-
Χθές με την ευκαιρία της βροχής μπήκα στις πρώτες λάσπες για τον φετινό χειμώνα!!
Έπαιξα λίγο σε λάσπη απο πηλό , δύσκολη και γλιστερή.
Έτσι λοιπόν ας ευχηθώ, ' Καλούς δρόμους και ας τα λασπώσουμε και λίγο .....'
Φιλικά,
Άγγελος
-
Χθές με την ευκαιρία της βροχής μπήκα στις πρώτες λάσπες για τον φετινό χειμώνα!!
Φιλικά,
Άγγελος
-
Φιλικά,
Άγγελος
-
Καλο χειμωνα εμεις πηγαμε βολτουλα Τρικαλα Κορινθιας αλλα τα βουνα διψαγανε και ειχανε πιει σχεδον ολο το νερο η λασπη ηταν λιγη.. αλλα οπου βρικαμε τη χαραξαμε ;);)
-
Φιλικά,
Άγγελος
Και εγώ ήμουν στον Χορτιάτη την Κυριακή 24/9 και κόλλησα γερά στις λάσπες .
'Καλό ' χειμώνα λοιπόν σε όλους μας. -
Θα αλλάξω τα λάστιχα στο Santa Fe! 245/70/16 Bridgestone D693. Βρήκα 3 στο στόκ μιάς αποθήκης και περιμένω να μου φέρουν απο Θεσσαλονικη το ένα και μοναδικό που έχει απομείνει
Να δούμε πώς θα πάει με 50/50 στο χώμα...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θα αλλάξω τα λάστιχα στο Santa Fe! 245/70/16 Bridgestone D693. Βρήκα 3 στο στόκ μιάς αποθήκης και περιμένω να μου φέρουν απο Θεσσαλονικη το ένα και μοναδικό που έχει απομείνειΝα δούμε πώς θα πάει με 50/50 στο χώμα...
Πρόσεξε μόνο την ημερομηνία παραγωγής τους!!!!!
Μήπως είναι παλιά και γερασμένα (λόγω στόκ) -
Τα λάστιχα είναι του 2001. Αλλά δεν με νοιάζει γιατί τα 3 τα πήρα τζάμπα και το 1 που περιμένω απο Bridgestone θα το πάρω ~45 ευρώ. Τιμή λιανικής για καινούρια D694 σε αυτή τη διάσταση είναι περίπου 620 ευρώ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα λάστιχα είναι του 2001. Αλλά δεν με νοιάζει γιατί τα 3 τα πήρα τζάμπα και το 1 που περιμένω απο Bridgestone θα το πάρω ~45 ευρώ. Τιμή λιανικής για καινούρια D694 σε αυτή τη διάσταση είναι περίπου 620 ευρώ.Δηλαδή από 5 έως 6 ετών;;;;;
Νομίζω πως είναι σύμφωνα μ' αυτά που ξέρω γερασμένα, περίπου άχρηστα.
Μπορεί κάποιος γνώστης να μας ενημερώσει σχετικά;
Υ.Γ
Ρίξε και μιά ματιά στο.. http://www.2pass.co.uk/tyres.htm -
Θα δείξει. Αν φανούν επικίνδυνα θα πάρω μία τετράδα καινούρια D694.
Πάντως έκανα μια σύντομη βόλτα με τα δύο στους μπροστινούς τροχούς (ήθελα να δώ μήπως βρίσκουν πουθενά στο θόλο) και μπορώ να πώ οτι στρίβουν και φρενάρουν καλύτερα απο τα παλιά λάστιχα. Επίσης έκοψε αισθητά σε επιδόσεις αλλά είναι λογικό καθώς έχουν περίπου 4 πόντους μεγαλύτερη διάμετρο.
Αύριο μου φέρνουν το τελευταίο λάστιχο οπότε θα πάω να τα δοκιμάσω σε κανένα χωράφι
-
ΚΑΛΟΛΑΣΠΩΤΑ!!!!!!!!!!
-
Εγώ σίγα μην ξανακάνω ευχή!!! Πού είναι ο χειμώνας Ο-Ε-Ο????
-
Ο χρήστης vasdaris έγραψε:
Εγώ σίγα μην ξανακάνω ευχή!!! Πού είναι ο χειμώνας Ο-Ε-Ο????Έλα ντέ? Ήθελα να δοκιμάσω τα Bridgestone D693 στο χιόνι, αλλά ούτε ζωγραφιστό!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ σίγα μην ξανακάνω ευχή!!! Πού είναι ο χειμώνας Ο-Ε-Ο????
Έλα ντέ? Ήθελα να δοκιμάσω τα Bridgestone D693 στο χιόνι, αλλά ούτε ζωγραφιστό!
Φιλε dog80 μηπως ειναι λιγο μεγαλο το λαστιχο 245-70-16 για ζαντα 7χ16 που φοραει το σαντα..εμενα με μαμα 225 και μου φαινεται οτι ειναι λιγο υπερβολικο αφου μπαλοναρει αρκετα το λαστιχο...
Αντε και "Καλό χειμώνα..." (?)