ο παπρας μου το παιρνει 1.500 τουλαχιστον κατω. Ειναι αλλωστε και ενας τροπος πιεσης.** Μηπως οταν ακουσει οτι ακυρωνω ''συγκινηθει''**
Μπλόφα που δε μπορείς να τη στηρίξεις μέχρι τέλους μη τη ξεκινάς. Το πολύ πολύ να βρεθείς χωρίς το αμάξι που σου αρέσει και κάποιος άλλος να το πάρει νωρίτερα. Όπως σου έγραψε κι ο leonp δεν είναι θέμα αντιπροσώπου αλλά εργοστασίου.